Onsdag

Idag hann jag bara med två hästar. Det var för att jag var hysteriskt jättetrött imorse och sen ska jag ju iväg på studentskiva ikväll. Så jag började med att mocka massor och fixa klart allt i stallet, sen longerade jag Milano en stund. Han var hur duktig som helst idag och det var jättekul att se! Han tyckte inte att inspänningarna var lika jobbiga som förut och höll inte alls på mycket med munnen. Dessutom var han mycket mer frammåt och ja, min lilla bäbis, han är så duktig.
Sen longerade jag Kråkan en stund, så att hon fick springa av sig lite, eftersom att hon annars är dum i huvet när man ska hoppa upp. Det var första gången kråkan reds på aa, ganska lång tid. Och det kändes. Jätteklämmig på högersidan och sparkade ganska mycket mot skänkeln. Men imellanåt släppte hon och då blir hon så himla fin! I galoppen bråkade hon lite och helt plötsligt gjorde hon ett helt rent byte, så då bestämde jag mig för att prova några byten till. Och det gick faktiskt ganska bra, fram tills hon började tröttna på att jag var så jobbig och tvingade göra massa saker. Så då gjorde hon en bakutspark a la Kråkan och ja, då höll jag ju nästan på att trilla av. Men jag var nöjd när vi gick ifrån ridhuset och imorgon hoppas jag att det går lite bättre!

Madde kommer senare och tar han om Mersan, men lite sur blev hon nog på mig för att jag inte tog in och gjorde något kul men henne. Lilla Bettan får vila idag faktiskt. Igår red vi dressyr och tränade program. Haha, det känns verkligen att Bettan vill komma ut och tävla. Hon blev så himla taggad när jag började rida programmet. Men faktiskt så kändes det mycket bättre än vanligt i programmet. Hennes form var framförallt mycket bättre. Jag ska försöka rida program minst en gång i veckan, helst två. Så att hon blir lite van vid programmen och så lär vi oss att göra saker precis där dom ska vara. Jag var faktiskt väldigt nöjd med henne i slutet, för till och med galoppen var ridbar (även om hon blev taggad och ökade på rätt mycket, så var formen lägre än vad hon brukade vara förut!). Puss på mina fina hästar, dom är verkligen bäst!
XOXO

En mycket vacker liten Kråkan, ibland önskar jag att hon var min. Men det är bara i smyg!


Skoldag idag!

Idag blev det ju skola för min del. Men innan det var det stallet för fulla muggar. Skrittade ut Bettan i en halvtimme på kandaret. Det var första gången med kandaret och sa min duktiga lilla häst någonting? Såklart inte, hon tyckte bara det var skönt att få komma ut och röra på sig och var supertaggad. Men mysigt var det att skritta i solen.
Skolan började klockan tre och det var Svenska. Maggan ska sluta, så vi fick träffa vår nya svenskalärare och hon verkar ju snäll. Ändå ganska skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt. Och ännu skönare, var att det kändes lite som förr i tiden idag. Det gjorde mig riktigt glad!
XOXO

Löshoppning



Här är alla söta hästar förutom lilla bäbis Milano. Det gick faktiskt över förväntan idag och jag blev väldigt imponerad av Mersan. Som annars brukar vägra och inte tycka det är så roligt. Men idag hoppade hon utan problem och var superglad. Det kändes ju riktigt roligt! Hon fick dock bara hoppa en meter eftersom att hon inte har alltför mycket muskler och jag är lite rädd för att hon ska överansträna sig.
Daimler och Kråkan fick ta det lite lugnare än vad de klarade av eftersom de inte är helt igång. Men Daimler hoppar som alltid som en Gud och Kråkan är som alltid jätte duktig! Roligt att se, trots att de i stort sett aldrig annars hoppar.
Bettan var också duktig, inte alls lika snabb och hysterisk som hon brukar. Så det kändes jättebra. Hon måste ju lixom kunna slappna av själv när hon springer själv för att kunna slappna av när jag sitter på. Hon kunde nog också fått hoppa högre, men jag var så himla nöjd med att hon var så pass lugn, så det fick räcka med ca 1.15.
XOXO

Hopp söndag



Idag har jag varit duktig och putsat alla mina fem träns + mammas träns + mitt kandar. Sen orkade jag faktiskt inte mer, men allt tog så lång tid och sen har jag ändå inget fett hemma och sadlarna skulle verkligen behöva fettas in och då kändes det så onödigt att bara putsa.
Ikväll är det löshoppning som gäller. Vi börjar typ sex och sen är dem fem hästar som ska hoppas, vilket alltså kommer att ta lite tid. Min lilla plutteälsklingsponny kommer självklart också att få hoppa och ja. Idag har varit en sån dag när jag verkligen har saknat tävlingar med henne. Gud så hon är söt på alla bilder som finns. Det gör faktiskt ont i hjärtat idag. Jag älskar henne mest i hela världen!
XOXO

Kärlek

Egentligen borde jag sova. Men jag kan inte sluta tänka på mina bästisar. Jag ska lixom flytta till Skövde, hur tusan ska jag klara mig utan mina bästisar!? Inte utan min kompis brukar man ju säga. Och nu ger jag mig ut på djupt vatten helt ensam. Nej fy, hur ska jag klara mig? Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er i vått och torrt, föralltid och förevigt. Ni gör verkligen mig glad och jag är så glad att jag får vara er bästis! <33


Riktigt najs bilder!



Lilla pluttemorris, han är så himla söt!


Ååh, här var min bäbis inte så stor. Gud så söt han var när han var liten!


Pluttehästar man har då.

Ååh gud så jag gillar mina bäbisar. Började med att rida Bettan samtidigt som mamma red Kråkan. Och idag gick det så himla bra att rida. Bettans form har helt ändrat på sig, galoppen har helt ändrat på sig och nu är det mest lite lösgjordhet som behövs. Nej men gud så kul det känns att det faktiskt har blivit skillnad. Inget jag trodde för en månad sen faktiskt. Så idag tog jag mod till mig och anmälde mig till ett meeting på Vikbo i maj. Där startar jag allt från LB till och med Msv C:2. Haha, lite töntigt, men det ska bli roligt att få prova att starta ett medelsvår program. Jag tror att det räknas som LA, eller någonting lite mittimellan, men jag ska ju försöka rida det på kandaret och sen se hur det känns. Förhoppningsvis så fungerar allt bra lixom. Nej men det känns inte som att det är alltför långt bort nu med de lite högre klasserna och det är jag otroligt glad för!

Sen longerade jag lilla Milano samtidigt som mamma red Daimler. Det var första gången jag longerade samtidigt som någon annan var i ridhuset. Milano ville gärna springa till sin brorsa och blev lite taggad. Men han var ändå hur snäll som helst. Nu verkar han fatta vad galopp är också. Han rör sig riktigt taktmässigt i traven och det ser ut som att det kommer att vara sjukt skönt att sitta på honom sen, hoppas bara att det är så!
XOXO

Lördag idag!

Ååh vad det har hänt mycket roligt egentligen. I tordags var det slutfest på Lex Alonzo vilket var hur najs som helst. Vi började att skåla i champange och sen middag på La Cocaracha på söder. Sen hängde jag med grabbarna ut till Imperiet och hängde där ett tag. Nej men det var väldigt trevligt att träffa alla snyggingar igen!
Igår var det fredag och skoan började igen. Faktiskt ganska skönt. Jag känner att jag har ny energi och ska såklart kämpa på allt vad jag kan, för att uppnå mina mål. Vilket är ett MVG i alla de fyra ämnena jag har kvar. Men det borde ju i te vara några problem!
Idag har jag hjälp sofie lite när hon red och det gick bra. mersan har ju lärt sig alla hennes svagheter och utnyttjar dom till hundra procent. Så jag lärde henne dom bästa knep jag kan och sen blev det mycket bättre. De är roligt att Sofie är så duktig, hon och mersan kan gå väldigt lång tillsammans, framförallt med rätt träning! sen har jag och mamma varit på Lyckås och provat ridstövlar. Så om åtta veckor får jag hem ett par riktigt fina stövlar. Nu väntar stallet, Bettan och Milano. Tänkte dessutom putsa och fixa lite idag, det behövs!
XOXO

Onsdag

Idag har varit en mysig dag. Jag har spenderat väldigt mycket tid i stallet, men det har såklart bara varit roligt! Jag tömkörde Mersan till att börja med och det gick väll ganska bra. I slutet jobbade hon på väldigt bra. Hon är så söt, för så fort jag tar tömmarna och börjar jobba henne, så börjar hon rulla med ögonen. Sådär som hon alltid gör när hon tycker det är lite jobbigt! När vi var klara så busade jag lite och hoppade upp och red fem minuter barbacka. Hon är så söt! Jag önskar verkligen att Bettan var lite mer som Mersis emellanåt. Grymtar och har sig och gör allt för att det ska gå så bra som möjligt. Nej gud så kul det kommer bli nu när jag har lite mer tid till Mersis också.

Sen longerade jag lilla Milano. Han var superduktig, som vanligt. Men det är ju ingen skenrisk på honom direkt. Men det känns faktiskt skönare att ha det så. Provade till och med att spänna in yttepyttelite idag och det reagerade han väldigt bra på. Lite konstigt tyckte han att det dorg lite i munnen och ville till att börja med inte riktigt gå frammåt. Men tillslut var han superduktig och då var det bara att gå tillbaka till stallet med ett leende på läpparna. Jag hoppas att han fortsätter att vara såhär, för han är verkligen underbar att hålla på med då!

Sen blev det Bettis tur, jag longerade en liten stund innan jag red, bara för att se om hon ville slappna av lite mer. Vet inte om det hjälpte särskilt mycket, men lite grann tror jag minsann att det hjälpte. Provade dessutom att byta tillbaka till min vanliga sadel och det blev en VÄLDIGT stor skillnad. Har nämligen provat att rida i min gamla sadel ett tag för att se om det gav resultat, men det slutade med att Bettan betedde sig som förut i galoppen. Men idag gick det mycket bättre. Lite seg och loj tyckte jag att hon var, men det kan ju ha varit för att hon vilade hela förra veckan. Hon är ju en sån där som bara blir piggare desto mer man rider.

Juste, sen har jag ryckt Milanos man också, den var ju typ superlång, men nu ser han ut som en stor häst. För ja, han har verkligen börjat växa till sig. Min lilla bäbis, tänk att han också ska bli stor!

Nu blire chill och klockan tio är det Lex Alonzo och det får ingen glömma att titta på!
XOXO

Hemma igen

Nu är jag ju hemma igen, men tiden har gått så fort, så jag har inte haft en suck att hinna berätta någonting kul. Skövde var ju helt klart toppen och det ska bli riktigt roligt att komma dit snart igen. Väl hemma blev jag glatt mottagen av min lilla älsklingsgrabb och sen blev det middag med familjen, mysigt! Även Bettan har haft fullt upp sen jag kom hem, då jag har blivit supertaggad inför tävlingarna ivår.

Sen har ju lilla pluttrobin kommit upp på jennys sida. Han är hur snäll och söt som helst och fem år. Tränar LA-rörelser i dressyr och hoppningen har det gått bra i, men han har inte startat högre än 80 pga att jenny & sandra är lite för långa. Men han kommer absolut att kunna bli en superponny och hade jag haft möjligheten hade jag köpt honom med en gång! Här kan ni se filmen när jag rider honom för andra gången, superfin faktiskt!
XOXO

Jag saknar min bettis!


Skövde, dag fem.

Idag har det varit sämst väder måste jag ju säga. Men ändå skönt att det är varmt lixom. Idag har det blivit mycket göra iordning hästar för min del, jag gjorde väll i stort sett iordning 6 av 8 hästar idag. Men jag klagar inte, det är mysigt. Inte som ett riktigt jobb kanske, men det kommer ju lixom bli mitt jobb sen.

Jag redäven min nya favoritponny Robin i ridhuset, som ligger en bit härifrån. Det gick superbra och vi filmade. Hade jag inte varit för gammal för att tävla ponny hade jag utan tvekan köpt honom, riktigt fin och riktigt rolig att rida. Det kommer upp en film sen på hemsidan, men så länge får ni nöja er med en bild på min söta lilla favorithäst. Ååh gud, vad jag vill ha honom!
XOXO


Skövde, dag fyra.

Gud så fort tiden går, nu är det redan torsdag lixom. Hmm, jag tänkte förut på att jag lixom ska flytta hit om några månader. Det känns faktiskt inte dåligt alls. Jag är till och med förvånad över mig själv, för jag har inte längtat hem lika mycket som jag trodde. Självklart så längtar jag efter alla där hemma, men det känns bra att vara här också. Det känns som att det kommer bli ett riktigt roligt och lärorikt jobb för mig!
Idag har varit en ganska lugn dag, jag släppte ut hästarna innan frukosten och sen blev det pyssel i stallet. Sen borstning och iordningfix av lilla söta Ally som Jenny skulle rida ut. Sen longerade jag Tristan en stund, han var superduperduktig och jättesöt.
Sen blev det ju såklart lunch och så och sen red jag Robin och Jenny hjälpte mig en del. Han är så himla söt lilla Robin (jag försökte ladda upp en bild från mobilen, men det hade damp, så ni får väll kanske se det när jag kommer hem istället). Jag har verkligen blivit kär i honom. Han är faktiskt ganska lik Mersan till sättet att vara. Och gud så kul han är att rida! Imorgon ska vi filma lite när jag rider honom och sen kanske det kommer upp på hemsidan eller något sånt.

Nu ska jag nog ta och kolla på film och sen sova, för jag är HUR trött som helst och det är ju faktiskt en dag imorgon också.
XOXO

Skövde, dag tre.

Idag blev det en ganska tidig morgon. Vi gick upp och åkte iväg till Falköping för Jenny skulle hoppträna med sina två hästar. Det gick bra och det var roligt att se på, även om jag tycker att det är lite roligare att kolla på dressyr. Sen blev det stallet för hela slanten och vi fixade massa saker, tog hand om Hilma gjorde vi såklart också!
Sen lösgalopperade vi hästarna, det gick bra och dom tyckte det var superjobbigt. Hmm, det verkar som att det är superbra träning trots allt! Ska nog prova att göra det med Bettis och se om hon vill galoppera genom hela kroppen då.

Snart blir det middag och sen ska vi iväg och löshoppa en häst som Jenny ska visa på treårstestet. Ska bli kul att se. Men jag ska försöka hinna duscha innan det nu bara.
XOXO

Jag saknar min pälskling!


Skövde, dag två.

Idag gick jag upp vid sju, käkade frulle och så med jenny, pauline, linn och hilma. Sen blev det stallet, där väntade lite småsysslor som att putsa lite olika grejor, sopning, vattenpåfyllning och ja, allt som man nu gör i ett stall. Sen skrittade vi ut en väldigt lång sväng. Jag red på Robin, en söt liten d-ponny som är 5 år. Han var lite busig, men ändå jättesnäll. Hur söt som helst dessutom!
Jag har även kört traktor idag, så nu kan jag sladda ridbanan, vilket säker är superskönt för Jenny! Till lunch blev det kyckling, ris och sötsur sås, det var mumsigt. Just nu har jag ingenting alls att göra, så jag chillar lite. Jenny är nämligen i Skara med en häst som är halt.
XOXO

Jag har internet!

Wohoo, upptäckte precis att det finns internet här, som jag kan använda alltså. Det är mer än bara lite najs! Idag blev en ganska lång dag känns det som. Andreas gick upp halv sex och efter det kunde inte jag somna, så jag var vaken och kollade på ponnyakuten.
Jag kom ju fram till Skövde typ vid två, sen bar det av hem till Jenny, där red jag en liten söt hästis som heter Limit. Han var lite pigg och galen, men väldigt snäll. Riktigt rolig att rida också, så det var roligt. Har bara spenderat massa tid med alla och ja, inte gjort någonting alls efter det. Hmm. Här ska alltså jag bo sen!? Inte för att det känns dåligt, men konstigt är det verkligen. Men jag tvivlar inte en sekund på att jag inte kommer att trivas, men ändå, jag bor ju lixom hemma hos någon annan. Aja, jag ska försöka sluta fundera på allt och bara vara, det brukar bli bäst så!
XOXO

Skövde, here I come!

Nu sitter jag på tåget påväg till Skövde. Det känns bra, men lite nervöst måste jag ju säga. Haha, lilla sara ska ut på STORA äventyr! Nej men herregud, det kommer att bli jättebra och det känns skönt att åka dit och checka läget innan jag flyttar lixom. Jag blir ju borta ända till på Söndag, så jag kommer säkert att hinna bo in mig lite och lära känna alla, både hästar och människor.

Men gud så jag kommer sakna alla där hemma, Andreas, mamma och Bettan såklart. Men jag hoppas på att få ännu lite mer inspiration nu och så får vi se hur mycket jag kommer att kunna uppdatera bloggen!
XOXO

Söndag

Idag vaknade jag i panik sådär tjugo i åtta. Åkte hem för att tvätta, städa och packa. Jag drar ju iväg till Skövde imorgon. Idag har iaf jag och min älsklingskille varit på bio och myst. Gud så härligt att göra någonting mysigt på en söndag ändå, det känns som att man gör lite nytta, fast det kan vara så ojobbigt som att gå på bio. Vi såg iaf "Shutter Island" och den var ju verkligen bra, jag kan verkligen rekomendera den. Både jag och andreas var helt inne i filmen från början till slut. Nej men gud så glad jag är över att jag har min kille, han är bäst!
XOXO

Lex Sara tackar för sig.

Igår var det 100 dagar studenten. Det firade jag med att sluta praktiken, om man nu kan kalla det att fira. Dagen gick alldeles för snabbt och klockan tre blev det fika med prinsesstårta. Jättemysigt! Men sen blev det inte mycket mer och ja, man kände sig helt tom när man skulle hem. Stängde av datorn för sista gången, gick ut genom dörrarna för sista gången. Hmm, nej det kändes inte alltför bra. Men jag kom ut som en ny människa, eller egentligen samma gamla sara, men SÅ mycket mer erfarenhet. Jag är så glad att jag fick vara på OTW och på lex alonzo redaktionen. Ja, men vad har jag lärt mig nu då? Det är faktiskt lite svårt att sätta fingret på. Jag har lärt mig det bästa ordspråket i världen och som alltid funkar, alltså "kör ba, kör, kör ba!". Men annars har jag ju lärt mig massor om TV produktion och ja, helt klart det mesta inom det. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som fick möjligheten att vara hos alla fina människor där. Jag måste säga TACK till alla som har hjälp mig och som lärt mig så mycket!

Resten av kvällen spenderades med älskling, vi var trötta och somnade elva. Kul!
XOXO

Jag dör av trötthet.

Igår fick jag ett litet panikanfall i stallet. Benjamin syrsa satt på min axel och jag fick världens skuldkänslor för att jag inte tog väl hand om mina hästar. Hmm. Varför känner jag så när jag vet att dom inte mår dåligt? Men mersan har blivit så smal och jag har levt i min egna värld och inte sett det. Eller så har jag inte velat sett det. Jag vet inte vilket som är bäst egentligen.. Nej fy vad jag ska ta tag i mitt hästliv nu efter praktiken. Jag åker till Jenny en vecka direkt efter och hämtar tonvis med inspiration. Det kommer bli kalas efter det. Men gud så jag känner mig dum. Rider inte ens sex dagar i veckan längre och ja, jag tycker synd om bettan. Men också om lilla Milano, som jag verkligen ska ta tag i nu. Det kommer bli jätteroligt sen när jag kommer igång iaf.

Imorse försov jag mig. Inte konstigt kanske för jag sov som en kratta hela natten, vet inte om det är hästarna som spökar i magen eller nått. Nu ska jag äta ett ägg och sen göra klart två kvittoredovisningar!
XOXO

VLCD-dieten

Japp, idag levde jag verkligen sunt. Käkade nutrilette hela dagen, tills det att jag kom hem och inte hade mått sämre.. Magen var superkonstig och huvudet värkte som attans. Ja, då visade det sig ju att jag missat att det var gluten i. Så ja, jag har PROPPAT i mig gluten idag och det är inte konstigt att jag mår dåligt. Så det blev sallad till middag och keso och banan till kvällsmål. Ska iaf försöka fortsätta leva en aning nyttigt!

Men nu mår jag verkligen dåligt. Men andreas lovade att ge mig massage eftersom det är internationella kvinnodagen!
XOXO

Jag säger upp mig

Ingen hylla, inget soffbord, ingen dvd, house skivan är i växjö, EN kniv och EN gaffel. Hej då andreas lägenhet, jag får verkligen panik. Kul att mam visste något, då hade man ju iaf kunnat ta med sig någonting.
XOXO

Partypinglor





Min älskade syrra och min bästis. Alltid lika söta måste jag säga!



Jag själv och min andra bästis. Väldigt glada över att jag fyller år!



Presentöppning av matildas fina presenter.



J var VÄLDIGT förväntansfull över min reaktion med hennes & emmas presenter.



Den fina hatten som jag fick av j & emma!



SUPERGOD MAT!



Jennifer och Emma gillade verkligen min mat.



Alltid lika fina Matilda, gud så söt du är!

Tack mina vänner för en underbar afton, det var riktigt riktigt roligt!
XOXO

Som vi slog klackarna i taket!

Idag känner jag mig lite trött. Faktiskt inte alltför bakis, vilket egentligen är ganska kontstigt, men såklart inget jag ska klaga på. Snart ska jag göra iordning en tårta för farmor, farfar och mormor kommer och fikar vid tre.

Igår alltså, var det en dålig födelsedag någonstans eller? Nej verkligen inte. Kom hem typ halv fem, vilket är super tidigt för att ha praktik! Åkte hem till lägenheten och träffade syrran. Vi ställde oss och lagade mat och fixade lite i lägenheten, sen kom Madiz och häjlpte oss en del för det gick inte allför bra för oss. Sen kom även jennifer & emma och sen julia & kajsa också. Det blev en riktigt god middag som ja, till och med jennifer gillade. Och då är det bra! Det blev mys, paketöppning och ett litet spel. Jag fick så mycket fina grejer. Av hanna och peter fick jag en rosa plunta och ett shotglas som man kan bha runt halsen, superfint faktiskt! Jag ska även få en till present idag. Av Matilda fick jag en supersöt tröja och en liten väska, vilket var rätt behövligt faktiskt! Och av jennifer och emma fick jag en assnygg rosa&glittrig cowboyhatt, hjärtsolglasögon och en coool slips. Sen fick jag lite roligt kort på mig, mest när jag är full av jennifer. Det har lixom blivit vår nya grej detdär med kort. Jag tror att jag ska tapetsera en vägg med alla kort på oss sen när jag flyttar hemifrån, det vore fett coolt!

The bridge rockade igår, mest nog för att vi var där. Dessutom höjde hatten stämningen en aning, för alla ville så gärna dansa med den! Vi dansade väll ungefär sådär nonstop från det att vi kom till det att vi gick hem. Skönt som det var så kunde matilda köra bil, vilket jag VERKLIGEN uppskattade! Nej en riktigt lyckad kväll och en riktigt lyckad början på mitt nya år. Nu är det bara ett år kvar tills det blir en riktigt stor 20 års fest, det längtar vi redan till!
XOXO

Sångens dag, fast egentligen är det min!

Idag har man blivit mycket uppvaktad.
- Först kom mamma och pappa och sjöng glatt. Fick fina presenter och god frukost!
- Sen ringde älsklingen och sjöng fint i telefonen, vilket var riktigt vackert!
- När man kommer till jobbet ställer sig filmgänget sig och sjunger och dansar lite. Dom bjuder även på fika och sen lunch. Riktigt snällt måste jag ju säga!
- Sen ringen min käre gudfar och hans familj från åre och sjunger vackert, säkert den finaste sången!
- Och sist, men inte minst har syrran ringt och hon och hennes kompisar sjöng också vackert.

Det kommer säkert bli mer sång senare idag och under morgondagen. Trevligttrevligt. Jag är riktigt taggad inför ikväll och det kommer bli riktigt grymt! Jag säger bara det, kom till the bridge!
XOXO

En liten tripp till skövde.

Nu är tågbiljetterna till skövde bokade och klara. Jag beger mig måndag den 15/3 dit ner, för att sedan komma hem på söndagen efter det. Har funderat väldigt mycket på flytten den senaste tiden. Vart jag än går och vad jag än gör så finns den där. Det spelar ingen roll om jag är vaken, sover, läser, glor på tv, sitter vid datorn eller umgås med någon. Alltid finns den där.
Hmm, min bästis matilda fick mig att börja grina idag. Hon har ju skrivit en så himla gullig kommentar och när jag såg den insåg jag att jag lämnar allt, verkligen ALLT här hemma. Okej, jag tar med mig hästen, men resten då!? Jag har alltid haft matilda så nära mig, och även om vi inte träffats alltför ofta har hon ju alltid funnits där. Nu kommer hon vara fyra timmar ifrån mig. Och min familj, som jag har levt med hela mitt liv, ska jag byta familj nu? Nej min familj kommer ju såklart alltid vara min, men jag kommer inte ens att träffa dom en gång i veckan. Allt blev så tydligt nu. Hur mycket kommer jag inte sakna Andreas då? Det är ju helt sjukt att vi ska bo så långt ifrån varandra. Men ja, vi kommer att klara av det och allt sånt, men såklart kommer det att bli tomt och ensamt. Och jennifer, som jag träffar varje dag. Hur ska allt gå utan henne?

Jag vet att jag kommer få det jättebra och jag ser verkligen fram emot tiden där nere. Men såklart så springer verkligheten ifatt och man måste få vara lite ledsen ett tag. Det är ju inte så kul att lämna alla nära och kära. Men bara så att alla vet, man får komma och hälsa på så mycket man vill. Det har Jenny lovat mig!
XOXO

Torsdag!

Idag blev det en tidig morgon för min del. Var tvungen att gå tio i sju från andreas. Gud så trött jag var. Men dagen på jobbet blev rätt så kort. Vi var och filmande på datainspektionen och sen drog grabbarna till örebro, vilket innebar att jag kunde gå. Så jag gick och käkade lunch och sen drog jag till nynäs.
Har nu införskaffat mig en varningstriangel till chiken och det tror jag att han är överlycklig för. Sen hämtade jag ut tränset och kandaret jag köpt. Nu sitter jag i lägenheten och har plockat in allt jag var och handlade igår till morgondagens tjejmiddag. Rätt mycket grejjor blev det faktiskt! Snart ska jag iväg och besiktiga (?) bilen och jag är faktiskt lite nervös, men det kommer nog gå bra.
Sen blir det lektion för mia och så sover jag hemma inatt, så det blir väll någon mysig film eller liknande.

Justee, jag hoppas att ni kollade på Lex Alonzo igår kl22 på åttan. Annars MÅSTE ni kolla nästa vecka tycker jag. Nej men programmet var skitbra, micke är skitbra och ja, hela programmet håller en klass för sig. Och ingen får komma och säga att jag är opartiskt nu! Nej men oavsett hur mycket jag än längtar tills praktiken är över så kan man ju inte frångå att jag kommer att sakna alla så sjukt mycket!
XOXo

Fy vad trött man kan vara.

En lång dg på praktiken och knappt någon lunch för att man var tvungen att åka iväg på ett ärende åt Guldfeber. Prutt vad jag blir trött. Har iaf varit i stallet och ridit på kvällen, vilket gick väldigt bra faktiskt. Red med martingalet eftersom att hon var lite pigg igår. Men hon slappnade av ganska mycket iaf och hon började låta hur mycket som helst, vilket bara är ett bevis på att hon jobbar. Jag blev faktiskt förvånad över att galoppen var så bra som den var. Självklart har den varit bättre, men inte efter att hon vilat en vecka lixom. Nej, jag börjar nog komma på vilka knappar jag ska trycka på för att få allt att funka och det känns skönt! På söndag är det förhoppningsvis tävling (beror lite på vädret), visserligen tar jag det inte alltför seriöst. Men såklart kommer det bli roligt att komma ut på banan igen lixom. LB:3 och LA:3 startar vi och ja, la:n är hon kanske inte alltför redo för just nu, men jag orkade inte starta två lb klasser, det är inte så kul. Nej men vi tar det med en nypa salt, ser det som första tävlingen för säsongen och endast träning och kommer att ha svinroligt!

Nu ska jag borsta mitt hår, sen blir det natten för mig och min älskade lilla grabb!
XOXO

Moget.

Ja, jag trodde kanske att vi kommit över den där gränsen nu. Men tydligen inte. Små tissla med och smyga runt med grejer för att man inte ska få höra det. Det kommer alltid fram i slutändan ändå. ALLTID. Nej, tacka vetja mina riktiga vänner som faktiskt är bra vänner. Jag vet inte hur många gånger jag kommer att säga det, men ni är ju allt annat än koola måste jag säga.
XOXO

Kul dag.

Igår var jag och mamma svinduktiga och tränade igen. Kulkul faktiskt! Men imorse när jag vaknade var jag inte allför pigg faktiskt. Så det slutade med att jag var hemma och blir man gladare av detta jävla väder eller!? Fan vad äckligt det är alltså.. Hanna står och bakar fluffins eftersom att det är min mammas födelsedag idag. Så ikväll blir det middag och mys för lilla mammis. Och på fredag fyller lilla jag år det kommer bli najs! :D
XOXO