Två tidiga dagar i rad

Vi har rockat fett här nere i starten på denna veckan. Igår var vi klara efter lunch och idag var vi klara för ca en halvtimme sen. Det är najs! Igår tog jag mig en tupplur och det var riktigt skönt, men nu tänker jag nog kolla klart på filmen jag började med igår och sen kanske fångarna på fortet.
Bettan har ju tyvärr fått vila sen typ i torsdags eftersom hon verkar ha ont av sin tand. Jag är så taggad på att börja träna igen, men det lönar sig inte när det inte ens går att longera henne.. Stackare. Men på tisdag bär det av mot Söderköping igen och då kommer ju allt bli kanon igen, hoppas vi iaf.
Jag är rätt så sugen på att komma ut på tävlingsbanorna nu, men det lär inte direkt bli av i första taget.. Tråkigt, men vi får hoppas att det inte blir en hal vinter!
XOXO

Just nu vill jag inget annat än att vara hemma.

Fy vad en helg går fort. Man har hunnit se tre filmer, några avsnitt oth, myst, umgåtts på matfestivalen, ätit på Mangos, gått på bio, fikat och shoppat lite. Gud vad jag älskar min käre pojkvän, han är underbarare än underbarast. Jag ville inget hellre än att sätta mig i volvon och åka med honom tillbaka hem. Fy vad ensamheten har blivit tråkig nu för tiden. Förut var den ganska lätt att hantera, man myste med sig själv och fick egen tid. Just nu vill jag inte ha egen tid, jag vill vara med alla nära och kära där hemma. Jag vill att ni ska veta att jag älskar er!
XOXO

Ett år och sex månader




Snart fredag

Nu har hela denna vecka också gått. Skönt ska det bli med helg iaf och då kommer Andreas ner, fett mysigt. Dessutom är det matfestivalen och det måste man ju tydligen gå på. Nej men det blir säkert roligt! Veckan har rullat på bra, förutom Bettans dumma tand. En annan tand har ju fått en fraktur nu och det innebär en ny process med lagning. Dessutom känns hon inge bra att rida. Kan vara för att hon har bihålsinflammation och har sprängande huvudvärk konstant. Mindre roligt med andra ord. Men nu har vi fått en ny tid V.36 och då ska hon sprutas tre dagar innan och sen ska det bli bra, eller iaf så att hon inte har ont och att det går att rida. Dessutom kanske hon kan få något slemlösande på måndag som kan göra det lite bättre också. Vi får helt enkelt se.

Min iphone är påväg och den kommer förhoppningsvis nästa vecka. Så då får jag helt enkelt vänta till nästa helg eftersom att den skickas till mamma. Menmen, den som väntar på något gott.. Jag tycker alltid att man väntar förlänge då.
XOXO

Jag tänker på dig

Du finns i mina tankar
Och i min fantasi
Där är vi två tillsammans
Där är det bara vi



Jag sitter här i min ensamhet
Ja, då tänker jag på dig
Om du var här hos mig ändå
Ja, då slapp jag sakna dig
Om du var här hos mig

Halva veckan

Puuh vilken vecka det har arit hittils, men det har gått bra ändå. Igår var vi inne med Frasan på kliniken och besiktgade henne, det gick galant och idag har hon åkt. Det har blivit rätt sent på kvällarna. Kommer inte in förrän typ halv tio. Så man är ju rätt trött lixom.
Idag hoppade jag & Bettis. Det gick över förväntan och hon skötte sig jättebra. Hoppade 90cm-1m hinder, inte jättehögt, men högt för att vara jag. Hon ar faktiskt riktigt duktig och man kände att hon hoppade bättre med den nya gjorden. Dessutom var hon inte alls lika springig som hon brukar. Jag kunde lugna henne innan hindret och sen gasa på de sista sprången. Duktiga lilla bäbis! Jag är så tokigt kär i min hästis att det inte är sant. Hon är absolut bäst! Nu ska jag sova, så jag inte försover mig imorgon.
God natt!
XOXO

Söndag

Nu är jag ensam här på gården. Jenny, Jerry & Hilma har åkt på semester och kommer vara borta i en vecka. Så jag ska sköta stallet med en del hjälp av Sandra och Nathalie. Det blir nog bra, men kanske lite tufft också. På tisdag ska dessutom lilla Frasan veterinärbesiktigas, så då ska vi iväg till Skara.

Idag ska jag fixa klart i stallet, rida min älskade Bettan och hämta lite hö. Sen ska ju hästarna in såklart också. Blir som vanligt en fullspäckad dag. Eller iaf nästan.
XOXO

Äntligen fredag!


Torsdag

Idag har varit en bra dag. Jag och Felicia har skött oss bra, hästarna har skött sig bra och allt har mest bara rullat på. Det absolut roligastge var att det gick sjukt bra att rida Bettan idag. Jenny började att kika lite på oss när vi red. Vi gjorde diagonaler där vi skulle tänka lite förvänd ställd skänkelvikning/svag svag sluta. Bettan tog det riktigt bra och fick verkligen ta i. Hon blev skitfin tillslut och galopperade grymt bra! Sen var Jenny tvungen att gå och vi fortsatte rida. Jag och Bettan tränade enkla byten och det gick helt sjukt bra. Fattningarna satt och ja, jag helt enkelt bara älskar min häst!

Nu blir det ett avsnitt oth, ringa till älsklingen och sen sova. Imorgon är det fredag, jag gillart! Och juste, jag har beställt en iPhone 4, tjohooo!
XOXO

I´m gonna run to you

Helt klart dagens låt, den gör mig glad. Jag saknar min pälskling och jag vill att han ska vara här. Vill inte sova själv varenda kväll... Andreas är verkligen den bästa jag vet!

Well I can stand and wait start a fight climb the Empire State
I´m ready steady go even though you´re still miles away
I wanna I need to I´m gonna run to you




I´m such a sinner you´re such a star
I´m no beginner so set the heaven on fire
When there´s no turning back from who we are
No matter what we´re through
I´m gonna run to you

Mycket på jobbet nu då.

Två dagar med fullspäckat schema, kan det resultera i någonting annat än en trött sara? Tolv hästar på en dag själv första dagen. Slutade med att två fick vila, men man är ju ändå rätt effektiv om man snittar en häst på en timme. Men jag var ju då heller inte klar förrän typ halv nio på kvällen och då orkar man absolut inte rida sin egen häst. Bettan verkade ioförsig inte dö av det.

Idag har jag fått hjälp av Felicia och vi körde sex hästar på tre timmar, det är najs. Idag hann jag även rida Bettis, vi tog en sväng ut. Gud så några saker det finns som är ofarliga.. Hmm, rädd för allting, och försökte till och med vända och springa hem. Inte likt Bettan, men då har hon också vilat i en och en halv vecka. Min bäbis är bäst iaf.

Nu väntar en film, antingen själv eller med Nathalie. Nästa vecka är vi ensamma här, det kommer bli mysigt!
XOXO

Would you escape with me

Jag saknar min kille. Han är lixom min. Det var sorligt att säga farväl förut. Jag vill inte sova själv. Jag vill att någon blir sur när jag snarkar, skratta åt mig när jag pratar i sömnen och klia mig på ryggen. Jag vill inte att det ska vara någon heller. Jag vill att det ska vara han, han med stort H. Han som får mitt hjärta att slå extra slag och som väcker fjärilarna i magen till liv. Jag vill att det ska vara min grabb Andreas Köhler, för jag älskar honom!


There's a million reasons why
I adore you
You make me shiver, make me cry
I feel for you

Would you escape with me
Could you show me something real
Would you escape with me
Do you feel the way I feel
Cause I don't wanna die alone
I don't wanna be on my own
Escape with me
Escape with me

Tillbaka till verkligheten

En låång bilresa senare sitter jag nu äntligen i min säng och ska snart sova. Regnet öser ner utanför, eller inte just här, men fy vad det har regnat på vägen. Det tog svinlång tid att köra bara för att hela vägen var full med vatten. Mindre roligt när man är själv. Ett sorgligt farväl blev det, men gud vilken mysig vecka det har varit! Här kommer några smakprov på vad jag har gjort under min veckas semester.

- Middag med min bästa vän Madiz, Daniel och Andreas. Riktigt mysigt var det att träffa dom igen. Tog igen all missad tid, spelade kort, drack rose och hade det bara sommarmysigt. Behövligt må jag säga!

- Grönan med lilla Matilda, Daniel, Andreas och Markus. Fy så roligt det var. Men det märks att vi har blivit äldre. Åkbanden användes inte riktigt lika flitigt som sist jag och Matilda var där.

- Mys med min absolut bästa ponni Mersan. Har ridit henne massor och bara haft det sjukt mysigt. Gjorden gjorde underverk även på min den lilla skiten och helt plötsligt gick hon fram av sig själv. Jag saknar redan den lilla vilden.

- Fikamys och vuxenprat (?) med mina kära vänner från stora staden. Mysigt var det, men vem trodde egentligen att  vi skulle prata om jobb och utbildningar som vi gjorde. Det kändes nästan läskigt. Men riktigt mysigt var det!

- Herrhamra Open i tennis. Mycket roligt. Jag och Andreas var favorittippade, men efter en serv rakt i min rygg av andreas och lite för stor press så missade vi precis kvarten. Jag skyller faktiskt ifrån mig på andreas på den punkten, för det var han som servade i min rygg och missade alla lätta bollar på slutet. Men vi var ju rätt så glada ändå!

- Mys med min bästis Jennifer i Andreas cribb. Bakad potatis och lite chips gjorde susen och vi hann som vanligt prata om allt mellan himmel och jord. Det var precis vad jag behövde!

- Ridning, fika och middag med kära Linnea. Roligt att träffa henne igen, riktigt roligt.

- Sjömys med familjen och älsklingen. Höll på att sjunka med lilla båten påvägen ut, men det gick bra och sen bara hade vi det sommar, vilket jag inte haft en enda gång nästan.

- Middag med käre farmor & farfar på bodarna.

- Middag med Andreas, Markus & Bolle på bodarna. Riktig mysig sommarkväll.

- En stadsdag med familjen. Bestod av lunch, teater och middag. Men mest av allt bestod den av regn. Det var lite tråkigt eftersom att teatern var ute, men vi trotsade regnet och kollade på "Har ni fest eller?". Riktigt roligt var det, men synd att det ungefär var lika komiskt att regnet stod som spön i backen. Mysigt med lite familjetid.

- Kortspel i stort sett varenda kväll. Alla vann och alla förlorade, så det gick nog jämt ut. Men jag har en massage innestående från andreas eftersom att jag slog honom med 5-1 i vändtia idag.

Sådär ja, nu vet ni vad jag har gjort i stort sett. Imorgon blir det jobb igen och det ska bli roligt. Längtar efter att rida Bettan också, för det var ju mer än en vecka sen! God natt
XOXO

Hemma igen!

Skönt med en veckas ledighet här hemma. Jag bara älskar min familj. Det är så himla mysigt att komma hem till torö och bara mysa hela dagarna. Jag har ridit på Mersan också och gud så jag saknar min lilla bäbisplutt. Hon verkar nog ha saknat mig lite också, för inte en sur min har jag sett, förutom när jag spänner sadelgjorden och det har hon alltid gjort. Hon kommer springande i hagen och är bara allmänt söt. Min ponny är verkligen bäst!
Milano har växt en hel del också, börjar ju nästan på att se ut som en häst också, det är najs. Jag längtar tills jag ska sätta igång med honom efter sommaren.
Nu ska jag in till stan och träffa alla mina söta kompisar. Fika, prata och bara mysa. Det ska verkligen bli asroligt. Kul att åka in till stan också, det är ju inte direkt som i Skövde så att säga. Men nu måste jag kila!
XOXO