Sista februari

Fan, nu kom jag på en sak som inte alls är bra. För Jennifer jag har inte dansat på något bord den här månaden! Bajs på att man aldrig kan hålla vad man lovar, fast om jag har tur kanske vi på något sätt kan gottgöra det, så får jag helt enkelt dansa på två bord nästa månad? Men isåfall får jag verkligen lova att det blir en engångsföreteelse.

Idag har varit en lugn dag. Vaknade vid halv nio, kollade sista avsnittet av lipstick jungle och sen på bolt. Riktigt mysigt var det faktiskt. Sen har jag haft ont bak vid njurarna, mått illa och varit yr, så det har mest blivit att ta det lugnt. Lite har jag pluggat iaf och ska nog ta och göra lite mer innan melodifestivalen börjar.
Har ätit pankisar också, det var gott. Jag hade både sylt & grädde på, men jag orkade inte så många då min aptit inte är jättebra idag.

Ikväll kommer andreas hit, vi ska bara mysa och kolla på melodifestivalen, finns inte så mycket annat att göra när man har fodringshelg direkt. Imorgon fyller mamma år också, det blir roligt, hon kommer nog bli glad för presenterna jag har köpt iaf!

Duschen kallar verkligen nu, man vill ju inte lukta bajs & sjukhus när ens pojkvän kommer direkt.
XOXO

Jag vill ha en egen måne

Sorglig dag, verkligen inte rolig någonstans. Begravningen var fin, väldigt fin måste jag säga. Men det var så sorgligt, alla i kyrkan grät och det var verkligen fullt med människor. Man kan inte förstå vad det är för värld vi lever i egentligen, att någonting sånt här ens kan hända. Det ska inte hända. Livet ska inte tas ifrån en när man är sexton år, det är då livet ska börja. Det läskiga i det hela är att man verkligen tror att sånt här inte händer en själv, bara på film och på nyheterna, man har aldrig tänkt hur mycket det faktiskt berör folk, det har alltid varit så avlägset. Helt plötsligt händer det en själv, ens vänner och människor man känner, det blir som en chock, det går inte att förstå. Jag lider så otroligt mycket med hans familj och hans nära vänner. Det går inte att beskriva klumpen i magen man får varje gång man tänker på det.

Dagen blev ju inte roligare av att jag och mamma fick sitta på akuten i fyra timmar bara för att få reda på att jag skulle få en ny medicin mot urinvägsinfektionen. Ja, när vi kom hem från begravningen fick jag skitont där njurarna sitter igen, så det var bara att åka in till akuten igen. Och dom kanske tror att det sitter lite högre upp, så nu fick jag en starkare medicin. Hoppas verkligen att det går över nu bara.

Alla mina tankar går till Tobias Bejeryd och hans familj idag.
Det är så overkligt att det inte finns.
XOXO

Ett års dagen minus elva måndader!

 Det handlar om fingertoppar, om händer som vill bo i varann.
Om att springa skrattande genom ösregn. Att fläta samman ord,
& om smulpaj och bubbelskum & att gå i mörker och titta på stjärnor.
Att inte behöva blunda för att våga få plats, blåsa luft i varandras lungor
tills bara skrattet finns. Om ögonskimmer, glitter och såpbubblor.
att ligga vakna & bara vara nära, att stå ute i regnet och kyssas,
dricka te & prata nätterna långa. Det handlar om tankeläsning.
Att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans. Men mest av allt,
handlar det om att veta att &-tecknet mellan du & jag,
egentligen är ett bindestreck.


Andreas du är tamejfan den bästa jag vet,
tack för att du är du! <3

God jävla morgon!

Igår var en mysig dag måste jag säga. Gick upp ganska tidigt och drog till stallet för att longera bettis, det gick faktiskt ganska bra. Sen drog jag hem och fixade iordning mig och tog tolvbussen in till stan med madiz. Vi käkade på tacobar (coolt att vi inte ens behövde säga något, våra fötter förde oss åt samma håll!), shoppade lite och kollade på bio. Båda köpte ett par nya skor, någongång måste man ju vara lite fin om man säger så, så nu har jag både klänning och skor till min efterlängtade fest, NAJS! Köpte lite paketer till mamma också eftersom att hon fyller år på söndag, så nu kommer hon också bli glad. Vi kollade på "I taket lyser stjärnorna" och jävlar vad sorglig den var alltså, man kunde ju inte sluta grina alltså. Först var den skitrolig och jag och matilda satt och garvade hela tiden, men sen blev den verkligen sorglig och vi satt och störtbölade typ. Många tankar i huvet fick man om man säger så. Det är helt osannolikt att sånt händer hela tiden runt omkring oss. Man kan ju verkligen säga att man lever i en instängd värld. Jag älskar iaf min mamma!
Efter drog jag hem till andreas, vi mest bara mös och kollade på tv. Helt klart behövligt om man säger så. Jag är så glad att jag har honom, det går lixom inte att beskriva, jag är helt enkelt bara hur lycklig som helst!

Idag blir ingen rolig dag, idag känner man sig ganska ledsen och allting man har trott att man kommit över något sådära visade sig inte alls vara borta ur huvudet. Verkligheten har kommit ifatt och det är väll abra försöka acceptera den helt enkelt.

Ska upp till stallet nu och se om hästisarna kan få mig på andra tankar
XOXO

How do yo do?



On a Monday I am waiting
Tuesday I am fading
And by Wednesday I can't sleep
Then the phone rings I hear you
And the darkness is a clear view
Cause you've come to rescue me
<3

Semla till frukost!

Liiiite dålig uppdatering på sista dagarna, vete sjutton varför, men jag har bara legat i sängen hela dagarna typ. Eller i måndags var vi i skolan och gjorde klart dokumentärfilmen. Isaac sa att den var felfri, jag tror att han tycker ganska mycket om oss faktiskt. Nej men så det kändes väldigt skönt att bli klara med den och nästa gång ska vi jobba sjäva igen, man måste ju lixom ha samma mål inom gruppen och det verkar som att jag & j är dom enda som siktar riktigt högt!? Vi ska iaf göra en reklamfilm sen, det kommer verkligen att bli roligt!

Igår blev det typ mest en chill dag, skulle ha träffat linn, men det blev inte så. Tråkigt, men jag hoppas att hon mår bättre snart, jag saknar henne! Men jag övningskörde en hel del iaf, började att köra in och runt lite i nynäs med mamma och sen vare en dubbellektion på bilskolan. Åkte hem och mest bara chillade, mamma gjorde semlor också! HUR gott som helst. Somnade typ vid nio, när jag kollade på lipstick jungle och sen sov jag till tolv. Hade missat att andreas hade ringt och han sov när jag ringde, så man fick somna utan att ha sagt godnatt, bajs på det!

Idag har jag ätit en semla till frukost, sen blie inget mer onyttigt idag eller imorgon så är det bara! Ska försöka träna lite ikväll också, det behövs. Nu ska jag vara duktig och plugga massa och sen ska jag upp till stallet och rida båda små buspollarna, MYSIGT! Nej men skolarbetet längtar verkligen efter mig nu, så det är dags att sätta fart.
XOXO

Och var tog våren vägen?

Hatar snön, vad skulle det vara bra för att den kom nu? På sportlovet brukar det aldrig vara snö, när man var liten regnade det jämt på sportlovet, när man lixom verkligen ville ha snö. Men nu är det tydligen tvärt om. Jag orkar inte med det här. Jag vill verkligen bara ha sommar nu. Har precis duschat och ska kolla ett avsnitt av lipstick jungle, fixa iordning mig och städa mitt rum innan halv sju, för då åker jag till nynäs. Mysigt, vi ska nog kolla på beck och bara chilla tror jag.
XOXO

Vi är bäst tillsammans

Fredagkvällen var rolig, vilket drag det var på hovet! Jag menar det kom lixom typ fyratusentrehundra människor för en division fyra match. Haha, det var riktigt coolt att vara där. Om jag hade varit andreas hade jag nog kissat på mig för det hade varit så läskigt, men han var asduktig och fick tillochmed en utvisning, han blev lite arg på nån som egentligen var helt oskyldig. Nej men det var faktiskt riktigt roligt och mitt liv som hockeyfru känns bra, det känns som en najs framtid!

Lördag igår, det blev en MYCKET mysig kväll, precis som väntat. Kom hem från andreas vid två, chillade lite och drog sen upp till stallet. Mockade och red bettis, det gick väll sådär om man säger så. Rätt så pigg var hon iaf. När jag var klar åkte jag hem till världens bästa madiz. Det blev som vanligt mest bara massa mysigt bästisprat, men det var väldigt nödvändigt om man säger så! Vi kollade såklart på melodifestivalen också och ja, Molly Sanden fyfan vad man gärna hade velat vara henne! Hon sjunger HUR bra som helst och är HUR söt som helst, man började ju nästan grina bara därför när man såg henne. Sen kollade vi på "When a stranger calls" och den var asläskig, men mysigt hade vi iaf.
Puss på matilda för hon är världens bästa människa!

Idag vet jag inte vad som händer, det är ju astråkigt väder så man vill ju helst bara kolla på film hela dagen. Är lite sugen på att dra in till nynäs och bara chilla hemma hos andreas hela dagen, men måste bara lyckas väcka honom först!
XOXO

Fredagfredagfredag

Fredag idag, SKÖNT tänker man, nu är det äntligen sportlov. Men inte för oss, måste till skolan på måndag eftersom att filip inte kom till skolan, så kunde vi inte fixa någon musik, verkligen roligt. Fan säger jag bara, men man får ju verkligen tacka eken tusen miljarder gånger för att han ställer upp!
Så arga begav jag & jennifer oss från skolan, jag skulle till nynäs & j till stan för att handla present till en liten tjej som fyller år om mindre än två veckor, GUESS WHO!?
I ösmo var tågen inställda, så fick ta bussen till nynäs, andreas hämtade mig där. Sen chillade vi här ett tag & för en halvtimme sen tog han bussen till vh. Nu ska vi andra också dra, det är ju nämligen bajenkvällen ikväll, så det blir väll roligt hoppas jag. Så håll era små tummar för att bajenfans ska vinna ikväll.

Nu ropar dom på mig,
XOXO

<3



All I want, all I need
Is for you to stand by me

It's cold outside
And I need a place to hide
You are there, holding on
And I know I'm not alone


Tummen upp för mig & mamma

Idag har vi tränat lite, vi börjar ju komma igång nu! Det känns faktiskt väldigt bra och jag tycker iaf att vi är asduktiga. Annars har typ hela dagen spenderats i femman men dokumentärfilmen och den är i stort sett klar nu, det känns så himla skönt! Det blev bara en snabbvisit till stallet idag, kom hem så himla sent, var verkligen i skolan hela dagen. Så Bettan fick nöja sig med en ren box och lite ryktning. Nu är vi även travarägare, haha, det trodde man minsann aldrig om oss. Men ja, vi har köpt en liten travare som sällskap till Milano, haha!

Skulle ha pluggat idag, men jag vet inte vad som har hänt med den duktiga sara. I högstadiet (eller hela grundskolan ioförsig) har jag aldrig lämnat in en uppgift försent, fått mindre än MVG (i de flesta ämnena iaf) på alla prov eller tyckt att skolan har varit jobbig. Nu hatar jag skolan, kanske är det för att man har så lite att göra? Det blir så lätt att skjuta upp allting då. Men jag har bestämt att på lovet ska jag ta igen allting som jag ligger efter i nu och börja bli duktig igen.

Men nu väntar duschen!
XOXO

Dagens

Låt: The Joker - Steve Miller Band
Klädsel: Som vanligt på kvällen, mjukisar!
Frisyr: En ful en.
Smink: Foundation, rouge, puder, eyeliner, ögonskugga & mascara
Vill ha: LOV HELA LIVET UT!
Saknad: En lite hockeytönt
Tråkigaste: Att det är så jädrans kallt.
Måste: PLUGGA!
Köp: Två risifrutti, en plastsked och en liten latte för 46 kr :(
Dricka: Vatten
Mat: Tomatsoppa
Kärlek: Andreas
Dagens mående: Tröttis,tröttis,tröttis
Dagens händelse: Har suttit i redigeringen hela dagen, så det har inte hänt så värst mkt.


Lite äcklad

Haha, synd att inte jennifer var i skolan idag för jag tror minsann att jag har sett lebbens brud. Och det varingen vacker syn ska jag säga er! :D
XOXO

Tråkigt tidsfördriv.

TONÅREN:

Hur gammal är du?
- Fyller arton om två veckor!
Hur tycker du att du har det hemma?
- Bättre går nog inte att få
Har du bra självförtroende?
- Ibland skitbra och ibland skitdåligt.
Kan du lita på dig själv?
- Haha neej
Hur tycker du att ditt liv är?
- Tummen upp så mycket som det går!
Har du ett bra liv tycker du?
- Jaråå
Vill du ändra på något i ditt liv?
- Tror inte det
Är du nöjd över din kropp?
- NEJ!
Något du vill ändra över din kropp?
- Typ allt, nej inte så illa, men lite mindre tjock och lite mer tränad.
Kan du själv säga att du är söt?
- Varjde dag typ.

KÄRLEK:
Har du någon kille?
- Världens bästa för att vara exakt
Vill du ha kille?
- Om jag gör ?
Gillar du någon nu?
- Tss, ja, jättemycket!
Som heter?
- Andreas Zacharias Köhler
Trivs du tillsammans med någon kille?
- Ja verkligen
Gillar du långa eller korta förhållanden mest?
- Långa såklart!

VÄNNER
Har du bra vänner?
- Dom bästa
Du tycker om att va med dina vänner?
- Absolut
Har du många vänner?
- Njaa
Vad heter din bästa vän?
Jennifer och Matilda
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner?
- Jennifer och Matilda
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra?
- Få riktigt bra

MOGENHET:
Har många sagt att du är mogen för din ålder? 
- Ja typ när jag håller på med hästarna
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är?
- Haha, några, typ han från halloween!
Har du fått höfter?
- Ja
Har du kille?
- Japp
Tycker du mer om att vara på stan en att vara hemma med kompisar?
- Det beror på, jag gillar mest båda!
Älskar du att shoppa?
- På internet, hatar att springa i affärer, men man älskar nya saker


s + a



Bara för att min pojkvän är lite bättre än alla andras.
JAG TYCKER ATT ANDREAS ÄR SÖT! <33

Tisdag

Gick upp vid typ halv nio, fixade mig lite, inte så värst mycket opförsig var aldelles för trött för det. Tog bussen in till nynäs, åkte till centrum, köpte ny mascara och lita annat och sen drog jag till bilskolan. Det gick faktiskt riktigt bra att köra idag och det känns ju alltid roligt! Var klar på bilskolan tio över tolv och då ringde andreas till mig, vi bestämde att vi skulle gå på en promenad tillsammans, så jag fick springa till bussen och skyndade mig upp för hans backe (som jag verkligen inte tycker om!). Hemma väntade Noa & en söt liten ny duschad grabb. Vi mös lite och sen drog vi ut på en ganska lång promenad, perfekt för mitt nya liv tänkte vi ! Sen vart det lite chill inne, Monika kom hem och fixade mat till oss och sen skjutsade andreas mig till bussen. Där träffade man matilda och det var lika roligt som alltid och nu börjar det verkligen bli dax för oss att ses, men jag tror att det kanske inträffar på lördag.
Red bettis idag också, hon var aspigg och det gick väll inte direkt jättebra att rida om man säger så, men det är väll ganska förståligt ioförsig, hon har ju vilat i tusen år nu. Har mest bara legat i sängen resten av kvällen. Eller juste, jag, mamma & hanna tränade lite också. Jag & mamma satsar ju på beachen 09 lixom! Nej men har också kollat senaste greys och nu ska jag väll glo ett avsnitt av lipstick jungle eller nått sånt mysigt.

Jag saknar andreas!
XOXO

En dagens, tack!

Humör: Bra, men trött, framförallt på skolan.
Plus: MYSIG promenad med andreas
Minus: Att jag borde plugga ihjäl mig men orkar inte.
Kläder: Äckliga stallkläder just nu.
Frisyr: Slarvig toffs
Låt: Tegan and Sara - Frozen
Händelse: Bus med andreas
Planer: CHILLA!
Drog: Mitt nya läppglans
Måste: Egentligen plugga :(
Saknad: Att hålla andreas i handen
Önskan idag: Att jag kunde få lite motivation till skolan
Ser fram emot: DEN SJUNDE MARS !

Jag hatar att sova utan dig



I'm an angel when you're around

Kom hem från Åre för en timme sen kanske. En helt underbar helg och här kommer en liten sammanfattning

Tåg, GODIS, filmmys, najs skidåkning, mysiga kvällar, skratt, sjunga, ännu mer godis, asgod mat, pussar, alla hjärtans dag, melodifestivalen, bruce den allsmäktige, ännu mer pussar, mat på broken, gott mjölkskak, glömda kameror, toppen väder, mys i backen/liften, tacos!

Puss pårej andreas för du är bäst
plus att hanna, anton & mamma inte är så dåliga dom heller,
det blev helt enkelt en toppenresa !
XOXO

Åre

Nu siitter vi på tåget påväg till åre och vi är väll snart framme efter typ HUR läng tid som helst på tåget, men vi har mest roat oss med att spela dataspel och glo på film typ, så det var änddå rätt chill. Men det ska ju bli rätt skönt att komma fram, man har ju typ suttit still i sex timmar. Nej men så det kommer bli lite tomt här på bloggen fram till på tisdag skulle jag tro, vi har ju inte direkt internet i våran lilla söta stuga. Nej men nu är vi typ i Järpen, så det är dags att packa ihop.

Men have a nice time,
det ska iaf jag ha med världens bästa andreas !
XOXO

En liten dagens för ovanlighetens skull

Humör: Bättre idag iaf :)
Plus: Att jag har andreas tröja på mig
Minus: Att jag måste vara i stan HELA dagen
Kläder: Jeans, linnen, kofta och andreas tjocktröja
Frisyr: Utsläppt och konstigt..
Låt: Fall out boy - A little less sixteen
Händelse: Teorikursen ?
Planer: Skola, teorikurs, packa
Drog: Läppsalva
Måste: Packa klart!
Saknad: Zinnidine helt klart
Önskan idag: Att det kan vara imorgon
Ser fram emot: Åre imorgon!

-

Nu har bäbisen åkt, det känns tomt även om jag inte ens är hemma.
Prutt på att man inte kan samla på hästar </3

En liten tår i ögat



Imorgon blire Åland för din del.
Det är verkligen med blandade känslor,
men just nu är det mest sorgligt.
Jag kommer verkligen sakna min bäbis,
världens snällaste hästis ! <3

Dagens

Humör: Inte så värst bra direkt..
Plus: Min nya look
Minus: Att det gör ont i min rygg
Kläder: linnen & t-shirt med leggings
Frisyr: Kom precis hem från frissan!
Låt: Gavin DeGraw - She holds a key
Händelse: Frippan
Planer: Pluggning och packning
Drog: Film & musik typ
Måste: PLUGGA!
Saknad: Mannen i mitt liv, vad har hänt?
Önskan idag: Att jag och andreas kunde ha myst hela dagen i sängen!
Ser fram emot: Åre med sötis på torsdag

Tell me something good

Jag säger bara tummen ner för min dag igår. Åkte in till skolan, fick inte så mycket gjort, så det kändes ganska värdelöst. Drog till sachsska barnakut och var där i typ två och en halv timme eller nått. Helt själv var jag, så det var ju kanske inte direkt så jätteroligt. Det visade att jag hade lite feber och en ganska allvarlig urinvägsinfektion, dom visste inte heller om den satt långt ner eller i njurarna, så det är ju bara att hålla tummarna på att den sitter långt ner! Hon skickade ut ett recept via internet och jag skulle kunna hämta ut medicinen var som helst. Så jag gick glatt till apoteket på sjukhuset, men då hade det inte hunnit komma in än (trodde vi iaf!), så jag bestämde mig för att dra in till stan där jag käkade på taco bar och sen gick till nästa apotek, där kunde dom inte heller se att det hade skickat ett recept. Så jag bestämde mig för att åka tillbaka till globen trött som  jag var. Gick till apoteket där och var glad att jag trodde att jag skulle hinna med att kolla på filmen i historian, men där hade jag fel. Mamma hade nämligen ringt till sjukhuset och de sa att de hade skickat receptet och när jag sa det till henne som jobbade på apoteket ringde hon typ sjuttioelvatusen gånger och tjatade, en timme senare bestämde sig sjukhuset för att doktorn skulle ringa in eller faxa receptet, men yttligare tre samtal och en timme senare hade det inte kommit. Alltså man har ju alltid trott att alla som jobbar på apotek är sura, dom enda trevliga jag har träffat jobbar iaf på globen! Jag fick sätta mig och vänta, de erbjöd mig dricka och något att äta typ hela tiden. Jag tackar dom väldigt mycket för jag mådde verkligen inte bra just då. Där började jag också grina första gången, det blev så mycket, det blev tjaffs och jaa allt bara kom.
Tillslut kom recept helvetet ochja då hade jag suttit där i typ två och en halv timme. Men då kom nästa roliga överraskning, medicinen fanns inte på det apoteket, så det var bara att tacka och buga för mig och vandra till skolan. Snackade lite med Markus om vad jag missade och sen åkte jag in till stan igen. På det apoteket blev jag faktiskt lite specialbehandlad (säkert tack vare globen tanten!) så jag behövde bara gå till en kö, alla andra måste först lämna in recept och sen ställa sig i nästa kö och hämta medicinen! Så jag behövde bara vänta i fem minuter där, trodde att oturen kanske skulle vända.
Så kom jag till tåget, fick en riktigt stor klump i magen när det stod att alla tåg var försenade, så jag ringde till hanna för att grina lite och sen kom mitt tåg helt plötsligt upp och jag blev glad. Det kändes som att man bodde i Japan när man skulle hem, det var verkligen inte roligt med tanke på hur jag mådde. Men jag fick sittplats och det fick man ju vara nöjd med. Kom till vh, där var nynäståget inställt, så alla sprang till ersättningsbussen, självklart fick jag inte sittplats, men det kändes skönt att vara på väg hem. Men vad händer inte då? Jo den sura busschaufförsjäveln slängde av oss som stod. Då började jag grina igen. Men sen, helt plötsligt kom ett gammalt tåg in som tydligen skulle gå hela vägen till nynäs, då blev jag glad igen!
Bilskolan väntade med teorikurs och jag kände typ ingen, men det var typ ganska roligt ändå. Och sen kom världens bästa andreas och hämtade mig och vi hade en väldigt mysig kväll om man säger så!
XOXO

Mest bara för att slippa plugga

AVSLUTA MENINGEN 

1. Jag har insett att min senaste kyss: var igår
2. Jag lyssnar på: Kate Voegele just nu
3. Jag pratar: typ tjugofyrasju
4. Jag älskar/tycker om: andreas, tant J & madiz
5. Min bästa vän(ner) är: m & j, dom coolaste på jorden helt enkelt
6. Min första riktiga kyss: var väll typ i sexan och alla vet ju typ med vem ;)
8. Jag avskyr när folk frågar:  geografifrågor
9. Kärlek är: det bästa som finns
11. Någonstans, tänker någon på: att jag är söt
12. Jag kommer alltid att: tycka att mersan är sötast i världen
13. Jag är hemligt förälskad i: LJUDKILLEN!
14. Sist jag grät var: för att jag var arg som ett litet bi!
15. Min mobiltelefon är: en badkruka
16. När jag vaknar på morgonen: somnar jag helst om
17. Innan jag går och lägger mig: borstar jag tänderna
18. Just nu tänker jag på: en tönt som börjar på a
19. Bebisar är: oftast ganska söta
20. I dag har jag: chillat till tusen
21. I kväll har jag: ätit och kollat på film
22. I morgon kommer jag: gå till skolan och bilskolan, sen ska jag hem till andreas
23. Jag vill verkligen: att det ska vara sommar nu!

Bajs på söndagar

Kunde verkligen inte sova igår, har ingen aning om varför, så jag somnade väll frammåt klockan fyra. Hade ställt klockan på nio, men stängde snabbt av den och somnade om. Klockan elva ringde andreas och väckte mig, då kändes det som att det var bäst att gå upp, men jag la mig i sängen igen och kollade på film när jag hade hämtat lite frulle. Har inte direkt gjort mycket idag, gick upp till stallet med mamma och red ut en sväng på mersis, det var mysigt och hon har börjat bli jättepigg nu, vilket bara är roligt! När vi kom tillbaka hade jag tänkt att rida bettan också, men jag frös så mycket så jag struntade faktiskt i det. Sen har jag bara chillat. Ska nog ta och plugga lite historia och körkortsteori nu, det känns som att det verkligen behövs.
Imorgon äre skolan hela dagen som gäller (ska tillochmed stanna till typ fem för att kolla på en film på historian) och sen äre teorikurs på bilskolan. Och efter det ska jag hem till andreas, lite man längtar efter det då!

Nej nu väntar verkligen skolböckerna på mig, man orkar ju inte direkt. Var tog den duktiga sara vägen?
XOXO

<3



Så typiskt oss, puss <3

Dagens

Humör: Trött, men annars bra
Plus: Världens bästa bettis!
Minus: Att inte andreas är här
Kläder: Husvagnssmoking
Frisyr: utsläppt och lockigt !
Låt: Tegan and Sarah - My number
Händelse: Melodifestivalen?
Planer: Inga planer alls faktiskt.
Drog: Godis
Måste: Läsa MYCKET körkortsteori
Saknad: Sötaste andreas (redan!)
Önskan idag: Att tävlingarna ska börja snart
Ser fram emot: Ingent spec faktiskt.

It's saturday morning!

God morgon, sitter i andreas säng och kollar på lite skidor, han försvann ett tag. Vi har väll inte direkt gjort någonting idag, men det har varit mysigt, vaknade och chillade lite framför high school musical på disney channel, det är sing a long morgon så jag har sett alla andreas dans & sång kunskaper nu, så himla söt om man säger så!
Sen gick vi typ upp drack lite kaffe och chillade lite med lousie och noa. Nu sitter jag här och väntar på att han ska komma tillbaka, vi ska väll dra ut på en promenad med noa, annars kommer andreas pappa få damp på oss tror jag.

Måste bara tillägga, jag är HUR lycklig som helst!

XOXO

-

Här kommer beviset, det är kanske inte vackert, men det är koolt
ingen kan säga någonting annat iaf!



Puss pårej matilda, min bästis ! <3

Chill på andreas trapp!

Fan lousie skulle ha varit här för typ en halvtimme sen och jag har suttit här och frusit. Tur att internet och jennifer finns om man säger så! Har vantarna på fötterna för strumporna är lite blöta och skorna askalla, men vafan man ska inte klaga. Jag får ju trots allt träffa andreas. Men nästa gång skulle jag bli jätteglad om han inte glömde att lägga ut en nyckel!
Och nu kom hon, vilken tur man har alltså. Så nu sitter man iaf i köket och har det varmt iaf, det är skönt! Snart kommer väll förhoppningsvis andreas hem och då blire chill i sängen för jag har köpt MASSA godis. Jag säger bara bajs på att han har träningar på fredagar. Men snart är iaf matcherna slut och då blire mycket mysigare helger iaf!

Idag var det kort dag i skolan jue och sen typ drog jag hem och drog upp till stallet med mamma för att mocka och ta in alla busiga hästar. Sen gick vi hem, lagade mat och hade det allmänt mysigt bara. Och sen drog jag hit och ja nu vet ni ju resten.

Måste ju verkligen bara säga, tack och lov att jennifer finns, alla dagar hade varit så gråa utan henne. Hon är min bästis och alla andra borde verkligen vara ganska avundsjuka på mig! <33
XOXO

Jag är nog en tant trots allt

Hade inget internet igår på lidingö, det var helt cp och ingen fattade typ någonting. Men igår ramlade jag av för första gången på säkert fem år, och ja jag känner mig som värsta nybörjaren igen. Bajs på zinnidine, man som trodde att man skulle sälja världens snällaste häst, men då hade man ju verkligen fel! Skulle ju bara skritta ut en sväng för att få igång hans mage lite, men nej då får han damp och kastar av mig rakt på huvudet, så nu är min nacke helt cp och jag har ont i rumpan. Skulle helst bara ligga i sängen hela dagen, men det har jag gjort tillräckligt den här veckan om man säger så.
Men efter det fick jag övningsköra till nynäs och det gick faktiskt asbra (och på kvällen kollade jag på sveriges värsta bilförare och om alla dom har lyckats få körkort borde nog faktiskt jag också klara av det om man säger så!), sen tog jag bussen till stan och drog till lidingö centrum och hämtade småbrudarna. Dom var så stolta över att jag kom till dagiset och hade skrytit om det hela dagen, så jävla söta!
Vi gick hem och myste och busade för fullt och sen var ju dom tvugna att gå och lägga sig. Då chillade jag framför en film, glodde ett avsnitt av lipstick jungle och sen somnade jag på direkten.

Idag är det äntligen fredag igen, wohoooo! Så jävla najs, plus att jag får träffa andreas och det var ju typ aslänge sen man fick se honom, så jag är glad. En sak som gör mig lite mindre glad är att ljudis kommer ha fått sitt inbjudningskort idag och han kommer att ha en lektion med mig och det är ju verkligen så jävla PINSAMT, men vafan jag är kool och han borde ha blivit glad att han blir bjuden bara, så det så!

Åååh bajs vad min nacke gör ont, jävla kärringjävel man är alltså, men landar man på huvet kanske det inte är så konstigt, men iaf, det gör bajsont!
XOXO

Det här är inte okej

Nej men fan, hatar att behöva säga det här, men FAN vad tjock jag är.
Nu är det dags för att börja träna, nu har det ju börjat bli lite varmt igen,
jag menar man ska inte behöva må dåligt varje gång man kollar sig i spegeln.
Så nu måste jag ta och börja kuta lite, önska mig inte lycka till,
bli bara arg på mig om jag inte sköter mig!
XOXO

Att det kan vara så skönt att höra en fis

Idag vaknade jag tidigt eftersom jag skulle ha tagit halv sju bussen, gick in i duschen och vaknade till lite. Helt plötsligt blev det svart för ögonen och jag mådde asilla, så det slutade med att jag inte ens borstade håret och gick och la mig i sängen igen. Snälla andreas som visste att jag gick och la mig ringde och väckte mig tjugo över sju bara för att han hade tråkigt, men jag ska inte klaga! Somnade om och gick upp runt elva, chillade lite framför gossip girl och sen pluggade jag massa historia och läste lite ur min bok. Så har typ hela dagen sett ut, jag var uppe i stallet i typ 40 minuter också för att mocka, men annars bara chill, chill, chill!
Men runt fyra ringde mamma mig och berättade att Zinni hade fått kolik, antagligen bara för att vi har varit sämst på att rida den senaste tiden och nu har vi bara oss själva att skylla, så fy på oss! Så det blev någon timme i stallet för mig (två för mamma) med att gå ut och gå samtidigt som vi väntade på att veterinären skulle komma. Och när Stefan kom var han typ bra igen, typsikt alltså och nu är det bara kråkan kvar sen har vi slösat pengar på alla hästar!

Idag ringde Jim också, TUSEN år sen verkligen och jag har verkligen saknat det. Det var roligt att höra hans röst igen, allting känns så enkelt då. Puss pårej kusin vitamin, du betyder!

En annan sak, mamma jag är inte arg på dig och du borde inte vara arg på mig. Vi får varandra att skratta och du är den bästa jag vet !
Nu ska jag nog ta och få lite ordning i mitt VÄLSTÄDADE rum.
XOXO

Justefan!

Har helt glömt bort, men man måste ju uppdatera listan lite!
Eller alltså man kan inte direkt säga att en punkt är helt aklvarad, men en tolftedel iaf.

x     Dansa på tolv bord, 1 för varje månad men bildbevis



Okej, sämsta bilden och det fick bli en scen istället för ett bord, men det är helt klart godkänt.
Kommer upp på youtube snart tror jag iaf och jag hoppas att Matilda blev glad!


Tisdag

Allting känns lite lättare idag, även om klumpen i magen inte direkt har försvunnit, men har inte haft tid att tänka så mycket, så det har på sätt och vis varit skönt.

Kom upp klockan nio även om det var meningena tt jag skulle ha gått upp klockan åtta. Käkade lite frulle och sen drog jag upp till stallet, red och mockade. Mersan var världsabäst idag, GUUD vad hon är söt! Sen övningskörde jag in till nynäs och där vare 90 minuters övningskörning på bilskolan som väntade. Det gick faktiskt riktigt bra idag och jag är lite stolt över mig själv, trodde aldrig att jag skulle kunna köra runt i nynäs efter tre körlektioner, men det gick, wohooo!
Åkte hem med trebussen och man hatar ju lite att det är tusen människor på bussen och att det alltid är en liten buss. Kan dom aldrig använda sig av en dragspelsbuss eller? Men träffade sandra & madiz på bussen och det var ju roligt iaf! Hemma skulle jag ha pluggat, men det blev inte mycket med det direkt, jag har blivit så lat.

Ska nog göra lite apelsin juice nu och kanske en smoothie och sen chilla det senaste oth avsnittet eller gossipgirl, båda kom ju ut idag.
XOXO

Livet rockar inte alls alltid fett

Ja, vi försökte i lördags intala oss att livet rockar fett. Men sanningen är ju tyvärr att den inte alltid gör det. Idag har det varit en ganska jobbig dag om man säger så. Klumpen i magen har inte direkt blivit mindre och jag lider så otroligt mycket med alla hans nära och kära.

Vaknade upp hos världens bästa andreas iaf och det var skönt, tråkigt bara att han var tvungen att åka tjugo i sex imorse! Menmen, sen somnade jag om en halvtimme eller kanske snarare en halvtimme och sen ringde andreas och väckte mig. Jag fick skjuts av hans pappa till VH, så det var ju fett najs! I skolan började det med rörlig bild, vi måste verkligen komma igång nu och idag gick det lika oframgångsfullt som innan. Sen vare dags för historia och J drog hem för hon hade feber, synd att man alltid får vara ensam på historian bara, men det viktigaste är att hon blir frisk!
Tog tre bussen från Gullmars och vem träffar man inte då? Jo Petra och det var ju flera år sen vi sågs sist, typ åttan tror jag? Varför slutade vi umgås egentligen? Men det var väldans trevligt att träffa henne igen, så då blev man genast lite gladare!

Hemma drog jag upp till stallet typ direkt, mockade och sen red jag bettis. Körde utan gramanen idag och det gick faktiskt kalasbra! Längtar verkligen till tävlingarna nu.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, jag tror att jag ska försöka sova lite, har inte direkt någon motivation till någonting.
XOXO

Tobias Bejeryd

Det går inte att förstå att det har hänt. Det går inte att förstå att jag träffade dig innan och nu kommer det aldrig hända igen.
Det här ska inte finnas med på världskartan!
Jag får en klump i magen varje gång jag tänker på din familj.
Vila i frid tobias

-

Det är obegripligt, det är långt från verkligheten och det går inte att hantera.
Hur kan livet vara så förbannat orättvist ibland, jag blir bara arg.
Rest in peace!