Vikbolandet

Idag kom jag och mami hem från vikbo. Det har gått lite blandat om man säger så.. För det första hade domarna blivit tillsagda att ligga lågt med poängen, så i båda kval-klasserna låg vinnarna på typ 65%.. Så man kan ju inte säga att mina resultat låter sådär jätteroliga! I La:2an red jag på  55.32% och kom typ tredje sist eller nått.. Men jag var ändå ganska nöjd med hur hon gick på banan och eftersom att den som vann inte hade så mycket mer än mig, med tanke på att alla hästar där hade gått nationellt, sm och FEI klasser. Jag visste ju att jag inte skulle vinna direkt! Sen i La:p1an så tyckte jag att hon var skitfin, men det var en surtant som dömde och sa massa konstiga saker som man inte ens förstod. Resultatet behöver vi ju itne ens nämna, men jag kom sist! Så idag startade jag som nummer två, alltså tio över åtta, vilket var både skönt och jobbigt. Jag och mamma är inte direkt dom mest morgonpigga människorna, men det var riktigt varmt redan då och senare på dagen var det typ olidligt.. Men det gick faktiskt bra idag, det var samma domare som i a:2an sist, vilket ändå var bra eftersom att hon sa ganska bra saker om mersis. Så idag red jag på 57.44%, vilket räckte till en tredjeplats, men räckte inte till placering eftersom det bara var två placerade. Men den som kom precis utanför placering fick vara med på prisutdelningen och så fick man ett tröstpris! Tvåan hade bara 8 poäng mer än mig och den var skitfin, ettan behöver vi ju inte snacka om, men hon var lite bättre än oss andra i b-finalen om man säger så! Men eftersom att det också var samma domare för D-ponnierna så kan man ju även jämföra med dom och skulle man slå ihop klasserna skulle jag typ ha kommit på tionde plats av 24 startande, vilket är väldigt bra! Så jag och mersan kom hem med gada miner trots gårdagens katastrof klass!
Det har iaf varit riktigt roligt att vara där igen, men nästa år får nog Bettis åka med istället, det känns som att det ger mig lite mer om jag ska vara ärlig, plus att jag tycker att det är roligare att rida stor häst. Inte för att jag inte tycker det är roligt med Mersan, men det är inte roligt att domarna alltid klankar ner på en, när man faktiskt har gjort gigantiska framsteg som dom tydligen inte kan se...

När jag kom hem fick det bli så att jag satte igång Bettan, jag klarade inte av att hålla mig längre nu. Hon har faktiskt vilat i tre veckor och nu är det bara tre veckor kvar till portugal, så sen har fritte lovat att hålla igång henne, så jag slipper den biten igen om bara en kort stund! Men lilla Mersis ska iaf få vila helt när vi drar dit och sen börjar skolan.. Det känns som att det är aldelles för nära just nu, men det ska ändå bli najs att gå rörligbild med bästa jennifer!

Men nu ska jag ta och sova, för jag ska vara i stallet vid åtta imorgon, så jag kan rida innan vi drar ut på sjön!
XOXO

Sämst.

Okej, jag har verkligen varit sämst på att blogga, att sitta vid datorn har inte funnits med på kartan under de här veckorna när jag har jobbat. Men nu har jag jobbat färdigt på sjöbodarna och avklarat mina tre ridlägerbarn jag har haft under sommaren. Det är så jävla skönt att jag är helt ledig nu iaf!

Det har inte direkt hänt så mycket nu i början av sommaren, har mest tagit det lugnt fram till jag började jobba och nu har ja börjat återhämta mig igen efter en ansträngande arbetsperiod ! ^^ Nej men nu ska jag mest sola hela sommaren, jag måste bli bruun!

Imorgon, eller egentligen idag om man ska vara noggrann (klockan är ju 02.40!) drar jag, mamma och mersis till vikbolandet för att tävla lite. Jag är fett nervös, men ändå jävligt taggad, jag ska köra skiten ur dom andra, eller iaf försöka. Men det ska bli fett kul att se hur det går för oss iår, jag hoppas ju på en ganska stor förbättring från förra året, för vi har verkligen gjort framsteg! :)

Nu måste jag fan försöka sova, är så nervös, så jag kan typ inte det, men nu måste jag. ska upp om typ sex timmar, inte ett dugg roligt.. Eller det ska bli kul, men jag kommer vara fett trött!

Om alla bara kunde önska mig lycka till nu och hålla tummarna hela fredagen och lördagen kommer allting att gå skitbra! <3