Den bästa som finns!


Vikingar ska dricka mjöd!

Ja, det var såhär snygga jag och min bästis var när vi något sent gav oss iväg till en fest någonstans i VH. Ja, alltså vi hade ju asmysigt innan när vi planerade lite projektarbete, mös och kollade på idol. Men resterande del av kvällen är inte ens värd att nämna. Hoppas och vet att det kommer bli VÄLDIGT mycket trevligare denna kväll.
Måste ju bara säga att jag älskar min bästis !
XOXO


Lovet börjar lida mot sitt slut

Gud vad jag är otaggad på skolarbete och gud vad jag är otaggad på att höstlovet snart är slut. Det har gått aldelles för fort och jag orkar inte med allting, framförallt inte text. Text A är den tråkigaste jävla kursen jag någosnin läst, den är så tråkig så att jaa, man dör nästan.
Men det har varit ett väldigt lyckat lov hittils tycker jag, men jag har inte hunnit vila ut mig särskilt mycket, har mer bara gått upp tidigt för att hinna med så mycket saker och nu känns det i min kropp. Prutt.

Idag har jag varit i Sorunda med Bettis och mamma. Det gick så himla bra att rida idag, så det känns jätteroligt. Bettan börjar bli så fin nu och galoppen är så himla bra! Det är verkligen bara roligt med min lilla tottis just nu iaf!
Nej, lägga sig i sängen och chilla lite och sen duscha och fixa iordning sig för ett liten Halloweenkalas med min bäste vän sen!
XOXO

Hejhej, hemskt mycket hej

Nu har jag skrivit klart min karaktärsbeskrivning och skickat in den, jag är ju för duktig ibland faktiskt! Sen har jag börjat plugga rörlig bild och det är ju det tråkigaste som finns om man säger så. Nu är det verkligen dags för mig att sätta på mig lite snyggare kläder än husvagnssmoking och sen dra mig iväg till nynäs för att hämta kameran och sen blir det utpressning av min vän Sandra.
Måste ju bara säga att jag saknar tiden då vi var världens bästa vänner ! Men man växer ju oftast ifrån varandra, men jag är otroligt glad att vi fortfarande har kontakten och så. Det är ju lixom det som är det viktigaste. Men jag kommer aldrig glömma vår tid!
XOXO


Och solen skiner idag!

Godmorgon, sitter och glor på Vakna! just nu och är jättetrött.. Ska hjälpa mamma lite md att fixa en grej med hennes dator. Skulle ju också verkligen behöva plugga lite, så det ska jag väll göra. Vid elva tar jag iaf min lilla chiken och åker till nynäs för att hämta min kamera och sen åker jag tillbaka till Sandra för att intervjua henne till mitt personporträtt.
Lite senare blir det stallet och jag ska rida båda små söta hästarna, jag längtar! Sen blir det mys med min underbara pojkvän, för igår blev det ju typ inget mys alls om man säger så.

Och idag är jag glad, för solen skiner ute och det är verkligen bra!
XOXO

I'll go wherever you will go


Var tog solen vägen?

Blev man oglad imorse eller när solen sken? Alltså man blev ju bara jätteglad lixom. Men så kommer man ut till torö och var har hänt då, jo då har den gått i moln. Kul lixom. Nej gud vad tråkigt dethär är. Och jag ska plugga, det går ju inte direkt så jävla bra. Ååh jag orkar inte med skolan just nu och ändå har vi lov!? Vill bara springa och gömma mig någonstans just nu.
Men aa, sitter och läser Sandras blogg nu för imorgon ska jag intervjua henne inför mitt personporträtt som jag ska göra. Det blir väll mest om modellandet och simningen antar jag. Men jag har ingen inspiration alls för någonting just nu.
Men nu måste jag sätta fart för man vill ju inte direkt få ig.
Och juste, jag fick jättebra på matteprovet också och jag är jättestolt över mig själv!
XOXO

The ugly truth

Idag har jag och min käre vän malin fått oss en lektion i hur verkligheten ser ut. Det är nog mest hon som skulle ta tag i det, eftersom att jag redan har världens bästa pojkvän, men iaf!
Vi träffades iaf inne i stan, köpte hjälmar till mig och j på buttericks, käkade på tacobar, köpte godis och kollade på bio. Filmen var verkligen asbra och man blev typ glad av den. Ännu gladare blev man av att träffa malin igen. Alltså det måste typ vara två år sen sist skulle jag tro. Det är faktiskt inte okej! Nej men det var trevligt att få berätta allt om sitt liv och få lyssna på hennes. Vi bara förstår varandra på något sätt. Det var skönt att lätta på hjärtat lite grann.
Kvällen blev ju inte sämre av att jag kom hem till världens bästa pojkvän som köpt tio riktigt fina röda rosor till mig. Jag kan fortfarande inte sluta le! Min sanning är iaf inte ett dugg ugly måste jag ju säga!
XOXO

Fame, I'm gonna live forever

Kom hem från stan för ett tag sen, eller snarare hem till andreas. Han hade lagat middag som bestod av chili con carne, majs och mlöjk. Gott! Så nu är jag proppis i magen om man säger så.
Det har verkligen varit en lyckad dag med min allra bästa vän. Vi åkte in med ett tåget, köpte biobiljetter och sen styrde våra fötter oss mot tacobar. Inte ett ord om vart vi skulle, vi bara visste. Det är det jag älskar med oss!
Nej men gud vad mysigt det var, jag är så glad att matilda larsson är min vän!
Vi kollade sen på Fame och ja den var ju bra, kunde ha varit bättre men den var ju verkligen inte dålig på något vis. Vi satt dessutom i vip stolarna och hade det allmänt asbra lixom. Kan en måndag på lovet bli bättre? Nej, för min bästa vän är MYCKET bättre än din!

Imorgon blire bio igen med Malin och ikväll blir det väll lite roast på berns med min favorit grabb!
XOXO

Måndagmåndagmåndag

Nu sitter jag här igen, har iaf varit i stallet och mockat och så. Nu börjar det dessutom verkligen bli dags att hoppa in i duschen, men jag är så lat idag.
Men igår iaf när vi städade i sadelkammaren så kom jag att tänka på ponnytiden. Alltså inte mersans tid, hon var början på det seriösa i ridningen. Men kan kalla den så mycket. Ponnylonny och Lonnyponny tiden. Busungarnas tid. Monsterponny tiden. Rida barbacka och hoppa sjukt höga hinder-tiden. Lära bushästarna att inte smita varje gång vi skulle gå till hagen-tiden Skena runt sandtaget på bäst tid-tiden. Åkersmygartiden. Eller bara Wille & Casper tiden. Fy tusan vad jag längtar tillbaka. Jag, Matilda och våra busponnysar, det var tider det. Jag hittade en grön hängar grej som jag hade gjort i träslöjden som det stod casper på, vårt recept på mumstårta, matildas gamla ryktlåda, caspers gamla täcke och ja, allt sådant man bara inte tänker på att man har.
Fy vad kul det var när man inte brydde sig om hur det såg ut när man red. Att ta tid på hur fort man kunde galoppera runt sandtaget. Då menar jag verkligen från stallplan till stallplan, ingen direkt uppvärmning, ingen seriös ridning. Det var bara roligt. Allt kul vi har hittat på, det var nog den roligaste tiden i mitt liv!

Juste sen har jag glömt att säga, men Sofie V kommer att rida mersan på måndagar eftersom att den andra Sofie inte kommer att kunna rida. Så jag tänkte att jag kunde behöva lite hjälp med tanke på att jag slutan halv fem på måndagar framöver.. Men hon tackade jag med ett SMILE på läpparna och det känns verkligen kul att alla bara älskar mersan. Men ingen älskar henne så mycket som jag!
XOXO

jag fryser som en liten gris

Gud vad det är tråkigt väder! Jag sitter i min säng och bara gör ingenting. Skulle egentligen nog ha varit i stallet vid dethär laget för att rida. Men jag fryser så otroligt mycket att det inte ens är roligt. Man blir så omotiverad av detta väder. Jag hatar det.
Dessutom sov jag ensam idag. Jag och matilda ska åka in till stan vid tolv och jag tänkte att det var bäst att jag hann rida innan vi åkte eftersom att jag antagligen inte kommer att åka hem igen sen. Men nu sitter jag här och känner mig mest misslyckad.
Ska väll gå upp och mocka iaf så får man se hur snabb jag är. Kul att träffa matilda igen iaf, verkligen asroligt för vi har ju inte träffats på hundra år nu. Och dessutom så har hon varit i egypten en vecka, så hon lär ju inte alls vara brun.
XOXO

En städtant!

En dag i stallet idag också kan man ju säga. Red först mersis och det gick som vanligt hur bra som helst. Alltså shit vilken trav hon har fått! Man kan inte riktigt förstå det för att hon har verkligen blivit annorlunda, så himla fin faktiskt. Galoppen blev dessutom också superbra, hon orkar lixom mer och mer. Det är väldigt viktigt för annars blir hon så markbunden, nu bär hon lixom sig själv och det är så maffigt att rida henne. Gud vad jag älskar min ponny!
Sen blev det Bettans tur och hon var jättepigg. Ändå ganska söt och det gick bra, inte lika bra som igår, men man kan ju inte kräva att det ska gå hur bra som helst varje dag.
Har dessutom städat sadelkammaren och det behövdes verkligen. gud vad mycket saker jag och mamma har samlat på oss alltså, helt sjukt! Så nu är våra skåp verkligen jättefina.
Ska nog på att passa på att städa mitt rum också, kanske slänga lite grejor och kläder och sånt som aldrig används. Det känns iaf som att det verkligen är på tiden iaf.
XOXO

Jag gillar inte direkt hösten.

Godmorgon godmorgon! Kom hem från stallet för en liten stund sen, eller rättare sagt en ganska lång stund sen. För jag och Anna var supersnabba! Andreas ligger och sover här bredvid mig, mysigt. Alltså på ett sätt var det ju skönt att ställa tillbaka klockan, för man fick ju lixom en timme längre. Men det är nog det enda bra med det över huvud taget, för nu kommer det lixom typ vara mörkt vid fem.. Gud så träkigt. Lerigt, grått och mörkt. Hatar att det är höst.
Idag blire kanske lite fixardag i stallet, får se. Sen efter insläppet ska jag bara chilla, det är en sak som är säkert iaf! Nej nu kurrar magen så jag måste väcka den lilla grisen som ligger och snarkar bredvid mig. Tur att han är söt iaf!
XOXO

The worlds greatest

En dag i stallet kan man väll säga att dethär blev. Men det är inte fy skam det heller. Men efter att andreas vaknat och tacosen var uppäten så gjorde vi latte och gjorde det som vi älskar att göra. Vi satte oss framför tvn och insåg att det var EMIL I LÖNNERBERGA på tv. Herregud vad jag blev lycklig då, så himla mysigt alltså. Men vid tolv var det dags för andreas att åka vidare och för mig att dra till stallet. Där blev det lunchfodring, mockning och sen red jag Mersis med mamma & Dailmer. Mersan är bäst, alltså jag avgudar henne och det kommer jag alltid att göra. Hon är så fin och jag kan börja gråta för att hon är så söt. Och dessutom så går det skitbra att rida. Synd att det inte är några tävlingar på schemat, men kanske att det blir en liten klubbis den 22!? Nej men vi får se, men det känns verkligen bättre för varje gång. Hon har ju viljan och kunskapen att göra så mycket, men det är lite muskler och kondis som saknas. Men som tur är så är allt påväg tillbaka!
Sen red vi två av turridningshästarna, jag red Cosmos som jag var med och provred. Inte direkt så välriden, men kan nog bli väldigt fin. Men hon var i ridhuset för första gången, så hon blev lite spänd och väldigt pigg! Nej men man kan inte begära så mycket av henne direkt. Så det var väll ändå lite roligt.
Sen hem en snabbis, drack lite oboy, pratade med mamma & Hanna och sen var det bara att gå till stallet igen efter en halvtimme. Tog in hästarna och fixade, sen red jag Bettis och mamma Kråkan. Det visade att Kråkan var halt så jag red bara en snabbis. Men till min stora förvåning så gick det jättebra trots så kort tid. Hon var lite pigg, men det var på ett bra sätt. Vilken gång hon har! Alltså jag är helt såld på min hästis, hon är så cool att jag dör! Jag är så glad och taggad inför nästa tävlingssäsong nu. Visserligen är det några tävlingar kvar nu, men jag vill ju bli ännu bättre och till nästa säsong kanske vi tar steget upp och inte startar LB, eller vad vet jag. Men just nu känns det verkligen som det!

Med andra och lite kortare ord kan man ju säga att min dag blev väldigt lyckad och att mina hästar är dom bästa som finns. Kanske att jag är lite töntig. Men gud vad jag älskar dom!
XOXO

God jävla morgon!

Ja och nu kan man ju undra varför jag är uppe såhär tidigt en lördagmorgon. Jo det är ju för att jag har helgfodring i stallet och det betyder ju att jag har lite att göra den här helgen. Tur att det inte är så ofta iaf. Andreas ligger uppe i mitt rum och sover, han ville inte gå upp nu. Konstigt!?
Min mage känns iag lite bättre, men emellanåt gör det verkligen ont och det är ju inte så kul. Idag ska jag iaf rida, det har jag verkligen bestämt. För man vill ju inte komma efter nu när det börjar gå så bra!
Snart tänker jag väcka andreas och sen blire väll tacos till frukost som vanligt!
XOXO

Nu är det dags för fredagsmys

Kan en fredag bli bättre än tacos med hela familjen plus andreas, idol, chips och cola, reklamtävling som jag dessutom vann vilket innebär massor av massage och en busig andreas?
Jag älskar mitt liv! Dessutom är chiken glad också för han fick ta sig en dusch idag. Så han blev fredagsfin och jag är fredagssnygg för det var rocktema i idol.
Puss och godnatt
XOXO

HÖSTLOV!

Äntligen är det lov. Eller jag vet inte riktigt varför jag säger äntligen, för jag har verkligen inte förstått eller känt ett behov av lov. Men innerst inne har man alltid behov utav det. Och på något sätt blir det så mycket skönare när man inte riktigt förstår att det är lov. Nej men jag ska verkligen njuta av dethär lovet, det är en sak som är säkert!
Igår var jag barnvakt, roligt som vanligt och tjejerna är så himla snälla och söta! Vi plockade löv, klädde ut oss, ritade, la puzzel och massa roliga grejer. Vi fick en ganska konstig mat som Jane lagade, haha man vill inte ens veta vad det är.
Gick och la mig vid kanske tolv och somnade väldigt snabbt. Vid halv två vaknade jag av att jag trodde att jag skulle dö för jag hade så ont i magen. Jag fick panik, kräktes en gång. Ringde mamma, inte för att hon kunde göra så mycket, men iaf. Ringde sjukvårdsupplysningen och sen kräktes jag en gång till. Då kändes det äntligen lite bättre, så jag lyckades somna om. När jag vaknade kändes det okej, men när jag gick till bussen fick jag ont i magen igen och mår lite halv illa. Hmm, så himla sämst.
Var iaf en snabbis i skolan för mattelektion, det gick väldigt fort och det kändes lite onödigt att jag var där eftersom att man blev mer förvirrad när man gick därifrån än vad man var när man kom dit. Åkte till stan, köpte nya skor och lite nya kläder. Det känns ju ändå najs!
XOXO

Sova helt ensam.

Aah, idag ska jag sova själv. Jag hatar att sova själv, eller framförallt när man bara är hemma själv. Det blir ju typ lite bättre när man är på lidingö eller något. Men en helt vanlig vardag när man är van att åka in till nynäs igen så blir det tomt. Men desto roligare blir det ju såklart när vi ses igen. Men jag saknar att hoppa i sängen med världens bästa grabb. Och imorgon blir det inget mys heller, eller jo, men inte med honom. För då blir det lidingö för hela slanten och det är ju ändå lite najs. Men på fredag, då blir det mysa av, det kan jag lova!
Det är så konstigt egentligen, man vänjer sig med saker så himla snabbt. Jag menar i min vardag åker jag hem till torö efter skolan för att rida och fixa lite. Sen åker jag lixom till andreas för att chilla, mysa och sova. Så är det i stort sett varenda dag och när den vanan rubbas så blir det jättekonstigt. Jag älskar iaf min pojkvän mest av allt!


XOXO

Tack till CHIKEN

Idag blev en lång dag i redigeringsrummet, vilket man inte trodde var möjligt med tanke på att vi hade så lite kvar att göra. Men Icka sa nicke, ljudet var helt cp och inte var det mitt eller j's fel direkt.. Så det blev flera timmars redigering för att fixa en grej som hade tagit en minut att göra när vi fimade. Kul. Nej faktiskt inte ett dugg roligt. Det är inte så kul när man är en grupp på fyra stycken och det ändå bara är två stycken som gör någonting.. Aja, snart är det slut med det och vi har ett riktigt roligt projektarbete att se fram emot.
Och på tal om det, så är det klart att vi kommer att åka ner till högbo bruk v.16. Antagligen blir det torsdag - lördag och är det någon rolig som känner för att följa med så är det bara att hojta till!

Skulle rida Bettan idag, men hon var halt efter skoningen. Anna trodde att det bara var en söm som gjorde ont, så jag och mamma drog ut den. Men efter att ha gjort lite annat så blev hela hoven varm istället för bara en del och hon var typ ännu haltare. Prutt. Hoppas iaf att det bara är något med skoningen nu, Anna skulle åka till stallet och kolla, så jag får väll veta om ett tag.
Provade att longera Milano för första gången idag, jag stod i mitten och mamma gick med långt grimskaft och han fattade inte riktigt grejen, men var ändå jätteduktig tycker jag! Så nu är man ännu mer taggad på att han ska bli en stor grabb så att man får åka ut på tävling med honom. Riktigt fin kommer han att bli iaf!

Juste, en sak som har gjort mig lite arg idag är Ilija Batljans medarbetare som skulle hjälpa mig att hitta en tid. Jag mejlade henne förra veckan och hade inte fått svar i måndags, så då mejlade jag igen och sa att det kunde vara bra om vi bokade en tid eftersom att jag har en deadline att hålla. Men ja, då ringer hon mig idag och säger att det finns en tid för mig imorgon klockan åtta. Och hur mycket research och frågor har jag hunnit få ihop tills dess? Inte någon med tanke på att jag dessutom inte visste om jag skulle få en tid eller inte. Nej och som att jag inte är viktig alls så säger hon att han har MASSOR att göra nästa vecka och blabla. Men vaddå han har ju sagt att vi kan och det är ju inte hennes problem om jag inte är så "viktig" för Ilija och han har mycket annat att göra.
Nej usch och fy, det kändes inte så kul.
XOXO

Nu blire natten för min del

Asså gud vad mina små hästisar är söta! Skulle börja att rida mersan, såg att hon tappat en sko för hennes sjukdom har typ gjort att hon fått röta i hela fötterna. Men Anna ska kolla på det imorgon igen och jag sköljer fötterna för fulla muggar. Men man ska ju akta sig, det har ju sofie lärt sig åtminstone. Risken är nämligen att man kan bli av med ett finger.. Menmen, red iaf i ridhuset eftersom att det är så mjukt där och hon var ju lixom inte halt. Det gick bra att rida, men det kommer verkligen att bli ännu bättre med lite mer muskler och kondition. Men det är så himla skönt att rida en häst som gör det man tänker ibland. Även om Bettan börjar bli riktigt bra är hon inte i närheten av att vara så lydig som mersan är. Det finns nog ingen häst som är det tror jag!
Sen blev det att rida Bettis, det gick också jättebra och det är verkligen roligt just nu. Har så mycket inspiration och vill så himla mycket för tillfället och et behövs verkligen nu i höstmörkret!

Nu sitter jag hos andreas, på vägen hit körde jag förbi Linn, stannade och snackade lite bajs en stund för att sedan åka den sista biten. Nej men gud vad man saknar Linn alltså!
Nu ska vi hoppa lite i sängen. Det ligger en naken grabb där redan som väntar på mig!
XOXO

Tummen upp idag då

Idag känns som en bra dag, vet inte riktigt varför. Men mitt matteprov kändes väldigt bra och inte så svårt som jag trodde. Förhoppningsvis för att jag har pluggat tillräckligt mycket denhär gången! Nej men för första gången blev jag klar med ett matteprov innan tiden gick ut, wohoo!
Nej men sen så är det ju i stort sett bestämt att jag, jennifer och två eller tre kompisar drar ner till högbo bruk i vår för att filma till vårt projektarbete som kommer att bli ett grymt resereportage och jag är grymt taggad!
Dessutom är alla filmgrejjer tillbakalämnade och det känns väldigt skönt, för det betyder att vi faktiskt börjar närma oss slutet av vår filmproduktion av Bäck. Skönt faktiskt.
Dessutom är det ju lov nästa vecka och jag känner att jag bara kan slappna av för en gångs skull. Jag behöver alltså inte plugga en endaste liten smula på hela eftermiddagen. Kanske lite research på Ilija bara eftersom att jag ska göra ett personporträtt av honom. Men det känns inte så jobbigt om jag ska vara ärlig.
Men nu blir det glada tag i stallet som gäller för en stund. Hästarna längtar nog lite efter mig.
XOXO

Och regnet det bara öser ner..

Fy bubblan vad jag är trött på att det regnar vareviga jävla dag. Visserligen var det ju sol och najs väger igår, men det räcker inte med en dag. Och visserligen har det varit en väldigt fin höst, men vänder det nu eller? Det är faktiskt inte roligt iaf. Jag vill inte att det ska vara regnigt, blött, grått och tråkigt ute. Man blir så trött att man inte ens orkar gå upp på morgonen lixom. Prutt.
Imorse gick jag upp vid halv sju ochföljde min vanliga morgonrutin. Slog på Vakna! på femman, la mig i soffan, chillade lite. För att sen fixa lite frulle bestående av varm choklad, annanas och choco pops. Klädde på mig, sminkade mig och fixade till kalufsen på huvudet en aning, drog på mig tjocktröja och luvan udner jackan för det ösregnade ju verkligen ute. Men åtta bussen blev det till skolan, inte sådär jättekul kanske, men nu sitter jag här och har text. Har fem minuter på mig att börja med någonting som ska vara klart andra november. Så jag jobbar med den här texten istället! Nej men min vän är borta och det känns inte roligt med tanke på att hon är den enda jag känner på text och att vi ska redigera efter lunch. Har inte direkt någon lust att äta lunch själv, men kanske tvingas jag till det!?
Det kommer bli en LÅNG måndag idag, för klockan tre har världens roligaste markus lagt in en extra matte ws och jag måste verkligen gå på den känner jag. Så jag kommer väll kanske åka från skolan vid fem och då är det typ mörkt ute. Gud så tråkigt. Som tur är kommer min snälla mamma att mocka åt mina hästar idag, så jag åker direkt till nynäs och fortsätter pluggandet där.
Önska mig lycka till!
XOXO

Söndagsångest?

Det har varit en lyckad helg för min del! I fredags, så blev det efter LÅNGA diskusioner bara jag och jennifer hemma hos mig. Från början skulle vi väll ha blivit minst tio, men var tog alla dom vägen? Kanske ingenting som vi ska prata om här, men dom vet vad som hände och det var inte vårt fel att det blev som det blev. Men som sagt, man märker lätt vem som är ens riktiga vänner!
Det blev iaf en lyckad fredagskväll med mycket fredagsmys och prat. Nu är vi ju halvvägs med vår ide på projektarebetet iaf !
Lördagen spenderades i stan med älsklingen, vi myste, kollade i massa affärer, käkade, fikade och kollade på bio. Väldigt mysigt måste jag ju säga. Kollade på flickan som lekte med elden och den var asbra verkligen, så det var roligt! Kvällen slutade ute på torö där vi somnade som två små grisar.
Idag har det inte hänt så mycket, vi gick upp vid halv elva och käkade frukost. Sen filmade vi det sista till filmen och det var ju skönt att bli klar med det också. Hur bra det är, det vet jag inte än. Men det är bara att hålla tummarna!
Resten av dagen ska spenderas med mina söta hästar. Och juste, jag glömde ju berätta att Mersan lyckades verkligen göra illa sofie i fredags, så hon åkte in till sjukhuset och nu är det så att hon inte kommer att få rida på typ tre månader. Mersan är en liten prutthäst just nu och jag tycker så himla synd om sofie! Så nu får väll jag ta mig i kragen och rida två hästar några dagar i veckan helt enkelt.
Aa, men iaf så ska jag nog klippa minst en av hästarna idag, det är ju så fint väder så det känns bra att göra det idag. Sen ska jag spendera resten av kvällen med min kära mattebok. Ser inte riktigt fram emot det lika mycket dessvärre..
XOXO

Det är dags atyt vakna nu

Godmorgon, godmorgon. Sitter och kollar på Vakna! Har käkat lite choco pops och så. Denna morgon kommer att bestå av lite matteplugg och sånt. Jättekul, verkligen... Nej men det måste ju verkligen göras, så jag ska verkligen bita i det sura äpplet och ta tag i det. Jag har ju trots allt prov nästa vecka.
Elva tar jag tåget till skolan och sen ska jag ta och rida lite, det ska bli hur roligt som helst.
Nej nu ska jag sätta igång!
XOXO

Zlatan jag sa zlatan!



Idag var kanske inte zlatans dag, men tusan också vad han är snygg.
JAG TROR JAG DÖR ALLTSÅ!
Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag sa Zlatan
Svensken som vår superman, Zlatan, jag sa Zlatan
I love you, ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic

HELT KLART DEN BÄSTA VI NÅGONSIN SETT! <3

Inte direkt VM för sverige..

Sitter och glor på fotboll, Sverige leder iaf matchen mot Albanien, just nu blev det 4-1 av lilla Anders Svensson. Det låter ju inte så fel direkt. Men nej, Sverige kommer inte att ta sig till VM, för att kunna göra det krävs det att vara bra varje match och det har dom ju kanske inte direkt varit. Nej men vårt enda lilla hopp är att Malta ska spela lika mot Portugal men eftersom att det typ står 2-0 till Portugal så är det ju bara att räkna bort Sverige.
Men väldigt roligt att Sverige faktiskt spelar så bra i sista matchen för Lagerbäck. Men det känns verkligen tråkigt att vi inte kommer att vara med i VM, så himla konstigt tycker jag.

Det är iaf en sladd genom hela lägenheten bara för att jag ska kunna sitta vid tvn med min dator och ha internet. Men vad ska man göra när man är själv då? Har ätit lite thai och gjort klart rättskunskapen. Imorgon bitti ska jag göra lite matte och sen så blir det ju rättskunskap i skolan dårå. Det bästa med imorgon är att det är helg imorgon. Jag längtar verkligen till helgen!
XOXO

Jävla bajs snö

Fan nu verkligen snöar det ute, det är verkligen inte roligt. Jag menar igår var det så att man knappt såg det, men nu verkligen snöar det. Vita flingor lixom. Så himla värdelöst. Det ska ju inte direkt vara vinter ännu om man säger så. Prutt.
Aja, ska snart dra till skolan och ha lite rörlig bild, alltid lika intressant. Haha, nej men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!
XOXO

Jag ligger här på golvet och pruttar!

Tisdag idag då, en tisdag som jag faktiskt har varit väldigt duktig på tycker jag. Jag gick upp halv sju, la mig i soffan med täcket och kollade på Vakna!, käkade choco pops och sen fixade jag iordning mig. Tog halv nio bussen till skolan, såg att det typ snöade ute vid gullmars. Äckelpäckel jävla bajs arg blev jag. Menmen, väl inne i en lite varmare skola. Jag hatar att vår skola aldrig kan sätta på ordentlig värme. Men de kanske satsar för mycket på annat. Men det är faktiskt det enda jag kan klaga på i min skola.
Aja, blev matteplugg och gjorde ganska många tal och sen kom sarah med en sladd till datorn eftersom att min är paj och anders inte har några nya på support. Så jag skrev lite på min gulliga rättskunskapsuppgift och sen kom sarah och sandra för att luncha med mig. Sen blev det matte för hela slanten, gjorde klart alla tal jag tänkt att göra klart så jag var väldigt nöjd.
Drog till lidingö, hämtade mina bästisar och har på eftermiddagen/kvällen gjort tvålar och chillat en massa! Riktigt najs faktiskt. Nu sover dom små änglarna som andreas säger och nu ska jag umgås lite med mina lite större kusiner, trevligttrevligt!
Nu ska jag vara lite social
XOXO

Härliga måndagsmorgon

Regn ute lixom. Är det roligt någonstans eller? Nej inte direkt. Jag hatar regn, jag hatar hösten och att det är fett kallt ute.. Träningen för Hubertus (som den lilla tysken tydligen hette) var riktigt lyckad, Bettan blev otroligt fin och jag är jätteglad att jag åkte iväg faktiskt! Plus att han verkligen älskar min hästis. Haha, han känner han som rider Tip Top (bettans pappa) just nu och han ska gå med i engelska laget iår. Så det är ju fett coolt, men iaf, så var Hubertus väldigt imopnerad av bettan och sa att hon var väldigt lik Tip Top och massa fina saker. Och att han var TVUNGEN att berätta för Leslie (Tip Tops ägare) att han sett Tip Tops barn och att den var jättefin och så. Jag känner mig ganska så väldigt smickrad faktiskt. Gud vad jag är taggad på att träna nu och bli riktigt riktigt bra!

Men idag blir det söderköping för vår del. Bettan kanske är lite nervös för det brukar man ju vara när man ska till tandläkaren. Nej men förhoppningsvis går det bra och slutar med att vi bara måste åka tillbaka varannat år eller något sånt.

Men nu blire lite oth innan mamma kommer och hämtar mig.
XOXO

Den tyske mannen

Fredag, idol, ensam och inget chips. Det luktar inte direkt fredagsmys i mitt rum idag.. Men andreas kommer hit vid elva och jag får väll mysa med mammsen och pappsen tills dess?
Har ju faktiskt varit i vagnhärad och tränat för den tyske mannen som vi inte vet namnet på än, för tydligen så vet inte han att när man tar ihand och jag glatt säger SARA så svenskt det bara går säger sitt eget namn också. Men efter en riktigt bra beskrivning av mig och min hästis på engelska så satte vi igång och tränade på att få igång bakbenen, gick faktiskt riktigt bra. Men man är så van vid sveriges lite mesiga ridning när man ska rida sakta och böja mycket. Men varje gång man pratar med någon från ett annat land så ska man börja med att rida på ordentligen och hålla hästen rak. Det blev ju såklart lite ovant och det kändes som att det gick HUR fort som helst, men i spegeln såg min häst riktigt maffig ut och den lilla tyske mannen tror jag misann blev lite kär i bettan. Dessutom sa han att jag hade världens finaste pannband. Jag längtar faktiskt till imorgon för att få se hur hon är då, det ska bli riktigt roligt!

XOXO

Studentmössan!

Idag blev det en timme i skolan för mössprovning, blev man otaggad nu eller? Jag pallade inte att köpa mer än mössan, det kändes så himla onödigt. Men mössan kommer bli fin iaf och vi sket i vår programsten och tog dom finaste istället! Lite småbusigt faktiskt.
Var på rättegång med mamma också, ganska eller väldigt misslyckat faktiskt om man säger så.. Menmen, nu är det gjort och jag kan göra uppgiften till rättskunskapen, det är alltid najs!

Imorgon är det matte som står på schemat, sen ska jag hem och direkt dra till vagnhärad (?) och träna för en tysk man med min söta lilla totto. Jag är fett nervös och jag hatar att prata engelska och det är redan tillräckligt svårt att berätta om hur bettan är på svenska lixom. Men aa, jag får ju försöka att vara lite vuxen och hantera situationen väl helt enkelt. Hur man nu gör sånt?

Ska göra några mattetal nu och sen åker jag nog in till pälsklingen tror jag!
XOXO

Godmorgon, godmorgon!

Det har varit en väldigt mysig morgon hittils. Vaknade vid sex när andreas skulle gå, somnade glatt om och gick upp vid tio över åtta. Kollade på vakna! med the voice och bara chillade lite. Käkade några glutenfria mackor och lite choco pops. Mjölken tog slut, så jag gick över gatan och köpte en ny mjölk och lite vindruvor. Drack lite varm choklad och chillade lite framför datorn och aa, det har bara varit mysigt helt enkelt.
Om en halvtimme drar jag till skolan och så blir det lite matte. Sen ska vi filma sista scenen till vår Bäckfilm, så det kommer bli najs!
XOXO

Titbit



Gud vad jag är taggad! Nu blire träna av hela vintern. I helgen blir det träning för någon tysk, det kommer verkligen bli roligt!

Ojdå vilken helg!

Och ja, för att inte låta allt för kaxig så måste jag få säga att min häst är bäst! Nej men just nu är jag väldigt stolt över både mig själv och bettan, men mest över bettan. Och jag är så himla lycklig att hon är min hästis. Tävlingen gick ju allt annat än dåligt iaf. Det blev visserligen en lång dag, vi åkte från stallet klockan nio och var tillbaka där åtta på kvällen. Det var regnigt, blåsigt och kallt. Men jag och bettan trotsade vädret och presterade bättre än någonsin! I Lb:2an kändes hon riktigt fin, inte alls särskilt spänd och galopperna var helt okej lixom. Slutade med 66.33 % och en tredjeplacering för mig! Fick bara sexor och sjuor genom hela programmet. Klart att man vill ha någon åtta och så, men det kommer. Nu är hon lixom mer jämn än förut och mycket bättre! Så sexor genom hela galoppen, har det någonsin hänt förut? Så lyckliga väntade vi fem timmar till nästa start.
Lb:3an gick lika bra den faktiskt. Kände mig riktigt nöjd! Med tanke på att banan var väldigt blöt och det bara var ett stort gegghål i mitten så gjorde vi allt vi kunde och slutade på en femteplacering med 64.24 %.
Så vi kom hem med våra första riktiga rosetter och priser och var hur glada som helst, min häst är bäst!

Söndagen spenderades med världens bästa pojkvän. Vi vaknade sent, gick upp ännu senare. Segade oss i stallet, kollade på idolmaraton, drog till nynäs. Hyrde två filmer (yesman och allt flyter), käkade thaimat och ben and jerrys. Vi pussades och hade bara en allmänt jättemysig söndag helt enkelt. Det var nära att vi låtsades att det var en lång helg och så skulle vår riktiga vecka ha börjat på onsdag istället. Men så bestämde vi att vi inte kunde ha det.
Men min pojkvän är också bäst !
XOXO

Hästspring i benen så att säga



Fy bubblan vad roligt det ska bli imorgon. Om bettan bara skulle få för sig att ta ett steg som totilas imorgon skulle jag bli överlycklig. Nej men jag taggar upp mig själv genom att kolla lite hur det egentligen ska se ut!
Nu blire ett najs avsnitt greys och sen sängen !
XOXO

Det är dags för fredagsmys!

Haha, matten idag då, var det lite roligt eller!? Naturare är nog det värsta jag vet. Inte för att dra alla över en kant, men naturarna jag har matte med är bara lite för mycket ibland. Nej men vi skulle göra en gruppuppgift som var ganska svår. Markus sa till och med att om man inte klarade den var man inte dålig eller så, det var mest för att vi skulle tänka lite lixom. Och eftersom att Sofia är i New York så fick jag vara med två naturare lixom. Jag orkade kanske inte anstränga mig så mycket på uppgiften och ingen av oss förstod hur man skulle göra. Ja, då börjar den ena i min grupp gråta. Alltså jag ba "eeh, aja, men jag lämnar väll pappret till markus nu och så kan ju du komma sen.." Men hallå!? Bara för att man inte förstår en uppgift måste man väll inte gråta? När hon väl hade samlat sig så kom hon in i arenan fdär markus skulle förklara svaret på uppgiften och det var jättelätt när man fattade. Och då börjar bruden att störtböla inne i arenan där det sitter över 60 pers. Men aa, naturare är väll ganska normala antar jag..

Har varit och tränat för Åsa också, och jag tror inte att jag någonsin har galopperat så himla fint som jag gjorde idag. Jag är så stolt över min lilla tottis för hon är verkligen bäst. Nu är jag fett taggad för imorgon och jag hoppas att det inte kommer att regna hela dagen. För vi kommer verkligen vara borta länge. Men varma täcken är packade och så, så det blir nog asbra!

Ska tagga till med lite fredagsmys nu!
XOXO

Jag bara ÄLSKAR matte

Godmorgon. Idag fick man faktiskt vakna och gå upp med älsklingen kvar i sängen, på sätt och vis ganska mysigt. Han har nämligen helt klart blivit väldigt förkyld så han fick vara hemma idag. Visst är jag snäll! Själv åkte jag hit till skolan med halv nio bussen, träffade syrran, vilket var trevligt! Sjukt att från att ha setts varje dag till att ses någon gång i veckan, man saknar henne ju lite faktiskt.
Nej fy bubblan vad jag är lat. Måste sätta igång med lite matte nu. Så kanske det kan gå bra på föreläsningen idag!? Man kan ju alltid hoppas iaf!

XOXO

Imorgon är det fredag!

Idag blev det lite textkommunikation och bus på för middagen med min bäste vän och sen hade vi rättskunskap. Inte direkt sådär jätteroligt, men iaf. Åkte hem och typ red bettis, det gick hru bra som helst idag! Min häst är bäst, wohooo! Sen blev det chill i stallet och massa sånt och sen tog jag hand om lilla bäbishästen milano. Drog på honom träns i boxen och han var snäll som vanligt. Sen ut på gången för att borsta och fixa lite, sen lade jag på ett schabrak och en täckesjord och han bara kollade på mig och var glad. Så ja, mina bäbisar är dom bästa jag vet helt enkelt!

Ska åka in till nynäs när idol är slut och mysa lite med min pojkvän. Imorgon är det matte som står på schemat, inte direkt det roligaste som finns kanske. Men måste man så måste man ju!
Sen är det träning för åsa, jag längtar redan!
XOXO