Jag har massa hästspring i benen!

Jag och mersan har nu varit på vår sista tävling, vi har alltså taggat till och gjort vårt bästa för absolut sista gången tillsammans. Det gjorde vi med skratt och tårar och vi slutade med flaggan i topp. I fredags red vi en LB:1 och det gick väll lite sissodär, men red på 64,19 procent och kom delad sjua, men jag slog dom som hade samma resultat som mig för jag hade bättre där nere och fick alltså lite bättre poäng i cupen!
I lördags var det först en LA:1a och det gick faktiskt riktigt bra, några småmissar hit och dit, men riktigt bra för att vara mersan. FIck 65,26 procent och kom femma, två utanför placering! På kvällen var det Allsvenskans lagprogram också och det gick riktigt bra! FIck 62,57 procent och precis utanför placering och med tanke på att de som slog mig har hur fina hästar som helst så kände jag mig värd till min fjärdeplats.
Igår började vi med en LA:1 igen, det var hur varmt som helst och jag trodde att mersan skulle dö, men det gick faktiskt bättre än dagen innan men det var inte samma domare, så jag fick lite sämre poäng, 64,73 procent och kom precis utanför placering där också. På kvällen var den en LA:P1 och ja, jag red in och visste att det var vår sista tävling, det kändes som att mersan också visste det, för hon taggade till som sjutton och var inte seg en enda gång! Vi red ihop 66,05 procent vilket betyder att jag har kvalat till nationell dressyr! Allstå my god, jag och mersan får tävla nationell dressyr! Ja, så det känns både tråkigt och bra att sluta nu. Man ska ju sluta när det går som bäst och helt ärligt, så tror jag att det är dethär är det längsta mersan kan komma. Hon har inte detdär lilla extra i gången för att komma längre, även om alla domare har sagt att hon har en mkt fin takt under hela helgen. Problemet är såklart att hon inte har några flashiga framben direkt!

Det har varit många blanade känslor under helgen, men det har varit riktigt roligt. Jag har njutit av varenda sekund och känner mig jättenöjd med våra insatser. Det har varit mycket värme, mycket gnäggisar och mycket trevligt folk att umgås med. Sorligt att det är många år kvar tills vi är ute på tävling tillsammans igen. Men nu är det dags att gå vidare, ta nya tag och lyckas komma lite längre med bettis och tusen gånger längre med milano.
Men bara så att ingen missade det, så har jag och mersan kvalat till nationell dressyr, vilket jag inte tror att någon har trott om oss. Men skam på den som ger sig, för jag har visat att även mersan kan!
XOXO

Äntligen tävlingshelg

Om typ en timme drar jag, mamma och mersan till Gripen och tävlar i dagarna tre, ROLIGTROLIGTROLIGT! Nej men jag vet inte direkt vad jag ska skriva men jag har verkligen sett fram emot dethär nu och nu måste jag kasta i mig lite fil innan jag drar upp och fixar iordning mersis. Det kommer bli varmt, men som tur är har jag sena starttider så det ska nog gå bra. Har nog ingen dator under helgen så ni får helt enkelt bara hålla tummarna och vänta med spänning, haha!
XOXO

Sommaren när den är som bäst

Imorse åkte jag från andreas med halv tio bussen, hann in på konsum för att köpa lite vattenmelon, vindruvor, parmaskinka och potatissallad också. Väl hemma drog jag upp till stallet och släppte ut dom små monstrerna, mersan var så söt så hon fick gå i "gräshagen" observera att det är en liten sjukhage där det egentligen inte växer så mycket gräs, men det är tillräckligt för att mersan inte ska kunna gå där på heltid. Hon blev iaf hur glad som helst och tyckte om mig extra mycket idag helt enkelt.
Matilda kom till mig och vi bara myste i solen och snackade bajs som vanligt. Gud vad det kan vara skönt att ha en bästa vän ibland alltså! Vi begav oss upp till stallet för att jag skulle packa lite inför helgen och sen var det bara att gå hem och chilla lite igen. Drog ner till stranden och badade benen, jagade fiskar med rosa hovar och letade snäckor tillsammans med mina favvisbrudar. Herregud vilken mysig dag det var alltså! Varmt som sjutton och bara vara sig själv och göra sånt man inte annars alltid gör med andra. Bara för att min bästis är LITE bättre än din!
Lite senare blev det mer fixning i stallet och till hälp hade jag märtan och veran, vi mockade, gjorde hö-påsar, tog in bettis & mersan, gav bettan medicin och gjorde morris riktigt riktigt snygg. När dom skulle käka middag red jag och mersan ut en sväng och sen hjälpte mamma mig lite på banan för jag skulle rida igenom programmen igen. Det känns faktiskt ganska bra inför imorgon!
Nu ska jag packa alla mina grejjor, käka melon och kolla på oth. En sak som verkligen bekymmrar mig lite är att jag och andreas inte ska ses förrän på tisdag. Det är ju lixom SJUKT långt och det känns ju inte så roligt.
XOXO

Hello sunshine

Åkte halv sju från videgatan imorse, inte direkt sådär jätteroligt för jag var jättetrött. Väl hemma åt jag lite fil och sen somnade jag och sov i kanske 45 minuter innan jobbet, det var rätt skönt. Det var hur lugnt som helst där nere och det är ju inte så kul. Slutade klockan tre så efter det har jag varit i stallet och ridit typ. Ikväll skulle jag ha åkt till nynäs när de ringde fråm jobbet och trodde att jag skulle behöva hoppa in några timmar, men så blev det inte och nu har jag typ ingenting att göra direkt. Men kanske plugga en del körkortsteori, dra upp till stallet och rycka mersans man och fixa en 40*20 meters bana på ridbanan så att jag kan träna program imorgon.
Igår fick jag betygen hemskickade i brevlådan och det såg väll helt okej ut måste jag säga!
Matte B - VG
Engelska B - VG
Svenska B - MVG
Rörlig Bild A - MVG
Rörlig Bild B - MVG
Mediekommunikation A - MVG
Mediekunskap - MVG
Historia A - MVG
Multimedia A - MVG

Nej nu ska jag koka lite potatis typ och sen blire väll oth som vanligt!
XOXO

Mina fötter gillar inte mitt jobb

Inget alls på jobbet idag typ, några lunchgäster, men mest städning fick det bli för vår del. Slutade fem istället för åtta, visserligen var det bestämt för några dagar sen, men man hoppades ju på sätt och vis att det skulle komma lite mer. Men icke sa nicke, alla har ju inte semester än, eller typ ingen lär ju ha det så denna vecka kommer nog bli lugn. Skönt att jag bara har en dag kvar!
Gud vad jag längtar till Gripen nu då, helt stört mycket faktiskt, ska bli så himla roligt! Har lite panik för hur det kommer att gå, men det är så roligt att vara ute med mersis, så jaa vad ska man säga. MIN BÄBIS ÄR BÄST!
Nu ska jag snart dra till nynäs och min grabb för att mysa massor,
XOXO

Sommar, sommar och sol



Midsommar var mysig, som väntat. Började med blomplockning och påklädning (haha, eller vad man ska säga?) av midsommarstången med märtan, veran, anton, jocke, molly, hanna, elin och resten av ganget. Sen blev det lunch, vilket för mig betyder potatis, köttbullar, potatis och lite äppelmos. Efter det var det dags för dans runt stången och sen lekar, det var roligt! Sen blev det tårta och bara mys med alla najsiga gamla vänner.
Åkte till andreas landställe på torö och käkade grillat och bara hade det mys med hans familj och en familj till, man kan lixom inte motstå dom! Vid typ elva eller nått kom mamma och hämtade oss och så åkte vi hem till mig. Pratade skit med mammsen, pappsen och familjen Lundberg (min favvisfamilj efter min egen och andreas!). Lite senare gick vi ner och kollade vad de lite yngre hade för sig på stranden och vi såg massor av vildsvin, LÄSKIGT! Haha, det roligaste måste ju har varit att när vi var påväg tillbaka gick vi in på en liten grusväg istället för att gå på landsvägen. Och helt plötsligt kommer det en bil och eftersom att klockan var typ närmare ett så blev jag lite rädd. Sen när bilen svängde in på samma väg som oss så blev jag skiträdd, jag menar det finns ju inte direkt någon som borde ha åkt där. Så jag började skrika och springa upp i skogen. Haha, och vi tänkte att de som satt i bilen borde ha tyckt att jag var jättekonstig.
Dagen efter retas dom med mig på jobbet och så visade det sig att det var hela gänget på sjöbodarna som hade svängt in och blivit väldigt fundersamma på vad jag höll på med, haha PINSAMT!

Resten av helgen har varit jobb,jobb,jobb och mys med andreas. Ska kolla lite oth, plugga lite mer körkortsteori och sen ska jag sova. Ska vara i stallet halv sju imorgon för jag ska vara utomordentligt duktig och rida innan jobbet!
XOXO

Glad midsommar!

Japp, 70 personer kommer snart indrällande här. Än så länge är det bara min familj, Lundbergs och Anton som är här, men snart sätter blomplocket igång och då blir det livat! Nej men det kommer nog bli som vanligt, mysigt och roligt helt enkelt. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska väll umgås med min grabb, men vetefan vad vi ska göra, det vet nog inte ens han! Haha, så bra på att planera om man säger så. Nej men solen skiner ju faktiskt tillochmed, så vi får hoppas på att det håller i sig så, annars blir jag ledsen. Men nu har mina bilder lagts över så nu ska jag springa ner och vara social med de roliga människorna där nere, det blir najs.
Ha en bra midsommarafton nu !
XOXO

Nattinatti

Nu har jag pluggat MASSOR av körkortsteori och det har väll faktiskt gått ganska bra. Känner mig fortfarande konstig, det kanske går över när jag sover. Får se också om jag rider en sväng på mersis imorgon bitti eftersom att det inte blev av idag direkt. Nej men jag ska verkligen sova nu, men jag HATAR att sova ensam. Bajs på min mage, jag vill bara vara glad!
XOXO

-

Fan, vad jag hatar när livet gör såhär mot en! Varför kan man aldrig få känna sig riktigt glad? Varför är det alltid någonting som förstör? Och varför försvinner inte klumpen i magen? Bajs på dethär.

Tusen moln så långt ögat kan nå

Godmorgon, nu har jag varit uppe i stallet för att ta hand om min lilla tottis, eller egentligen bara ge henne morgonmat. Hon verkar må bättre, men det är ändå så att man inte vet exakt hru det är med henne. Men nu har vi fått en tid på stav till på onsdag och då ska vi röntga henne och se hur hovbenen och det ser ut, men tills dess ska hon antingen gå inne eller i en hage där det inte finns något gräs alls.
Igår var jag och pappa på banken och nu har vi en lägenhet, tjohooo! Så nu känns det att man börjar bli stor och för en gångs skull känns det bra. Lägenheten var jättefin och väldigt stor för att vara en etta, det ska bli så roligt att fixa iordning den och kunna bo i nynäs precis när man vill!
Annars har det väll inte hänt så mycket, eller jo en viktig grej till. Igår var Sofie här och "provred" mersan. Hon ska från och med första juli rida fyra gånger i veckan och som tur är känns det bra att det är Sofie som ska göra det. Men tusan vad det är svårt att förstå att man måste släppa taget lite nu. Jag har exakt elva dagar kvar som jag kan rida varje dag och tre av dom är tävling. Hur sorgligt låter inte dethär, lixom sista tävlingen på min bäbis. Gud, jag får fan tårar i ögonen bara jag tänker på det. Men som tur är behöver jag inte sälja henne och det är ju trots allt det viktigaste. Och det är tur att Sofie finns, för hon och mersan kommer att bli hur bra som helst tillsammans!
XOXO

Jag fryser rumpan av mig!

Jaha, så har jag och mamma varit i haninge och sen i sorunda för att köpa massa hö som bettan ska kunna äta och sen åkte vi till nynäs och fixade medicin till henne och köpte latte och blommor. Sen vare bara tillbaka till stallet och spola benen på henne och ge henne medicin och så.
Nu kollar jag på greys och bara gör ingenting. Ska upp till stallet sen, kanske rida en sväng runt ören med kandaret, MYSIGT! Ikväll blir det väll massa körkortsteori, för det är ju verkligen nödvändigt. Jag är verkligen sugen på att ta det där satans körkortet nu och på att köpa en liten bil, men det händer väll förhoppningsvis om ett tag.
Men satan vad kallt det är ute, jag hatar det. Vafan det känns verkligen som att det är höst ute men det ska ju vara sommar. Gud vad det suger! Det bara regnar och regnar plus att det är tio grader ute, inte ett dugg roligt. Jag vill bara springa och gömma mig. Men idag måste jag trotsa vädret och ge mig ut i skogen med världens bästa mersis, för annars kommer inte hon orka med vår roliga helg på gripen!
XOXO

kul sommar..

Jahapp, så imorse var man uppe tidigt och åkte hem från nynäs och sen drog jag upp till stallet för att ta in kråkan och bettan för de skulle skos. Men ja, verkligen kul att bettan har fått fång nu och bajs. Kul att den erfarenheten man själv har är att hästar dör av fång, visserligen gör ju inte alla det men med den oturen jag har haft med mina hästar den senaste tiden så känns det ju inte så jätteroligt direkt.
Ska åka iväg till foderboden nu och fixa lite hö och sen hämta ut smärtstillande från apoteket. Men det känns ju verkligen som att det kommer att bli en rolig sommar.
XOXO

Väldigt regnigt för att vara sommar

Yees nu är det sommarlov, eller är det verkligen det? Ja, men vädret suger och det är tråkigt. Men den här helgen har varit hur mysig som helst tycker jag. I fredags var vi i skolan och det var verkligen hur värdelöst som helst, gjorde ingenting alls. Sen typ åkte vi hem till mig och totalt var vi femton personer. Tur att vi fick låna växthuset av patrik, så att vi kunde vara inne. Det blev grillning, levande charader och bara massa mys med underbara vänner! Tihii, lite busiga dom tre sötaste kärleksparen var i slutet då, men mysigt tycker jag att vi hade iaf! När alla hade åkt hem drog jag och andreas hem och bara myste och sov.
På lördagen fick vi sovmorgon! Första helgen på typ tusen miljarder år känns det som, hur skönt som helst! Sen blev det kalas på lidingö, träffade mina (och nu också andreas) favoritbrudar som är söta och resten av den najsiga släkten, MYSIGT är det enda man kan säga. Sen blev det Fillipinsk afton på lidingö, haha det blev inte så roligt så vi drog hem efter kanske två timmar, men ja tycdligen så blev det lite drag senare. Men vi åkte och köpte godis och köpte lite filmer, kom hem och kollade på I taken lyser stjärnorna och jag grinade som ett barn, så vi fick helt enkelt kolla på en film till. Men mitt i filmen blev vi trötta och gick och la oss.
Idag har det bara varit en chilldag, ska upp till stallet nu, Milano ska verkas och sen blire fotboll. Det är för tråkigt väder för att göra något. Vill bara grilla marshmallows på mitt rum, det är något jag verkligen tycker om!
XOXO

Solsolsol

Har varit på syrrans skolavslutning, inte direkt lika fin som vår. Men ändå mysigt att vara på en riktig skolavslutning lixom, våran är ju i stort sett helt meningslös. Har handlat massor med mat till imorgon iaf och det kommer bli mysigt hoppas jag, även om andreas säger att det kommer att bli jättetråkigt. Haha, men jag vet vad eken känner också!
Har ridit mersis, hon är bara så himla söt och duktig, så man helst vill äta upp henne eller börja gråta. Jag är verkligen taggad inför gripen nu, det ska verkligen bli jätteroligt.
Men nu ska jag ta och gå ut och sola lite, det är ju bäst att passa på lixom!
XOXO

Regnrock, rockrockrock!

Vaknade vid elva, hur skönt som helst. Käkade lite coco-pops framför greys och bara mös i min säng. Gjorde ett roligt teoritest också, duktig har jag blivit dom två senaste dagarna iaf, haha. Nej men har väll dragit tre avsnitt nu eller något och om en halvtimme ska jag in till nynäs, mamma ska till tandläkaren och jag tänkte väll passa på att sola, eftersom att sommarvädret het och hållet har försvunnit nu..
Men först ska jag nog ta och måla naglarna, har varit så himla slarvig med det nu på senaste tiden!
XOXO

Sleep tight allesammans

Sitter med ett glas jucie framför greys nu, ganska mysigt. Det enda som inte är mysigt är att andreas inte är här faktiskt. Sover så mycket bättre när han är här, men ibland måste man längta efter varandra också! Idg har jag varit duktig och gjort två teoritest och många fler ska det bli den här veckan! Nu tusan ska jag verkligen skärpa mig på körkortsfronten.
Hmm.. bara två dagar kvar till skolavslutningen, GUD så skönt det kommer bli att få ledigt på riktigt. Ja visst har vi ledigt nu, men ändå så går man och spänner sig för vilket betyg man ska få och vad man ska göra och sånt. Ska bli så skönt att bara slappna av och släppa allt.

Imorgon ska jag sova ut igen, det har jag inte gjort på HUR länge som helst, sen ska jag rida mina små ögonstenar och sen blire väll kanske nynäs. Kanske ska ta och överraska min söta pojkvän med lite najs thai och godis, vi verkligen förtjänar det tycker jag.

Min klump i magen blev lite mindre idag tack vare min underbara snälla mamma, gud så jag älskar henne. Lyckas alltid få fram varenda liten oklarhet i mig. Och ja, nu kanske vi har rett ut det mesta vad klumpen består av. Det enda svåra kommer vara att bli av med den. Det är lixom ingenting som man ens kan göra bättre, det känns ju inte direkt så roligt.

Men nu ska jag ta och krypa ner och bara ha det najs!
XOXO

Andreas gör mig glad!

Nu har jag varit i stallet och ridit ut en sväng på mersis, det gick bra. Känns så roligt att hon blivit så fin nu. Men antagligen beror min klump magen ganska mycket på henne och att det här lixom är det sista som händer. Eller ja, inte det sista för hon kommer fortfarande vara min, men sofie ska börja rida henne och jag ska inte tävla någonting. Bajs vad jag hatar det. Men idag var hon busig och tittade på allt, haha! Istället för att bli mindre tittig med åren har min ponni blivit värre! Nej men allting mersan gör kan man inte annat än att tycka om henne, hon är helt enkelt bäst.
Snart bär det av till gripen också, lite nervöst faktiskt, men roligt! Imorgon ska vi nog rida igenom programmen också och se vad som har blivit bättre och vad vi mer måste träna på lixom.

Puss till min pojkvän, för han är alltid så himla bra.
Jag blir bara mer och mer kär för varendaste dag! <3
XOXO

Efterlyses

Till den som lyckas hitta min inspiration, min glädje till livet, mitt skratt och mit lycka utlovas en STOR hittesumma.

frågetecken

varför blir klumpen i magen bara större?
jag vill bara gå och gömma mig.

Sista veckan i skolan, wihuu!

Nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade min lilla söta bloggis, men det har varit fullt upp hela helgen! I fredags kom jag hem från lidingö, drog upp till stallet och red mersan, åkte till sorunda och tränade med bettisoch sen vare hem, duscha och sen vare bara hem till duschen och sen skynda sig ner till jobbet. Slutade vid tio i elva, cyklade över åkern och hämtade bettis så att jag kunde göra iordning henne och fixade allt och sen typ tog in mersan och sånt. Andreas kom vid kanske tjugo över elva och vi somnade som små grisar.
Lördag var det tävling i nyköping. Hur bra som helst gick det! LB:1 63 procent och en nionde plats till mig och LA:3 60.81% (Förstår ni hur bra det är!? några veckor sen var det lixom 55!) kom åtta i den klassen och tre utanför placering i båda. Åkte hem, sprang ut till hagen, sprang genom duschen och fixade mig snygg. Sen blev det grillning i ösmo med ett gäng najsiga brudar och sen dorg vi till telegrafen. Kvällen blev väldigt lyckad och slutade med att jag gick hem med linn och tom. Kom till andreas och myste och sov.
Söndagen vare upp tidigt som gällde, var bakis som attans. Jobbade, kom hem, röstade, åkte till nynäs, skämde ut mig (haha det är otroligt att det skulle hända ens, men det gjorde det!), kom hem till andreas, myste och sov.
Imorse försov jag mig rejält och det var ingen ide att åka till skolan ens.. Åkte hem istället och har pluggat och mer plugg lär det bli. Ska dra ett avsnitt greys nu samtidigt som jag städar och sen fortsätta med detta roligt svenskauppdrag!
XOXO

Det är grått ute..

Gick upp kvart i åtta imorse, duktig som jag är. Drog upp till stallet vid nio och typ red bettis i ridhuset, det gick asbra och sen galopptränade jag och mersan lite. Det tyckte hon var VÄLDIGT roligt iaf! Har käkat tacos till lunch och kollat lite greys och ska snart ta bussen in till stan och försöka se om jag kan hitta lite fina kläder och sen ska jag till lidingö och träffa mina små bästisar och bara chilla. Eller en del plugg kommer det ju såklart att bli, men det är ändå mysigt att vara där.
Men nu måste jag packa iordning det sista och sen drar jag.
XOXO

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag hade ju planerat att rida mersis idag, men sen helt plötsligt ska madde komma ut och jag kan ju inte direkt rida samtidigt, så när jag kommit upp till stallet och tagit in mersan var det bara att gå ut med henne igen. Jag hann iaf göra rent hennes sår på nosen som hon får av solen. Det såg typ ut som att hon hade sweet chili sås där när jag hämtade henne. Men nu har hon fått ett rejält lager helosan sol på, så nu ska det bli bra.
Så nu sitter jag hemma igen, tänkte gå upp senare och rida istället så kan mersan få gå ett pass till, det dör hon inte av direkt! Nej men jag ska ägna den här tiden åt att plugga. Mest historia och kanske lite multimedia, måste verkligen göra klart kopian av bannern nu.
Så nu är det dags för mig att sätta igång med någonting vettigt
XOXO

Regnregnregn

Ååh vad det är värdelöst när det regnar, man bli så trött. Ligger i anderas säng nu, han åkte ner till tom och skulle hämta en stereo (?) så att dom kunde ha party på taket imorgon. Nej men herre gud vad jag måste plugga, men jag orkar inte. Orkade inte ens rida idag. Längtar till sommarlovet nu, påriktigt alltså.
Skönt egentligen att jag typ har två obligatoriska lektioner kvar i skolan, det är iaf positivt, men gud så mycket jag kommer att få göra hemma istället. Kul för mig, eller inte. Men ska inte klaga. Jag har bra vänner, en mysig pojkvän, mat och tak över huvudet.

Nu kommer min grabb, eller jag hörde iaf att dörren smälldes igen, så nu ska vi pussas!
XOXO

Tråkigt att vara själv i skolan

Ååh, sitter här i skolan helt ensammen, det är inte roligt. Ingen annan har lixom lektion nu och jag var tvungen att träffa albin för att göra klart mitt multimediauppdrg som går ut på att borsta mersan. Haha, förvånade alla blir att mitt uppdrag innefattar henne!
Nej men och nu har han försvunnit och jag behöver verkligen hjälp. Min mage är ashungrig och jag hade hoppats på ettbussen, men det kommer nog snarare bli fyra. Nej men vi får hålla tummarna på tre iaf, det skulle vara skönt. Ska kanske dra till ica och köpa något att äta när jag har fått lite mer hjälp, ingen god mat i skolan..
Aja, ha det så kul i regnet, om det går
XOXO

Tråkigt när man är ensamen

Berätta sju sanningar om dig själv;
- Det absolut viktigaste i mitt liv är mina hästar. Jag fick min första häst när jag var sju
- Jag kan bli riktigt grinig ibland och då tycker ingen om mig, riktiga humörsvägningar om man säger så
- Det finns en person som alltid lyckas få mig glad och det är andreas
- Zlatan är min gud
- Jag har alltid hur höga krav som helst på mig själv, framförallt i skolan. Har aldrig fått sämre än vg.
- Jag är glutenallergisk och hatar att jag är det.
- Den 16e juni kommer jag äga 20% av lägenheten jag och hanna ska bo i sen

Sex sanningar om hur du var som liten;
- Jag var i stort sett alltid glad
- Min bästa kompis var farmor och min kusin Elin. Varje kväll sa jag till mamma "tror du att elin har gått och lagt sig nu?"
- Jag gillade helt klart att springa omkring naken eller helt enkelt bara utan trosor
- Jag använde napp tills jag var kanske sex år eller nått
- Jag hade massor av höns och alla hette victor
- Jag låg alltid typ två matteböcker före alla andra i min klass.

Fyra sanningar om mitt kärleksliv;
- Jag är jättekär och jättelycklig just nu
- Jag kan nog bli lite kär i kärleken ibland
- Jag hatar att sova utan andreas
- Pussas är det bästa jag vet

Fyra sanningar om mitt familjeliv;
- När alla är glada i min familj är det alltid underbart att vara hemma
- Min syrra och jag är typ hur olika som helst, men ändå så himla lika!
- Ibland önskar jag att vi kunde göra lite mer saker tillsammans
- Min mamma är min bästa vän

Tre sanningar om mitt kompisliv;

- Matilda Larsson är en vän som alltid har funnits där och jag vet att hon alltid kommer att finnas kvar. Vi är helt enkelt underbara!
- Tant J och jag är världens bästa team, vi gör varandra glada.
- Jag skulle inte vara någonting utan alla mina underbara vänner!

Två sanningar om min personlighet;
- Jag garvar i stort sett jämt och oftast så att ungefär alla hör
- Jag är en riktigt dålig förlorare

En sanning om detta testet;
- Det tog typ tusen år att göra

Lite ledsen i ögat

För ett tag sen kom det in en kvinna på vår tomt och verkade jättekonstig. Hon var helt chockad, kunde inte prata ordentligt och hela hon skakade. Och där låg jag och solade med nerdragna bh-band och allt. Tillslut får hon ur sig att det har varit en olycka precis utanför oss och att de har lyckats köra över en liten hund med motorcykel. Gud vad jag blev chokad. Sen kom killen som ägde hunden in med den också och jag tyckte så synd om honom. Ringde till pappa så att han kunde skjutsa in dom till nynäs.
Mamma ringde och sa att dom var påväg med en liten hund som bara var sex månader. Och veterinären sa att det antagligen inte fanns något att göra. Hur sorgligt är det inte att han satt och väntade på bussen och sen helt plötsligt kan hans hund dö vilken sekund som helst. Ååh, vad jag tycker synd om honom!

Sen är det en lite sorglig dag idag, det är fyra månader sen idag. Fyra månader har gått fort, fram till dom senaste veckorna. Har tänkt på vad som hänt varje dag. Det är så oförståligt, fyra hela månader sen. Det går inte ens att röra vid, det finns inget som kan förklara vad som alltid kommer att finnas med oss. Det är obeskrivligt sorgligt.
Jag själv kan inte ens ta på vad det är jag känner, det är bara tomt.
XOXO

sOmmar!

Alltså fan vad najs det är ute nu, varmt, soligt och man är bara glad helt enkelt! Fett dålig uppdatering av mig, och ändå har jag varit asduktig den senaste tiden, menmen. I fredags var vi i sorunda och red lektion direkt efter skolan, det gick hur bra som helst. Sen blev det att skynda sig ner till sjöbodarna för att jobba. Slutade vi typ elva och då var det helt enkelt bara att parvla sig upp till stallet och bada bettan. Sen helt plötsligt ringde min grabb och sa att han var påväg ut, så vi myste lite men somnade VÄLDIGT fort.
Lördag blev inte en jättetidig morgon, men ganka. Var i stallet typ halv åtta och fixade iordning allt. Drog till Bro och tävlade en Lb:3 och en La:4, men oväntat bra resultat. Det blev lite missförstånd på framridningen om när jag skulle gå ner till collecting, så jag kom precis i grevens tid så att säga och bettis blev asspänd inne på banan. Men, det var bara att köra igång lixom. Eftersom hon var så spänd så koncentrerade jag mig på att rida frammåt där jag skulle ha gjort en volt, så jag la volten vi fel bostav och fick därför tvp minus poäng såklart. Men red ändå på 60.91 procent och kom 15 av 36, så jag är hur nöjd som helst. Framförallt med domarens kommentar "Skickligt riden på en mkt fin häst. Som fördagen dock var väldigt spänd". Jag måste säga tack till henne för att hon lyfte mitt självförtroende rejält efter förra helgen!
I la:n tyckte jag att hon var fin, trots att bettan inte vet vad samlad galopp är och vänster galopp från ryggning är hur svårt som helst så skötte hon sig exemplariskt. Red ihop 54.88 procent och hamnade typ i mitten kanske. Domaren låg ju inte direkt högt, för att den som vann låg på 67 procent och sen många placerade hade 61, så jag är verkligen nöjd!
Söndag vare jobb igen och det var hysteriskt mycket folk, roligt! Nej men summan av kardemumman är att jag är väldigt trött idag och försov mig hur mycket som helst och kommer att bli hemma idag.
Nu ska jag ta och gå ut och sola en stund innan jag börjar med den roliga historian.
XOXO