Fredag idag!

Yeey, sista dagen på arbetsveckan och jag, Sara Hernvall har slagit personligt rekord att vara närvarande på jobb/skola på tre år. Två hela veckor har jag varit aktiv och närarande, det är fan koolt! Idag ska vi vara ute hela jävla dagen och det är inte direkt någonting som någon av oss ser fram emot. Menmen, det måste göras och idag blir dagen till det.
Ikväll blir det en asgrym utgång i stan med jennifer och hennes kusse och det kommer att bli roligt! Jag är faktiskt jäkligt taggad.
XOXO

Ännu en ny dag på jobbet

Imorse var bussen typ en kvart försenad och det var tur att det bara var typ, för annars hade jag tagit tåget och allt hade cpat sig. Men jag hade tur och hann ändå följa med till synken på en farbror som blivit vräkt ur sin lägenhet. Nej men det var intressant och jag blev till och med utnämn till "en riktigt jävla bra praktikant". Det verkar bli ganska lätt att bli det med tanke på att det enda jag gjorde var att hitta lite bättre än de andra på essingen. Men jag är glad iaf.
Har lunchat med Anna idag och det var verkligen trevligt tycker jag. Och snart ska jag hoppa in i duschen för klippbilder. Haha, ja, jag vet det låter sjukt. Men är man i TV branchen är man och man måste ju ställa upp. Så mina snygga ben kommer att få vara med på TV8 i vår (där även mina händer, mitt lår, mitt hår och min rygg kommer att vara med!).
Back to work
XOXO

Snöstorm

Idag blev det, som dom varnat för en riktig snöstorm. Eller ja, det snöar och blåser och det blir tillsammans en storm. Nej men för en gångs skull hade faktiskt vädergubbarna rätt, tummen upp till dom! Nej men jag hade helt klart räknat med förseningar hela dagen idag, men när jag begav mig från OTW verkade ganska lungt, eller åtminstone enligt SLs hemsida.
Jag fick sluta runt fyra eftersom att det inte fanns särskilt mycket att göra och för att jag skulle kunna komma hem. Jag blev ganska förvånad när jag kom till centralen och insåg att tåget bara var tio minuter försenat. Man blev ju nästan till och med glad lixom. Och tur som man hade (vilket inte direkt brukar vara min starka sida) så väntade tåget i vh på mitt tåg från stan, så jag hann med det också och det gjorde mig riktigt glad.
Men helt ärligt, dom har varnat för detta väder ja, hur länge då egentligen? Länge nog för att alla i hela Sverige borde veta om det och hur kan då inte SL vara förberedda? Dom vet ju lixom vad som händer när det kommer snö, det är ju inte direkt första gången om man säger så. Jag kan förstå bussarna, för på vägarna blir det halt och olyckor inträffar och stoppar upp på det viset. Men är det inte dags för SL att lära sig att på vintern i Sverige kommer det snö och ja, människor ska ta sig till och från arbetet/skolan ändå. Det är lite knasigt när de säger att man ska resa med SL, jag tycker iaf inte att det är konstigt att folk väljer annat när man för flera dagar sedan räknade ut att det skulle vara problem idag..
XOXO

Söthästisar

Idag blir det inget stall, jag känner mig lite för trött för det. Så jag får lite lugn tid innan jag åker tillbaka till nynäs. Nej men eftersom att jag varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden så tänkte jag bara berätta lite om mina söthästisar.

Milano - Det har ju blivit lite sådär på senaste tiden med tanke på praktiken. Men i lördags gick jag bort med honom ensam till ridhuset. Och så provade jag att longera och ja, den lilla söta bäbisen fattade precis vad han skulle göra. Han är så himla cool, som har blivit longerad två gånger tidigare och då med ledare. Det enda han har lite svårt för är att han inte riktigt fattar alla kommandon, men det kommer såklart att komma med tiden.
Planen för honom de närmsta åtta veckorna är att han ska kunna longeras och tömköras utan problem för att jag sedan ska kunna börja rida in honom när praktiken är slut. Vi hoppar alltså över tre års testet och så kommer vi att satsa på fyra års testet istället, jag kommer att behöva ta lite tid på mig eftersom att praktiken kom ivägen och störde. Men nu har jag planen klar och det kommer att bli superbra! Den närmsta tiden kommer han att få helgerna och en vardag som är sin.

Bettan - Det går väll frammåt, men skulle verkligen behöva träna för någon nu, dessvärre kan jag inte åka till Åsa när det är sånt här väder. Så det får nog bli mamma som gäller nu framöver. Ska väll satsa på att starta de lite lättare klasserna till Mars och sen förhoppningsvis ganska snabbt komma upp en bit. Jag måste bara börja med att stärka hennes galopp, så kommer allt bli så mycket lättare.

Mersan - Ibland önskar jag att Bettan var Mersan och att jag hade all tid till min lilla busponny. Jag vet inte hur länge sen det var jag red henne och varje gång jag ser henne får jag en liten klump i magen av dåligt samvete. Därför har jag lyckats skämma bort henne som en liten gris, jag ger henne godis så att hon inte ska hata mig. Nej men gud vad jag önskar att jag hade haft mer tid. Dessvärre kommer ju inte hon i första hand nu när tävlingssäsongen är på g.. Men planen för henne är helt klart att betecka henne till sommaren, så att vi får en liten mini new forest till nästa sommar.

Så ser planen och nuvarande läget ut för mig och pluttehästarna, dom är dom bästa jag vet!
XOXO

Ett år minus NOLL månader



För exakt ett år sen fick min käre pojkvän ett lite speciellt samtal från min bäste vän. Eller rättaresagt var det ett väldigt speciellt, men mycket viktigt samtal. För ett år sen så blev det lixom sara och andreas på riktigt. Och inte har man blivit mindre kär direkt, nej. Fortfarande pirrar det i magen när jag ser på honom. Ja, det är lite som i en dröm och efter mycket onda aningar visade det sig att min magkänsla hade rätt, han är perfekt för mig. Ikväll blir det nog lite mys och paradise och så tar vi det på riktigt på lördag, för då blir det en romantisk middag för två och robinson.

Jag vet att ni är lite avundsjuka på mig, men han är min. Så det så!
XOXO

Och solen skiner idag!

Sitter på OTW nu, det finns inte alltför mycket att göra, så jag chillar lite. I förmiddags var jag och Micke ute och fotade lite klippbilder och det var kallt, men trevligt. Det är verkligen roligt att få se hur det går till på riktigt och allt sånt. Man är så van med att det är jag och jennifer mot världen och det är inte riktigt så det är i verkligheten.
Och en stund, när vi var i Skarpnäck, då tittade solen fram och fy vad skönt det var. Den nästan värmde och man blev så himla glad! Jag lunchade med min bäste vän Jennifer i Kungshallen och det var väldigt trevligt. Det känns som att det var evigheter sen vi träffades sist faktiskt.

Får väll se om det finns något att göra, annars är det möte klockan tre.
XOXO

Ny vecka

Idag blev början på andra veckan på praktiken, om det kommer gå lika fort som det redan gjort så kommer det snart vara över. Inte för att jag vet om det är positivt direkt.. Idag blev en rolig dag, vi filmade lite och jag bara älskar Alonzo, han är så rolig! sen körde jag vilse i stan, men tillslut hittade jag rätt och kände mig genast mycket gladare. Det blev sen lunch och sedan lite fix på redaktionen. Slutade rätt sent, så kom hem nu.
Nu blir det mat och sen stallet. Ska rida Bettan och jag hoppas att det går lite bättre än igår, då slutade det med att jag red i typ två timmar och att mamma fick komma och hjälpa mig... Tillslut kändes det iaf bra och hoppas att det kan göra det idag också. Nej nu ska jag skynda mig, så att jag kommer till Nynäs någon gång!
XOXO

Pluttehästisar

Jag antar att de flesta börjar bli trötta på mitt tjat om att min häst är bäst. Men hon är ju så söt så att man tror att man dör. Idag red vi i ridhuset med graman, tänkte att jag orkade hålla henne på plats lite mer. Egentligen hatar jag att rida med graman, jag är så rädd att hålla i henne för mycket, även om den hänger så känns det inte bra. Men jag vet att ta den till hjälp ibland är precis det Bettan behöver. Hon måste jobba med huvudet på rätt plats och jag har lite lättare att rama in henne när jag har gramanen.
Idag fick jag faktiskt en aha-upplevelse. Såklart vet jag att det inte är bra att ta i innertygeln när hon inte är rakriktad, vilket hon inte är, men det är så mycket lättare sagt än gjort. Men idag kände jag verkligen hur mycket bättre det blev och det är just sådana känslor man måste uppnå.
Jag passade på att träna mycket galopp och fasttningar idag. Hon var superduktig faktiskt och är så söt när hon blir lite sur på mig, då tar hon in rumpan lite och sparkar en liten fjuttis, SÅ HIMLA SÖT! Nej men tillslut fick jag faktiskt till vänstergaloppen rikitgt bra, rundheten fanns, takten fanns och lugnet fanns, dessutom var hon ganska låg i formen, dock blir hon lite lång, men det är just för att hon inte riktigt orkar jobba ordenligt.

Sen måste jag ju bara säga att hon är så himla gullig, för när jag ska mocka i ridhuset brukar jag bara släppa henne och det enda hon gör, är att gå precis bakom mig, hela tiden. Sen när jag skulle ut och tömma korgen stod hon en bit från dörren när jag öppnade och tänkte att hon skulle gå med mig, som hon gör när vi ska gå. Men då stod hon så snällt och tittade på mig genom dörröppningen och väntade på att jag skulle komma tillbaka. Så himla söt, verkligen!
XOXO

It's a beautiful day

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Förutom att det var VÄLDIGT segt att gå upp i morse.. På jobbet fick jag och annika att börja med att åka till typ Sigtuna och lämna band som skulle recondas och jag körde hela vägen, och det gick faktiskt bra! Sen var det lunch och sen massa fix på redaktionen bara, men inte en enda sekund har jag haft tråkigt idag. Kom visserligen hem nu, men jag ska inte till Nynäs sen, så jag har inte bråttom någon stans, skönt! Nu ska jag käka lite thai och sen blir det såklart stallet för min del. Ska rida bettis och göra någonting med Milano. XOXO

Onsdag

Nu har halva första praktikveckan gått. Det har varit en ganska lugn dag, men jag har fått köra bil inne i stan och sen pysslat lite på redaktionen. Slutade fyra idag, så det var fett skönt! Nu väntar stallet och sen blir det middag med Hanna och anreas, mysigt värre! XOXO

Lång dag

Fy bubblan, två dagar på OTW och jag är helt slut. Nej kanske inte riktigt, men idag kom jag hem halv sju och då ska jag rida eller? Idag orkade jag iaf inte med det och det känns inte direkt roligt att varje dag komma hem såhär sent och så ska man rida och dessutom hinna med Milano, inte så kul.
Men jag ska absolut inte klaga på min praktikplats, vi har asroligt och det känns verkligen bra. Idag var vi på Gubbängens skola och jag träffade Micke Alonzo för första gången, asskön snubbe och jag skulle råda alla att kolla på Lex Alonzo på åttan när det börjar. Nej men sen blev det lite mer filmning på stan och sen lite småpyssel och vi avslutade med ett möte. Nej men det är verkligen roligt och jag känner mig ändå lite delaktig i allt och det känns kul. Antagligen kommer det ju bara bli bättre och bättre också!
XOXO

Riktigt dålig uppdatering från min sida..

Ja, helgen har varit späckad kan man ju säga. Fredagen spenderades först en stund i skolan och sen med Hanna och Elin inne i stan med fika, middag och bio. Det var riktigt mysigt måste jag säga och filmen var bra! Vi kollade på "Har ni hört ryktet om Morgans?" och ja, man gick helt enkelt därifrån med en bra känsla i magen.

Lördagen spenderades med hästisen och sen med Andreas inne i stan, vi käkade på tacobar och kollade på "Snabba Cash" och den var faktiskt riktigtriktigt bra. Man satt typ och spände sig hela tiden. Även fast boken är bättre tycker jag att filmen var riktigt bra, det enda var bara att det inte riktigt var samma story i filmen som i boken. Nej men vi hade en väldigtväldigt lyckad kväll måste jag säga, som avslutades på torö med Hanna och Peter.

Söndagen är inte så mycket att nämna, jag städade mitt rum och det är i och för sig värt att nämna, men annars var det en ganska tråkig dag.

Och idag började jag på OTW, smart som man är glömmer jag plånboken hemma och ja, det slutade med att jag fick låna pengar av Anna. Men det var en lyckad dag, lite seg kanske, men lyckad. Så nu är jag produktions assistent för TV programmet Lex Alonzo som kommer att sändas på kanal 8 om några veckor. Najs säger jag bara. Och ja, första dagen höll en klass för sig och det finns nog ingen annan som har fått uppleva samma saker första dagen, men jag är glad. Det är så roliga människor och fast man är något förvirrad just nu så kommer det nog bli hur bra som helst i slutet av denna vecka. Jag ser verkligen fram emot den här tiden.
XOXO

Jag pälskar min häst

Red i ridhuset idag igen och det gick superbra. Hon verkar tycka att det är väldigt jobbigt att galoppera i vänster galopp, man hör verkligen hur hon får ta i och så blir hon lite lång istället för sådär mjuk och fin som hon blir i högergaloppen. Men på söndag får det bli lite bomövningar, så kanske det stärker henne lite. Galoppen påverkar så otroligt mycket, det är helt galet. Så fort den är bra blir allt annat också så mycket bättre. Så mitt mål nu är att jobba på galoppen, det kommer göra susen för oss helt enkelt!
XOXO

Jag är en genomgod människa.

Idag på tåget blev jag lite rädd, världen är verkligen fylld av läskiga människor. Jag började med att ringa Ola på Högbo igen eftersom att han inte svarade igår. Och då var det en lite skum kille som satt på andra sidan i tåget. Men sen bytta han plats och det var inte särskilt mycket mer med det. När vi bytte i västerhaninge satte han sig i fyran bredvid min fyra igen och sen helt plötsligt medan jag kollade ut hade han bytt plats och börjat prata med mig. Jag blev inte bara lite förvånad eftersom jag lyssnade på musik och hörde ingenting.
Han sa till mig att jag verkade vara en sån där genomgod människa, som vill alla väl och inte har något hat inom mig. Och ja, vad ska jag säga. Han hade suttit och lyssnat på hela mitt telefonsamtal med Ola och började prata om det och massa bajs. Nej gud så konstig han var, det måste jag ju verkligen säga. Men det är ju tur att det är någon som tror att jag är en snäll människa, för det är jag ju trots allt innerst inne!
XOXO

I'm having trouble sleeping

Jag ska sova ensam igen, det är inte roligt alls. Jag saknar min andreas. Jag saknar att ha någon som kliar en på ryggen och som pussar en godnatt. Jag vet, det är bara en natt, men iaf. Det är väldigt ensamt här. Det bästa är faktiskt att mina kuddar luktar andreas och det är mysigt, väldigtväldigt mysigt. Men det slår inte att få ligga på hans bringa (som han skulle säga). Jag älskar min pojkvän mest i hela världen!
XOXO

Bettan bajs

Idag blev det en snabbtur i ridhuset, eller det kanske inte bleev jättesnabbt, men iaf. Det var så himla kallt ute och ja, som alla vet vid dethär laget hatar jag att rida när det är kallt. Men det gick faktiskt jättebra idag. Vi lyckades fokusera fast det var jättekallt. Vi gjorde mycket lösgjörande idag också, mycket skolor i både trav och galopp. Och herregud vilka fina travökningar vi fick till sen. Det var helt underbart!
Milano fick vila huvudet idag, det behöver han nog. Antagligen får han väll hitta på någonting lite roligt imorgon.
XOXO

Studenten närmar sig!

Typ 12 biljetter sålda till studentskivan, redan sju stycken mer än vad man måste. Om det är någon mer som vill komma är det bara att höra av sig såklart! :D
Sen så ringde jag precis till Ola Berggren på Högbo Bruks Hotell, han svarade såklart inte, men kommer väll förhoppningsvis ringa upp mig snart. Så nu är jag fett taggad på vårterminen. Dessutom har jag pratat med praktikplatsen idag, sovmorgon till tio på måndag och sen åtta roliga veckor framför mig.
Gud så kul den här terminen kommer att bli!
XOXO

En väldigt seg dag

Idag var det ingen skola, det behövs ju inte eftersom jag är klar med matten redan, så det känns väldigt skönt. Det blev ingen ridning idag, för jag hade en del skolarbete att sköta. Men lite pyssel med Milano hann jag allt med. Så jag tränasde, borstade, sadlade och gick en promenad. Han var faktiskt jättesnäll att tränsa idag och det är väldigt bra med tanke på att han har varit lite knepig den senaste tiden. Sen var han bara hur snäll som helst, som alltid. Man blir så himla glad! Men inte är han en alltför modig liten kille, blev asrädd för chiken, dom andra bilarna utanför mitt hus och staketet runt tomten. Men det gör inget när man är så söt som han. Gud så glad jag är över att ha världens finaste lilla bäbis!
XOXO

Prutt

Idag blev det ganska mycket tid i stallet. Vi började med att ta in Milano och Dailmer för att gå bort och leka lite i ridhuset. Anna red Daimler och jag och mamma longerade Milano. Det var andra gången i hans liv, så mamma fick gå med honom. Men han var faktiskt superduktig och man kan inte inte vara stolt över honom, han är ju bara så underbar!
Sen red jag Bettis medan mamma longerade Kråkis. Det gick faktiskt bra idag också, jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag ska absolut inte klaga! Jag gjorde mycket lösgörande övningar, för hon är något stel, eller mest i galoppen. Takten i traven har faktiskt blivit riktigtriktigt bra. Så nu ska vi bara få ordning på vänstergaloppen så kommer allt att bli svinbra. För högergaloppen är också bra, hon bär sig verkligen i den, vilket hon emellanåt gör i vänster också, men hon tycker mest att det är jobbigt.
XOXO

Tjugoen veckor kvar

Idag började skolan igen, och gud vad jag hellre hade legat kvar i sängen. Framförallt med tanke på att jag bara behövde åka till skolan och sedan åka hem. Det braiga var att jag hämtade mitt busskort, men annars var det i stort sett meningslöst. Skulle bara jobba med datorn och eftersom att jag inte har någon i skolan kunde jag inte vara med. Så jag åkte hem igen.
Men tänk nu, gud så skönt. Det är tjugoen veckor kvar till studenten och av de tjugoen veckorna är åtta praktik. För på måndag börjar ju jag på OTW och det kommer bli asroligt! Så ja, man sa väll kanske inte klaga på att man är skoltrött egentligen. Nu är det bara onsdag och torsdag kvar. Härligt!
XOXO

En dag i stallet

Idag var det ganska skönt ute, inte så jättekallt men ändå minusgrader. Det gillar jag! Jag och mamma bjöd på tårta i stallet idag. Så från klockan två har jag varit i stallet. Tyvärr var det inte så många som kom till tårtkalaset, men vi som var där hade trevligt iaf.
Sen skodde Timo Levin och jag chillade mest bara i stallet för att jag och mamma skulle rida sen. Så sen begav vi oss till ridhuset, jag red och mamma longerade. Bettan var väldigt pigg idag. Hon ville mest galoppera hela tiden, men gud så söt hon är! Jag är verkligen kär i min hästis och jag längtar efter att träna på riktigt och tävla igen, det kommer verkligen bli riktigt riktigt roligt!
XOXO

Jag har svårt att somna..


När broar till tryggheten bränns



Gud så jag saknar dig just nu. Hela dagen har bestått av tårar och en klump i magen. Det var så himla fint i kyrkan. Jag kunde inte sluta gråta. Du hade nog världens bästa familj lilla morfar. Vi saknar dig så otroligt mycket och vi skulle göra allt för att du skulle finnas kvar här hos oss. Tears in heaven, Ave Maria och Himlen är oskyldigt blå spelas om och om igen i min hjärna.
Minnesstunden efter var jättefin också, massor med människor och det blev tillslut ganska trevlig stämning. Som vanligt slutade det med att vår familj var samlade och hade trevligt trots allt som hänt. Jag älskar att min familj finns runt mig hela tiden, vi stöttar varandra i allt.

Would it be the same if I saw you in heaven?
XOXO

Take me to your heaven

Prutt vilken dag. Antagligen den sorgligaste dagen på hela det här året. Åttonde januari, en dag man verkligen inte har längtat till. Fy, allting känns så konstigt, man försöker vara glad, men innuti är man bara ledsen. Det känns inte roligt alls. Gud så jag saknar min morfar idag, det gör jag varje dag, men idag är det extra mycket.

Årets sorgligaste dag. Hur kul låter det? Det är såklart inte meningen att det ska vara roligt, men jag skulle göra allt i världen för att detta inte skulle behöva bli årets sorgligaste dag.
XOXO

Aldrig ska jag sluta älska dig



Fy tusan vad jag är kär. Att du alltid finns hos mig, hjälper mig, tröstar mig, pussar mig, du får mig alltid glad. Och i de allra mörkaste stunderna får du mig att må lite bättre och se frammåt. Jag älskar dig, av hela mitt hjärta och det är absolut ingenting jag bara säger. Jag är så otroligt glad och tacksam över att du vill vara min. Du och jag, vi passar varandra perfekt. Alltid skrattar jag när jag är med dig, vi är bara så himla bra tillsammans. Jag vill bara säga tack älskling, tack för att du är den finaste människan på jorden.

Baby, you're always on my mind! <3
XOXO

Fy bubblan vad kallt.

Idag blev det ingen ridning igen och redan nu har samvetet ätit upp mig. Jag känner mig verkligen dum. Men för det första är det här ingen rolig dag. Dagen innan begravningen och man har inte så stor lust att göra någonting. Sen är dessutom det värsta jag vet att rida när det är svinkallt ute. Det är inge roligt när man fryser och jag hatar att rida med jacka på, för man blir så himla klumpig. Vår ska det vara. Nej, så det blir vila för Bettis tills man inte känner sig lika ledsen längre. Sen tar vi tag i allt på riktigt.
Nu ska jag ta och kila över till mormor.
XOXO

Bakad jävla potatis!

Sitter och glor på Greys hemma nu. Väntar på min nya favvisgrej som ska bli klar. På senaste tiden har bakad potatis blivit en favorit. Eller egentligen har det alltid varit min favorit, men jag har haft en period där det inte har varit det bästa som finns. Men nu, har jag blivit som Håkan igen, jag avgudar potatisen. Men tänk er själva, en stor varm, bakad potatis, dessutom med världens godaste dip till. Kan det bli bättre? Haha, det här låter helt sjukt. Men just nu är det godare än godis. Måste springa ner och kika om det är klart någon gång!
XOXO

Pruttdag

Dagen har spenderats med älsklingen och vi har gjort precis ingenting alls. Vaknade elva, åt frulle och busade. Sen blev det stallet för min del medan andreas var hemma och pruttade i min säng. Vid halv fem drog vi in till nynäs hyrde film, köpte godis och thaimat + pizza. Och sedan dess har vi suttit och blivit tjocka i soffan. Men mysigt har vi haft det. Filmerna "Min stora feta grekiska semester" och "Inglorious bastards" var dessutom hur bra som helst. En väldigt lyckad pruttdag i en VÄLDIGT kall lägenhet. Hoppas vår fina isolering hjälper lite nu iaf. Annars kommer jag vara död innan sommaren kommer.
XOXO

Don Milano


Idag blev det iaf lite pyssel med Milano, hade ju inte direkt lust att rida med tanke på att det var över 15 minusgrader ute.. Så jag fick nöja mig med att pyssla lite med bäbisplutten. Vi tränsade inne i boxen och av någon anledning har han fått för sig att han inte tycker att det är roligt längre. Men efter lite små tjaffs så gav han sig snällt och jag fick på tränset.
Sen ställde vi oss på gången och borstade och myste, lyfte lite ben osv. Sen slängde jag på sadeln igen och spände åt sadelgjorden litegrann. Sen drog jag även ner stigbyglarna och släppte dom mot honom, han tittade bara åt andra hållet. Haha, han är så söt att jag tror jag dör! Gud så jag längtar tills vi ska börja rida, det ska verkligen bli kul att få ge sig på det en gång till. Och dessutom gå längre än vad jag gjorde med zinnidine lixom. Milano kommer ju bli precis som Mersan, bara det att jag varit med sen han föddes och Mersan fick jag när hon var tre. Nej men jag känner på mig att vi kommer att få en underbar tid tillsammans, vi har ju redan funnit varandra en hel del. Men han är ju bara för söt, så det är inte så konstigt!
XOXO

Melodifestivalen

Har precis kollat på ett program om melodifestivalen. Egentligen, melodifestivalen, är det snyggt eller? Tävla i musik är inget jag tycker att man ska göra egentligen. Men gud så roligt man tycker att det är varje gång det börjar igen. Men jag satt och funderade på vilka dom bästa låtarna har varit och det är faktiskt väldigt svårt. Men ja, två stycken tycker iaf jag är lite bättre än de andra.

Charlotte Nilsson (Perelli) - Take me to your heaven

Lena Philipsson - It Hurts


Och det är inte bara för att jag älskar att dansa till den sista, nej det är verkligen för att nu när jag börjat lyssna på dom här två låtarna kan jag inte sluta. Jag vet, jag är kanske lite töntig, men vafan, jag tycker jag är cool ändå!
XOXO

Tisdag

Hade en mysig morgon med mig själv och mötte upp mamma och mormor på Ica för att handla lite grejjor och sen begav vi oss till nynäshamns centrum för att se om vi kunde hitta kläder till begravningen. Och vi hittade allt, så det känns skönt att ha det ur världen nu. Men fy vad jag kände att jag blev ledsen. Fredag kommer bli allt annat än en rolig dag. Fy vad verkligheten helt plötsligt kom smygande.
Nu sitter jag iaf ensam hemma i min morgonrock framför tvn med tänd brasa, riktigt mysigt. Snart kommer även andreas ut hit och då blir det ännu mysigare.
XOXO

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Andreas är på träning och jag är som vanligt själv i lägenheten. Jag lagade jättegod mat, potatismos med lax och dipp. Supergott var det och riktigt mätt är jag. Dessutom köpte jag lite naturgodis och så finns det lite glass jag ska käka sen. Mumsigt värre. Det blir ju inte heller sämre av att det är dubbelavsnitt av paradise klockan tio. Nej fy vad det kan vara mysigt att vara själv ibland!
XOXO

Så att man blir sådär glad!

Red Bettis i ridhuset idag och det gick verkligen bra. Hon är så himla söt, för hon blir alltid lite spänd och rädd i ridhuset, men det är bara att garva åt henne. Och idag blev det inte bättre för att det var lite snö här och var i ridhuset. Men gud så hon var fin. Tränade lite skolor och slutorna måste vi verkligen förbättra, men det är så svårt utan spegel eller tränare. Tränade mycket galopp också eftersom att det gör henne mycket mer lösgjord och mer igång. Ökade mycket och försökte att hålla henne i samma form hela tiden. Det gick förvånandsvärt bra i båda varven och hon sköter sig verkligen nu för tiden. Gud så glad man blir!
XOXO

Mysig morgon

Andreas jobbade idag, tråkigt för honom. Men på något sätt älskar jag att ligga kvar i sängen när han går. Helt plötsligt när jag glatt somnat om är det någon som låser upp dörren och kommer in och ja, jag blir ju lite smårädd, men det visar sig vara andreas som bara ska hämta sitt snus, så han kommer och ger mig en puss och ger sig iväg igen. Själv hade jag svårt att somna igen och gick upp och kollade på Greys, åt mackor och drack varm choklad med grädde i andreas STORA morgonrock.
Vid halv nio begav jag mig av till willys och införskaffade mig bakpotatis och dip som jag lite senare gjorde iordning för att äta till lunch vid halv elva. MMMM vad gott det var. Sen kom andreas hem för att äta en billyspizza och så myste vi lite. Ja gud vad jag älskar att vara ledig. Synd att det bara är en vecka kvar nu..

Nu väntar stallet och mina små hästisar på att få upptäcka dagens nya äventyr.
XOXO

Pankisar

Jag steker pankisar till middag nu, dom ska avnjutas med glass och sylt framför nyaste harry potter som vi hyrde för en stund sen. Det luktar väldigt gott i lägenheten nu, pannkakor är det bästa som finns!
Andreas fick gå och köpa leverpastej för han hade tydligen ätit upp all. Busigt av honom. Nej nu kanske pankisen bränner vid, så det är bäst att springa och vända på den!
XOXO

En väldigt kall dag i stallet

Nu sitter jag i morgonrock helt nyduschad i sängen, gud så skönt det var att ta en kokhet dusch efter en lång dag i typ 10 minusgrader i stallet. Jag började med att ta in Milano från hagen och pyssla lite med honom. Han tyckte det var lite konstigt att komma in själv, men det är inte så konstigt med tanke på att han aldrig varit inne helt själv förut. Vi fixade lite, slängde på sadel igen, men efter en stund blev han väldigt uppstressad eftersom att några gick ut genom vår del istället för att de kunde gått ut ur deras del. Så då slängde jag in honom i boxen, tränsade och sen gick vi en promenad. Han var jättesnäll och lyssnade hur bra som helst, när jag stannade stannade han och han var inte ett dugg jobbig. Så jag var jätteglad när jag var klar!
Sen red jag Bettis och det gick också bra, väldigt kallt var det bara. Det är så himla tråkigt att rida när det är så här kallt ute, man fryser ju verkligen rumpan av sig. Men hon var fin tycker jag och aa vad ska man säga, det kommer att bli mycket bättre framöver iaf!

Puss på mina älsklingsbäbisar
XOXO

En väldigt kall dag i stallet

Nu sitter jag i morgonrock helt nyduschad i sängen, gud så skönt det var att ta en kokhet dusch efter en lång dag i typ 10 minusgrader i stallet. Jag började med att ta in Milano från hagen och pyssla lite med honom. Han tyckte det var lite konstigt att komma in själv, men det är inte så konstigt med tanke på att han aldrig varit inne helt själv förut. Vi fixade lite, slängde på sadel igen, men efter en stund blev han väldigt uppstressad eftersom att några gick ut genom vår del istället för att de kunde gått ut ur deras del. Så då slängde jag in honom i boxen, tränsade och sen gick vi en promenad. Han var jättesnäll och lyssnade hur bra som helst, när jag stannade stannade han och han var inte ett dugg jobbig. Så jag var jätteglad när jag var klar!
Sen red jag Bettis och det gick också bra, väldigt kallt var det bara. Det är så himla tråkigt att rida när det är så här kallt ute, man fryser ju verkligen rumpan av sig. Men hon var fin tycker jag och aa vad ska man säga, det kommer att bli mycket bättre framöver iaf!

Puss på mina älsklingsbäbisar
XOXO

En väldigt kall dag i stallet

Nu sitter jag i morgonrock helt nyduschad i sängen, gud så skönt det var att ta en kokhet dusch efter en lång dag i typ 10 minusgrader i stallet. Jag började med att ta in Milano från hagen och pyssla lite med honom. Han tyckte det var lite konstigt att komma in själv, men det är inte så konstigt med tanke på att han aldrig varit inne helt själv förut. Vi fixade lite, slängde på sadel igen, men efter en stund blev han väldigt uppstressad eftersom att några gick ut genom vår del istället för att de kunde gått ut ur deras del. Så då slängde jag in honom i boxen, tränsade och sen gick vi en promenad. Han var jättesnäll och lyssnade hur bra som helst, när jag stannade stannade han och han var inte ett dugg jobbig. Så jag var jätteglad när jag var klar!
Sen red jag Bettis och det gick också bra, väldigt kallt var det bara. Det är så himla tråkigt att rida när det är så här kallt ute, man fryser ju verkligen rumpan av sig. Men hon var fin tycker jag och aa vad ska man säga, det kommer att bli mycket bättre framöver iaf!

Puss på mina älsklingsbäbisar
XOXO

Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Provat studentmössa :D

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inte ett enda eftersom att de bara är till för att brytas..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nejnej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Jo, det kan man ju säga.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige och Portugal

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?!

Nej faktiskt inte ett dugg!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
26 Januari! <3

8. Vad var din största framgång 2009?

Jag och Bettis blev så mycket bättre!

9. Största misstaget?

Jag är för bra för att göra misstag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jo, man drabbades ju av svinan

11. Bästa köpet?
Bettans nya svinfina träns! :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mig själv & hästen tror jag.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina hästar, tant J, Madiz, Andreas och min familj såklart!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
When the stars go blue och When you say nothing at all

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare definitivt

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting över huvudtaget

17. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting speciellt faktiskt.

18. Blev du kär i år?
Kärleken snarare bara växte.

19. Hur tillbringade du julen?

I saknaden av morfar med i stort sett hela familjen.

20. hur många one night stands?
Haha!

21. Favoritprogram på TV?
Haha, jag och min bästis är idolnördar!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatade är ett starkt ord, men ja jag har börjat ogilla vissa personer VÄLDIGT mycket.

23. Bästa boken du läste i år?
Kanske snabba cash och aldrig fucka upp.

24. Största musikaliska upptäckten?

Det måste ju vara andreas, för han är ju inte sämst av alla som söker idol!

25. Något du önskade dig och fick?
Andreas!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Hmm, nej inte direkt tror jag.

27. Årets bästa film?
BÄCK Morden på Herrhamra II

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Födelsedagen hemma med familjen, dagen efter hemma med hela tjocka släkten och dagen efter det årets roligaste fest för alla mina kära vänner! <3

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite fler lite roligare vänner skulle jag inte tackat nej till kanske.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som alltid, lite finare, lite bättre!

31. Vad fick dig att må bra?
Alla underbara människor runt om mig som får mig att le.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Såklart är det min man ZLATAN!

33. Vem saknade du?
Från den 27 November har jag saknat min morfar.

34. De bästa nya människorna du träffade?

Jag får väll säga allas våran mowgli, eller som han egentligen heter Peter!

Strömavbrott

Vilken seg dag det blev. Massa strömavbrott hela tiden som förstörde allt för min dag. Började med att mocka och göra klart allt sånt i stallet. Sen pysslade jag lite med lilla Milano. Han var hur duktig som helst. Först borstning, sen tränsade jag för första gången i stallgången och han var jättesnäll. Sen blev det sadel på för andra gången i hans liv. Spände sadeljorden en del, vilket han aldrig gjort förut och han bara nosade på mig. Haha, världens snällaste häst måste jag ju säga! Sen tog vi en promenad in till andra stallet för att hälsa lite på spolspiltan, som han tyckte var lite läskig. Men gud så söt han är! Jag ville egentligen gå en promenad, men med tanke på att han är barfota och det är is överallt struntade jag i det. Det känns lite onödigt om någon av oss bryter benet lixom.

Sen skulle jag rida bettis, men då blev det såklart strömavbrott igen och jag kände mig inte sådär jättesugen på att vara i ridhuset när det blev strömavbrott så hon fick bli ren i stället. Jag ryktade och myste bara, det gillade hon nog iaf.
Mersan verkar bättre nu iaf, Anna skodde henne med sulor och så, vi trodde att hon kanske hade ont i sulorna och nu verkar det ha blivit bättre. Inte var hon varm heller, så det är bara att hålla tummarna. Ryckte lite man på henne, men hon var så arg så jag orkade inte göra det jättefint, men nu är den lite kortare iaf och det ser bättre ut än vad det gjorde innan åtminstone.
XOXO

Lördag

Vaknade halv tolv idag, jag tror aldrig i hela mitt liv att jag sovit så gott som i natt. Jag vet inte varför, men det var bara hur skönt att sova denhär natten. Morgonen spenderades framför tvn med lite mys och nu blir det stallet som gäller. Ska väll kanske försöka hitta på någonting roligt med lilla Milano idag också, det känns som att det är hans tur att få bli lite ompysslad nu. Dessutom är mersan halt, så hon har fått stå inne hittils. Ska se hur hon verkar må och så kanske hon får komma ut en stund igen. Men nu har hon fasen varit halt i sex dagar och det blir inte bättre. Min lilla pluttis, man hatar när hon mår dåligt.
XOXO

Första januari tvåtusentio



Det blev ett väldigt lyckat nårsfirande med min älsklingpälskling hemma hos Marcus och Stina. Mycket god mat, trevligt sällskap och många glada skratt! Nej, men verkligen ett bra nyår helt enkelt.
Idag blev dessvärre en otroligt seg dag. Vi åkte från stan vid två och sen bar det ut till torö där det var stallmöte. Sen har jag och min älkling bara myst. Det är precis som för ett år sedan, men då var vi i nynäs istället. Jag verkligen älskar min pojkvän, han är bäst! <3
XOXO