Ny blogg

Idag har jag börjat skriva i min nya blogg, jag blev så himla arg när jag såg en annan persons blogg idag, så jag bestämde mig för att börja skriva ! ^^

Jag blir så jävla trött på dom människorna som säger att alla dömer dom som "töntar" eller som någonting annat,
det jag menar är att dom snackar massa om att alla FJORTISAR dömder dom och att dom inte accepterar andra, som inte är som dom. Men sanningen är fan att dem är dom som tror att dom blir dömda från början som dömmer alla andra. Bara för att man inte pratar med någon betyder det inte att man har dömt den personen som en tönt, det betyder inte att man är en fjortis eller bitch eller aa, vad man nu vill kalla det.

Det verkar lite som att om man har ett liv, man sminkar sig även om man bara har en mysdag hemma,
om man har vänner och mest bara bryr sig om sig själv och sina närmaste och inte hela tiden slösar tid på dom som man vet inte vill umgås med en. Om man är en sån, då är man redan dömd till en bitch om man råkar kolla lite snett på någon utan att ens mena det. JAG BLIR TOKIG!
Kan man inte bara få vara sig själv, låt dom som kollar snett på folk göra det, om man skiter i dom så förlorar dom, om man blir sur och börjar tjaffsa tycker dom ju att det är roligt, vafan, alla vet det.
Man snackar ju skit för att det är roligt, det är ingen som kan säga att det är tråkigt att snacka skit,
visst det är inte särskilt snällt, det är inget man ska göra om man inte kan låta det stanna mellan två personer.
Men när det inte kommer längre än så vad ska man göra ?
Man kommer aldrig kunna stoppa skitsnack och jag tror att alla pratar lika mycket, bara det är det är vi som har lite attityd som blir anklagade. För det är inte oss det är synd om, men egentligen är det kanske oss det snackas mest skit om.

Sköt er själva och skit i andra,
livet skulle bli så mkt lättare för er då!