So long fuckers!

Håller på att packa alla mina grejjer. Ute i god tid som vanligt kan man ju säga.. Haha, verkligen sämst och det är så tråkigt att packa.. Menmen, det ska ju bli najs att åka iväg till garanterat soligt och varmt väder. Kvällen ska spenderas med att mysa med andreas och sen åker vi halv fyra inatt. Så det kommer inte bli mycket bloggande för min del.

Nej men jag hoppas att det regnar på er här hemma!
XOXO

You fill My Heart


Sara och andreas. Andreas och sara. Det klingar så fint, åtminstone i mina öron. Och man ska inte tala om hur fint det är i mina ögon. Vi är bäst, så är det bara. Jag bara älskar att det är vi, att han alltid får klumpen i magen att försvinna och får mig att le. Jag förstår inte hur han alltid kan få mig att må så förbannat bra. Det bästa är att han bara är min. Minminmin. Jag älskar sättet han går på och hur han skrattar. Jag älskar att höra honom snarka och att sova på hans arm. Jag älskar när han säger att jag är söt och jag älskar att jag blir mer kär för varje dag som går. Jag älskar sättet han får mig att le och hur han ger mig fjärilar i magen. Helt ärligt så älskar jag allt. Det finns helt enkelt inte någonting bättre.
Jag tackar gudarna för att andreas finns!

When i saw your face It was like a space
In my heart was filled It's like i knew
From the very start, That you were every other part of me
It's like I have loved you since From the moment when
Since time began, You fill My Heart <3

Choklad är gott, punkt slut.

Trött efter en dag på jobbet, började visserkligen tolv så jag och andreas fick ta sovmorgon. Markus skjutsade sen ner mig till sjöbodarna och det var bara att sätta igång och slita. Nej men det är ju lite roligt att jobba iaf! Jaa, det blevt fullt ös ikväll och jag, elin och lotta rockade helt klart fett. Skulle ha slutat nio trodde jag, men ola hade tydligen skrivit fel på schemat så jag stannade till stängning och det blev som tur var lite innan elva, så jag drog tio över tio. SKÖNT. Imorgon öppnar jag, det känns inge roligt. Plus att andreas och dom ska till grönan och det hade ju varit lite soft att hänga med, men nej här ska man jobba 9-21.
Sitter och äter lite godis nu, min middag. Eller jag käkade på jobbet vid fyra, men det känna inte i magen längre om man säger så.

Men idag fick jag ett sms av en brud och det gjorde mig verkligen glad, alltså helt sjukt glad blev jag. Alla minnen, allt vi gjorde, allt vi sa, allt vi delade. Det var lixom us against the world och sen tog allting slut. Och jag skyller inte på henne, utan det var vi båda, vi kanske växte ifrån varandra? Men skulle jag spola tillbaka tiden skulle det se helt annorlunda ut idag, det är en sak som är säker!

Men ååh, sen saknar jag tant j, så förbannat mycket. Jag skulle verkligen göra allt för att hon skulle dra med mig till portugal på lördag. Men nehepp, det kan vi inte göra och inte har vi setts på jättelänge. Det är sämst, verkligen sämst. Jag kommer verkligen jämt att tänka på oss, vad jag än gör så kopplar man allting till sj, så är det bara.

Nehepp, kanske krypa ner, ringa min käre pojkvän och sova min berömda skönhetssömn.
XOXO

Fan, varför kan man inte låta bli?



Ååh, det är så typiskt mig att jag bara måste kolla på lite bilder sådär innan man ska sussa och naturligt vis ska man kolla på bilder på min ponny. Det är så typiskt att man får en liten klump i magen igen och att man bara vill spola tillbaka tiden. Fy, två stora bilder som man ser så fort man öppnar ögonen i sängen påminner mig ungefär varje sekund jag spenderar i mitt rum om hur mycket jag älskar den här ponnyn. Och jag vet hur töntig jag är och att alla tycker att jag är hur konstig som helst. Men hon äger hela mitt hjärta, det går inte att komma ifrån.
Jag hatar att hon är så fin att titta på, jag hatar att hon är så jädrans söt att man bara vill äta upp henne och jag hatar att hon går så himla bra på alla nya bilder vi har. Allting blir så himla svårt att acceptera när det är så. Men gud så många fina minnen vi har tillsammans och så många känslor. Jag kommer att sakna känslan vi får när vi rider in på banan, när vi taggar till tillsammans och när vi njuter av hur långt vi har kommit. Jag tackar gudarna för att mersan blev min.
Jag ångrar inte en sekund av allt vi gått igenom, det har gett mig så mycket!
XOXO

Satan i gatan vad vi är grymma

Kom hem för en och en halv timme sen från jobbet. Haha, har ju inte jobbat på flera dagar, så mina ben är jädrigt döda nu helt enkelt, dom bara värker. Det gick sjuukt bra idag på jobbet, jag och simon rockade fett helt enkelt. Allting bara flöt på och det blev inte en enda stressig sekund, wohooo! Jag har även lärt mig att göra en irish coffee och en dry martini. Vi har kommit fram till att vi ska bli sjuukt grymma på att göra drinkar i sommar!
Nu är gnäggisarna ute på heltid igen, så det ska bli asskönt att slippa gå upp varje morgon/förmiddag/lunch/eftermiddag/kväll/sen kväll för att ge dom mat eller ta in och ut dom. Plus att jag kan börja skritta bettis nu och det är så himla roligt. Jag är verkligen sjukt taggad på att rida igen. Ska även beställa lite nya grejjor till min bäbis, hon är vekrligen värd det tycker jag.
Nej men nu väntar min skönhetssömn, det är ju bäst att vara snygg på jobbet. Ola menar att det är det enda jag har som är bra egentligen. Eller nej, det är bra att min morfar bor i ett slott och har en jagga också. Men en hemlighet är att han nog är lite småkär i mig faktiskt!
XOXO

Kompis, det går bra nu

Gomorron alla snygga! Sovmorgon idag lixom, eller egentligen inte, var i stallet nio och tog ut gnäggisarna, men var hemma igen tjugo över så då kröp jag ner hos bästaste andreas igen. Vi sov och myste till halv tolv, helt klart ett plus på att lotta tog mitt pass på jobbet idag, så jag börjar inte förrän klockan sexton. HUR SKÖNT SOM HELST! Hmm, ska kolla lite på oth nu tror jag, bara chilla och ha det najs, sen blire jobb och det kommer säkert bli rätt mycket folk. Det var redan rätt mycket bokat. Så man får se hur min fot mår efter det eftersom att jag har lyckas göra mig väldigt illa i den.. Imorgon blire jobb & sen stan med madiz, hur najs som helst. Det är också bara 5 dagar kvar tills jag drar till portugal och det kallar jag onajs!
XOXO

You making me live!

Sämst uppdatering. Har mest spenderat tid med älskade andreas och gjort sommargrejjor mest hela tiden. Vi har åkt båt, varit i Trosa, spelat tennis, badat, pussats, solat, grillat, lekt femkamp, friat födelsedagar, varit kära och allt vad sommaren innebär. Jag är så himla lycklig just nu!
XOXO

Det står kuk på min arm

Imorse var det tugnt att gå upp, men man var ju så tvungen eftersom att jag började jobba nio. Men jag slutade ett så det var ju rätt skönt. Det första ola gör när han kommer är att gå fram till mig och skriva kuk på min arm. Hallå, vad är det för stil egentligen? Jag kan ju inte rå för att han tycker att jag är söt, men just skriva kuk på min arm var inte så snällt. Haha!
Drog hem och slog in presenter och bakade, sen blev det kalas hos märta och vera med andreas och släkten, mysigt! Pratade gamla minnen med kusifinerna och sara, ååh vad man saknar det egentligen!
Har precis kollat lite tennis, axel, andreas och henrik spelade lite. Men attans så kallt det blev efter ett tag, tråkigt. Man är ju fett sugen på att kunna sitta ute och käka och så. Hmm, imorgon blir det ridning med lotta och ninni, sen några till, eller vad vet jag. Det verkar som att lotta har bjudit in hela sjöbodarna, haha! Sen ska väll jag och andreas mysa ute på sjön eller något om det är fint väder, men det märker vi imorgon!
XOXO

Hello Kitty!

Jobbat idag, började nio och fy vad det var tugnt att gå upp imorse, det blev en seg dag på jobbet och ja man ville bara sluta. Tog det chill med mammsen när jag kom hem och så fortsatte kvällen. Andreas är påväg hit nu och vi ska väll mysa och kolla på film typ, kanske dricka en god latte eller nått.
Imorgon blir det kalas, Märtan och Veran fyller fyra år, det kommer bli najs! Jag ska jobba från nio till ett och sen får vi se om jag måste jobba lite på kvällen också, hoppas verkligen inte det. Nej men nu ska jag kolla klart på ett avsnitt oth innan min kärlek kommer hit.
XOXO

Vad är det som händer egentligen

Trodde att man skulle få somna gott ikväll, men icke sa nicke minsann. Någonting ska alltid förstöra och ligga och gro i magen på mig. Fan. Jag är så trött på att allt bara inte kan vara som vanligt, att inte allt bara kan flyta på som det brukar. Bajs. Jag saknar jennifer, man blev så glad av att höra hennes röst i telefonen idag. Att kunna berätta om bajsT som är en viss person som vi inte direkt är stora fan av. Tack J för att du finns.
Far åt pipsvängen Gud. Du kan ta dig någonstans för jag förstår inte hur man kan råka ut för så mycket bajsgrejer på en och samma gång. Det tar lixom aldrig slut.
XOXO

-

Var tog den positiva andan vägen?
Och varför kom klumpen tillbaka?

Trött fast med stora bokstäver

Kom hem för ungefär en timme sen, är faktiskt väldigt trött i benen och fötterna just nu. Men det blev faktiskt en väldigt rolig dag på jobbet och jag blev påmind om varför jag faktiskt jobbade. Det var mycket folk trots att det blåste halv storm och det var hur mycket som helst att göra, men allt flöt på bra! Plus att jag har ändrat mitt schema och nu ser det tusen gånger bättre ut!
Ska ta och käka lite potatisgrejer, kött och bea nu, är rikigt hungrig fast ändå inte lixom. Sen blire sängen som gäller!
XOXO

Puss på min mamma

Mamma kom upp och märkte direkt att jag inte var helt jätteglad direkt, vi grät, pratade, skrattade, grät lite till, kollade på bilder och skrattade. Det är sorgligt, men hon finns ju kvar här och jag har framtiden för mig med Bettan. Tack mamma för att du får mig att förstå det. Att du får mig att tänka förbi det sorgliga och se det bra ur det hela.
Jag älskar dig!

Nu är det dags att sova, börjar jobba nio imorgon och jobbar till 21, hahahaha, vilket skämt mitt schema är egentligen!
XOXO

En stor jävla bajsklump som bara gör ont


Egentligen ska man inte klaga, eller framförallt inte jag. Jag har världens underbaraste vänner, världens bästa pojkvän, en helt amazing familj, ett najs sommarjobb och dessutom sommarlov. Men varför är det någonting som ska trycka ner en? Det skulle vara så skönt att bara slappna av, men hela tiden gnager det i magen på mig.
Skjut mig.
XOXO

The film did not go 'round


Lite bilder från Gripen, inte direkt bra kvalitet för mamma hade en och samma inställning överallt. Men jag blir stolt och varm i magen när jag ser hur fin hon faktiskt är på bilderna. Det är min ponny och hon är den bästa som finns.
Klumpen i magen försvinner verkligen inte, det är så himla värdelöst. Vad tar man sig till med ett problem som man inte ens kan lösa. Hejdå till den älskade sara&mersan tiden, den kommer alltid att vara den finaste tiden i mitt liv.

För vad vi än kallar det, så är det bara
ett långsamt farväl

Ni får en guldstjärna i kanten


Regn, regn och åter lite mer regn

Vilket tråkväder det är idag alltså, regn regn regn. Igår spenderades dagen med min bästa vän, vi solade, jag badade tårna och matilda badade hela sig, haha! Sen typ chillade vi och hade det allmänt bra bara. På kvällen åkte vi in till lägenheten och lyfte in alla grejer från IKEA och så. Hanna, Jim och mamma spenderade lite mer tid än oss andra på att sätta ihop grejorna sen. Men en mysig dag blev det helt klart.
Idag vaknade jag hos andreas, åkte till ica och köpte lite bakgrejor och sen åkte jag hem. Har kollat på film och bara tagit det lugnt typ. Ändå ganska skönt faktiskt. Bakade en asgod vitchokladkaka och det är verkligen ljuvlig. Nu ska jag upp till stallet och fixa lite och sen får man väll se vad som händer ikväll. Imorgon är det jobb igen, jag orkar inte.. Men ändå jag får pengar, så det är nog bäst att hålla minen och se glad ut.
XOXO

Måla är inte direkt det roligaste jag vet

Nu är klockan lite för mycket och jag börjar känna mig tröttis, så ska snart gå och tvätta bort sminket och borsta gaddisarna. Rummet är i stort sett städat, jag har pluggat körkortsteori och jag har tvättat lite, DUKTIGA sara. Hmm, kvällen spenderades först med märtan och veran i stallet och hemma hos dom, vi lekte, busade och kramades. Helt klart riktig kvalitetstid! När morris var riktigt fin, flätad och bortstad var det dags för lite ridning ner till hagen. Så himla roligt egentligen.
Senare åkte jag och mamma in till Höjdgatan 8, där resten av kvällen spenderades, eller iaf till kanske tio. Vi målade nämligen i hallen och så. Lägenheten kommer iaf bli fett mysig när den är helt klar.
Imorgon bär det av in till stan (om det inte skulle bli sjukt fint väder, för då blir vi nog hemma) med Matidla. Vi ska väll mysa och kolla på en bio, det kommer verkligen att bli NAJS.
Nej, nu ska jag sätta på en ny tvättmaskin, fixa iordning mig och krypa ner med ett avsnitt oth.
XOXO

För trött för att ens orka göra något alls.

Blä på att ha jobbat ihjäl sig den senaste tiden. Även om det är roligt och sådär så tar det på kroppen om man säger så. I fredags jobbade jag 13 timmar i streck och i lördags 13 och en halv. Inte för att det stör mig, men jag har börjat nio alla dagar lixom. Inte sovmorgon en enda dag. Men imorgon ska jag ta tillfället i akt det kan ni hoppa upp och sätta er på!
Hmm, ja det har ju inte direkt hänt så mycket med tanke på att jag mest har jobbat, har inte direkt tid för så mycket annat då. Har iaf myst mycket med min käraste pojkvän och bara haft det bra lixom.
Men vad har det varit för väder dom senaste dagarna då? Jaa, jävla bajssommar helt enkelt. Så himla tråkigt med massa regn, jag vill ha solsolsol. Jag längtar verkligen tills vi ska dra till portugal.
Har en sockerkaka med hallon i ugnen som snart är klar och sen ska jag dra upp till stallet och fixa lite, bettan ska få äta lite gott gräs och jag ska ehm, kolla på hästarna (?) med min chefs dotter. Haha, jag smörar aldrig! Sen har jag lovat mamma att longera kråkan också och eftersom att hon alltid gör så mycket för mig är det helt enkelt min skyldighet. Ska väll kanske försöka ta in milano också, nu när jag ändå har tid. Ikväll ska jag dessutom städa mitt rum, så är det bara.
XOXO

Den braiga känslan i magen försvann



Värsta bajskänslan kom in i min mage nu, fanfanfan. Jag vill inte bli stort, jag vill inte släppa allt det som vi har. Jag vill inte. Jag kan inte tänka mig tävlingar utan mersan, det ska lixom vara hon och jag. Bajs, jag skulle vilja att Peter Pan kom och gjorde mig liten igen, gav mig en chans till. Det är så sjukt overkligt. Det är fan stört, min bästis som jag har haft sen jag var elva år. Det är lixom inte okej. Visst, jag har kvar henne, men jag kommer i stort sett inte att rida och absolut inte tävla. Det är ungefär samma sak som att jag skulle vara vän med Matilda, men jag fick inte berätta hemligheter för henne. Hur meningsfullt skulle det då vara för oss att vara vänner när man är van vid så mycket mer. Fan. Fanfanfan. Jag vill inte släppa taget, jag vill inte. Gick förbi i hagen idag för att se hur hon mådde, bara då fick jag tårar i ögonen, min mage gör ont och jag har bara ett hål i mig. Bajs, jag vill vara liten igen!
Mersan är helt klart värd världens finaste låt och låttext.

The shutter clicked, but the film did not go 'round
The shutter clicked, but the film did not go 'round
I touch these strings, but cannot touch the sound

Take a train to a bus, and then into the air
Take a train to a bus, and then into the air
If I had wings, I'd follow you up there

Girl you know I hate to see you go
I hate to see you go
But the sunlight follows you right down the road

Just the thought of you makes me wanna cry
Just the thought of you makes me wanna cry
This deep well of tears has just run dry

You showed me just how easy love could be
You showed me just how silly love could be
But everything, you showed me gracefully

Everyone's gotta leave their love sometime
Everyone's gotta leave their love sometime
If not now, then at the end of your life-time

You'll be waiting by my bed I know
You'll be waiting by my bed I know
And your last little words will be i love you so

The shutter clicked, but the film did not go 'round
The shutter clicked, but the film did not go 'round

Det smakar som glass med varma hallon

Andreas drog vid fem imorse, inte ett dugg mysigt faktiskt. Somnade glatt om och vaknade vid halv nio, insåg att det var bajsigt väder ute och somnade om ännu en gång. Vid kvart i tio gick jag upp och och typ chillade bara i andreas rum och sen drog jag till bussen för att åka in till nynäshamns centrum, där blev det bakad potatis till frukost, MUMSFILLIBABBA! och sen buss hem till torö. Helt plötsligt sken solen upp, men jag kände mest för att plugga lite körkortsteori eftersom jag är trött på att det går en buss halv tio och en halv ett. Men anyway, efter någon timme var jag ändå tvungen att åka tillbaka till nynäs för att ha en körlektion och det var nog faktiskt lite på tiden. Hem igen, fixade lite med moppen som ska säljas, pluggade lite mer teori, stallet och sen kom andreas.
Dagen slutade med en mycket trevlig sommarkväll, precis sådär som man bara vill ha det på sommaren. Kollade när Axel och Andreas spelade tennis och chillade med grabbkusinerna och sen middag hemma hos Patrik som fyller år. NAJS mat från Paolo Robertos kokbok som smakade ljuvligt, åtminstone på mina smaklökar. En riktigt trevlig kväll med kusifinisarna och pojkvännen. Synd bara att Andreas var tvungen att dra hem så tidigt, men det var förståligt. Han ska börja jobba fyra imorgon bitti. Låter det najs eller?

Nu ska jag mysa lite och kolla på film i min säng, hare najs
XOXO