Forever&Always


My heart belongs to you <3

Everyone's gotta leave their love sometime

Pratade lite med mamma imorse om att jag inte har varit någon världsstjärna på att rida på sista tiden direkt och hon sa att vi kanske borde lägga ut en annons på mersan. Som vanligt (eftersom jag är den töntigaste människan i världen) började jag grina och allting blev bajs. Åååh jag hatar detdär för hade jag haft all tid och ork skulle den här diskusionen inte ens behöva uppstå, men nu är det så att jag vill ha tid för annat och har en häst som ska tävlas plus en unghäst som också ska börjas jobba snart. Visserligen går jag ju inte i skolan varjde dag, men oftast behöver man plugga massa och bajs. Sen ville man ju helst ha lite tid över till andreas. Men mersan lixom? Varförvarförvarför kan man inte få all tid i världen? Man känner sig så dum när man vet att hon mest bara får gå runt i hagen och så. Bajs på det, jag ska försöka skärpa mig nu och blir det inget bättre får man kanske ta tjuren vid hornen.
Everyone's gotta leave their love sometime
If not now, then at the end of your life-time
Det är bara så förbannat svårt att släppa taget ibland..
XOXO

Är det vår nu eller?

Gud vilket vackert väder det har varit idag måste jag säga. Egentligen skulle jag ha tagit halv tio bussen till skolan, men vi gjorde det lite skönare, för jag tog tolvbussen istället. Det var lite tur, för jag hae verkligen inte vaknat av väckarklockan imorse, så jag gick upp 40 minuter innan bussen gick och jag skulle duscha hade jag tänkt. Men så jag gick upp till stallet och fixade i det sköna vädret. Sen åkte jag och mamma in till nynäs, jag övningskörde lite och så lämnade vi in min kavaj på kemtvätt, det var verkligen på tiden må jag säga.
Sen blev det skolan och fixade lite inför en banner vi ska göra till skolans hemsida och sen var vi lixom klara. Det kändes ju verkligen nödvändigt. Nej men sen drog jag in till stan och käkade lite på tacobar och sen köpte en penna inför nationella provet imorgon. Önska mig lycka till! Och nu sitter jag hemma hos min käre pojkvän, han har varit på träning och kommer förhoppningsvis hem snart hoppas jag!
XOXO

Dags för en dagens!

Låt: Where the stars go blue - Taylor Hilton & Bethany Joy Lenz
Klädsel: Träningskläder nu.
Frisyr: Toffs
Smink: Det gamla vanliga
Vill ha: Denhär helgen, det kommer bli mys
Saknad: Andreas
Tråkigaste: Att veta att man måste till skolan imorgon
Måste: Typ plugga och sova
Köp: Inget direkt, men hittade en hundra lapp idag!
Dricka: Caffe latte
Mat: Wook
Kärlek: Andreas såklart
Mående: Trött, men bra
Händelse: Kanske teatern med skolan
Humör: Bra
Plus: Att jag har varit duktig och tränat
Minus: Lååång skoldag
Planer: Plugga, kolla på oth, prata med andreas och sen sova
Drog: One tree hill
Önskan idag: Att det kan bli vår på riktigt
Ser fram emot: Helgen som kommer med andreas!

Jag är en liten viking

Måndagar är tråkiga dagar, så är det bara. Framförallt när man vet att jag egentligen är ledig imorgon, men måste till skolan iaf för att göra en banner till skolan. Menmen, vi får lite sovmorgon iaf och det är ju alltid skönt. Idag hade vi först rörlig bild och vi började redigera carottes reklamfilm. Så snart är butiksdelen klar! Egentligen rätt fult, vi satt lixom i två och en halv timme och vi blev inte ens klara med 15 sek. Men så är det om man vill vara extra bra på någonting. Sen var vi på teater, tusen år på hundra minuter hette den och handlade om sveriges historia. Det var faktiskt jävligt roligt, men jag förstår inte riktigt hur vi ska kunna göra uppgiften till den, men det är en annan femma som jag får oroa mig för ikväll.
Kom nyss hem och ska väll upp till stallet typ nu. Kan inte bestämma mig om jag ska rida eller inte, för ja har en del skolarbete att göra klart. Men jag är ändå rätt sugen på det. Aja, får väll se hur jag gör. Ska iaf dra mig härifrån nu och ut i blåsten igen.
XOXO

You'll be the prince and I'll be the princess



Söndag redan, var tog denhär helgen vägen egentligen? Igår vare bara mysdag med andreas först, sen fortsatte jag själv när han hade dragit. Sen blev det middagg & robinson med mamma och pappa, ganska mysigt faktiskt. Det var ju Earth Hour igår också, inte för att mamma och pappa brydde sig särskilt mycket, jag släckte iaf de flesta lamporna! Andreas kom precis till utröstningen i robinson och sen blev det några avsnitt av oth, mysigtmysigt!
Jag ska ju åka till fjällen på torsdag egentligen, men jag tror kanske att jag ska ta ett tåg istället typ på söndagen kanske, för andreas ska vara själv hemma hela helgen och jag har nämligen planerat att flytta in hos honom då, jag tror tillochmed att han hade tänkt det! Det känns ju som att vi behöver ta vara på alla stunder vi kan nu eftersom att han ska till thailand snart. Han ska vara borta hur länge som helst, så jag har ingen aning om hur jag ska klara mig själv, men någongång måste man ju lära sig det också? Jag har iaf bestämt vad jag ska göra i stort sett varje dag han ska vara borta, så jag kommer nog att överleva iaf!

Nu ska jag ta och kolla om det går några tåg och sen blire väll kanske ett avsnitt till av oth eller nått mys.
XOXO

Jag hatar snö

Bajs på snön, imorse var det typ fint väder och nu snöar det massor. Fan, det blir ingen tävling imorgon, det är dumt att chansa på att det går att åka. Men då får det väll bli en mysdag med andreas istället kanske! Bajs, nu går jag och hänger mig. Jag var verkligen taggad på att det skulle bli tävling, men nehej då. Gud kan ta sig någon stans känner jag.

Aja, nu ska jag upp och hjälpa mamma med insläppet iaf.
Kanske tränar lite sen istället för att rida, får se.
XOXO

Godmorgon

Var är solen idag? Det ser verkligen jättegrått och kallt ut ute, även om det kanske inte är minusgrader blåser det ju asmycket och det är inte så kul. Men skönt att det inte blir någon skola för mig & jennifer, ska bara dit och hämta den coola kameran och sen blire att åka till carotten och filma lite. Vet inte när jag kommer hem, hoppas att jag hinner med ettbussen, lär ju inte göra det, men man kan ju alltid hoppas. Det är ju en del att fixa idag: Rida två hästar, mocka, bada bettis, fläta manen, packa iordning och allt annat runt omkring. Men nu ska jag ta och springa iväg och borsta gaddisarna och sen ut till bussen.

Ha en najs dag allihopa, det ska jag ha. För idag kommer andreas hit!
XOXO

Jag bara älskar oss



The rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control and I know
You're my world
You're the moon and stars above
You're the reason I know love, love, love
My only cause for being
You're my world
You're the owner of my heart
Always close though we're apart
You know
You're my heart, my soul, my reason
You're my world

Andreas, du är verkligen helt rätt för mig!

Ett år minus tio månaders dagen

Två månader idag. Eller alltså egentligen känns det så konstigt att säga att det bara har gått två månader, jag har vetat så mycket längre vem som var rätt för mig. Men idag är det officiellt två månader och jag är så himla glad att det är som det är!

Dagen till ära var det lite extra mys på morgonen, sen drog jag till tungelsta och gjorde klar nästan hela vår presentation av uppdraget i mediekommunikationen, det känns skönt. Sen åkte jag hem och red Bettan, trimmade lite inför lördag och det gick hur bra som helst. Lite förvånad jag blev, men giraffen i galoppen börjar försvinna. Självklart kan det bli bättre, men nu har vi kommit en väldigt lång bit på vägen känns det som. Så jag var lycklig när jag gick hem. Nu har jag även gjort klart historian, ska bara läsa igenom det och sen skicka in tror jag.

Andreas hade träning idag, så vi kunde inte träffas idag. Men vi bestämde att vi skulle fira lite imorgon. Haha, ja vi kanske är astöntiga, men vi är söta och det är sånt som räknas.
XOXO

MARS!

rökt - nej
varit glad - haha jaarå
varit ledsen - kanske en liten tår i ögat har det nog varit
gråtit - ja, men både glada och ledsna!
skrattat - det gör jag minst tio gånger om dagen
saknat någon - matilda lite faktiskt
träffat någon du saknat - haha ja, jag har träffat matilda iaf !
mist en vän - neheeru
fått nya vänner - rutbyxan kanske?
varit sjuk -  ja typ all the time
varit på sjukhus - ja, flera gånger :(
opererat dig - haha nej, men träffat en kirurg!
fått mediciner - jaa, typ tusen
dansat - jaaa
kramat någon - mhmm
pussat någon - ja, världens sötaste
ångrat dig - nej det tror jag inte
någon har blivit kär i dig - kanske inte just blev kär i mars, men är kär i mig i mars
varit på konsert - nope
varit på festival - nope
ätit en hamburgare - när jag har syndat
fiskat - haha nej
åkt tåg - typ varje gång jag är i skolan
buss - varje dag typ
haft hög mobilräkning - nej det tror jag inte
ätit sushi - nää för det smakar bajs
sparkat någon - hmm?
pratat med en främling - nej, men måste ju typ det snart
spytt - nejje
gungat - nej
lyssnat på bra musik - jaaa, dean geyer i mitt härta!
lyssnat på dålig musik - nää
fått bra betyg - haha ganska blandat på den fronten
saknat skolan - nooo way
hittat pengar - tyvärr inte
krossat något - alla som inte är lika bra som mig kanske?
ramlat - tror faktiskt inte det
pussat en groda - mersan räknas kanske som en groda?
bloggat - ja typ varje dag om inte mer!
tycker att det har varit en bra månad - jorå, det har ju varit min födelsedag och allt!


Lite sent, men vi är glada ändå

Sitter hemma hos han som jag är kär i. Vi ska snart äta middag, haha, bara lite sent, men vi är verkligen glada iaf. Ikväll blire typ lite hockeymys och sen ska vi bara vara kära och pussas, för det är mysigt.
Imorgon blire pluss hemma hos tant j med emma, vi ska jobba med mediekommunikationen. Skönt ändå att jag ska åka klockan nio, så lite sovmorgon får man ju!
XOXO

Plugghäst!

Kom hem vid halv tolv och har pluggat historia sedan dess, är nästan klar med reflektionsuppgiften nu, det är ju asskönt eftersom att den ska vara klar på fredag. Har ridit en sväng med madde också, först ut och sen i ridhuset. Det fick bli med gramanen för hon är så pigg när man rider ut, men imorgon blir det träning för tävlingen på lördag!
Ska ta halv åtta bussen till andreas, så ska vi väll typ kolla lite oth eller nått. Men nu ropar duschen på mig, jag vill ju inte vara en häst direkt!
XOXO

Sjukling

Igår ringde andreas vid åtta och sa att jag skulle komma hem till honom, men det är ju lite svårt utan körkort och bussar som inte går. Så vid halv nio ringde han och sa att han var påväg för att hämta mig, haha är han lite söt eller? Sen blev det bara en chillkväll, vi somnade ganska tidigt för vi var verkligen trötta. Imorse var det det gamla vanliga och jag skulle ha åkt till skolan, men jag hade feber, så jag tog två alvedon och gick och la mig igen så jag kunde vara med på svenskan för det kändes viktigare än multimedian. Men sen visade det sig att vi inte ens hade svenska idag, så det blir elvabussen hem för mig. Ska plugga historia då och sen ska jag nog rida, för madde kommer. Sen ville andreas att jag skulle komma till nynäs ikväll igen, så det är nog bäst att göra det, för jag vill ju också det! Men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna, för jag måste snart dra till bussen.
XOXO

Det är tillochmed roligt att kolla på hockey med dig!



Igår blev det sovmorgon för att jag hade ont i ryggen igen och mådde inte så bra, men jag fick så himla dåligt samvete över att missa historian, så jag parvlade mig iväg iaf! Kollade på pianisten efter lektionen och ska väll svara på lite frågor om den sen. På kvällen åkte jag hem till andreas, vi skulle äta någonting gott till hockeyn, så det fick bli thaimat. Så det kändes lite som första gången jag var där och det var ju verkligen ett tag sen nu. Vi hade det mysigt även om jag inte mådde så jättebra. Somnade typ hela tiden, men är man sjuk så är man.
Imorse drog andreas till jobbet som vanligt och själv låg man i sängen till halv elva typ, då gick jag upp och käkade lite typ. Sen tog jag bussen till centrum, gick på banken och lite så. Sen åkte jag hem. Nu har jag bara suttit och glottpå one tree hill och upptäckte att hela säsong tre var borta, hur kan det bara ha försvunnit? Så nu har jag börjat ladda ner den igen.
Ska nog försöka rida sen, om 'jag inte har feber, det känns som att jag kanske har det. Men vi får väll se.
XOXO

justeefan!

x      Dansa på tolv bord, 1 för varje månad men bildbevis

Alltså ja, jag gjorde ju detta på en stol på min fest. Andreas skulle ha tagit en bild med min mobil, men han lyssnade inte tillräckligt på hanna, så alla dom som dansade runt mig får vara vittnen. Hanna var dessutom nykter, så henne kan man helt klart lita på!
XOXO

snö, varför?

Eftermiddagen blev kanske inte direkt exakt som man hade tänkt sig. Drog ner till sjöbodarna vi kvart över två och blev kvar där i en timme, haha. Men hörrni, jag har ett jobb i sommar! Så nu ska jag bara säga när jag vill jobba och jag tror att det kommer att bli ganska mycket faktiskt. Dom verkade iaf tycka att det var bra att jag har jobbat förut så de kunde ställa massa frågor, så det känns ju kul.
Vi var uppe hos lammen också, det är typ tusen lamm, kanske inte riktigt, men det är många. Dom är så himla söta så jag tror man dör. Skuttar runt och leker och bara är gulliga, hur lyckas dom egentligen? Nu kollar jag på beck, hade gärna gjort det med andreas, men nu blev det inte så. Men imorgon blire iaf att mysa hemma hos honom, som varje måndag ungefär.
Juste, påvägen ner till sjöbodarna stötte man på en liten söt madiz som var ute och promenerade i det fina vädret. Söt hon är då! Nej men det kändes så skönt att bara säga hej, vet egentligen inte varför. Men nu var det sådär länge sen vi träffades igen. Eller ja, vi har ju träffats, men inte riktigt själva. Visserligen har vi träffats tusen gånger mer än de senaste åren, men detta år har gjort mig lite bortskämd. Jag menar, det är verkligen dags att vi ses snart igen för jag saknar min bäste vän!

Nu blev det reklam, så jag ska springa ner och hämta min glass och sen koncentrera mig lite på filmen, man måste ju lixom verkligen ladda upp för nästa roliga skolvecka.
XOXO

Sara är glad



One thing is clear, I wear a halo when you look at me!

What a wonderful world

Andreas kom hit igår, det gjorde mig glad. Vi käkade tacos, glass, kollade på robinson och bara hade det asmysigt. Jag bara älskar att ha honom! Imorse vaknade vi vid halv tolv, lite sent, så vi hann bara med att mysa en liten stund och sen käka frulle innan han skulle dra. Men det blev verkligen en riktig frukost, aprikoskräm, gröt med saftsoppa, mackor, jordnötssmör, latte och marmelad. Hur mysigt som helst faktiskt.

Snart ska jag åka ner till sjöbodarna och säga hej till mina förhoppningsvis nya arbetsledare. Nej men jag verkligen hoppas att jag får detdär jobbet nu, annars blir det väldigt tråkigt. Det är ju kanske inte så kul att jobba i nynäs eller stan när man bor där jag bor direkt.. Så nu håller alla tummarna för mig.
Ikväll blire lite mys med mig själv, ska kolla på beck och käka ben and jerrys och bara ta det allmänt chill.
XOXO

Lördag

Igår spenderades kvällen hemma hos Jennifer, vi bara pratade om allt man kan prata om, stenåldern, andra världskriget, fritzl, framtiden, barn, studenten, pojkar, skolan, jobb, att vara fattig. Ja typ allt tror jag faktiskt kom upp igår, men det var verkligen mysigt och behövligt, det var ju typ tusen år vi gjorde det sist och då gick mest pratet åt till hur dumma killar är, haha! Drog till nynäs, handlade lite på ica och när jag väntar på bussen åker andreas och markus förbi och vinkar, då blev jag glad iaf! Sen typ har jag käkat lite glass och kollat ett avsnitt av oth. Ska upp till stallet, tror att det får bli en sväng ut på bettan, hon är brunstig. Sen ska jag rida mersis i ridhuset, det kommer bli kul!

Ikväll kommer jag typ vara helt själv hemma, hoppas inte att subban kommer och knackar på, för då kommer jag bli livrädd! Men förhoppningsvis kanske min käre pojkvän kommer ut och kan försvara mig, om han inte jättegärna vill vara med sina vänner såklart. Aja, jag har massa glass, tacos och så ska jag baka ikväll, så jag klarar mig nog!
XOXO

En lite sen uppdatering, men ändå!

x     Fixa film till s kalas
x     Sara fyller år = kalas

Lite sent kanske, men nu är iaf dessa två punkter avklarade!

Sen måste jag bara säga att ljudkillen har klippt sig och till min stora lycka är han asful, hahaha! Plus att rutbyxan faktiskt höll upp dörren för mig idag, även om det betydde att han fick stå och vänta en stund. Man är nog ganska söt trots allt!
XOXO

Äntligen helg!

Fredag idag, fytusan vad skönt! Har varit i skolan idag, men det kändes inte så jättenödvändigt direkt. Men iaf, duktig är man ju som måste gå till skolan tre dagar i veckan (den här veckan bara två). Haha, nej men lite bortskämd förtjänar jag nog att bli efter allt mitt hårda slit i grundskolan.
Antagligen får jag inte träffa andreas förrän på söndag, dåligt tycker iaf jag. Menmen, desto bättre när vi ses! Nästa helg är det tävling också. Jag har slagit på stort och anmält mig till en LA:3, som tur är värmer vi upp med en LB:2. Men vad tänkte jag på när jag anmälde mig? Haha, kan nog inte ha tänkt alls. Första tävlingen för säsongen med en häst som inte ens gick LB med särskilt bra resultat förra säsongen, hur ska jag då ens ta igenom mig ett LA:3 program, som dessutom mest består av galopp? Ja, jag är nog lite galen, men vafan det är roligt att tävla och för den delen är det bara träning för oss än så länge, jag menar, bettan har ju bara tävlat en säsong innan och det var förra!

Så nu blire stallet som gäller, för jag måste tränatränaträna om jag ska klara av dethär, men jag är fett pepp iaf!
XOXO

justee, blir man lite glad av världens bästa pojkvän eller?
sms mottaget 20-mar-2009 12:10
"Annars då. Världens sötbrudsälskling.
Undebar snäll rolig mysig. Häftig cool.
Underbar att vara med på kvällen sexig? :)"

Jag bara verkligen älskar oss!

Jag saknar andreas



Laughing with your pretty mouth
Laughing with your broken eyes
Laughing with your lover's tounge
In a lullaby

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely, I'll follow you
When the stars go blue
When the stars go blue Blue

Sleep tight!
XOXO

Och nu är våren kanske påväg?

Idag har varit en bra dag, vaknade upp bredvid en söt liten prick som sa att jag var den sötaste i hela världen. Det var mysigt. Sen fick jag skjuts till bussen av Monika och så bar det iväg mot skolan. När jag kom fram gick jag till seven eleven och köpte två risifrutti och en latte, mums! Sen satt jag & tant J en timme och pluggade det sista inför muntliga nationella. Klockan tio var det dags att möta den fruktade maggan, men idag var hon trevlig, hon försökte tillochmed skämta lite med oss. Och tro det eller ej, men provet gick bra för oss alla tycker jag. Så en STOR applåd för oss sötungar!
Nu sitter jag hemma och kollar på oth för ovanlighetens skull, har käkat lite gröt också. Med saftsoppa, och det är faktiskt hur gott som helst! Ska typ plugga lite mediekommunikation nu, sen ska jag och mersan ut på en liten sväng i skogen. Det ska bli mysigt för hon är söt.
XOXO

Jag är iaf en söt plugghäst

Pluggpluggpluggplugg gud vad jag är duktig ! Mamma kom inte vid nio och frågade om jag ville övningsköra till nynäs, så det gjorde jag först. sen spenderades det lite tid hos fåren och lammisarna, nu har det kommit riktigt många! Sen har jag suttit framför oth och med massa plugg. Nu har jag iaf gjort klart talet till imorgon och verkligen börjat på "härma en annons". Så det känns ju väldigt skönt om man säger så. Så nu ska jag väll ta och fortsätta en stund, sen ska jag ta mig upp till stallet och mocka. Sen kommer madde, jag tänkte att vi skulle rida ut en liten sväng och sen drar jag in till nynäs och världens bästa andreas.
XOXO

Otroligt taggad!

Nu har startlistorna kommit ut för första tävlingen och jag blev så taggad. Det känns riktigt bra att jag blev det, för nu är vi verkligen på g. Det gick hur brasom helst att rida idag också och galoppen börjar vi få lite ordning på iaf. Jag är så himla glad nu, det känns så skönt att vara igång igen, man mår typ dåligt när man inte orkar och tar man sig inte tiden i stallet mår man bara sämre, men nu måste jag kämpa.
Mersan var också fin idag, jag bara älskar att galoppera runt med henne, man känner sig som en prinsessa och jan brink på samma gång. Jag älskar mina hästar, så är det bara!
XOXO

Skolan förstör mitt liv

Jag säger bara bajsbajsbajs. Hur kan jag vara så dålig? Klumpen i magen växer sig bara oändligt mycket större och jag känner att jag bara vill skita i allt, men det hjälper ju inte direkt. Fan på dethär, hur kan det ens ha blivit såhär? Nu är det dags att skärpa till sig och göra saker ordentligt.
XOXO

Tisdag och redan trött på veckan.

Vaknade upp bredvid världens sötaste idag, jag älskar att göra det! Han drog vid sex och jag somnade glatt om eftersom jag inte kunde sova igår.. Gick väll upp för en timme sen, det är så tomt här när inte andreas är hemma, men det är mysigt att bara ligga i hans säng och veta att det är hans. Jag har även ringt Åke idag, det är han som ska ha sjöbodarna i sommar, ska ner dit på söndag och förhoppningsvis få jobb där! Ska snart dra till bussen, eller först tåget eftersom jag inte orkar gå ända till stationen och sen ska jag i stort sett plugga hela dagen, tråkigt. Eller jag ska rida också båda små busfröna och det ska bli roligt iaf.
Nej men nu ska jag snacka lite med Monika och borsta tänderna!
XOXO

-

nämn någon som gjorde dig glad igår: när andreas kramade mig det mysigaste han kunde!
vad gjorde du kl 8 i morse: Satte mig på tåget i nynäs
vad gjorde du för 15 minuter sedan: pussade andreas!
det sista du sa högt: kommer inte ihåg ! ^^
vad var det senaste du köpte: två böcker, ramlösa och tuggummi
vad är det för färg på din ytterdörr: vit
vad är det för väder hos dig just nu: grått och tråkigt.
tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja lätt!
sover du tungt: jaa
drömmer du mycket: beror på vad som händer i livet
mardrömmar: inte särskilt ofta
vilket ämne är roligast i skolan: rörlig bild såklart!
trivs du med ditt jobb: jag trivs med att vara barn
favoritklädsel: olika
favoritlåt just nu: we share the same space
vad ser du om du tittar åt höger: andreas dörr
vad gör dig glad just nu: han som jag är kär i
vad ska du göra härnäst: pussas
höger eller vänsterhänt: höger
humör just nu: tröötis men gladis
klädsel just nu: jeans, linne och en najs tröja över ^^
musik just nu: bara tvn
sommarplaner 2009: jobba, mysa och massa annat!
hur många kuddar sover du med: hemma två hos andreas tusen
spelar du nåt instrument: haha nej
morgon eller nattmänniska: beror på
vilka är viktigast för dig: dom jag tycker om
bio eller promenad: bio, lätt
är du kittlig: haha jaa !
stjärntecken: firre
äckligaste insekten: alla typ
vad vill du jobba som? med hästisar
vad gör du om du får hicka? skrattar
vad längtar du mest efter just nu? sommarn tror jag
hur svarar du i hemtelefonen? hej det är sara
hur svarar du i moblen? hallå
antal timmar sömn inatt? typ fyra..
vem sov hos dig senast? andreas såklart
vad ser du fram emot? haha att kolla på hockey, eller inte !
vad vill du ha just nu? en kram
vilken buss åker du oftast? 852 måste det nog bli
vilken årstid är det nu? vinterbajs
anser du dig själv snygg? hahahaha
har du varit kär? japp
är du kär nu? jahaaa du!


Söndag

Sitter och kollar på beck, har pluggat historia i flera timmar nu, det tar ju alltid längre til än vad man vill, det är bajs på det. Men nu är jag typ klar och det känns ju verkligen skönt! Har även börjar med muntliga nationella i svenska som jag har på torsdag. Det känns ju faktiskt väldigt skönt. Idag har varit en mysdag, jag och andreas gick väll upp vid halv tolv, käkade tacos till frukost och sen typ mös framför tvn. Vid typ halv fyra drog han hem och då gick jag upp till stallet och mockade. Sen blev det chill framför one tree hill.

Imorgon ska jag och Jennifer till Carotte för att vi ska göra en reklamfilm åt dom, det kommer bli najs. Sen ska jag hem till min lilla pojke och jag längtar redan!
Nu ska jag fortsätta kolla på beck och sen blire ett avsnitt oth innan det är läggdags.
XOXO

Jag är kär!

Bara så att alla vet, jag är verkligen kär i en liten söt pojke. Han är den bästa jag vet och han gör mig glad. Jag bara älskar att kolla på melodifestivalen med honom, när han gör söta uppträdanden till varje låt. Jag älskar sättet han håller min hand på när vi kollar på tv och hur han hela tiden vill att jag ska ligga precis intill honom. Jag älskar att somna bredvid honom och höra när han snarkar och jag älskar när han kittlar mig och jag kan bli lite arg. Jag älskar att vi kan gå upp och äta tacos till frukost utan att ens behöva säga någonting och att båda springer upp till godispåsen och det godiset som blev kvar från gårdagen så fort vi ätit upp. Jag älskar allt med honom och det bästa är att han alltid får mig att skratta.



XOXO

Nu är man lixom vuxen på riktigt

Gårdagen slutade inne på sös-akuten och eftersom att jag inte är barn längre fick vi åka till stora akuten för första gången, det blev ju mycket dyrare iaf och det är ju ganska konstigt eftersom det bara var två veckor sedan jag var inne förra gången. Menmen, vad gör man inte för att få spendera fredagkvällen på ett mysigt sjukhus? Det verkade iaf som att personalen tyckte det var roligt med en lite yngre patient, alla tog hand om mig som ett litet barn, kanske för att jag faktiskt är det!? Nej men det slutade med att vi fick åka hem utan mediciner och grejjer och så får vi se om det fortsätter på dethär viset och gör det de, så får vi kontakta en annan doktor. Men vi kom faktiskt hem ganska tidigt igår och det var verkligen skönt måste jag säga!

Nu sitter jag och kollar på oth, haha började om från början igår, så nu har jag några säsonger framför mig igen. Men förhoppningsvis kanske man får lite sällskap av min söta prins ikväll. Han kommer nämligen hit och så ska vi mysa framför melodifestivalen och bara ha det allmänt jättenajs. Jag längtar, jag menar vi har ju inte setts sen igår morse och det var ju typ bara en snabbis.

Juste igår shoppade jag mig lite lycklig eftersom jag fick ett nervöst sammanbrött efter jag hade varit på närakuten i nynäs. Andreas frågade om jag hade grinat än och när han sa det började jag typ störtböla, haha! Så jag shoppade tre stycken hello kitty strumpor, två stycken nagellack, en bok, en tidning, ett hello kitty bäddsett och en hello kitty filt. Då blev man genast lite lyckligare!
XOXO

Buy-sea-chair-ten!

Jag hatar min mage, jag hatar att det aldrig vill gå över och jag hatar att sjukhuset aldrig kan ta saker på allvar. Jag har ju haft urinvägsinfektion i tusen miljarder år känns det som nu, jag slutade med medicinen för precis en vecka sen och nu känns det fortfarande inte bra. Så jag blev hemma en dag till, man orkar lixom inte gå till skolan när det känns som att man hela tiden ska kräkas och har ont i magen. För idag har jag ont i magen, det har jag inte haft förut, så man vet ju lixom inte riktigt vad som händer där inne. Mamma pratar iaf med närakuten och sen så blire väll att åka in dit för att sen kanske få yttligare en medicin? Alltså jag orkar inte med det här, man är ju också lite rädd att det ska vara någonting farligt lixom.
XOXO

Jag är en tönt!

Sitter hemma hos han som jag är lite kär i, han är i duschen nu skulle jag tro. Vi ska på kalas snar, för hans morfar. Haha så jaa, nu ska jag träffa hela släkten och jag är nervös som en liten gris. Nej men han får väll ta hand om mig, han brukar vara ganska bra på det. Sen hoppas jag att vi får god mat, för nu börjar min mage kurra superdupermega mycket! Visserligen åt jag världens godaste lunch, jag kokade potatis, stekte köttbullar och fixade en smaskig sås till, MUMS! Red bettan idag också, det gick faktiskt kalasbra, man börjar ju verkligen bli sugen på tävlingarna nu, dom kommer ju faktiskt snart. Kom på att jag ska kolla när första är nu, så man kan börja tagga till lite.
Ha en najs kväll, det ska iaf jag verkligen ha!
XOXO

Godmorgon,godmorgon!

Kul att jag verkligen försov mig idag, vaknade lixom efter bussen hade gått.. Så idag får jag vara hemma, rätt skönt ändå faktiskt. Så nu har jag ägnat hela morgonen åt Vakna! med the voice och sen ska jag baka kladdkaka! Och sen en annan sak, vad gör all snö för nytta? Man var ju verkligen sugen på vår nu och det bara snöar och snöar, man hatar ju verkligen det iaf.

XOXO

Pluggpluggplugg

Jaa, det är ungefär så som den här kvällen har sett ut. Det är ioförsig fett skönt för nu har jag gjort klart stiltransponeringen och historiauppgiften. Eller den är jag verkligen snart klar med! Just  nu sitter jag också och kollar på "Den rätta för Rosing" eller vad fan det nu heter och vad är det för jävla program egentligen? Haha, men man kommer ju typ verkligen fortsätta kolla på det bara för att!

Jag måste bara säga att jag är tokkär i andreas!
XOXO

Tisdag

Oj vilken dålig uppdatering det har varit från min sida nu, men man fyller bara arton en gång i sitt liv och det är meningen att man ska göra annat än att sitta vid datorn hela tiden. Jag orkar inte ens skriva något om det, det enda jag kan säga är att alla tre dagar har varit helt toppen bra och jag är väldigt nöjd! Tack för alla fina presenter (framförallt gillar jag daisy!) och tack för att alla kom och hade roligt.

Igår vare skola som gällde och det var väll inte så jättejobbigt och sen hade jag utvecklingssamtal och det gick finemang! Efter det drog jag hem till bäste andreas, jag fick gå från havsbadet, men det gjorde inget eftersom att matilda ringde och var tvungen att berätta hur barnsliga killar kan vara. Killar är barnsliga ibland, så är det bara, dom är bara så helst enkelt. Men vi ska hitta din drömkille snart, det lovar jag dig!

Jag och andreas bara hade det allmänt jättemysigt igår, åt cheescake och bara pratade om massa busiga saker. Det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om den där människan, han är det bästa jag vet.
Tråkigt bara att jag sitter själv hemma hos honom nu, ska försöka plugga lite innan jag och mamma ska till sjukan. Sen blire att övningsköra i snön, bajs på att det kom snö förresten. Jag hatar snö!
Men nu verkligen måste jag göra lite historia..
XOXO

I'm still a rockstar!

Det finns inte mycket mer att säga än att jag hade världens bästa artonårsfest och det var hur lyckat som helst. Den får tio av fem toast om man säger så. Tack så mycket till alla som var där och gjorde kvällen rolig. Det roligaste var att min lilla prins var där också och det gjorde mig lite extra glad.

Men en lite längre uppdatering om helgen kanske kommer imorgon,
jag fattar inte för min baksmälla kom kanske vid tre istället för imorse
så jag måste verkligen sova nu.
XOXO

Puss på världens sötaste ungar!



Ett riktigt grattis på födelsedagen fick man
av dom här söta busungarna.
Och imorgon får man äntligen träffa dom igen,
man längtar ju verkligen!

Hipp hipp hurra, för idag är det saras födelsedag!



Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
För det är Saras födelsedag,
hurra hurra hurra!


Idag är det min dag, det är mysigt. Imorse ringde min käre gudfar och väckte mig innan familjen hade varit inne och sjungit, så jag var vaken när de kom in. Men det blev en lite vackrare sång än vad mamma fick på sin födelsedag plus att inslagspappret var tusen gånger finare (mamma fick julpapper av mig!). Men fina presenter fick man ju iaf, en ny dator (EN ROSA!), två böcker, en skitfin silver&guld ring, en ny bh och ett schabrak. Av Hanna fick jag en heldags spa på Sturebadet med henne och mor våran, det kommer bli mycket mysigt. Sen kom mormor och morfar över på en liten fika, då fick jag ett asfint äkta pärlhalsband som jag ska ha på middagen imorgon.

Nu är festen nära också, idag har jag dukat upp för middagen, vi har ju en hel del att göra dom här dagarna om man säger så. Imorgon blire lite skola och sen åker jag hem med bäste andreas och fixar lite inför middagen här hemma. Vi blir ju lixom fler än 25 stycken och det är bara släkten. Men jag längtar verkligen efter att träffa märta och vera igen, det var typ hundra år sen!
XOXO

I love you, always and forever!



Jag längtar till tävlingarna,
jag längtar till sommarn,
jag längtar till allt blir som vanligt igen.
Tänk att det är sista året nu,
sista året i hela mitt liv.
Fy tusan vad sorligt det är.


Lite smått grattis i förskott till mig själv!

Idag blev det en heldag till i skolan. Gick upp astidigt och tog halv sju bussen från mig. Har varit en rätt värdelös dag för min dator var cp och därför kunde jag inte ha någon multimedia, så jag & J satt och redigerade istället. Hade svenska med äckelmaggan och gick igenom nationella provet och så, kanske inte jättesvårt, men ändå är jag fett nervös redan nu. Sen blev det handla med mor min och sen övningskörde jag lite. Och nu är det städning som gäller, nu kommer det ju bli fest varje dag typ, så det gäller att vara väl förberedd! Men det bästa med idag var nog att vi åt thai mat, hur gott som helst verkligen!

UPPDATERING IDAG IGEN!
x     Fixa film till s kalas
x     Affischera hela skolan när s&j fyller år

Eller alltså den sista punkten går inte att genomföra, jennifers dator ville inte skriva ut våra fina lappar, men vi gjorde ett försök och det borde verkligen räknas, plus att vi tar igen det när j fyller år!
XOXO

En lite för sen uppdatering enligt tant J

Igår var en hur mysig dag som helst, eller alltså rörlig bild är ju alltid roligt att ha, synd bara att J var tvungen att åka sen, men är man tvungen så är man! Efter skolan åkte jag till nynäs och en väldigt glad andreas. Eller han var typ lite sur, eller försökte vara lite sur, men han kan nog inte vara sur på mig. Vi hade det bara mysigt, kollade på tv, käkade glass och tacochips med salsa och gräddfil. Sen blev det tillochmed en promenad med Noa i snövädret. Jag har världens bästa pojkvän, punkt slut!

Idag har faktiskt också varit en bra dag!
Började med att jag fick skjuts till sjödins av andreas käre mor, där blekte jag håret lite till, så nu är det lixom blont igen, NAJS säger jag. Sen köpte jag en ny ögonskugga och tog tåget in till skolan. Jag och J fick snacka lite med vår bästis dan och senare än vad vi tänkt kom vi in i femman för att börja med filmen. Nu är den iaf så gott som klar, så imorgon blire att kryssa av listan igen. Och på tal om det, idag när vi satt och redigerade, vem kom inte in då? JO RUTBYXAN, han ville fota oss lite grann och jaa, vad skulle man göra förutom att le? Haha, han måste verkligen tro att vi är kära i honom. Men vaddå han kom säkert in till oss bara för att få en ursäkt att prata med oss.
Så nu kryssar vi av:
x     Prata med Rutbyxan

Imorgon är min sista dag som barn, hoppas det blir en bra dag!
XOXO

Nu äre mars!

I dag är det min mammas födelsedag, ett stort grattis till henne! Alltså började dagen med en mycket vacker sång från mig, andreas, hanna och pappa. Vacker och vacker vet jag ioförsig inte, alla sjöng olika sånger eller olika melodier. Men mammsen blev glad iaf och hon fick fina presenter. Sen blev det smarrig frulle och mys med andreas. Gick en promenad också, det var ju verkligen fint väder. Andreas har förresten lovat att rida när det blir lite varmare, wohoo! Sen blev det fika med mormor, morfar, farmor och farfar, det var ganska mysigt. Var även nere och kollade lite på sjöbodarna inför nästa helg. Nu har de flesta tackat ja och det kommer verkligen att bli roligt, många överraskningar kommer jag och jennifer bjuda på iaf!

Denhär veckan kommer verkligen bli mysig.
Mån: Rörlig bild redovisning och mys i femman med J. På kvällen blire världens bästa andreas!
Tis: Mys i femman och körlektion.
Ons: Antagligen plugga, någon gång måste man ju göra det också!
Tors: JAG FYLLER ÅR!
Fre: Middag med släkten och andreas, märta och vera kommer, wohooo!
Lör: PARTYPART
Sön: Städa och sova, antagligen den enda onajsiga dagen på hela veckan.

Nu ska jag kolla lite mer beck och plugga lite till.
XOXO

Dagens

Låt: We share the same space - Dean Geyer
Klädsel: Husvagnssmoking, ska väll sätta på mig något lite finare nu.
Frisyr: Utsläppt och lockigt.
Smink: Ingenting än så länge
Vill ha: Min födelsedag!
Saknad: Märtan & Veran
Tråkigaste: Att inte andreas kunde stanna lite längre
Måste: PLUGGAPLUGGAPLUGGA!
Köp: Inget alls
Dricka: Varm choklad
Mat: Det blir fisk ikväll
Kärlek: Min prins
Mående: Lite ont i ryggen och konstigt, säkert av medicinen
Händelse: Mammas födelsedag!
Humör: Bra
Plus: Vakna bredvid andreas
Minus: Skolan börjar imorgon..
Planer: Fira mamma ännu mer
Drog: Varma kläder!
Önskan idag: Att det kan bli sommar
Ser fram emot: Nästa helg, då blire partyparty!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom <3





Den bästa prinsen i hela världen är min.
Hur kan du vara så förbaskat söt? <3