Livet på en liten pinne

Jag kan se allting från en lite ljusare sida nu igen. Det känns skönt! Det visade sig att min lilla prinsessa inte behövde opereras, vilket kändes jätteskönt. Men jag är så himla trött på Stav-kliniken, dom är helt cp i huvet typ. Vi ringde till ulltuna direkt när vi fick reda på att vi skulle operera, men vi fick aldrig prata med någon veterinär där. Men dom ringde till oss igår och sa att man inte gjorde sådana där operationer längre och att han bara skulle försöka laga tanden och om han behövde dra ut den skulle han göra det inifrån och inte knacka ut den. Då skulle rehabiliteringstiden bara bli typ två veckor och inte ett halv år. Jag känner mig så himla glad nu!
    Jag har även varit barnvakt idag, det är roligt! Märta och Vera är typ mina bästisar. Jag hämtade dom på dagis och dom blev jätteglada! Sen kom vi hem och åt lite äpple ute, sen lekte vi lite ute i trädgården, vi hade verkligen jättemysigt! Sen lagade jag middag, köttbullar som vanligt och sen kollade vi lite på karlsson och busade. Och nu sitter jag här och ska käka med mina andra kusiner som är bäst förövrigt! :) <3

BAJSBAJSBAJSBAJS!

Det känns som att det enda jag kan säga är bajs, det är lixom det enda ordet som verkligen beskriver hur jag känner! Det gick tydligen åt helvete hos veterinären, Bettan har bihålsinfammation och kommer att opereras den 6 Maj, jag ser verkligen inte fram emot det! Sedan kommer vi att få åka in till stav varannan vecka och byta en liten plugg i munnen, där det har suttit en tand som de antagligen kommer att dra ut. Det absolut värsta med dethär är att rehabiliteringstiden kan bli väldigt lång! Har vi otur kan det gå uppemot fem månader innan hon blir helt bra.. Det känns inte direkt roligt och det blir inte bättre heller när det inte ens är säkert att det blir bra. Då ska man gå och oroa sig för det i typ hundra år och blir det inte bra är det antagligen att säga tack och hej till allt. Jag känner mig inte direkt taggad på att få se vad som händer, det är bara riktigt bajs och man är typ ledsen hela tiden. Det går typ inte en sekund utan att jag tänker på hur det skulle vara om vi inte kunde bota henne och hur livet skulle bli utan henne. Det är en rädsla jag kommer att bära på väldigt länge nu. Jag vill inte det, jag vill inte vara med längre!

Bajs på veterinärer

Nu är vi hemma från stav igen. Det känns som att dom mest kan bajsa på sig där, dom bara sa att hon kanske behövdes opereras och gick där ifrån. Han skulle ringa ikväll, men det verkar inte direkt som att han kommer att göra det.. Blir så jävla arg och ledsen, allting hade lixom börjat gå bra och vi skulle ju tävla massor nu, om hon ska opereras lär vi inte kunna tävla särskilt mycket alls just nu.. Det känns så jävla bajstråkigt ! :/

Vårvårvårvår!

Jag har typ inte skrivit på hundra år, för jag orkar inte hålla på, men nu ska jag fan ta och skriva lite ^^

Idag har det inte hänt så himla mycket, jag har mest bara varit i stallet, tagit det lugnt,
ätit hamburgare och glass med fredrik, det har varit mysigt! Vi ska snart åka iväg till stav för att röntga min lilla hästis och se vad som är fel, om hon har ont i bihålorna eller typ i en tand eller så, för det rinner var ur näsan på henne, vilket inte är särskilt fräscht.. Sen ska jag nog försöka rida min lilla Mersis om jag orkar, vi ska tävla nästa helg och det ska bli väldigt roligt att se hur mycket vi har utvecklats, för det känns som hur mycket som helst verkligen!

Det är verkligen vår på riktigt nu, vilket känns hur skönt som helst, man behöver inte ens ha jacka på sig, bara en tjockare tröja eller en väst eller så. Man blir bara så himla glad, man kan tillochmed sitta ute och äta i solen eller så, jag känner mig väldigt lycklig för jag vill att det ska bli sommar snart!

En annan sak jag har tänkt på, det är väldigt cp att vara tjej. Man säger att killar mognar till på typ gymnasiet och att tjejer mognar innan, men det är verkligen inte sant. Tjejer kommer aldrig att mogna! Jag fattar inte varför man alltid ska packa ihop sig i små grupper och typ skita i dom man annars brukade vara med, varför man springer ifrån folk som man inte vill vara med eller bara låtsas som att man inte finns även när man sitter vid samma bord. Det är så jävla äkta tjejfasoner och det är så jävla barnsligt. Det är klart att man kaan bli närmare vänner med vissa än med andra, men att utan anledning bara börja skita i någon helt plötsligt och dessutom få med sig massa andra människor, det är så jävla töntigt! Jag måste bara säga att tjejer är fan dumma i huvet ibland!

Sara och Jennifer är lite finnare & lite bättre än alla andra,
bara så ni vet!