Små pruttisar

Idag red jag igen. Äntligen säger jag bara. Det har varit så mycket hit och dit nu den senaste tiden. Det har varit jul, men bakning, handling och allt som nu hör till. Dessutom har det varit hysteriskt mycket skolarbete att göra också såhär på lovet. Så ja, hästarna har kommit i andra hand, men nu är det slut på det.
Red i ridhuset eftersom att det är is överallt. Och ibland blir jag faktiskt väldigt förvånad över min lilla hästis beteende. Hon har vilat i kanske en och en halv vecka nu och hon var ändå fin att rida idag. Formen är lixom inget problem längre, nu var hon pigg och busig såklart, men annars bra. Jag kunde typ inte sluta le idag när jag red!

Mersis är halt och det är väldigtväldigt tråkigt. Jag tycker så himla synd om henne och framförallt tycker hon väldigt synd om sig själv. Hon har den förmågan att få mig att överdrösa henne med godis bara för att hon ska se lite glad ut. Hmm, men hon är ju en snygg sjukling iaf. Rosaglittriga lindor får det ju bli, för man vill ju inte att hon ska skämmas i hagen inte. Nej, ska man vara sjuk ska man vara det med stil, så det så.

Jag måste bara säga puss på mina sötaste fina hästar, dom är bäst!
XOXO

Julshopping

Gud vad mycket pengar jag har gjort av med alltså, men trots det ger jag mellandagsrean iår en tumme ner. Gud så tråkig den har varit, inte mycket grejjer alls. Igår var jag ocg syrran inne i stan och hittade ändå rätt fina saker, men inte lika mycket som förra året. Slutade med att man köpte lite grejer som inte ens var på rea..
Idag var jag andreas och tobbe i Farsta, grabbarna skulle ju köpa grejer till nyårsafton och jag hängde bara på. Mysigtmysigt säger jag bara.

En liten lista på det jag köpt då:
- Nyårsskor
- Hårgrejjor
- Två klänningar, linne och vit skjorta från HM
- Två klänningar från BikBok
- Jacka från MQ och ett linne från Paris, Kate and I
- Klänning från VILA

Och sen säkert grejjs jag inte kommer ihåg!
XOXO

Rockstars for life.

Ja, dålig uppdatering från min sida, men herre gud vad roligt jag har haft. I fredags blev det först mys i lägenheten med mina två bästa kompisar, jag och jennifer bytte julklappar och vi hade bara allmänt roligt. Fy vad jag älskar mina bästisar. Sen blev det telegrafen och där slog vi klackarna i taket. Dansade hela natten lång och kom hem vid kvart i fyra kanske. Haha, efter lite sällskap av två stycken som gick i nian när jag gick i sjuan. Dessutom så kan våra såkallade vänner ta sig i rumpan, för nu är c på vår sida. Heja oss!

Igår var jag lite seg, men det var ju så värt det. Sen kom min älskling hem från fjällen och fy bubblan vad mysigt vi hade, jag fick mina julklappar och vi pussades mest hela kvällen. Jag bara älskar mitt liv just nu.
Det kommer en fin julklappslista inom kort.
XOXO

Julafton

Vilken mysig dag det har varit, verkligen mysig! Mysig frukost, mysig promenad, mysig fika och sen allt mysigt hemma hos mormor. Med nästan allt som hör till, såsom god mat, skratt och paketleken. Men det kändes att morfar inte var där!
Nu sitter jag och kollar sista avsnittet av julkalendern medan resten av familjen kollar på Karl Bertil Johnssons jul. Snart kommer mormor också och sen blir det paketöppning för hela slanten!
XOXO

Två små röda luvor och en fårskinnsfäll

Så man har väntat på att denna dag ska komma och sen helt plötsligt gör den det. Lite konstigt att den snart är över bara. Men vi ska iaf ha mysigt. Jag och mamma kom precis hem från stallet, vi har varit och släppt ut hästisarna och fixakt klart allt. Sen gick vi förbi anna och sjöng lite så att hon och kim skulle vakna. Det kallar jag mysig julmorgon!
XOXO

En liten tår i ögat.



Jag kom just på en hemsk sak. Min lilla bäbis och jag, nu är lixom slutet på allt vårt ett faktum. Exakt sju dagar är det kvar som vi får tävla. Sju dagar och inte en enda tävling så lång ögat kan nå. Nej, fan också. Så länge man inte tänker på det känns det ganska okej. Men helt plötsligt blev klumpen i magen stor igen. Ååh vad det är sämst att man kan tycka om sin lilla pluttbäbis så mycket. Den som inte blir kär i henne är faktiskt lite korkad, för världens bästa häst det är hon definitivt!
XOXO

Bettis



Bluttiblä vad mitt samvete är jobbigt just nu. Blev ingen ridning varken igår eller i förrgår, mest på grund av allt julstök, men ändå. Bettan är ju värd så mycket mer måste jag ju säga. Min lilla fina bäbis. Imorgon är det julafton och Bettis och Kråkan fick sina julklappar lite för tidigt iår, för jag kunde inte hålla mig! Haha, två assnygga blingbling grimmor som dom glider runt i. Min lilla prinsessa förtjänar det bästa och imorgon ska hon få en sockerbit extra. Puss på att min häst är bäst!
XOXO

Min önskelista



AV TOMTEN ÖNSKAR JAG MIG ATT DU VAR HÄR!

Peppishus

Jovars, efter många om och med så blev det klart och ja, mormors hus är faktiskt såhär snyggt i verkligheten. Nej, men efter att mamma hade sönder hela huset första gången och vi fick börja om så känner jag mig nöjd. Mysigt att göra pepparkakshus iaf och imorgon blir det ett till. Jag längtar till att få ge det till mormor, hon kommer verkligen bli glad. Det är tråkigt att inte morfar får vara med, men jag tror att han ser det från himlen och verkligen gillar det. Idag saknar jag honom verkligen.
XOXO


Julstämning!

Nu luktar det pepparkaka överallt i hela huset, jag lovar! Vi har i stort sett gjort alla delar till mormors pepparkakshus, som kommer bli en STOR utmaning att göra eftersom vi ska göra hennes hus! Nej men vi klarade att göra ladugården ett år, så det borde vara en lätt match för oss.

Nu ska jag plugga lite, jättekul.. Imorgon tror jag att jag stannar hemma från skolan, vi har bara julavslutning i typ en timme och sen ska jag hem igen, det känns verkligen allt annat än nödvändigt. Men jag måste lämna in det sista på mitt textuppdrag imorgon och sen har jag deadline på uppdraget i rättskunskap den 27, så nu är det bara kämpa på.
XOXO

Dan före dan, före dan, före dan före dopparedan

Idag har det varit en mysdag, sov ganska länge gick väll upp typ vid elva, åt frukost och kollade lite tv. Sen blev det stallet och red ut och busade med min lilla älsklingshäst. Sen har jag inte gjort så mycket, varit och fikat hos Maja som fyllde år och sen fixat ritningar till mitt och hannas pepparkakshus som vi ska ge till mormor. Har dessutom kollat på Anna Ankas Jul och ska nu börja baka pepparkakshuset, mysigt mysigt!
XOXO

Fjärde advent

Som jag sa igår är julen kärlekens tid och därför har jag ägnat mig åt det jag tycker om mest. Jag var ute i skogen och busade med min kära små tottisar och myste gärnet med dom. Hur söta som helst faktiskt.
Sen bakade jag, mamma och hanna julgodis och mmm så gott det blev! Riktigt mysigt och ja, julkänslan börjar faktiskt kännas lite nu.
Mina ögonlock är jättetunga nu, efter den tidiga morgonen. Så nu blir det oth.
XOXO

JULFIN!

Ikväll blev det en riktigt, riktigt trevlig middag med min mamma, min pappa och min mormor. Vi åt fläskfilégryta och bara chillade för fullt. Mysigt var det iaf och mormor berättade massor av saker om henne, morfar och allt annat runt omkring dem. Jag bara älskar när hon berättar någonting!

Efter robinsonmys hoppade jag ner i badet och gud så¨skönt det var, är helt len på hela kroppen och håret nu! Så himla skönt. Nu blire väll att fixa iordning sig lite och sen får vi se vad jag hittar på, kanske ska göra mitt rum julfint när jag ändå är i farten, dessutom är det så mycket skönare om jag blir klar med det!
XOXO

En ledsen gubbe

Fy vad ensam jag känner mig nu.
Det här är inte ens roligt.
Fan, klumpen i halsen är så stor att den gör ont.
Klumpen i magen är ännu större.
Jävla bajs, jag trodde julen var kärlekens tid.
XOXO

Ibland överträffar jag mig själv.

Det fick bli ett litet inlägg till, för jag fick MVG på nationella provet i matte! Det är så sjukt jävla bra och jag är så sjukt jävla stolt och jag känner mig hur glad som helst. Att kunna lämna in matteböckerna nu, utan att ens behöva titta igenom någonting. Gud jag bara skuttar av glädje. WOHOOOOOO!
XOXO

Mysig dag

Gud vad glad man blir av att det är sol ute, helt underbart faktiskt! Idag ska jag ta mig ut till torö, har inte varit hemma sen i söndags tror jag. Och det märks.. Först ska jag och mamma handla allt som behövs för en mysig julgodisbakardag. Den inträffar imorgon på eftermiddagen hemma hos mormor, mysigt värre!
Idag blir det bar chill, ska upp och kolla till hästen, får se om jag hinner rida då jag inte riktigt vet vad som ska göras mer. Men det känns som en bra dag iaf. Tråkigt bara att det är sista kvällen för mig och andreas innan jul. Det känns verkligen mindre bra. Men vad ska man göra lixom, båda vill ju vara med sina familjer och jag tänker inte lämna min, så att jag kan ju inte begära någonting av honom. Men jag tycker det hade varit bättre om de var i nynäs.
Sluttjaffsat om det, jag är en självständig människa och kommer roa mig med annat. Jag har dessutom stallet julafton, juldagen och annandagen, så att jag tjänar lite pengar under jul, det är fett bra.

Nu tror jag att jag ska packa iordning alla mina saker och sen bege mig ner till chiken och se hur han mår. Han kanske inte lever efter snöovädret som varit, men jag håller verkligen tummarna för att han har klarat sig.
XOXO

Busväder

Fy vilket väder det var idag. Jag åkte in till stan och skulle handla lite grejjor för att sedan luncha med Anna. Efter att ha varit ute i fem minuter såg man ut som en snögubbe, fy vad det var kallt. Och ingen halsduk hade jag, så det bar av mot jc där jag köpte en, sen gick jag till granit och kollade lite grejer jag skulle köpa åt mamma och sen bar det av till bikbok där jag införskaffade mig en jättefin klänning.
Klockan tolv blev det lunch med Anna, vi gick till PUB för det var så nära. Vi hade jättemysig och trevligt så det var kul. Sen gick vi till henens jobb och jag begav mig till entertainment tv avdelningen på otw och pratade med mariella och annika. Så från och med v.3 kommer det vara min nya praktikplats och det kommer bli hur roligt som helst !
XOXO

Mina fötter vet att de lever..

Fy vad jag är trött. Igår var det julshopping med hanna. Vi hade hur mysigt som helst och har nu införskaffat oss de mesta vi behöver inför julen. Mysig värre. Mina fötter tyckte dessvärre inte att det var så roligt och var istort sett döda när jag kom hem. Dessutom höll vi ju verkligen på att krocka på vägen hem för det var snorhalt och en bil sladdade ut rakt i min körbana.. Så ja, vi hade en nära döden upplevelse och blev lite smårädda faktiskt.
Resten av kvällen spenderades med skolarbete. Gick och la mig helt utslagen halv tre, eller jag trodde att jag var helt slut, men övertröttheten hade kanske tagit överhand och jag hade jättesvårt att somna.. Två timmar senare ringde min väckarklocka. Kul.
Nu har jag iaf klarat av en hel tv-produktionsdag som producent och stått i högklackade skor hela dagen. Men tv programmet kommer nog bli ganska bra ändå, för ja alla i studion skötte sig exemplariskt! Dessutom har jag jobbat i sex timmar, direkt efter skolan. Så ja, inatt ska jag sova som en gris.
XOXO

Slutspurten

Måndag idag, gud vad man ville ligga kvar i sängen. Sova som en gris, gud vad jag längtar efter att kunna göra det. Verkligen. Sen tänkte jag att jag skulle ta sena bussen, men tänkte att det var bäst att vara i tid till texten. Men som alltid när första snön kommer är det fel på sl och bussfan gick såklart sönder. Så jag kom typ samma tid som jag hade gjort om jag tagit sena bussen. Grattis sara!
Seg dag också. Har iaf redigerat klart vårt inslag till tv-produktionen på onsdag, det känns skönt. Men eftersom att inte alla kan göra som man säger till dem så åker jag in till skolan imorgon och får göra massa extra arbete. Jättekul.. Gud vad skönt det ska bli att ha sista rörlig bild lektionen på onsdag.
Nu har jag iaf fixat lite gäster och nu kan Isaac inte skylla på mig om det blir dåligt. Så det känns också skönt. Dessutom ska jag träffa en tjej från canal + innan jul för att kanske få en praktikplats där, så nu är det bara att hålla tummarna!

Nu ska jag och andreas kolla på julkalendern och sen oth, mysigt värre!
XOXO

I believe in whatever you do!



It's just a sad picture
The final blow hits you
Somebody else gets
What you wanted again
You know it's all the same
Another time and place
Repeating history
And you're getting sick of it

But I believe in whatever you do
And I'll do anything
To see it through

Because these things will change
We can see it now
These walls that they put up
to hold us back
Will fall down
It's a revolution
The time will come for us to
finally win
We'll sing hallelujah
We'll sing hallelujah


So you've been outnumbered
Raided and now cornered
It's hard to fight
When the fight ain't fair
You're getting stronger now
From things they never found
They might be bigger
But we're faster
And never scared


You can walk away
Say, we don't need this
But there's something
in your eyes
Says we can beat this


Because these things will change
We can see it now
These walls that they put up
to hold us back
Will fall down
It's a revolution
The time will come for us to
finally win
We'll sing hallelujah
We'll sing hallelujah


Tonight we'll stand
And get off our knees
Fight for what we worked
for all these years
The battle was long
It's the fight of our lives
But we'll stand up
Champions tonight


And it's the night we changed
Can you see it now?
The walls that they put up
to hold us back
Fell down
'Cause it's a revolution
Throw your hands up
'Cause we never gave in
We'll sing hallelujah
We sang hallelujah
Hallelujah


Jag är död

Pluggandet tar kål på mig. Mitt samvete för hästen tar kål på mig. Stressen tar kål på mig. Ja, jag är helt enkelt snart död känns det som. Men visst, bara bita ihop ett tag till va!? Skulle inte tro det, det känns för tillfället helt omöjligt. Det här är inte kul för en sekund längre.
XOXO

-




Even though you passed me by
I still hold on to the light in your eyes
And the rose in my room
Doesn't grow, never will
And your in my head, and your in my head

We share the same space
We are the same, so I
Don't understand why things are this way
Two people forced to turn their backs and walk away
Cause they could not communicate how much they wanna stay

From the moment we met
Until the day I let it go
You brought out a shine
On the death-rowe chambers floor
And although we're apart
My heart is with you
My heart is with you

We share the same space
We are the same, so I
Don't understand why things are this way
Two people forced to turn their backs and walk away
Cause they could not communicate how much they wanna stay

We share the same space
We are the same, so I
Don't understand why things are this way
Two people forced to turn their backs and walk away
Cause they could not communicate how much they wanna stay

-

Man önskar bara att allt kunde kännas perfekt ibland. Eller aa, åtminstone just nu. Klumpen i magen blir bara större, vad ska man göra för att det ska kännas bra? Inte vet jag. Men detta var tydligen inte den bästa medicinen direkt.
XOXO

Chiken och jag !

Matteprovet idag då, hahha. Ja, vad ska man säga? Det var verkligen blandat och jag hann inte ens gå igenom den sista delen för att sista uppgiften tog stört lång tid.. Men skönt att ha det avklarat, nu är det lixom bara att hålla tummarna och vänta helt enkelt.
Men inte var det slut med pluggandet för dethär. Nu ska jag sitta i flera timmar med rättskunskapen, så att jag bli klar nu.
Men ikväll ska jag vara glad, då blir det idolmys och bus med min bäste vän!
XOXO

Tröttis

Skulle egentligen gå upp astidigt för att plugga massa, men kom upp vid halv nio. Ååh vad sämst. Har iaf gjort en del matte nu och för tillfället känner jag mig ganska säker inför imorgon, men det kommer nog hinna ändras några gånger.. Ska iaf upp till stallet och mocka nu, bettan får helt enkelt stå ut med att hennes matte har hysteriskt mycket att göra och får väll ta sin julvila lite  innan jul istället.

Nej, sen blir det jobb, är egentligen inte ett dugg sugen, men det brukar ändras när man kommer dit. Jag vill bara ha jullov nu. Fast ändå inte, för då et jag hur mycket jag har att göra framför mig. Aja, jag vill bara krypa ner och sova till julafton. Men nu får det vara slut på gnället och så får jag göra lite nytta istället.
XOXO

Jävla bajs plugg

Ååh vad allt är sämst just nu, verkligen allt. Man hade bara önskat att man kunde vara lite glad också, men nej. Dessutom att ha allt i skolan som trycker på, det är inte helt okej känner jag. Prutt. Man har inte någon fritid, det enda man gör är att plugga,plugga,plugga. Jag fick ett damputbrott idag, kände mig helt panikslagen över allt vi har. Framförallt det där jävla nationella på fredag alltså. Klumpen i magen blir bara större.

Imorgon ska jag jobba hemma iaf, ska försöka gå upp tidigt och plugga några timmar för sen hinna rida en snabbis och sen åka in till stan och jobba. Jag ber till gud att det inte ska bli så sent med tanke på att provet är dagen efter, men risken är att jag inte kommer att komma hem till lidingö före tolv. Grattis sara, verkligen grattis!

Jag går och dör nu, ha ett trevligt liv.
XOXO

Jag tittar på dig, i himlen.

"Mormor, hur ska du kunna sova utan din morfar inatt?"

Jag ser stjärnor!

Mina hästar är bäst, det var så mysigt att vara i stallet igen. Först pratade jag med Sofie, eller vi får kalla henne Jerry eftersom att det är två sofie och den som vi nu kallar sofie har blivit av med fingret och Jerry rider nu mersan lite istället. Ja, men jag frågade henne (med en liten klump i magen) om hon ville rida mersan fler dagar i veckan till sofie blir bra igen. Och ja det ville hon och det är hur bra som helst. Men man kan ju inte riktigt låta bli att tänka att man hinner med allt, fast man inte ens gör det.. Nej men det känns lite jobbigt att det alltid är någon annan som tar hand om mersan, även om det bara är för hennes bästa. Men sen när vi red i ridhuset släppte klumpen lite, den kommer nog alltid finnas där. Hon är ju trots allt min bästa bäbis. Nej men det kändes jättebra att det är Jerry som tar hand om henne nu i väntan på Sofie.

Bettan var dessutom asfin idag. Alltså så himla roligt! Nu kommer jag typ mer få jobba på att få upp henne i form och det är ju hur bra som helst för att vara bettan som förut mest tyckte om att leka giraff. Gjorde till och med lite bra galoppslutor. Ååh, vad lycklig jag var när jag red. Det börjar bli en sån cool känsla när jag rider!

Sen pysslade jag om lilla Milano en stund, satte på honom tränset och idag reagerade han inte ens på att ha bettet i munnen. Han är så himla söt! Sen provade jag att slänga på en sadel också för första gången och ja, skulle det gå något annat än bra? Haha, nej. För världens absolut snällaste häst rörde inte en fena när jag lade på den!

Mina underbara hästar är dom bästa som finns. Jag vill ge all kärlek som jag har till dom!
XOXO

offentlighetsprincipen i min rumpa

Ååh vad dåligt det går att plugga. Andreas ringde och störde lite nu också och jag blev helt ofokuserad igen. Så nu gör jag en liten sån här och sen ska jag göra mycket rättskunskap. Punkt slut.

Jag har insett att min senaste kyss: var för ganska exakt fem och en halv timme sen.
Jag lyssnar på: Coldplay
Jag pratar: Med mig själv hela tiden.
Jag älskar/tycker om: Julkalendern julens hjältar!
Min bästa vänner är: riktigt snygga!
Min första riktiga kyss: var ganska mysig
Jag avskyr när folk: beter sig som våra såkallade kompisar..
Kärlek är: alldeles, alldeles underbart!
Någonstans, tänker någon på: att kossor är söta
Jag kommer alltid att: tycka mest om mersan!
Jag är hemligt förälskad: i världens snyggaste fotbollsspelare
Sist jag grät var: när jag tänkte på morfar sist..
Min mobiltelefon är: dum i huvudet.
När jag vaknar på morgonen: pussar jag andreas
Innan jag går och lägger mig: pussar jag andreas
Just nu tänker jag på:
hur bra det kommer att gå på matte nationella på fredag.
Bebisar är: verkligen det sötaste som finns!
Idag har jag: kollat på julkalendern och ätit gröt.
I kväll ska jag: plugga tills jag dör
I morgon kommer jag: att räkna matte hela långa dagen
Jag vill verkligen: att min morfar kunde fira jul med oss!


Är det mitt samvete?



Ååh vilket dåligt samvete jag fick nu. Kollade på filmen på bettis och började typ gråta. Fan. Fick asdåligt samvete för att jag inte red idag. Gud vad dåligt av mig. Fan, kommer inte kunna sova nu. Jag hatar att vara elak mot min bäbis och idag var jag det verkligen. Hon förtjänar verkligen bättre än att stå tre dagar i streck. Dumma sara. Fan vad jag hatar mig själv just nu. Aaaaah, jag blir så arg på mig själv alltså! Jag kan gå och bajsa.
XOXO

Ångest på en söndag

Idag har inte varit en rolig dag, usch och fy. Det var såklart mysigt att spendera tid med märta och vera, men annars har jag inte fått mycket gjort. Har inte orkat lyfta ett finger. Skulle egentligen plugga svinmycket matte. Har jag det? Nej inte alls så mycket som behövs. Skulle ha gjort klart rättskunskapsuppgiften. Har jag gjort det? Nej. (Tur att jag fick lite längre tid på mig iaf). Skulle ju ha ridit. Har jag gjort det? Nej, orkade inte.

Fan, jag känner att hela jag stressar sönder. Jag skulle vilja ta tag i mitt liv, börja träna. Göra saker som gör att man mår bra. Men det händer aldrig. Dom gamla vanorna är för starka och hela tiden är det för mycket att göra.. Ååh vad tråkigt livet är just nu. Jag känner ingen inspiration till någonting. Prutt. Prutt prutt prutt.
XOXO

Andra advent

Nu är sex stycken chokladbitar ätna och sex avsnitt av Julens Hjältar avklarade. Det skedde i tv rummet, med risgrynsgröt och två brinnande adventsljus. Ja, jag vet att det låter mysigt. Och det var det också! Tråkigt bara att det är sämst väder ute. Men det kan jag inte göra så mycket åt.
Snart kommer Märta och Vera hit, vi kanske drar till stallet och chillar lite. Sen ska jag plugga som en jävla idiot. Aa, vi får väll se hur det går, antagligen sämre än sämst..
XOXO

Myslördag

Det blev dessvärre inte något sturebad idag, det var helt fullt nämligen. Det var lite tråkigt, men vi begav oss till Stures och åt en riktigt riktigt god lunch och mös en ganska lång stund stund. Sen blev det bio istället, 2012. Den var väll helt okej, men den var lite för överdriven kanske, men samtidigt spännande. Och ja, nu är jag livrädd för att år 2012 ska komma. Menmen, förhoppningsvis överlever jag det också.

Nu väntar jag på att min lilla andreas ska komma ut med thai och så blir det robinson, MYSIGT!
XOXO

Christmas Comedy

Igår var jag och min käre Andreas åp Christmas Comedy. Jag tror helt klart att det var andreas bästa present. Hasse Bronten, Thomas Järvheden, Özz, Peter Wahlbeck och David Batra var så sjukt jävla roliga. Jag har dessutom gått och blivit lite småkär i David, haha. En indier! Nej men fy bubblan vad roligt det var.
Dessutom var vi och käkade på en mysig restaurang innan och bara hade det hur mysigt som helst. Min älskling är faktiskt den bästa som finns.

Nu väntar sturebadet på mig, hanna och mamma. Vi ska ta elca tåget in och kommer bara att skämma bort oss ett tag. Vi förtjänar det, verkligen.
XOXO

Julens hjältar!

ÅÅh vad mysigt med jul. Julkalendern iår verkar inte så bra, så jag bestämde mig helt enkelt för att kolla på en annan julkalender och det fick helt enkelt bli julens hjältar. Jag beställde hela boxen igår och får förhoppningsvis den på fredag, annars får jag den väll på måndag. Men än så länge har jag fått nöja mig med youtube.
Så nu har jag börjat komma in i en riktigt mysig julstämning, men julsaker, julhatarn, stora julpyntardagen, barrsugarn, julhunden, monstertuggen och allt annat som hör julen till.
Åt precis gröt och kollade på dagens avsnitt, låter det omysigt eller!? Nej fy bubblan vad jag älskar julen!
XOXO

Dethär är fan onajs.

Gud vad skolan vill ta livet av mig just nu. Jag tror det är den där fula roberts fel, nya rektorn. Dan hade gjort mig så mycket gladare! Han hade framförallt gett mig en ny sladd till min dator..
Här är allt som händer innan jul, jag har ångest.

V.49:
- Göra en helt ny karaktär till "Livet i Fagervik" - Skulle egentligen vara klar i tisdags, men jag fick lite extra tid
- Göra en anpassningsuppgift i text - Söndag
- JÄTTESTOR uppgift i rättskunskap - Söndag - Har dessutom bara börjat..

V.50:
- JOBBA MED UPPDRAGET I RÄTTSKUNSKAP!
- Julartikel till Distanz - Söndag
- MATTE NP - Fredag - Har man lite panik över det eller!?

V.51:
- Uppdrag rättskunskap klart - Vet inte riktigt vilken dag.
- Uppdrag text klart - Onsdag
- Löpsedel till Distanz - Onsdag

Okej, kanske inte såg ut som allt för mycket, men det är så sjukt stora uppgifter. Så jag har verkligen värsta paniken. Jag hatar skolan. Man borde känna sig lättad över att det snart är jullov, själv har jag bara panik..
XOXO

Andra december

Idag känns det lite lättare att andas faktsikt. Jag tror att det har lite att göra med vädret, helt plötsligt känns det lite roligare att titta ut genom fönstret. Självklart finns det fruktansvärt jobbiga stunder också, men det är skönt att dom bättre stunderna blir längre.
Nu ska jag kolla lite på "Livet i Fagervik" och plugga en del, har ju typ tusen miljarder att göra om man säger så!
XOXO