Vad hände egentligen där på slottet?

Två nationella prov på samma dag, kan det bli bättre? Ja jag tror faktiskt att det kan det, plus att reading/listening delen var bajssvår och jag kommer typ knappt få godkänt känns det som. Vi filmade iaf en av lärarna idag, så det var ju skönt att få det gjort och sen typ chillade jag & matilda lite i skolan. Sen drog vi till ica och köpte lite godis & glass och sånt och sedan bar det av till lidingö. Hela kvällen har mest bestått av mys framför tvn med patrik och anne, det har varit väldigt mys!
Kollade såklart på idol och äntligen åkte johan ut, det var minsann på tiden tycker jag. Alla tre som är kvar är faktiskt värda att gå till finalen, så nu spelar det inte så stor roll vad som händer nästa fredag. Men alltså Carola var gäst i juryn ikväll och hon är ju kanske lite överdrivet jobbig ibland. Och man undrar lite vad hon och idolerna gjorde på slottet ^^

Nu ska jag & Madiz sova, imorgon ska vi upp tidigt och dra till globen och då gäller det att vara pigg!
XOXO

...



Dags att lägga sig i sängen, ett avsnitt av OTH väntar och sen blir det att drömma om Ljudis! ^^
Sleep tight!
XOXO

Schames Bond

Har presist läst freöken Julie, hur roligt var det på en skala egentligen? Kanske en etta? Det tog bara massa tid och det var ändå precis som i filmen.. Det roligaste idag måste ha varit när maggan skulle säga James Bond och istället sa Schames Bond. Hahahahaha, jag fattar inte hur en människa som inte kan svenska kan vara svensklärare?
Kom hem med fyra bussen, satt kvar i skolan typ en timme och ringde runt lite och skrev frågor till reportaget. Det känns ganska skönt att vi har börjat komma igång nu, vi har ju inte direkt lång tid på oss! Men när jag kom hem chillade jag lite med mor min, vi satt och skrattade åt alla fula i skolkatalogen. Jag undrar var min personlighet kommer ifrån? Sen var det bara upp och mocka i stallet och sen har jag typ pluggat. Ska typ göra lite matte nu tror jag. Imorgon blir det iaf lite sovmorgon och sen ska vi fota zinni till annonsen och sen ska jag till J för att plugga & filma!
XOXO

skolan kan ta sig

Helvete vad skolan har damp nu. Det är så jävla mycket just nu och man vill bara gå och lägga sig. Just nu sitter vi typ och muppar oss på mediekunskapen. Maggan är inte direkt rolig att lyssna på, så jag ägnar mig mest åt annat.. Egentligen inte helt okej, men jag orkar inte bry mig. Tänka först att jag ska plugga hela helgen, den planen har spruckit totalt. Ikväll kommer jag kunna plugga en del, men ska upp till stallet och tönta mig också. Lite jobbigt att ha två hästisar när det är hur mycket som helst att göra i skolan. På torsdag kommer det väll förhoppningsvis att finnas lite tid för skolan, men det vet man ju aldrig. Fredan ska spenderas med Madiz, så då kommer det inte bli mycket plugg.. Globen på lördag morgon och sen hem & upp till stallet och sen hem till matilda och kolla lite film och sånt mys. Och på söndagen är det globen hela dagen!

Mitt liv ser ut såhär just nu:

V.48: Torsdag: Filmning av antingen Js mamma eller Maria Ullman. Göra klart epokredovisningen och massa svenskauppgifer. Fredag: Två nationella prov i engelska, både läs- och hörförståelse och muntliga. Sen ska vi filma en lärare till vårt reportage. Inlämning av Fröken Julie uppgiften.
V.49: Måndag: Filmning av svandammsskolan. Göra klart massa Svenskuppgifter. Tisdag: Filma och Svenskauppgifter. Onsdag: Epokredovisning och Mediekunskapsprov. Torsdag: Filmin & kanske massa redigering. Fredag: Redovisning av steg 6 i Engelska och Redigera hur mycket som helst.
V.50: Måndag: Rörlig bild prov och redigering. Tisdag: Massa svenskauppgifter. Torsdag: Matteprov. Fredag: Reportaget ska vara klart! Redovisning av steg 7 (Ska läsa en bok på engelska som jag inte ens börjat på!).

ÖNSKA MIG LYCKA TILL MED MITT ROLIGA LIV!
XOXO

-


I will always remember you as my best friend <3

Intelligent!

Jennifer, hon är rätt smart. Men det är nog det som alltid får mig att le!
idag på moderna museet råkade hon nämligen typ skrika Maggan till Maggan. Det låter kanske som att det inte är konstigt, men det är det. Maggan vet nämligen inte att hon kallas det och vi tror inte att hon är ett stort fan av det. Men eftersom jag har nästan sagt det till henne och J har skrivit det i ett mail så tror jag att efter idag så vet hon att hon heter maggan!
Det roligaste idag måste ha varit när vi satt och käkade. Då träffade vi på "busken" och hur söt är han på en skala? En riktig naturare ut i fingerspetsarna och vad tycker vi om det? Det tycker vi lite mindre bra om. Men iaf, så satt en person och gungade på stolen och så viskar J till mig "sluta viga på stolen!" Jag ba "Jaaaa, orka ! Eller vad sa du nu?" J: "Viga sa jag!" Hahaha, jag ba " Det har jag aldrig hört talas om, jag har bara hört väga" Jennifer är alltid såhär smart och kom sedan på att hon bara hittade på att det hette viga för hon hade bara glömt bort vad det egentligen hette. Så jävla PINSAMT ! ^^ <3
XOXO

vinter?

Är det vinter nu? Jag vill inte att det ska vara vinter, eller visst det är lite mysigt med snön. Men den kommer smälta och det komer bli slaskslaskslask. Och hur roligt är det med slask? Inte ett dugg roligt.
Mina små fötter gör ont idag. Skavsår av dom nya skorna. Hatar att köpa nya skor. Mina cp fötter får alltid skavsår av nya skor. Jag hatar det..
Igår var det öppet hus i skolan, det var väll lite roligare än förra gången, men inget kan slå förra året! Men jag undrar verkligen vad det är för människor som söker, för alltså alla är typ asfula. Jag förstår inte riktigt det. Det är ju inte direkt många snygga på våran skola nu heller. Men en kool sak igår var att en snubbe som inte visste något om våran skola och som ville bli brandman kom och pratade med mig på gymnasiemässan kom till öppet hus. Det måste ha varit för att det var mig han pratade med och att han fick se mig i broschyren!

Idag var vi på moderna museet, inte direkt roligt, men betydligt skönare än att ha lektion med maggan. Så vi ska inte klaga! Det enda lite coola med detta besök var att Sveriges utrikesminister, Carl Bildt var där! Efter det var det bara för mig, J & Emma att åka till skolan och börja med vår epokredovisning, inte ett dugg roligt. Men vi ska väll fortsätta med den imorgon. Pappa kom och hämtade mig i globen efter jag hade hämtat ut min & matildas biljetter till dressyren i globen på lördag!

Nu väntar dom roliga skolböckerna och sen stallet!
XOXO

jag fryser!

Söndag. Fredrik kom in och väckte mig klockan tio, jag höll på att döda honom då. Så han fick gå till stallet utan mig, haha! Men bara för det kunde jag inte somna om, så jag gick väll upp vid halv elva, eller alltså jag gick ner hämtade pankisar och sen gick upp till sängen igen och kollade oth. Sen drog jag upp till stallet, jag & fritte hoppade med daimler och zinni. Det gick faktiskt jättebra. Det var ju faktiskt första gången som jag hoppade min lilla bäbis på riktigt, han tyckte det var asroligt! Fixade klart allt i stallet och sen gick jag ner till mersis. Jag & mamma fixade hennes hage, för nu får hon gå i en lite större hage, fyfan vad sönt det känns, nu är det inte långt kvar lixom! Sen var det bara att ta in alla hästisar och så.

Men alltså jävlar vad det är kallt ute. Jag tror jag dör. Två par långkalsonger, ridbyxor och mjukisbyxor. Är det ens möjligt att frysa då? Ja tydligen! Ååh jag blir typ sur, jag vill inte ens att det ska vara sånt här väder. Och inatt ska det komma in värsta stormen. Det blir ju verkligen jätteroligt, NOOOOT! Fan jävla bajsvinter. Kan inte någon komma och värma mig?
Nu väntar dom roliga matteböckerna, prov imorgon!
XOXO

rumpa

Du är en röv, precis som jennifer sa. Du kan ta dig någonstans, jag vill inte ha mer med dig att göra. Så är det bara, du förtjänar inte någon som bryr sig för du bryr dig inte ett skit tillbaka..
Igår var det iaf mys och vi hade roligt, som alltid! Haha, det nya kärleksparet verkade hitta varandra ganska bra iaf. Så nu får alla hålla tummarna, även om ni inte vet vilka det är.

Idag har jag typ bara varit i stallet, har mockat och så till alla våra små hästisar och sen var det insläpp som gällde. Så jag var typ där från tolv till fem. Det är så jävla kallt nu, man tror typ att man ska dö. Plus att det har snöat och jag vill inte ha vinter, inte än!
Nu sitter jag här själv, vi skulle egentligen ha varit två, men som jag sa, du är en röv! Tur som det är har jag ju fåt en viss persons telefonnummer nu också, så jag ska försöka vara lite glad ändå!
Nu ska väll jag ta det lite chill, kolla på film, oth & lite greys kanske. Ska göra pankisar snart också, fett gott!
XOXO

koolingkärlek

Det finns inte så mycket mer att säga än att jag älskar dig !



När allt annat känns bajs, får du mig alltid att le <3

Fixa frillan

Idag när jag åkte hem var det två skitsmå grabbar som satt och skulle hålla på att fixa frillan, dom tog tillochmed fram vax och allting. Hur sött är det inte egentligen? Killar som är lite fåfänga är ju faktiskt väldigt söta!

Idag var det en rätt värdelös dag i skolan, eller J gjorde den iaf lite mindre värdelös! Hade engelska redovisning och så, det gick faktiskt bra. Sen drog jag till globen och köpte skor, hade spanat in några fina för några dagar sen. Så jag bestämde mig snabbt för att köpa dom. Sen gick jag till ica och köpte lite julmust och lussebullar. Jag har verkligen värsta julkänslan nu och snart börjar julkalendern, wohoooo!

Kom hem, gick upp till stallet och nu är jag hemma igen. Ska plugga lite matte innan jennifer and the gang kommer hit. Det ska bli mys. Vi ska äta godis, kolla på idol med kärlekstema och hålla tummarna för ett nytt litet kärlekspar, haha!
XOXO

mysig morgon.

Mammis kom in och väckte mig i morse, då var jag hur trött som helst. Man får ju inte sova ordentligt när det är så mycket i skolan.. Men jag gick upp och fixade iordning mig som vanligt. Sen sa pappa att han skulle åka in till stan och att han skulle åka typ samma tid som bussen. Så jag tänkte att jag tar chansen, det var ju faktiskt hur kallt som helst ute och då är det inte roligt att åka kommunalt. Men å anda sidan kom jag till skolan redan halv nio. Menmen, jag behövde ju inte gå upp tidigare bara för det! Så nu har jag rättat till min stegpresentation i engelskan och jag är faktiskt ganska nöjd. När hände det sist?
Ska väll försöka göra klar hemtentan lite snabbt innan J kommer, sen ska vi visa runt några nior i skolan. Sen blire det TACOS till lunch, mumsfillibabba!
XOXO

najjs memoriiis

Jag & J har snackat lite om hur det var förut, shiiet vad roligt vi har haft i skolan egentligen. På bara typ ett och ett halv år, det är ganska sjukt. Plus att det är i skolan dessutom! Nej men alltså barnens ö, fråga olle, idol, roliga eftermiddagar i skolan osv. Jag vill göra massa sånna roliga grejjor igen. Nu typ kommer vi till skolan, drar hem och kanske ses någon helg sådär varannan månad. Det är faktiskt itne ens roligt, jag vill ha mer av förut. Det är ett och ett halvt år kvar nu och vi ska ha så jävla roligt. Det kan alla hoppa upp och sätta sig på!



I want more of this ! <3


Det är inte alltid lätt att vara chill

Plugg,plugg,plugg,plugg,plugg,plugg,plugg,plugg,plugg. Det är väll så hela min kväll, min morgondag och helg ser ut. Det känns ju inte direkt roligt. Just nu är det så himla mycket i skolan. Jag tror nästan att jag dör. Idag var det Nationella skriftliga i engelska. Det kändes faktiskt riktigt bra, men så får man väll inte säga, för då brukar det gå dåligt.. Men jag håller tummarna iaf. Sen gjorde jag & J klart vårt test reportage och det blev faktiskt så bra det kunde bli, haha! Nej men nu ser jag fram emot att göra det riktiga reportaget, jag måste säga att rörlig bild är det roligaste ämnet som finns. Jag ångrar mig inte en sekund över att jag valde det, det känns ju väldigt skönt.

Men nu måste jag göra klart stegpresentationen till steg 5 i engelskan, det kommer antagligen ta hela kvällen..
XOXO

det är sex personer före mig i kön

Sitter och väntar på att skolverket ska svara. Det är sex personer kvar och det var tolv från början, har suttit ett tag med telefonen på högtalaren nu. Weei nu är det fem personer kvar! Vi ska planera vårtat reportage som vi ska göra i rörlig bild. Ska fixa en intervju med någon från skolverket.
En sak som har gjort hela den här dagen helt okej är att Ljudkillen har sagt hej till mig, WOHOOOO! Jag känner att nu kommer den här dagen bli oförglömlig. Och alltså en sak som egentligen inte är helt okej, men har blivit helt okej nu är att vi ska sitta här i skolan fram till klockan sex, då är det dags för öppet hus. Det känns lite segt, men det kommer säkert bli roligt i slutändan iaf!
Sen kommer papi och hämtar mig i nynäs och jag kommer vara hemma klockan tio, lite mindre roligt. Sen ska man vara i skolan klockan nio morgonen därpå, för då är det Nationellt prov som gäller. Bajs på engelska är min enda kommentar.

Nu är det bara fyra personer före mig, så ska ta och koncentrera mig lite på telefonen och vad jag ska säga. Jag är ju inte så modig som alla vet. Hemtentan ska göras klar också, har bara en fråga kvar, det känns fett bra!
XOXO

ridrumpa.

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN:
Sara Madeleine Elisabeth Hernvall
FÖDD: tredje i femte åt nittioett.
BOR: torö
SMEKNAMN: lite olika.
INTRESSEN: massa olika roliga grejjor!
SKOLA: kunskapsgymnasiet i globen.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON: ja det är klart jag har!
ÅNGRAT NÅGOT: nopp.
LJUGIT: kanske någon vit lögn.
SVIKIT NÅGON: inte vad jag vet om.
KÄNNT DIG SÄMST: Nejje.
GRÅTIT: Ja
SKRATTAT: Jag skrattar för det mesta hela tiden!
VARIT SJUK: inte på riktigt iaf.
VARIT UTOMLANDS: tyvärr inte.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: haha, ingen som jag inte känner

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: När det behövs.
SKRATTAR DU OFTA: det kan man väll säga.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: ont i magen och trött.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bra tror jag
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: hahaha!
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: ja någonting har jag!

KÄRLEK!


FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: neje!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Typ så fort jag ser någon snygg kille (a)
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: det kan man väll säga.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: jag vet faktiskt inte, eller jo det gör jag!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: dessvärre inte :(
OM JA, VEM: -
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: haha ! XD
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: jaduu!
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: yes.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: är det inte kärleken som gör en lycklig?
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: SÖTA & SNYGGA!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Både och.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: inte kortare än mig
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: det kan vara snyggt med vilket som.
FÅR DU MÅNGA KILLAR: vem får jag inte ? ;)

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: just nu brunett!
ÖGON FÄRG: blåa!
LÅNGT ELLER KORT HÅR: långt
SNYGG ELLER FUL: snygg såklart!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: oftast, men inte jämt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: det har man fått höra några gånger !
ELLER TVÄRTOM?: haha, dom slår jag ner!
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: nej
HAR DU LÅNGA NAGLAR: haha nejnejnej!
SMINKAR DU DIG: japp!
VARFÖR ÄR DU INTE VACKER UTAN?: har jag sagt att jag är ful utan?

Dagens..

Låt: Bad Day - Fuel
Klädsel: Legg-ings, tunika från gina och halsband från glitter.
Frisyr: Toffs.
Smink: Det vanliga.
Vill ha: Någon att hålla i handen.
Saknad: Märtan&Veran.
Tråkigaste: Vädret & Maggan Haggan.
Måste: Plugg, plugg, plugg.
Köp: Ingenting alls.
Dricka: Päronsaft.
Mat: Tacos!
Kärlek: Det måste vara Ljudis! ^^
Dagens mående: huvudvärk, trött, illamående och ensam.

SkUuUuLaN!

Har du skolkat? Hahaha vilken fråga, mååånga gånger! ^^
Har du blivit utskälld av läraren? Nej aldrig faktiskt!
Har du glömt att göra läxan? Det har nog hänt en och annan gång
Brukar du få alla rätt? Nej, men ganska många ;)
Fått MVG ? har för höga krav för att få någonting annat..
Fått IG? Har aldrig fått ett IG
Fuskat på ett prov? Jag är nog den som hjälper andra
Bästa läraren just nu?  Jaduu, kanske Maria!
Roligaste läraren? Det måste vara Markus
Segaste läraren? Mattias & Maggan Haggan
Längsta dagen du har? Klockan tre
När slutar du på fredagar? Klockan tre
Vad åt du idag? Typ ingenting alls, ett riskorn typ ^^
Vilka åt du med? The gang - J, Sarah, Sandra, Matilda, Emma & Christian.
Roligaste lektionen idag? Ja vi hade ju bara basgrupp & svenska, så det måste vara rasterna!
Hur många pennor har du i ditt skåp? En tror jag, som Olof glömt kvar sen förra året ^^
Vad gillar du inte med skolan? Ehm jag vet inte, typ bara Maggan & Mattias typ.
Vad gör ni på era svenska lektioner? Det är ingen som kan svara på..
Senaste dagen ni börjar? Halv ett.

tIsdag

Försov mig som vanligt på tisdagar.. Men idag gick jag upp så jag hann med tidiga bussen iaf, det var ju bra! Hade basgrupp och sen hjälpe jag & J till att visa runt några nior från fruängen. Det var skönt att slippa svenskan iaf. Sen typ tjillade vi i skolan och bara sprang runt och töntade oss som vanligt fram till min mamma kom och det var dags för utvecklingssamtal. Det gick bra, bara det att jag hade lite damputbrott mot maggan, men annars gick det jättebra!
Kom hem, käkade lite och sen upp till stallet i ovädret och mocka. Drog hem och har suttit med hemtentan och engelskan nu. Inte ett dugg roligt faktiskt. Har ont i huvudet idag, jag tycker lite synd om mig själv faktiskt!
Ska nog ta och hoppa in i duschen nu !
XOXO

<3



Vad säger man?
Årets forward, hederspriset och guldbollen.
Han är gudomlig! <3

måndag

Idag var det skolan. Jennifer lurade mig imorse, jag kunde nog ha dödat henne vid det tillfället, men som tur var skämtade hon ju bara! Vi hade rörlig bild, gjorde ett litet testreportage och det gick ju inte så jävla bra, vi käkade och sen drog vi till ungdomsmottagningen. Eller alltså J åkte till handen och jag till nynäs. Jag fixade nya p-piller och missade tre bussen med sex minuter.. Lite halvsurt. Synd att alla på apoteket måsen är så jävla sega, jag tror att det är typiskt kärringar som jobbar på just apotek!
Kom hem med fyra busse, hade mys med madiz på vägen hem och sen gick jag upp och fixade lite i stallet. Hela resten av kvällen har jag suttit med hemtentan i Mediekunskap, inte särskilt roligt.. Menmen nu är jag snart klar och det är ju skönt! Den senaste timmen har spenderats framför tvn och fotbollsgalan. Man kan ju inte missa zlatan! Han har redan tagit två priser och vi märker snart om han tar ett till. Jag håller iaf tummarna!
XOXO

Jag är faktiskt bara koool!



Jag förstår inte, har inte folk humor eller?
Man kan tydligen inte ens ha roligt utan att vara en fjortis?
Nej och det underhåller 27åringar på lördagkvällar!
Och vissa tycker att jag ska skaffa mig ett liv.
Men då ska jag säga en sak,
det här är mitt liv, jag tycker om att ha roligt
med mina kära vänner. Passar inte det behöver
man inte titta på det här.
Det roligaste är att vi vet vad alla som kollar har sökt
på, så dom får skylla sig själva när dom ser det här!
Så det så.

Hej vi är glada!



Finns inte mycket att säga,
du är bäst, det är sanningen.
Jag älskar dig bästis <3

sÖndag

Gick upp vid tio, då var jag verkligen hur trött som helst! Men det var bara att ta sig upp till stallet och fixa massa. Sen tog jag in Bettis och borstade och gjorde henne fin. Sen var det något möte om "tävlingarna" vi ska ha i december och sen drog jag, mammis & bettan till sorunda. Red lektion för åsa och det måste ha varit minst tre år sen jag red för henne sist, det är säkert ännu längre. Men det gick jättebra och jag är jättenöjd. Så nu ska vi försöka komma upp lite fler gånger och se om vi kan komma lite längre!
Det snöade i sorunda! Jävla bajs, jag vill inte ha snö, då ska det vara minusgrader. Nu blir det bara slask och man vet inte vart man ska ta vägen, man vill bara gömma sig. Så när jag kom hem för ungefär en timme sen var jag iskall, så jag satte mig under duntäcket och bara chillade lite med datorn.
Men nu är det verkligen dags att börja på hemtentan som ska vara klar på onsdag. Har verkligen ingen lust just nu.. Jag känner mig inte direkt på plugga-humör! Men gör man någonsin det? Nej det gör man inte, så det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det här. Så är det bara.
XOXO

Naaajjjs

Det blev trots allt en lyckad kväll. Vi hade det skitroligt och det måste verkligen göras om, helt klart!
Nej men jag hade skitkul och jaa linn, precis som du saaa, så jävla roligt! :D
Men nu ska jag sova, måste fan upp tidigt imorgon... :/
XOXO

Gymnasiemässan

Efter sex timmars stående var mina ben döda. Nu värker mina knän och det gör ont att gå och var det ens värt det? Jag vet fan inte, eller alltså det var ju inte tråkigt, men det hade helt klart varit roligare om det var lite roligare människor där. Men alltså det var ju på sätt och vis roligt också. Jag delade iaf ut VÄLDIGT många broschyrer om man säger så. Men J jag saknade dig, hur mycket som helst!

Nu ska jag ta och kolla lite OTH innan jag somnar
XOXO

Bajs på att ha huvudvärk

Mitt huvud är fan cp, har bajs ont hela jävla tiden. Nu känns det nästan som att jag skulle kunna kräkas också, inte roligt alls. Och J ligger hemma och har blivit magsjuk.. Jag tycker synd om henne, det är inte alls roligt. Så jag ska ta hennes pass på gymnasiemässan imorgon. Kommer vara där från klockan tolv till klockan sex, haha!
Idag hade vi matte och det gick väll sådär.. Sen skulle vi haft obligatoriskt ws på rörlig bild. Men nejdå, det var bara gruppvis och frivilligt och eftersom att inte isaac var där sket vi i det. Snackade lite mer Maria om engelskan imorgon och sen drog vi hem.
Det var bara att parvla sig upp till stallet direkt när jag kom hem, hade egentligen ingen lust, men kände att jag var tvungen eftersom hon kommer behöva vila imorgon. Red bort till ridhuset och bettis var hur fin som helst, red kanske bara i en halv timme, men det räckte. Hon kan alltid göra en glad! Sen var de tlika bra att ta zinnidine när jag ändå höll på. Och han var faktiskt riktigt duktig idag! Ska försöka vara med på programridning med honom till julen, men det behövs lite mer bjudning för att det ska gå. Men jag håller tummarna!
Nu ska jag göra klart läsloggen, rätta till en engelska grej och jobba lite matte tror jag. Alltså en riktigt rolig kväll!
Men imorgon har jag sovmorgon så jag kan ta tiobussen, wohooooo!
XOXO

Varför så bitter?

Hahahaha, jag och J hade väldigt roligt på lektionen idag, men jag undrar vad det var vi skulle lära oss egentligen. Jag lyssnade inte en enda gång, eller jo, när vi lyssnade på Hassan typ, men det var bara för attdet var roligt. Annars lyssnade jag mest på J som skrattade, skrek och retades med mig.
Jag har bara en fråga, tycker Ljudis att jag är dum i huvudet ?
Jag tror verkligen att han gör det, det känns som att han kanske borde göra det.. Men jag förstår inte varför, eller jo det gör jag. "Men vill han inte ha henne ?" som J hade sagt. Han verkar lite bitter av sig & då är det ju inte ens roligt längre. Men jag ska säga att i mina drömmar, då är han allt annat än bitter ;)
XOXO

Onsdag

Sitter i skolan och muppar mig som vanligt på onsdagar. Har precis haft PH och det gick väll bra, känns ganska onödigt bara. Jag är hungrig, jag vill äta nu! Idag är det onsdag och det är nog den bästa dagen i skolan och alla kan ju bara gissa varför!
Men nu ska jag ska jag följa med J ner till support och lämna hennes dator. Sen ska vi väll äta och sen är det mediekunskap.
XOXO

Time to sleep

Blev en najs kväll med lilla Linn! Vi bara chillade, red en sväng och pratade bajs. Sånt som man bara inte kan få för mycket av helt enkelt! <3
Nu är det dags att sova, det är en ny dag imorgon.
Och gissa vem jag kommer att träffa då!?
LJUDKILLEN, WOHOOOO! :D
Så önska mig lycka till nu,
jag vet iaf vem jag ska drömma om
XOXO

bOrInG

Fick listan ifrån: sarah!
One tree hill eller O.C: haha jag måste faktiskt säga båda!
Ute- eller hemmakväll: just nu utekväll!
Salt eller sött: både och.
Lyx eller budget: LYX
Sommar eller vinter: Sommar & julen !
Vad har du på dig en ledig dag hemma: mjukiskläder från topp till tå.
Favoritresturang: ingen aning alls faktiskt. Kanske Broken i Åre ^^
Favoritfilm: Vet inte, det finns så jävla många!
Födelseort: stockholm
Smeknamn: ridrumpa
Favoritfärg: helt klart rosa!
Drömprins: En som ser ut som Zlatan. Eller Ljudkillen skulle inte heller sitta fel! XD
Favoritlåt: just nu är det kanske buckcherry - without you
Maträtt: pannkakstårta!
Favoritresemål: Brasilien
Tycker inte om: fula & tråkiga människor.
Senaste sjukhusvistelse: ehm, måste ha varit när jag gjorde gastroskopin i januari.
Favoritdricka: hallonsoda & coca cola
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt och rosa såklart!
Vad gör du när du är uttråkad: kollar på one tree hill eller typ sover.
Vad retar du dig mest på: fula människor. och sånna som tror så mycket om sig själva.
Läggdags: när jag blir trött.
Nagellack: efter humör!
Skostorlek: trettioåtta.
Syskon: hanna
Favorit pålägg: beror på.
Vilket är det vackraste ordet: hmm, jag tror att det blir sara&jennifer!
Bästa bok du läst: jadu, har ingen aning..
Är du Internetberoende: haha enda sättet för mig att hålla koll på vad som händer!
Favoritparfym: vet inte, beror på vad man är på för humör.
Gillar du snö: JAAAA!
När köpte du något åt dig själv sist: i veckan, smink!
Vilken film såg du på bio senast: Patrik 1,5
Senaste köpta skiva: Markus Fagervall -  Steal my melody
Favoritgodis: allt onyttigt är gott!
Studier eller jobb: måste nog vara jobb.
Bästa kompis: J och madiiiz ! <3
Innerstad eller liten ort: liten ort, jag trivs där jag bor ! :D
Nytt eller vintage: Nytt ska det va!

Inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Regn, regn, regn och ännu lite mer regn. Så himla tråkigt väder nu på sistone, men blir bara trött och död typ.. Slutade halv elva idag, senare än vanligt faktiskt! Sen käkade vi & drog hem.
Nu har jag nästan gjort klart läsloggen (om jag nu har gjort den på rätt sätt) och det känns ju asskönt. Så nu ska jag glo på OTH och så kommer linn med tre bussen. Vi ska ut & rida i regnet och eftersom att hästarna blev vaccinerade igår är det bäst att vi rider ut, men det kan vara mysigt det också, jag lovar! Eller det blir iaf mysigt med rätt sällskap och Linn är deinitivt rätt för det!

Bara så att alla vet så gick ljudkillen förbi oss idag och jag höll på att dö, han är bara för snygg! HAHAHA, plus att han krockade med sarah och jag blev lite sur på henne för hon kunde ha sagt åt honom att han skulle hälsa på mig. Men han hade tydligen bara sprungit därifrån. Bajs på honom.

XOXO

att fördriva tiden.

VEM
Vem är i rummet med dig? min låtsaskompis.
Vem fick du senast sms av? simon
Vem tänker du på nu? jennifer
Vem pratade du senast i telefon med? mammi
Vems hus var du senast i? mitt eget.
Vem sa du senast jag älskar dig till? J
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? jennifer
Vem önskar du var med dig nu? zlatan såklart!
Vem är din favoritsläkting? Kusin Jim <3
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Det måste nog vara sulan ! HAHAHAHA!

VAR
Var går du i skolan? Kunskapsgymnasiet i globen.
Var är din telefon? bredvid mig
Var är din mamma? där nere framför tvn
Var sover du? i min säng.
Var handlar du mest? överallt&ingenstans
Var fick du tag i tröjan du har på dig? min mosters garderob :P
Vart åkte du bil senast? Hem från tävlingen igår.
Var i ditt rum är du ? Under täcket i sängen.

VAD
Vad åt du senast? mat
Vad drack du senast? saft
Vad har du för färg på dina byxor? blåa
Vad är den närmaste saken som är blå? min byxor :P
Vad gillar du mest i skolan? rörlig bild såklart! XD
Vad har du på fötterna? hello kitty strumpor
Vad är din favoritfärg? rooooosa!
Vilken film såg du senast? bring it on
Vad hör du just nu? tvn!

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? Haha japp!
Sovit i en annan säng? jepp
Hånglat på en bio? jaa!
Hånglat i skogen? det med.
Tyckt att din kusin är het? nope
Sovit naken? Hahahaha jaa!
Kört över hastighetsgränsen? haha!
Målat om ditt rum? jarå, jag hjälpte flitigt till! ^^
Dansat framför en spegel? ofta inte?
Fått hicka? har inte alla fått det ?
Dumpat någon? ja..
Stulit pengar från en kompis? aldrig i hela mitt liv!
Hoppat i en bil med folk du just träffat? haha neje!
Varit i slagsmål? Haha med syrran iaf !
Smugit ur ditt hus? Neje!
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja det har jag väll.
Hånglat med en främling? Inte direkt.
Älskar eller saknar någon nu? Ja det är väll klart.

Bajs vad det är mycket.

Ojojojojoj vad det är mycket att göra just nu, eller jag vet inte om det verkligen är det, men det känns som att det är massor. Just nu sitter jag och håller på med en läslogg som ska bli klar till på fredag, men just nu orkar jag inte mer. Ska väll göra klart den i morgon. Har även gjort klart engelska grammatiken för steg fyra, det är ju skönt. Jag känner mig så trött på skolan nu så jag tror jag dör. Men det är bara ta tag i det så går det väll över fort hoppas jag. Bara lite mindre än fem veckor till jullov. Gud vad skönt det ska bli!

Annars har det inte hänt så mkt idag, hade rörlig bild. Vi ska börja med ett reportage. Hade en skitbra ide och det var att göra ett om hur en kille tänker, men det blev lite oseriöst. Nu ska vi istället komma på värsta grejjen, preblemet är bara att vi inte vet vad än..
Drog hem med ett bussen, pluggade lite, gick upp till stallet. Alla hästisar vaccinerades idag, så det blev ingen ridning, bara mocka massa bajs &  ta in dom. Sen kom jag hem och har pluggat, pluggat och pluggat. Och så kommer väll resten av kvällen att se ut.
XOXO

Måste man alltid vinna?

Vissa verkar inte tycka att jag ska tävla en lite för hög klass med min lilla pålle. Jag tävlar inte för att vinna, det har jag sagt hela den här säsongen. Det är min och Bettans träningstermin. Vi har bara varit ute för att få in rutin och för att se hu Bettis är på andra ställen. Sen att det inte går bra och att jag tävlar lite för svåra klasser har inte alls med saken att göra. Jag vet att jag nästan alltid kommer sist i LA, men det är ju bara träning. Hur ska man kunna bli bättre om man tävlar i de låga klasserna hela tiden? Och jag vill ju bli bättre, är det inte därför man håller på. Eller är det bara rosetterna man är ute efter?
Jag vill inte tävla LC, tycker det är tråkigt. Inga svårigheter alls, medan i LA kan vi ju faktiskt visa att vi kan rörelserna. Min häst kan dom, problemet är att hon blir spänd. Då ska vi ju hellre tävla de höga klasserna, där man rider fler rörelser. Det är ju då dom blir mer avslappnade. Spändheten gör inte så att vi inte kan utföra alla rörelser som ingår i LA, utan gör att helhetsintrycket blir sämre. Vi är bara ut för att få bort spändheten, sen är det kanske dags att satsa.
Jag tävlar för att det är roligt och för att lära mig någonting och inte för att vinna, så det så!
XOXO

söndag

Helgerna går så himla fort. På fredagen är man skitglad för att det är helg och typ en sekund senare är det söndagkväll igen. Sov en stund mitt på dagen och vaknade och trodde att jag hade försovit mig hela dagen. Men som tur är så var det ju samma dag! Hahaha. Har typ bara legat i sängen och kollat på OTH fram till middagen. Har ioförsig gjort massa matte, det känns skönt. Ska börja med läsloggen nu också, samtidigt som jag kollar på parlamentet.
Var precis i stallet, skulle ge Mersis medicin, sen var hon så söt så jag var tvungen att mysa lite med henne, det tror jag hon tyckte var kul. Jag vill verkligen kunna rida henne igen, vill kunna tävla igen. Jag vill, jag vill, jag vill.
XOXO

Ingen kommentar

Dagens tävling är jag både nöjd & inte nöjd med. Hon var superfin på framridningen och jag kände mig jätteglad! När jag kommer in i ridhuset tycker bettan att väggarna är lite konstiga, haha dom är skitfula! Så hon blev skitspänd. När hon är spänd ser hon ut som en struts, vilket inte riktigt domarna tycker om. Och inte jag heller för den delen. Så jaa, vad hände egentligen?

Men i mina ögon är bettis bäst iaf !
Till nästa säsong kommer vi igen <3

taggelitaggad

Imorgon är det tävling, jag är fett taggad alltså! Har typ varit i stallet från ett klockan ett till klockan sju idag, haha. Först red jag en sväng på z, faktiskt riktigt fin! Sen trimmade jag & bettis lite för imorgon, det gick hur bra som helst. Sen har jag bara fixat allt i stallet, tog typ extra lång tid på mig. Skönt att få rensa huvudet och att bara få göra någonting roligt. Det behövs sådana här dagar.
När jag kom hem käkade vi & sen har jag kollat på OTH & sista avsnittet av Greys, helt ensam.. Nej men nu får njag lov att sluta deppa och tänka på imorgon istället.
XOXO

-

den känslan som fanns igår försvann snabbt.
det finns bara ett ord som passar in på dig, jävla idiot!

...

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Fredag is the shiiiit

Var i skolan vid nio idag, jag & j fixade klart ljudläggningsuppgiften, jag tror faktiskt ändå att den blev så bra den kan bli! Hahahaha. Men sen typ käkade vi, köpte smink till mig och så gjorde jag klart engelskan. Sen hade vi engelska lektion och vi fick sluta hela fem minuter tidigare, wohoooo! Haha, faktiskt första gången det händer..
Jag drog hem kom hem och när jag kom fram var det mörkt.. Upp till stallet & mocka och sen red jag. Och bettis var hur fin som helst, jag skojjar inte. Enda problemet nu är att hon blir så taggad, framförallt i program, så jag vet inte riktigt hur jag ska få det att se lite harmoniskt ut, haha! Nej men hon var grymt fin idag och jag var så stolt över henne.
Drog hem, käkade och kollade på idol. Jag måste ju faktiskt säga att Alice och Kevin är bäst. Även om jag typ hejjar på RockRobin bara för att han är han och hur cool som helst. Han är lixom årets Curley med en liten touch av Markus. Så jaa, jag tror jag dööööör!

Men nu ska jag iaf städa mitt rum, det ser ungefär ut som i en svinstia tror jag, inte så konstigt med tanke på att det är jag som bor där. Så man kan ju egentligen inte förvänta sig så mycket annat. Men det är verkligen dags att ta tag i det nu.
XOXO

Kiwifrukt

Nu är jag klar med engelskan, wohooo! Har inte pluggat så mycket på grammatiken, men lite iaf.. Men vafan man kan inte alltid ligga på topp lixom och jag har fått bra på alla andra läxförhör såatt.. Men nu gör mitt huvud bajsont igen, jag har ingenaning om varför, men bajs på det. Har väll varit ett rätt lång dag idag. Började med matte, egentligen ganska lätt, men iaf jobbigt. Sen käkade vi lunch och sen la vi ljud på en film och bajs vad tråkigt det är... Klockan tre var det dags för möte med marknadsföringsgruppen, haha! Om öppet hus & gymnasiemässan typ, jag & J har blivit fett nördiga jue! Sen fick jag tre biobiljetter av Dan, för malmöresan, det var ju jävligt najs faktiskt för sen kommer jag få minst fyra till, haha! SÅ vem vill gå på bio med mig?

Nu ska jag snart sova, är nyduschad och ska dricka lite saft & kolla på ett avsnitt av OTH,
så kanske jag mår bättre sen!
XOXO

Varför i helvete är du så jävla snygg Ljudis? Det gör mig ledsen !

I'm really good at Swenglish!

Haha, sitter och pluggar engelska. Eller jag vet inte om det är engelska jag skriver? Haha, jag tror fan på ett IG här.. Nej men alltså jag tror inte att jag kommer att få VG, jag kommer att få G. Och ja hörrni, det kommer bli saras första i världshistorien (förutom i första betyget 8an då jag hade ett, bara för att vi inte hade läst teknik ännu!). Så ja, jag kommer nog bli fett besviken på mig själv.. Aja, ska nog lägga ner mer tid på det är på att sitta här. Jag orkar inte skriva om en jävla bok, det är tråkigt. Jag vill bara göra roliga saker, så det så!
XOXO

<3

Det visade sig att jag var med i ridsport special.
Så himla klockrent faktiskt.



"Min ponny är det bästa som finns!
Vi ska aldrig skiljas åt. Och han
älskar rosa precis som jag!" <3

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar mersan. <333

trött till tusen

plugg,plugg,plugg. Kan inte den här terminen ta slut nu? Det känns som att vi har så himla mycket att göra, men det är så förbannat svårt att komma igång med allting.. Men efter den här terminen blir det ingen mer matte för i år och ingen mer engelska för hela mitt liv. Fy satan vad skönt. Mediekunskapen är också slut då, vilket också är hur skönt som helst !
Jag är trött nu, men kommer typ ändå inte kunna sova, jag bara känner det.. Känner mig typ stressad över allt pluggande. Bajsbajsbajsbajsbajs, så känner jag just nu.
Men nu är det dags att hoppa in i duschen !
XOXO

Good fucking morning

Hanna kom in till mig tio över sju imorse och frågade om jag hade nagelacksbortagning. Jag fick damp för när jag väl har vaknat på morgonen kan jag inte somna om. Det är verkligen inte roligt. Så jag la mig och kollade lite one tre hill. Mitt huvud håller på att sprängas i tusen bitar, känns det som iaf. Jag förstår inte, det ska ju gå över när man sover, men tydligen inte på mig. Det värsta är att jag alltid mår så illa när jag har ont i huvudet också.. Men jag ska ta och plugga lite engelska nu, sen är det dags att städa rummet och ännu mer plugg.. Det kommer nog bli en lite jobbig dag, menmen. Sånna dagar måste ju finnas också.
Men till att börja med ska jag nog ta och ta en huvudvärkstablett och kolla lite oprah !
XOXO

Söderköping tur & retur

Vi begav oss från stallet klockan tio imorse och var tillbaka klockan sex igen. En dag som mestadels spenderades i bilen och jag sov ju iaf ganska skönt! Vi kom fram till kliniken med Bettan vid ett och då körde dom igång direkt. Det gick faktiskt jättebra, nu fick hon en mer permanent lagning, så förhoppningsvis behöver vi inte komma tillbaka för än om ett halvår. Det känns ju jätteskönt! Sen åkte vi tillbaka vid tre, stannade och handlade på donken också. Ganska gott om jag får säga så.

Nu är jag trött och har ont i huvudet, min kropp är helt seg. Skönt att jag är ledig imorgon bara, men då blir det en väldans massa plugg istället. Men det är skönt att bara få vara hemma. Ska kanske ta och göra pannkakor, det är ju alltid gott! Men nu ska jag ta och kolla på filmen "No country for old men", eftersom att jag läst boken så tillhör det min engelskauppgift. Hoppas den är bra bara, men boken var faktiskt riktigt bra!
See you later alligator,
XOXO

Himlen är oskyldigt blå

Är allt påväg att bli bra nu? Det känns som det, men vafan vet jag. Det känns så hela tiden, men sen skiter sig allt igen. Jag vill inte ha de så. Det är är fan din sista chans, tar du inte den, då får du fan skylla dig själv. Jag förtjänar bättre. Det är bara så. Men snälla, ta din chans, jag hoppas att du gör det. Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!

Everything will be alright, right?

kalltkalltkallt

Skola idag, ioförsig ganska lugnt, det var ju bara att ha rörlig bild och ja, vi skulle typ filma lite ljud och sedan lägga in det på en film som inte hade något ljud. Det var ju inte direkt jätteroligt, menmen. Plus att våran lärarkandidat suger, kan dom inte skaffa en som är bra? Han hjälper en lixom inte ens, han är bara konstig. Och måste den riktiga läraren skaffa barn? Jomenvisst, det är jätteroligt för honom. Men måste han göra det i London ? Men hoppas att han kommer att fortsätta, för att han är grym!
Jag & J drog hem lite tidigare, båda var trötta och sega typ. Och nu kom jag hem. Har precis ätit lite gröt. Ska väll upp till stallet nu också, tänkte att det kanske var bra eftersom att det är tävling på söndag och jag inte har ridit på hela helgen! Så det börjar bli dags. Man är bara så himla trött, det är inte heller så kul att det är kallt ute. Man fryser låren av sig när man rider då. Men får ta med en filt som man kan lägga över benen på vägen tillbaka till stallet!

XOXO

och nu ?

Det känns som att jag är trött på det här nu. Jag vill vara trött på dig, men jag är inte det. Fuck, fuck, fuck. Jag orkar inte med att ha det såhär. Jag vill vara en sån som bara bryr sig om sig själv just nu. Jag förtjänar någon bättre, det vet jag! Men varför är det så svårt att bara släppa taget?

jag vill vara trött på dig, jag vill vara trött på dig, jag vill vara trött på dig!
varför i helvete är det så svårt?

Sweet November

Nu är lovet slut. Fan vad det har gått fort alltså. Men egentligen har jag inte gjort så mycket.. På sätt och vis ska det bli skönt med skolan igen, jag tycker om rutinerna. Man bara gör allting man ska och jag känner mig mycket piggare då. Just nu är jag trött hela tiden och känner mig bara seg.
Igår blev ju inte direkt en rolig kväll. Eller jag menar inte att den blev tråkig, men vi blev hemma och bara satt och töntade oss som vanligt. Det hände väll ungefär en rolig sak, det var när vi var och åt pizza. När vi var påväg att gå kom det fram en kill. En riktigt ful kille dessutom och frågade mig hur gammal jag var. Haha, jag började väll nästan stamm (som vanligt) och sa att jag var sjutton. Han ba FAAAAAN! Då började jag bli lite rädd faktiskt. Men sen sa han att han och hans kompis hade suttit och slagit vad om hur gammal jag var. Verkligen roligt att höra att folk sitter och glor på en när man käkar pizza för då är man ju alltid jätte sexig, not. Menmen, sen följde dom typ efter oss, eller bara några meter, men vi hann bli lite rädda. Haha, men sen gick dom åt ett annat håll, det var ju tur för oss. Men jag tror att det var mina fula röda strumpbyxom som skrämde iväg dom.
Jag drog hem från tungelsta vid ett idag och var typ astrött. Men sen var det bara gå upp till stallet och fixa och sen plugga. Jag har läst ut min engelska bok nu, jag läste över hundra sidor idag. Det tycker jag var duktigt iaf! Sen har jag gjort lite matte också. Imorgon blir det en rolig start på veckan. Kommer väll plugga rumpan av mig som vanligt.

Men nu ska jag ta & kolla på en bring it on film och sen sova. Det är ju faktiskt en dag imorgon också!
XOXO

SJ

Sitter här i sängen och har gjort iordning mig. J sitter bredvis och kollar på mina nagelack, det är ju alltid roligt. Vi ska snart åka till tungelsta och typ käka, sen bär det av, någonstans vi inte vet. Men någonting ska vi väll kunna hitta på! Haha, vi får väll se. Men det kommer säkert sluta med en hemmakväll, men det är alltid roligt att vara med J!
Nu ska vi faktiskt skynda oss lite, så vi inte missar bussen, men ha en rolig halloween !
XOXO

Halloweenpartaj?

Om det är någon som vill träffa mig & J ikväll är det bara att ringa, vi är öppna för alla förslag tror jag! :D <3