Hjärta oss!

Tack älskling för att du alltid lyckas ta bort klumpen i magen.
Att du alltid lyckas få mig att skratta.
Tack för att jag aldrig kan vara sur på mig
och för att du är du.
Tack för att du får mig att må bra
XOXO

Det känns rätt, men ändå så fel!


Det känns så fel att släppa taget. Du har lixom jämt varit min. Visserligen kommer du alltid att vara det också, men inte på samma sätt. Har iaf hittat en medryttare nu, som ska rida minst fyra dagar i veckan från och med första juli. Inte långt kvar. Fyra dagar i veckan lixom. Hur känns det på en skala? Bajs, just nu faktiskt. Jag vill inte släppa taget. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Prutt på dethär.
Snälla krymp mig, gör mig liten eller vad som helst. Peter Pan kanske bara kan komma och hämta mig och göra mig till barn igen. Där jag och mersan alltid kan ha varandra.
Mitt hjärta gråter när jag tänker på dethär, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

jag vill inte gå vidare.
jag vill inte lämna allt fint bakom mig.
jag vill inte att mersan inte ska få vara med längre.
jag vill bara ha all tid framför mig.
mersan är den bästa jag vet!
XOXO

När man måste ta ett extra stort kliv

Imorse tog jag lite sovmorgon, kanske en halv timme, för då kunde jag få skjuts till bussen. Framförallt eftersom att det regnade. Då har man ju inte direkt lust att gå tiotusen mil för att komma till bussen. Men iaf i skolan gick allting bajs, förutom att jag och j blir snygga på film! Men aa, det finns inget mer att säga faktiskt.
Åkte hem med ettbussen, drog upp till stallet. Kom på att det kunde vara smart att rida igenom programmet en gång och det gick väll sådär. Haha, samlad galopp vet vi inte riktigt vad det betyder och ja, tiometersvolter i galopp, vad är det? Alltså ja, men med tanke på våra förutsättningar för att ta oss igenom ett LA:4 program så tycker jag att hon skötte sig bra. Mellantraverna var iaf gudomliga, sådär som man bara tror att man ser på tv, fast kanske inte riktigt lika bra. Men känslan finns iaf.
Sen vare hannas avslutningsshow och det var ju faktiskt asroligt. Träffade min gamla vän wall också och det var mycket trevligt måste jag säga. Så himla roligt att träffa alla gamla vänner man inte har träffat på tusen år.

Men alltså, någonting är inte riktigt rätt i min mage. Jag vetitusan vad. Men någonting är inte som det ska. Allting känns bara konstigt och jag bara känner ingenting just nu. Ska bli skönt med sommarlov, skönt att få jobba lite och skönt att lägga ner all sin tid på hästarna. Jag saknar märta och vera också, får åka och hälsa på dom nästa vecka helt enkelt.
hmmf, kan någon bara var snäll och ta bort klumpen i magen.
XOXO

En riktigt ful dag

Imorse vaknade jag med samma huvudvärk som jag hade igår. Hur kul är det lixom att den inte ens går över efter en asastark alvedon och jättemycket sömn. Nej det är inte ett dugg roligt. Så jag var inte direkt jättetaggad på att gå upp, plus att jag hade allt mitt smink utom mascaran hemma hos andreas. Så jag snoozade i typ en timme. Men nu sitter jag här i skolan, jag mår illa och bajs, jag orkar inte vara här. Men måste man så måste man. Kanske ska se till att jag kan åka hem med ett bussen? Får iaf se hur det går med multimedian först och främst, det känns som det viktigaste just nu.
Åååh, men jag vill bara hem och mysa med mina små tottisar, jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har blivit helt galen i dom (mycket värre än vanligt). Men jag antar att det bara är positivt.
Men herregud vad jag är ful idag. Tanken var att jag skulle ha duschat och det i morse, men det hann jag ju inte direkt. Så håret är riktigt jävla bajsfult och uppsatt i en bajsful toffs. Men hej, jag är glad ändå!
XOXO

Vad du är snäll min kära lilla häst


Det väremer i hjärtat, min häst är den bästa som finns, så är det bara. Och ja, det är sämst kvalitet på bilderna eftersom att det regnade. Men hon är så himla fin att det faktiskt inte spelar någon som helst roll. Jag är så himla kär i min häst. Det pirrar typ i magen när jag tänker på henne. Vi har framtiden för oss, hur tufft det än har varit och hur tufft det än kommer att bli. Vi kommer att göra något bra tillsammans, det vet jag. Jag känner i hjärtat att vi helt enkelt är perfekta för varandra.
XOXO


Ett år minus åtta månader

Puss på andreas, puss på att han är min och puss på att han är världens bästa pojkvän. Det finns helt enkelt inte mer att säga än att han är den bästa som finns!
Nu ska jag ta och gå och lägga mig, för mitt huvud gör fortfarande asont och jag är tröttis. Och imorgon är det en viktig skoldag, så jag måste upp också. Så godnatt.
XOXO

Något som alltid värmer i hjärtat


Baby I can see your halo

Det är sommar, sommar sommar! Gud vad det är bra. Snart blire sommarlov också, jag har exakt 7 obligatoriska skoldagar kvar, är det oskönt eller? Nej men idag har jag suttit med multimedian i stort sett hela dagen och det går verkligen inte frammåt. Så jag får väll helt enkelt verkligen ta hjälp av albin imorgon, tråkigt. Har mest glott på greys också, har ont i huvudet och känner mig bara hängig. Ska snart dra upp till stallet och rida, längtar verkligen efter mina små söta hästisar nu!
Men ååh vad jag längtar till sommaren, jag längtar efter att bara chilla, sola och vara tokkär. Inte för att jag inte är kär nu, men det är speciellt på sommaren, helt klart.
Nej nu ska jag koncentrera mig på tvn och min kladdkaka!
XOXO

Puss

Tack för att du tar bort klumpen i magen.
Tack för att du får mig att skratta.
Tack för att du alltid gör mig glad.
Tack för att jag inte kan vara sur på dig.
Tack för att du får mig att somna.
Tack för att du gör mig lycklig.
Tack för att du är du.

Jag tackar gudarna för att andreas finns <3

Vi som inte är ett fan av Eva Ryris

Igår var det jobb hela kvällen, var i sorunda och tränade för åsa på dagen också, det gick superbra! Andreas kom efter jag hade slutat och vi skulle mysa och kolla på film, men jag somnade så fort vi satte oss framför tvn, haha. Sen kröp vi ner och bara myste och var kära.
Imorse var det ändå ganska lugnt, behövde bara gå upp till stallet kvart i åtta och fixa allting. Det var ju tävling på hufvudsta och ja, det är inte direkt världens roligaste tävlingsplats, det händer lixom saker överallt. I första klassen var hon därför asspänd, men fick bra på traven och sämre på galoppen som väntat. Men var ändå väldigt nöjd eftersom att hon var så himla spänd. Kom väll typ i mitten. I andra klassen var hon tusen gånger finare och jag kände mig jättenöjd. Hon var inte alls lika spänd och hon var asafin i traven. Men ja, världens konstigaste domare dömde och en brud som hade en häst som gick bakom handen konstant genom hela programmet plus red fel två gånger slog mig med typ hur mycket som helst. Ja, vad ska man säga? Jag känner mig iaf jättenöjd för bettis var hur duktig som helst.
Imorgon blire jobb och sen filmning med bästisen och hennes boyfriend och min bf och kanske några till? Vi ska filma kondomer, det blir roligt. Men nu ska jag ta och städa mitt väldigt stökiga rum och sen gå och sussa, är tröttis.
XOXO

En ful blåsa på lilltån

Nu är jag trött, man bli ju lixom det av att först missat bussen eftersom att jag glömde bort att det var en röd dag, sen rida och efter det jobba. Men det gick asabra att rida idag, jag är verkligen helt kär i mina tottis faktiskt. Sen blev det jobba, visserligen var det inte sådär jättemycket gäster, men ändå så blir benen helt slut.
Vet inte varför, men jag känner mig verkligen bara helt off. Varför känner man sig bara ledsen? Det är verkligen inte roligt. Min mage känns helt cp, eller allt känns cp. Alla dumma tankar och funderingar försvinner visserligen i stallet och på jobbet, men resten av tiden är det något som stör mig. Jag orkar helt enkelt inte med det här. Så god natt
XOXO

Frågetecken

Varför aldrig känna sig nöjd. Eller aldrig och aldrig är ju synd att säga. Men varför inte känns att man räcker till, att man inte är tillräcklig. Två prov idag, fick det bästa som gick och sen att en liten bajsgrej kan få en att känna sig sämst i världen. Prutt på det, prutt på att man tar allt personligt då, att bara känna sig ledsen. Men smällar man får ta antar jag. Just idag önskar jag att det var sommaren tvåtusenfyra, med min bästis. Men man växer väll ifrån varandra antar jag.
XOXO

Min mage är väldigt sugen på mat

Godmorgon alla glad och lite småsura!
Nej men nu sitter jag i skolan och ska väll ha ett prov i multimedia om ett tag, haha vi får väll se hur det går egentligen.. Idag kommer bli en lång dag, efter lunch har vi ju ett svenskaprov till och sen har jag och jennifer möte med studentkommiten, roligt! Vi kommer nog få den bästa av alla studenter!
Ikväll ska jag hem till min käraste och vi ska kanske åka till ösmo och kolla på fotboll, det är ju derby och hanna ska spela, så man är ju lite sugen på att dra och kolla. Förhoppningsvis är min kille också lite intresserad, hanna försökte iaf övertala honom i helgen och då sa han ja. Så jag håller tummarna, för det var länge sen jag såg lite fotboll.
Jag undrar lite när tant j har tänkt att komma, snart hoppas jag verkligen!
XOXO

Tralalala imorgon blir det helg!

Och så var man ett steg närmare körtkortet, var på Gillinge idag och det gick ju verkligen bra iaf, så nu var den biten iaf klar. Det sköna och också lite läskiga var att jag fick åka helt ensam, lite läskigt, men ändå hur skönt som helst! Men nu har man ju hängt upp och ner i en bil också och efter det fick jag ont i huvet som har suttit i ända till nu, verkligen värdelöst. Kvällen har spenderats i stallet med bettis och det gick asbra att rida! Sen har jag pluggat massa, två prov imorgon lixom.
Men sen är det helg, hur skönt är inte det på en skala lixom! Men det blir jobb på kvällen på torsdagen, träning i sorunda med åsa på fredag förmiddag och jobb på kvällen, på lördag är det tävling HELA dagen och på söndag är det jobb. Men det låter ändå ganska najs eftersom att det är fett roligt att jobba också.
Men nu ska jag ta och kolla klart på dethär greys avsnittet och sen sova
XOXO

Måndagar är inte så roliga dagar

Igår blev det sent, alldeles för sent. Jag tror att jag gick och la mig vid halv tre, då hade jag gjort klart uppdraget och pluggat till provet och nöjd som jag var somnade jag gott. Men jag fick starkt ångra imorse att jag hade ansträngt mig så himla länge kvällen innan, så det fick bli två timmars sovmorgon (vilket inte märktes ett dugg) och så åkte jag in till skolan till lunchen. Men en sak som var skönt var ju att jag var klar med uppdraget och inte behlvde stanna särskilt länge, plus att provet gick så fort så jag hann med tre bussen hem. Skönt som attans faktiskt!
Idag blire lite smått multimedia plugg eftersom att vi har prov i det på onsdag plus att jag måste plugga svenska eftersom att jag har svenska prov då också. Men jag ska inte klaga, jag menar så himla många prov har vi ju faktiskt inte haft, inte ens tio tror jag sammanlagt sen i ettan. Då är visserligen inte nationella inräknade, men dom kan man ju ändå inte plugga till!
Det är tråkigt väder ute och man höll på att frysa ihjäl när man väntade på bussen, men sen träffade jag min bästa vän och ja, vad ska man säga. Man blir helt enkelt bara glad av att se henne! Jag förstår inte riktigt för att det är inte så jobbigt när vi inte ses på typ ganska länge, vi klarar oss bra på egen hand. Men samtidigt så klarar jag mig inte utan henne, för bara vetskapen om att hon alltid finns, att det bara är att ringa eller komma förbi får mig att må bra! Så det blev att prata av sig rejält eftersom vi inte träffats på länge, men vi kanske får försöka ses någon dag snart och bara mysa gärnet. Det tycker iaf jag.
Nu ska jag hoppa in i duschen, snart kommer nog andreas också och vi ska äta thaimat, MUMS!
XOXO

Det luktar iaf sommar ute

Just nu är jag så himla trött på dethär att jag skulle kunna döda någon. Ja, jag är så trött på att instruktionerna till uppdraget ungefär är lika bra som om dom hade stått på kinesiska. Jättekul, verkligen jättekul! Jag har suttit med uppdraget hela förbannade dagen nu och är fortfarande inte klar. Och hur mycket har jag skrivit på en skala egentligen? Ja typ 5 sidor och det är ju inte ens mycket. Nej men nu är jag nog i stort sett klar. Ska bara orka läsa igenom allt och rätta till alla hundra tusen fel, konstiga meningar och frågetecken jag har skrivit dit när jag inte orkat kolla upp faktan ordentligt. Ja, men att gå och lägga sig sent verkar som min grej faktiskt. Men en bra sak är att provet imorgon antagligen kommer att bli lätt för jag fick reda på förut att det är frågor från dom gamla proven och dom har ju vi redan, så wohooo säger jag!
Var uppe och nattade hästarna för en timme sen kanske och det luktar verkligen sommar ute, hur mysigt är inte det på en skala? Jag längtar verkligen till sommaren nu, grilla, dra ut med båten och bara chilla. Fy tysan vad mysig den här sommaren kommer att bli, det är ett som är säkert. Men nu är det verkligen hög tid att fortsätta med pluggandet. Sov gott alla som redan ligger och sussar sött och som ska krypa ner nu!
XOXO

Söndagar är inte roliga dagar

Godmorgon, eller ja, vi har ju varit vakna sen halv elva, men har mest bara chillat hela morgonen. Ätit en ordentlig frukost och bara busat, mysigt med helg igen tillsammans med den man är kär i! Men nu har andreas åkt hem, hans mamma skulle jobba och behövde bilen, plus att jag måste plugga som en tok, så det är bara att sätta igång. Har inte ens gjort klart historiaarbetet som ska in imorgon eller pluggat särskilt mycket till provet, kulkul. Resten av familjen ska åka och kolla på en lägenhet i nynäs och ja, det hade ju varit najs att följa med, men jag måste stanna hemma och plugga. Sen är man ju assugen på att rida bettan nu också, men det får man väll se sen om man hinner, måste ju trots allt prioritera skolan.
Jag gillar inte söndagar, man har typ en klump i magen bara för att det är söndag och man vet att skolan börjar imorgon. Visserligen är det kort vecka, men jag har verkligen mycket i skolan att göra.
Men jag ska nog ta och baka en kladdkaka sen, det känns som att man kan behöva det om man ska plugga en hel dag.
XOXO

Ehm, konstiga gäster!?

Redovisning av vår marknadsföringsplan för kunskapsgymnasiet globen. Det gick som en dans på rosor och dan gillade verkligen vår film, det var roligt. Sen blev det käk med sköna gänget i skolan och sen drog jag hem. Läste ut boken då också, så jag hann börja skriva lite på tåget tillochmed. DUKTIGA jag! Sen har det varit stallet för hela slanten och jag har ryckt man, ridit, badat och flätat mersan plus packat allt inför imorgon. Så nu är jag hemma igen, tidigt för att vara jag.
Det är några gäster här, dom kommer från åsarna och pratar konstigt. Jag luktar häst och mamma har duschen, ja kan det bli bättre? Nej. Plus att jane är här och städar, så jag kan inte ens gömma mig på mitt rum, utan måste sitta i vardagsrummet, GREAT! Ikväll kommer förhoppningsvis andreas hit, eller annars blir jag typ lite arg.
Men nu ska jag vara lite duktig och plugga lite historia, jag kommer vara bäst på oskar schindler sen iaf!
XOXO

Hah skolans pinsammaste!

Sitter och väntar på att andreas ska komma tillbaka och ge mig massage, för nu har jag gett honom massa massage. Nej men vi har det bara allmänt jättemysigt och är kära, det är bra!
Och sarah, vi gillar inte att du sviker rutis sådär genom att vara otrogen med alex med kepsen, det är inte helt okej! Jag hoppas att du har förstått det nu och att du tar rutbyxan på allvar, för jag tror att han är lite smått kär i dig, efter alla ansträningar vi har lagt ner vore det konstigt om han inte var det.
Nej men imorgon har vi redovisning på mediekommunikationen och ja, vi är väll bäst som vanligt? Ja, jag antar iaf att det kommer att gå fett bra, men tanke på att vi dessutom har skolans snyggaste power point också!

Men nu ska jag ta och tjilla en aning tills andreas kommer ner igen.
XOXO

Men hej, jag är pigg

Idag har det blivit en mysig dag i femman, men attans så seg man blir efter det. Vi har gjort klart informationsfilmen om skolan, typ fixat klart hur vi vill att hemsidan ska se ut och ja hela presentationen till imorgon. Vi är då bara för bra må jag säga! Hann tillochmed hem med fyra bussen, vilket jag inte trodde skulle vara möjligt. Men är man cool så är man!
Har även varit duktig och läst jättemycket i min engelska historiabok. Orka att jag väljer att läsa en bok för att kunna göra mitt uppdrag i historia och till råga på allt får det bli en engelsk bok när jag är sämst på engelska. Men jag har fyrtio sidor kvar nu, vilket är asbra för det hinner jag läsa ut idag och kanske en stund på bussen till skolan imorgon.
Det fick bli en stallfri dag idag, känns bättre om mersan verkligen är pigg & glad imorgon och på tävlingen lixom. Hon har ju trots allt inte gått sådär jättemycket nu. Nu ska jag nog ta och plugga lite körkortsteori och sen blire att åka in till nynäs och busa med världens bästa pojvkän. Jag har nog blivit helt besatt i honom för tillfället, men det är väll en bra sak?
XOXO

Och så var det onsdag igen

Ja, alltså på sätt och vis så känns ju det lite tråkigt. Andreas var ju tvungen att jobba idag, inte så roligt. Men det var verkligen hur mysigt som helst att vakna tillsammans, vi typ låg och mös i 45 minuter bara. Jag är helt pirrig i magen fortfarande typ! Men jag ska väll dra hem nu och plugga hela dagen, måste verkligen komma någonstans med mitt kära historiauppdrag som ska vara inne på måndag, KUL! Fan, att man inte kunde ha fått uppgiften betydligt mycket tidigare, det hade verkligen behövts. Menmen, nu är det som det är och jag får helt enkelt plugga rumpan av mig. Får se, har en plan på att åka in till nynäs ikväll också, det känns som att jag är värd det. Hoppas bara att min pojkvän tänker lite samma sak, men vi får se vad som händer.
XOXO

Jag är bara så förbannat glad!

Vilken underbar dag egentligen. Eller alltså att bara få vakna upp i andreas säng, känna lukten av att vara här och veta att han var påväg hem var för underbart för att vara sant. Nu känns det som att sjutton dagar har gått jättefort och ja, nu är han lixom hemma! Åkte hem med ett bussen en snabbis för att rida mersan, det är ju tävling på lördag, så det blir ridning varje dag nu!
Men ja, jag har lixom inte känt mig såhär glad på hur länge som helst. Det pirrar i magen varenda gång jag tittar på andreas. Han gör mig verkligen bara så himla glad. En fin väska fick jag också från thailand, den var verkligen asfin, men det bästa var att jag fick andreas igen!
Gud vad jag önskar att man alltid kan få vara såhär lycklig

Cause I can't help it if you look like an angel
Can't help it if I wanna kiss you in the rain so
Come feel this magic I've been feeling since I met you
Can't help it if there's no one else
I can't help myself 
<3

Noll dagar kvar

Och idag var jag hemma hos andreas när han kom, eftersom att jag sov här. Det var så himla mysigt att ligga i hans säng och vänta på att han skulle komma hem. Nu är jag vekligen glad, så himla lycklig!
Men nu ska vi ta och fortsätta mysa tror jag, det behövs verkligen
XOXO

En dag kvar



Egentligen är det ju typ bara tolv timmar, eller ännu mindre. Alltså shiiit, nu börjar det verkligen pirra i min mage! Och jag som hade tänkt att plugga lite, det har det inte blivit mycket av. Ska nog kanske kolla lite Greys och så istället. Har ingen lust att plugga. Nej men imorgon när jag vaknar är andreas i Sverige och påväg hem, det är så himla bra. Nu känns det ändå på sätt och vis som att det har gått fort, även om det har gått skitlångsamt! Nej men gud vad jag bara vill ha imorgon nu. Det känns nästan som att det är julafton imorgon faktiskt, haha. Jag är som ett litet barn, men jag är verkligen så himla glad bara!
Juste, idag är det marsellas födelsedag, hon är ju bara för gullig !

It's a beautiful day Now I'll be ok now that you're not away
Yesterday was a terrible day But now that you're here I'm ok
Cause you don't know how much I, I need you
Please don't go You're so wonderful
This I swear, this I know

You, oh you, every single thing you do I'm so proud of you
What you do When you do the things you do
They're so you

So thanks for your help You shine so bright
You are the star that's in my sky
And I am yours and you are mine <3


En dag kvar

Idag vaknade jag med en väldigt speciell känsla i magen. Imorgon kommer andreas hem, det är så himla bra. Jag tror nästan att jag dör för jag är så glad!
Men idag ska jag till sjukhuset med min sjukdom. Är det snyggt att det är en sjukdom eller? Haha, men ja, det är en sjukdom och det bästa med den är att alla blir så snälla mot en.
Nej men nu ska jag bara chilla lite och kolla på ett avsnitt greys, vi ska åka klockan nio.
XOXO

Två dagar kvar



Ojdå, imorgon är lixom dan före doppardagen. Det känns så himla bra och jag är bara jätteglad! Imorgon är det lixom imorgon han kommer hem, det är underbart! Den här låten är nog världens sötaste låt, så himla fin faktiskt. Och jag bara älskar den. Jag kan verkligen inte sluta att lyssna på den. Jag längtar så himla mycket efter att få mysa igen! Men nu ska jag ta och sova, så att det blir imorgon.
Då blir det ingen skola för mig, ska till läkaren med mitt glutentjofräs och sen ska jag rida mersan. Vi ska ju tävla på lördag och ja, för våra favoritdomare, Mia och Rydis, så himla roligt!
Men nu ska jag ta och drömma lite om min söta pojkvän som förövrigt är världens bästa! <3

When i saw your face It was like a space
In my heart was filled It's like i knew
From the very start, That you were every other part of me
It's like I have loved you since From the moment when
Since time began, You fill My Heart
<3

Två dagar kvar

Imorse försov jag mig. Andra gången på tre år som det händer när det är tävling. Men det gjorde inte särskilt mycket för att det var väldigt segt på tävlingsplatsen när vi kom fram och vi lastade ur bettan ungefär en och en halv timme för tidigt.. Inte direkt roligt. Men efter lite sura miner blev det snabbt glada miner på framridningen, för hon var jättesuperduper fin! Inne på banan skötte hon sig jättebra. Självklart kan det bli bättre, för det kan det alltid. Men jag kände att jag gjorde det bästa vi kunde just då och kom precis utanför placering på 63,7%. Haha, jag slog min gamla ridlärare med ett poäng, det tyckte hon var lite busigt av mig!
Sen vare några timmars väntan och sen vare lb. Den domaren var nog lite cp, för hon låg VÄLDIGT lågt för att vara lokal lc&lb tävling, men det är smällar man får ta och jag är jättenöjd med att hamna i mitten. Då hon faktiskt är spänd i galoppen, men domaren sa väldigt snälla saker också. Hon sa att bettan var riktigt fin och att det var synd att hon spände sig så i galoppen, för om hon inte skulle det skulle allt bli riktigt, riktigt bra! Men alltså jag fick ändå skitbra på travprogrammet, fyra 7or och 8a på mellantraven. Sen är det ju lixom galoppen som drar ner och det vet jag. Men jag känner mig så himla nöjd, för jag vet att vi verkligen är på gång nu. Vi har kommit så himla långt på vägen nu och det är inte långt kvar tills det blir riktigt bra. Jag menar, nu galopperar hon, fattar rätt galopp utan sura miner och sparkar ingenting! Så någonstans har vi kommit iaf.
Jag gillar bettan, hon är underbar!

Idag är det lixmo bara två dagar kvar. Jag blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på det. TVÅ DAGAR, det går asfort, framförallt eftersom att den här dagen typ redan är slut!
XOXO

Tre dagar kvar



Jag längtar efter min prins som en tok, jag förstår inte att man kan sakna någon så mycket. Men det pirrar i min mage samtidigt, för snart ses vi igen. Det känns så himla bra! Men inte ett endaste litet sms har man fått idag och töntig som man är så är jag jätteorolig. Men det ska väll inte ha hänt något! Jag menar pengarna på mobilen kan va slut eller vad som helst. Man får ju hoppas på att jag får ett litet gulligt litet sms snart, det skulle verkligen kännas bra.
Sitter och glor på robinson nu, helt ensam hemma. Och jag hatar att göra det utan andreas, det är lixom inte samma sak. Idag tror jag att jag har kollat på filmen jag har på min mobil när andreas leker måns. Man blir så glad när man ser det. Jag är så himla kär i honom, det är galet!

I'll be your strength
I'll give you hope
Keepin' your faith when it's gold
The one you should call
Standing here all alone
And I will take you in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you <3


Tre dagar kvar

Ja och idag är man ganska pigg och glad, eller något liknanade. Haha, gårdagens överraskningsfest var mer än lyckad måste jag säga och vi hade hur kul som helst! Firandet började redan på lunchen då sarah fick en signerad bild av rutbyxan och det tyckte hon var väldigt pinsamt. Sen blev det att fixa iordning sig, presentköp och grillad kyckling på slussen.
Väl framme fick vi vänta ett tag innan födelsedagsbarnet kom och hon var hur söt som helst faktiskt (inte förvånad!). Presentöppningen gick förvånandsvärt bra tror jag att iaf sarah tycker som hade förväntat sig mer än en polarbjörn och en pinna i en påse.
Men sen kom den riktiga presenten, för då kom rutbyxan! Så himla roligt att han kom och jag känner mig stolt över mig & j eftersom att det var vi som fick dit honom. Lite chill med rutis och hans två vänner blev det och helt plötsligt hade jag lovat att gå på sam-treornas studentskiva!? Vad hände där lixom, jag hade ju inte ens pratat med dom där människorna innan, haha! Sen drog det där gänget vidare till något annat kalas någonstans. Och jag och jennifer förvandlades till axl rose. Vi spelade blockflöjt och sjöng polarbjärn sången och det blev helt enkelt en succe!
Resten av kvällen dansade vi på bord, busade och bara hade asroligt. Helt enkelt en väldigt lyckad kväll!

Idag blev det typ chill i nynäs ett tag och sen träffade jag på Erik, mycket trevligt faktiskt. Att man inte ses oftare egentligen, eller iaf tar vara lite mer på stunder som man gör det i. Men that's life och så kommer det nog alltid att vara.

Så nu har vi också fixat att dansa på ett bord i Maj också, vi är bara för grymma!
Nu blire snart stallet, tävling imorgon ju, så det finns en del att roa sig med. Jag saknar andreas, lite för mycket just nu. Jag är så glad att han snart kommer hem, men min längtan är bara värre nu. Jag vill pussas!
XOXO

Fyra dagar kvar



Ska snart till skolan och kommer inte att sitta vid datorn särskilt mycket idag, för vi ska busa! Men den här låten är typ hur fin som helst och han som sjunger är ju ocksp typ hur bra som helst. Och andreas är hur bra som helst, så det passar perfekt ihop. Men gud vad jag saknar honom, men lixom idag är det fredag och det är på tisdag han kommer hem, så himla bra!

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
And sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight
<3

Fem dagar kvar



Jag längtar efter att få en puss innan man ska sova och att få somna i någons armar. Jag längtar efter att få vakna bredvid någon och bara mysa ihjäl sig en hel dag, bara mysa en hel dag. Det var så himla länge sen vi gjorde det. För exakt två veckor sen var det vi somnade tillsammans sist. Gud, på ett sätt känns det som igår och på ett annat sätt för tusen miljarder år sen. Jag vill bara att andreas ska komma hem, nu på en gång faktiskt. Jag vill att han ska komma hit och bara vara världens bästa pojkvän. Han är ioförsig alltid det, men det blir ju lite annorlunda när man inte är tillsammans.

It's like I knew you before we met, Can't explain it
There's no name for it, I'm saying words I never said
And it was easy, Because you see the real me
As I am, you understand
And that's more than I've ever known
To hear your voice, Above the noise
And know I'm not alone, you're singing to me

When I hear my favorite song, I know that we belong
You are the music in me, It's living in all of us
And it's brought us here because, You are the music in me


Fem dagara kvar

Idag kan man räkna dagarna som är kvar på en hand. EN HAND, förstår ni hur bra det är!? Från början var det lixom fyra händer som behövdes och nu är det en, jag är så himla glad. Jag pratade precis med han som jag är kär i och dom hade det bra iaf, hur varmt som helst tydligen. Men just nu fick jag en sån där himlans längtan igen efter honom och vill bara att han ska vara här, men fem dagar klarar jag av nu!
Skolan idag, pratade massa hemlisar och redigerade lite film. Skönt att vara igång ändå! Kom hem vid fyra och käkade lite, sen blev det stallet, ta in hästarna och rida. Nu ska jag käka och ikväll blir det bara massa historiaplugg. kulkulkul!
XOXO

Sex dagar kvar



Fy tusan vad ensamen man kan känna sig emellan åt. Men attans vad det kommer att bli mysigt den tolfte, jag längtar som bara den. Just nu har jag värsta cprycket och bara vill pussas! ÅÅÅÅÅH jag får damp! Men idag har ändå varit en bra dag, för att jag har fått se honom, det gjorde mig glad. Tillochmed när han inte är hos mig lyckas han få mig att garva, det är coolt. Tänk om man b ara kunde få spola fram tiden nu, det var exakt tolv dagar sen vi pussades sist, hur lång tid är inte det!? Jag är så himla tokkär i min pojkvän som är i thailand!

I still hear your voice, when you sleep next to me
I still feel your touch in my dreams
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive

'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss I swear I can fly
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last
Need you by my side
'Cause everytime we touch, I feel this static
And everytime we kiss, I reach for the sky
Can't you feel my heart beat so I can't let you go
Want you in my life
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Sex dagar kvar

Nu har jag sett min kille i thailand, han var snygg. Inte för att jag hade förväntat mig någonting annat, men nu saknar jag honom verkligen, alltså verkligen verkligen! Men han lovade att strippa för mig när han kom hem om jag lovade att visa lite mer än troskanten, och det var ju inte direkt något svårt val. Så nu har jag något att drömma om tills han kommer hem iaf.
Det är ju sex dagar kvar med idag och ja resten av tiden kommer väll i stort sett att se ut såhär
tors: Skolan och redigera och göra lite multimedia
fre: Filma, skola och bus med jennifer!
lör: Stallet, stallet och ännu lite mer stallet
sön: Tävling på Gladö i stort sett hela dagen
mån: Celiaki-läkaren och sen bara chill
tis: ANDREAS KOMMER HEM!

Förstår ni hur fort dethär kommer att gå, jag känner mig så himla glad att det är så snart man får se honom igen!
XOXO

Sex dagar kvar

Och idag försov jag mig, dåligt sara! Vaknade halv åtta och då var det ju helt klart lite sent att åka till skolan, så jag blev hemma idag, ändå ganska skönt. Men det ska bli ganska mycket plugg idag och kanske lite kökortsteori, det skulle verkligen behövas. Anders har iaf lovat att han ska ringa och skälla på mig om jag inte har gjort någon teori på måndag, så nu har jag lite press på mig. Ska nog försöka skritta ut en sväng på mersan och kanske rida lite program med bettan sen. Men nu ska jag glo ett avsnitt till av greys, sen ska jag plugga historia och göra novellanalysen i svenska. Kanske också tar och bakar en smaskig kladdkaka sen, det låter verkligen som en superbra ide!
XOXO

Sju dagar kvar


Om exakt en vecka kommer jag och anderas att mysa precis just nu, bara ligga i min säng, pussas och vara kära! För jag är verkligen så himla kär i min prins som just nu befinner sig på andra sidan jorden och jag pratade med honom för exakt en och en halv timme sen, gud vad man blir glad då! Ååååååh vad jag längtar efter att få se hans fina ögon och få garva åt honom igen. Jag gillar helt enkelt inte att vara utan andreas!

Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark <3



Sju dagar kvar

En vecka kvar nu, det har alltså gått tio dagar sen jag såg min prins sist. Idag är jag ju ledig, men det kommer att bli mycket pluggande iaf. Ska snart in till nynäs och köra också, men jag är så himla trött. Sov asdåligt inatt och i förrgårnatt och ja, jag har inte sovit ordentligt på jättelänge. Men snart kommer mamma hem, så jag måste göra mig redo att åka.
XOXO

Åtta dagar kvar


Världens finaste låt. Den passar med andreas eftersom att han är den finaste jag vet. Jag är astrött nu, men den ända jag tänker på är andreas, jag vill ha honom här, busa och pussas. Det vore bara så mysigt att få en kram igen, det var trots allt aslänge sen nu! Men jag ska ta och slagga nu, så får jag och min prins ses i drömmarna, det är det bästa med att sova, plus att man vet att imorgon är det en dag mindre än vad det är idag.

When the chips are down I'll be around
With my undying, death-defying Love for you
Envy will hurt itself
Let yourself be beautiful
Sparkling love, flowers
And pearls and pretty girls
Love is like an energy
Rushing rushing inside of me


Åtta dagar kvar

Vare nödvändigt att åka till skolan idag eller. Nej verkligen inte och det var otur för mig eftersom att jag så himla gärna hade velat vara hemma. Jag kom till skolan tio i nio och det bara tjöt. Det var tydligen något larm som hade gått sedan i fredags som dom inte lyckades stänga av. Så tjugo över nio åkte vi hem igen, det var ändå skönt. Chillade lite när jag kom hem, hade köpt potatissallad, skinka och avocado som jag käkade, verkligen asgott. Sen skrittade jag ut en sväng med jessica och efter det red jag på banan. Det gick faktiskt asbra när mamma kom och hjälpte mig!
Nu blir det nog mest massa plugg, ska börja med historiauppdraget. Men det kommer nog bli mer roligt och intressant än tråkigt och jobbigt. Sen måste jag plugga lite till slutprovet också, så jag har en del att göra.
XOXO

Nio dagar kvar



Ja jag vet att det kanske är lite tjatigt att läsa min blogg att jag saknar andreas hit och jag saknar andreas dit, men jag kan inte hjälpa det när det är det enda jag täker på. Eller alltså jag tänker ju på annat, men såfort jag börjar tänka efter så är alltid andfreas med i bilden. Men aja, nu  är det ju typ 8 dagar kvar och det känns ju underbart! Det fick bli den här asnajsiga låten eftersom att andreas gör mig modig, han får mig att känns mig speciell och precis det hon sjunger om.

And I don't know how it gets better than this
You take my hand and drag me head first Fearless
And I don't know why when with you I dance
In a storm in my best dress Fearless
Well you stood there with me in the doorway
my hands shake
I'm not usually this way but
You pull me in and I'm a little more brave
It's the first kiss, it's flawless Really something it's fearless
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Nio dagar kvar

Tolv minuter fick jag höra min prins röst. Nu saknar jag honom mer än någonsin. Och bara halva tiden har gått, det är otroligt vad sakta allting känns. Men förhoppningsvis svischar den här veckan förbi på ett tjillivipp och sen är han hemma igen. Men jag blev så glad över att höra hans röst, så var bara tvungen att säga det!
XOXO

Nio dagar kvar

Idag var jag uppe i stallet tio över sex och fixade iordning mersan och allt. Vi åkte iväg och när vi kom fram var mersan helt jättekonstig. Jag menar, jag känner hemme väldigt bra och hon var verkligen inte sitt gamla jag. Men jag red fram och hon började hosta och var jätteseg och konstig. Hon verkade lixom inte vilja göra någonting. Och mersan tycker ju bara att det är hur kul som helst att tävla. Men så gick jag in på banan och allt var bara fel, så efter att jag ridit upp till domaren och gjort en snett igenom bestämde jag mig att det var bättre att vi åkte hem. Så jag avbröt ritten och så lastade vi och åkte hem. Väldigt synd måste jag säga eftersom att nu är det bara en tävling kvar på henne. Men det är dumt att tvinga henne runt tävlingsbanan, så jag kände att jag gjorde det rätta. Några hästar i stallet har ändå varit förkylda nu, så det är inte så konstigt om hon också är det. Så nu ska hon få vila i en vecka iaf och så ska vi se om hon blir bra, annars kommer allt bli lite värre!
Men idag har halva tiden utan andreas gått och det betyder att snart kommer han att vara tillbaka här, det gör mig glad iaf! Nu ska jag kolla lite på Grey's och kanske sova, sen blire att plugga lite skulle jag tro.
XOXO

Tio dagar kvar



Nu är jag helt slut i benen, eller snarare i hela kroppen. Men varje gång jag tänker på en söt liten prick så börjar det bubbla och pirra i min mage. Jag är så himla kär! Och man hatar ju verkligen att vara utan den man är kär i, men det är ju faktiskt så det ska vara. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills han kommer hem och ska överraska honom med tusen miljarder saker, det är en sak som är säker. Det verkar som att han också har fått lite samma sjukdom som jag, haha det är värdelöst att sakna någon såhär mycket faktiskt. Men jag tittar på månen och vet att han tittar tillbaka, det gör min alldeles varm inuti. Men nu ska jag sova, ska vara i stallet klockan sex imorgon bitti. Det är ju tävling på bästa mersan!
Jag ska iaf pussas lite med min andreas i drömmarna!
XOXO

When the world is cold outside
and I need a place to hide.
You are there, holding on, let me know
I'm not alone
One love
Walking in the darkness I need one love
Always there to help and guide me
One love, that's all I need


Tio dagar kvar

Sista tvåsiffriga dagen, det känns bra, det betyder att om tre dagar är det bara en vecka kvar. Gud vad jag längtar nu! Har varit duktig och ridit och mockat redan, så jag har precis duschat och ska på stallmöte nu, sen blire jobbjobbjobb. Hoppas att det blir mycket folk idag, men det är ju faktiskt trots allt lördag och jättefint väder, så man kan ju alltid hoppas!
See you later alligator
XOXO

Elva dagar kvar


En vecka har gått. På sätt och vis känns det som att det har gått jättefort, men på andra sätt har det gått jättesakta och jag gillar inte när det går jättesakta. Alla tycker kanske att jag tjatar om det här lite mycket och att jag är fett överdriven, men alltså det är så fruktansvärt lång tid och jag börjar känna mig riktigt ensam nu. Det är så himla jobbigt, jag har hört andreas röst en gång på en vecka. Förstår ni, hur lite det är. Två av tiotusenåttio minuter har jag hört hans röst. Allting känns så avlägset. Det känns lite som att jag vill somna och vakna samma daghan kommer hem. Ja, jag klarar mig utan honom, men såhär länge är inte okej. Varje sekund tänker jag på honom, det är inte roligt längre. Snälla kan inte någon bara göra så att han kommer hem nu!
Den här låten påminner om oss innan det blev så bra som det är nu. Men jag blir fortfarande svag i knäna varjde gång jag ser in i min prins fina ögon. Gud vad jag saknar att bara få göra det, känna mig som en prinsessa igen.

'Cause lately you make me weaker in the knees
And race through my veins baby every time you're close to me
Take me away to places I ain't seen
They say you've got a hold on me'
And I won't disagree


uppdatering av listan!

x     Dansa på tolv bord, 1 för varje månad men bildbevis - Den här gången blev det cheer leading!
x     Valborg
x     Prata med främlingar - Gjordes under göteborgresan!
x     Vinna dokumentärtävlingen i Göteborg - Vi blev nominderade och det var ju det som var det viktigaste!


Ja men det ser ändå ganska positivt ut med tanke på att listan inte är så jättelång. Jag och Jennifer är bäst! <3
XOXO

Elva dagar kvar

Gårdagen var verkligen lyckad måste jag säga! Vi hade det asroligt hemma hos Krabban och typ chillade ju mest, men det var roligt. Chiken fick också vara med på några hörn. Imorse var man däremot inte lika pigg & glad, men vid nio satt jag på tåget påväg hem. Sen var det bara att dra upp till stallet och rida och det gick faktiskt jättebra! Sen vare min första dag på jobbet och jag kan bara säga att jag kommer att stortrivas hela sommaren. Så himla roligt folk och ja, det kommer bara bli kul helt enkelt. Det var ju kanske inte jättemycket folk, men ändå fanns det ju lite att göra. Det var faktiskt riktigt najs!
Imorgon blire stallet tidigt och förhoppningsvis fixa iordning det mesta innan elva för då är det stallmöte. Direkt efter stallmötet ska det bära av mot jobbet igen och då hoppas jag på en riktigt rolig kväll igen!
XOXO