Madiz

Jag måste bara tillägna ett litet inlägg såhär innan läggdags till min bästa vän. Jag kan bara inte sluta vara glad när jag pratar med henne, hon är verkligen bäst i världen. Alla borde typ döda för att få ha en som hon vi ens sida, hon är den bästa jag vet!

Det finns vänner man umgås med, såna man blir glad av,
såna man kan berätta det mesta för utan att skämmas,
såna vänner man skrattar och ibland gråter med.
Sen finns det vänner som man kan dela sitt liv med,
du är en sån älskling, du är en sån man alltid kan ringa,
en sån man alltid kan berätta allt för,
oavsett hur jobbigt det än är.
Jag säger inte att jag inte har någon annan,
för jag har många fina vänner, men du är speciell, du har en speciell plats.
Du betyder så otroligt mycket för mig.
Tack för att du alltid finns vid min sida

Så jag säger bara puss på världens bästa matilda ! <3

Tråksöndag

Imorgon ska jag till skolan för första gången efter sommaren, det känns som att jag har varit ledig VÄLDIGT länge nu! Så på ett sätt känns det bra att börja skolan, få in lite rutiner lixom! Men det är ändå fett tråkigt om man tänker så också. Idag känns verkligen som en typisk söndag, allting känns lite tråkigt. Jag tänkte nog mest sitta hemma idag, men vi får väll se.. Nu när skolan börjar ska man också börja vara duktig med vad man äter, det är inte så lätt på sommaren, men när skolan börjar blir det lättare, så nu ska jag skärpa mig & börja träna ! som alla andra gånger jag har sagt det, men jag ska verkligen försöka göra det nu, men japp vi får väll se ;)

XOXO

Lördag

Idag gick jag upp klockan sex och gick upp till stallet, hämtade Bettis & gjorde iordning henne för att åka iväg på tävling. Vid halv åtta lastade vi och begav oss mot Nyköping. Jag var skitnervös som vanligt, men det släppte när jag borjade rida! I första klassen (LB:3) fjuttred jag typ, men jag kände att det var en av dom bästa gångerna jag ridit henne, men så tyckte verklligen inte domaren, synd för mig och kul för alla andra ! ^^ Nej men i LA:3an tog vi igen oss lite, jag satsade mycket mer och gjorde värsta chansningen, jag bytte taktik helt och red som jag aldrig ridit förut, men det kändes mycket bättre och jag fick bättre betalt, så det var ju väldigt najjs!
På kvällen drog jag & f in till stan för att kolla på mamma mia i globen, det var riktigt bra och roligt. Jag fick biljetterna i födelsedagspresent, så jag har sett fram emot det här i jaa, typ ett halv år ! Men det var verkligen värt att vänta på, för det var verkligen skitbra! :)

XOXO

Fredag

Jaa, idag fick mami hjälpa mig lite när jag red, eftersom det är tävling imorgon och jag är fett nervös redan nu!! Nej men det gick iaf skitbra idag och det känns ju alltid skönt! Sen fixade jag iordning allting i stallet och nu ligger allting framme, så imorgon är det bara packa in allting i bilen. Skönt eftersom vi åker iväg halv åtta imorgon, visserligen inte så tidigt, men ändå.
Vid fem drog jag till jobbet, hade trott att jag skulle få springa av mig lite, men det var tre bokningar och den enda drop in som kom var busschauffören som ville köpa en kaffe take away.. :/ så det var ju fett trist, jag drog lixom hem vid halv nio, jag trodde att jag skulle dra hem vid 10 som vanligt. Menmen.. Nu sitter jag här och glor på film och är nervös, ska väll sova när mina ridbyxor har tvättats klart, måste slänga in dom i torktumlaren!

Om alla bara kan önska mig lycka till imorgon, så kommer allting att gå skitbra! ;)
XOXO

Hemma

Igår kom jag hem från Malmö dårå. Vi hade så jävla roligt där borta och aa, det kändes typ som om vi käntvarandra hela livet, men vi aldrig hade träffats innan! ^^ nej men det var verkligen skitnajs och vi kommer att få vara med i Kunskapsgymnasiets broschyr och lite sånt, så det är ju fett najs! Jag vet att jag kommer att få vara med på en skitmysig bild när jag ligger och "pluggar" ute på gräset, men sen blev jag fotad för lite annat också! Den här resan kommer man verkligen aldrig att glömma och det var najs eftersom att kunskapsgymnasiet betalade allt. Vi la ut lite penga, men kommer få tillbaka dom snart, så vi spenderade massor av skolans pengar, HAHAHA! Killen som tog hand om oss därnere, som jobbar på huvudkontoret här i stockholm, som dessutom jobbat med min mamma bjöd oss på middag (med skolornas pengar), vi var fem stycken och det kostade 1300 kr, hahahaha! Robin typ valde det dyraste, bara för att spendera pengar. Jag har nog aldrig åkt så mycket taxi i hela mitt liv, vi åkte taxi överallt hela tiden, men det var ju mysigt det också!

När jag kom hem dog jag typ, mitt rum är tomt, jag är tom och allting känns bajs. Det var så jävla skönt att vara borta och få tänka på annat, jag kände mig skitglad då. Men den här natten var mest som alla andra nätter hemma på senaste tiden. Jag sov inte mycket och mina påsar under ögonen är rätt stora som vanligt, så det blir ingen skola för mig idag...

Ska snart upp till stallet och förbereda allting inför imorgon. Ikväll ska jag jobba och det ska bli så jävla najs att få jobba lite till, då har man verkligen inte alls tid att tänka på någonting annat!
XOXO

Malmö is the shit, NOT

Jaa, nu sitter vi här i malmö och töntar oss. Har ingenting att göra, för vi ska fotas vid klockan ett, så vi har inte så mycket att göra. Så nu ska vi ta och ragga upp lite malmöingar och se om vi kan förstå vad idioterna säger, men jag skriver mer sen ! ;)
XOXO

Höst

Nu har sista sommarlovsdagen gått och det börjar bli höst på riktigt. Det har ioförsig kännts som det i typ 100 år, men nu är det på riktigt. Jag behöver ju inte anstränga mig så himla mycket de första dagarna i skolan, jag drar ju till Malmö imorgon med tåget som går 8.05. Verkligen härligt att börja första dagen så tidigt! Men det ska bli roligt, synd bara att jag missar första dagen med ettorna, man måste ju visa vem som är kung! ^^
Idag har vi rivit upp hela vårt kök, så nu kommer vi få laga mat ute i boden och diska på baksidan, verkligen jätteroligt.. Men det kommer bli superfint när det är klart! Jag och mamma var och köpte kakel till golvet och lite av väggen idag, det kommer bli skitfint. Sen åkte jag till Lidingö och alla mina sötaste kusiner och har haft en mysig kväll med märtan & veran.

Känner mig inte direkt superglad. Jag känner mest ingenting tror jag.. Det är nog dags att rycka upp sig, men det är rätt svårt.. Känner mig helt tom, nu är antagligen mitt rum rätt tomt också, för fredrik har hämtat massa av sina grejer, jag vill inte åka hem. Skönt att komma bort en stund, jag tror det behövs.
XOXO

Tomt

Jag känner mig helt tom. Tårarna verkade ta slut idag, för nu kommer det inga fler. Jag vet inte vad jag ska göra, för jag vet att det här är det rätta, men det känns så förbannat tomt. Det kommer bli tomt i mitt rum, i mitt hur och överallt. Jag vill inte sitta här ensam, jag vill att min vän ska finnas här med mig. Men just nu är allt jag kan känna är ett stort hål i magen. Jag vet att vi gör det rätta, men det rätta kan göra ont ibland och just nu gör det så förbannat ont, men jag kommer över det. Jag måste bara få lite tid med mig själv och ensamheten.

XOXO

Bajs

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
bajsbajsbajsbajsbajsbajs!

Allting är verkligen bajs just nu, jag har inte direkt sovit mycket, har världens största påsar under ögonen och jag vill bara gå och lägga mig och sova i typ aa, tills allting kan kännas bra igen. Nej men idag ska jag försöka fixa lite i stallet och typ verkligen springa. Men nu ska jag bara glo lite på greys's!
XOXO

Fotboll

My god vad jag saknar att spela fotboll. Var uppe och kikade på Hannas match idag och jag var fett insatt i allting, vilket hela våran publik var! Dom var så nära på att vinna, men det belv tyvärr oavgjort, men dom var skitduktiga! Jag har typ inte spelat på två år även om det känns mycket kortare, men tusan vad jag saknar det. Jag ångrar ändå lite att jag inte fortsatte, men jag hade nog inte haft tid.. Bajs jag blev deprimerad nu!

Jag träffade iaf Wall på kvarnis och det var trevligt, vi har inte sett varandra sen skolavslutningen i nian ! ^^ Haha, ett år, så det var trevligt att prata lite bajs med honom. :)

Nu ska jag typ ta och vara lite duktig och försöka ladda upp lite bilder på bdb och sen kolla lite grey's tror jag.
XOXO

Kräftis

Ja, igår var det en lite kräftskiva hemma hos oss. Meningen var att våra vänner (mina & jennifers) skulle bli lite fler än två, eftersom det var vi som ordnade allting! Men som vanligt så backade alla våra vänner ur typ samma dag, så vi blev inte många. Så Hanna fick ta med sig några fler kompisar än en. Nej men vi hade det mysigt och jag tyckte det var lyckat, men det hade såklart varit roligare om vi varit flera, menmen!

Idag ska jag typ rida och sen ska jag verkligen ut och springa. Tänkte åka upp och kolla på Hannas match mot Saltsjöbaden lite senare!
XOXO

Silver

Wohooo, bästaste Roffe gav SVerige ett till silver idag, jag visste att han skulle ta medalj, jag bara visste det. Han är ju bara fär grym och lätt värd sin medalj! Han var väldigt nära att få guldet, men sista ryttaren gjorde en vild chansning som gick hem. Då var han snabbare är Roffe, men det var inte med mycket. Så grattis till honom och mest grattis till Rolf-Göran Bengtsson och lite grattis till Sverige också ! Det var skönt, eftersom att Johan WIssman tidigare på dagen gjorde som flera andra svenskar har gjort, gått till final och kommit sist. Men kul för honom att han kom så långt iaf! Det är även en pingnis-snubbe som har gått till kvartsfinal, bara att hålla tummarna imorgon kl 8.30! I morgon är det även dags för Markus Oscarsson med sin kanot och Karolina Klüft i deras finalen, hoppas på medaljer nu!!!
XOXO

Jennifer is the shit

Jag måste bara säga att Jennifer is the shit. Hon gör en glad och man kan inte annat än att ha roligt med henne. Jag var en snabbis i Tungelsta och planerade lite inför lördagen och det kommer bli en jävligt cool kräftis med bara riktigt kooola människor, så det blir najs! Behöver verkoligen ha lite roligt nu, för det känns som att hela jag håller på att fastna i soffan för alltid. Nej men jag & J gjorde det vi är bäst på, kollade på tv, snackade bajs och bara skrattade, jag var glad helt enkelt!

Imorgon ska jag parvla mig iväg till stan och köpa lite nya kläder och prykar, det ska bli najs! Sen på fredag är det tjejkväll och lördag kräftis, bättre slut på lovet kan man inte få !
XOXO

Malmö

Om en vecka börjar skolan och idag har jag pratat med min rektor, ja det var lite läskigt, men han ringde iaf hem till mig och pratade med min pappa, eftersom jag var i stallet och red. Sen ringde jag upp till honom och han sa att jag ska till Malmö! De har nämligen valt ut en från varje program i våran skola som ska få åka till malmö och typ vara med i nästa års broschyr, så yees, jag ska till malmö om en vecka, tjohooo! ;)

Man kan ju bara hoppas att zlatan är hemma och jag får en liten glimt av honom ^^
XOXO

Get a life!

Helt ärligt, jag har inget liv, det enda jag gör är att sitta och glo på teve. Jag känner mig helt jävla bajs trött och ledsen hela tiden, men jag har ingen aning om varför. Jag är desperat efter att få göra någonting hela tiden. Mina tre dagar som sjuk har kännts som flera veckor, men den här veckan kommer det iaf bli lite ändring, hoppas jag!

Sen har jag även bestämt mig för att byta land, typ till USA eller nått.. Sverige suger verkligen på tydligen allt.. Idag hade vi ju iaf typ vårat största guldhopp att titta på, Stefan Holm. Men jaa, det gick ju inte direkt bra, vi fick en fjärdeplacering. Det var verkligen en besvikelse. Dressyren gick inte heller bra, visst, Jan red bra och fick helt okej poäng, men hans insats från Grand Prix Specialen räckte inte längre än till en 10e plats.. Så jaa, det blev verkligen en besvikelse till. Sen var det tråkigt att han inte visade utt sitt nya kür program, menmen....
En sak som man blev glad av idag var iaf Johan Wissmans insats i 400 m-semin, han kom trea och gick därmed vidare till final. Det är riktigt stort eftersom att ingen från Norden har varit i en sådan final sen typ -72 eller vad det nu var, det är ju fett coolt, så nu håller vi verkligen tummarna för honom!

Nu ska jag kolla klart på So you think you can dance och sen ska jag typ sova och imorgon ska jag börja mitt nya liv!
Get a life, get a life, get a life, get a life, get a fucking life!!
XOXO

Ännu lite mer OS

Jag vet, jag är trots allt en liten sportnörd, men jag tycker om att vara sån. Jag sitter klistrad vid teven hela dagarna, framförallt också eftersom att jag är sjuk.. Men igår var det ju inte direkt någon lyckad dag för Sverige, som vanligt.. Nej men jag startade min dag i sängen framför grey's anatomy, mest för att jag inte sovit en blund på hela natten och för att jag inte mådde särskilt bra. Sen gick jag ner och skulle se hur lätt Sanna Kallur skulle ta sig till finalen, jag var skitnervös men ändå säker på att vi skulle komma vidare. Loppet börjar och jaa, hon ramlar ju på första häcken som säkert alla vet och där var ett av Sveriges största medaljhopp borta. Jag tycker verkligen så himla synd om henne!
Sen var det direkt vidare till finalen i laghoppningen, Sverige låg lixom trea och chansen var stor att de kunde ta en medalj! Men såklart inte, det gick vajs för Sverige. Peter Erikson startade med en skitbra runda på 4 fel, det var lite osäkert, men han klarade det och det var det viktigaste! Sen kommer debutanten Lotta Schultz in på banan, hon som verkligen har skött sig så himla bra i hela mästerskapet, fram till igår. Då fick hon 20 fel, vilket inte direkt var så bra.. Då hängde allting på Helena Lunbäck, man tycker ju att en som har kommit fyra i OS en gång borde kunna prestera bättre än vad hon har gjort under detta OS, men absolut inte, jag blir så himla sur. Hon borde nog lära sig att rida lite bättre innan hon tar och ställer upp i OS, hon har ridit på över 12 fel i alla tre rundor och igår red hon på 17. Det är en sak för Lotta, för hon har ridit bra i de andra rundorna plus att hon är debutant, det måste vara ganska svårt att hålla nerverna i styr i sitt första OS! Men aa, jag tycker att Helena borde tacka för sig och lämna platsen till någon som faktiskt förtjänar den mer. Sen var det Roffes tur, inte för att man trodde att det skulle gå dåligt, men jag var ändå fett nervös! Men han gjorde en skitbra runda, han är verkligen bäst! Dessvärre fick han fyra fel, menmen, han är bäst i Sverige, helt klart!
Sen var det ju inte Mustafas dag igår. Han låg skitbra till hela loppet, men sista varvet fanns det igna krafter kvar att ge, så han kom in på slutet. Synd för honom, för han är grym!

Idag är det snart finalen i höjdhopp, där Stefan Holm är med. Hoppas bara det går bra och sen är det dressyren och aa, hoppas det går skit för alla förutom Jan & Tinne! ^^
XOXO

De olympiska spelen

Idag har det varit en molnig dag.. Inte ens lite sol kunde vi få, vilket var väldigt tråkigt! Så jag startade dagen med att kolla på Lassi Karonen, där alla trodde att vi skulle plocka hem en medalj, men icke sa nicke, för Karonen fixade inte trycket och mådde kanske inte helt bra efter gårdagens feber, han kom alltså sist i finalen.. Efter det såg jag på Ida-Therese match där hon blev klar för en bronsmatch, vilket var bra. Men hon förlorade den lite för lätt senare på dagen, så det fick bli en fjärdeplats för henne, tråkigt för oss andra! Framförallt också eftersom att Ara har blivit av med sin bronsmedalj efter protesterna. Jag tycker det var riktigt dåligt, domaren borde bli avstängd på heltid iaf, man kan inte döma fel i en OS match, då har man ingenting att göra inne på arenan överhuvud taget. Efter det blev det lite Grey's Anatomy och sen drog jag upp till stallet och red Bettan. Sen skyndade jag mig hem till klockan två, då det var dubbeltennis finalen, vi fick visserligen ett silver, men det var tråkigt att förlora. Men jag tyckte grabbarna kämpade det bästa dom kunde, och det är verkligen inte dåligt att komma på andra plats i OS, framförallt är det inte så konstigt att förlora mot Federer, som har legat på världstoppen i fyra år! Sen var det dags för dagens höjdpunkt, dressyr semifinalen! Det gick lite sämre än förväntat tycker jag, jag menar för Tinne gick det väll som väntat, hon kom elva och gjorde en helt okej ritt. Men vad har hänt med Jan Brink och Briar ? Jag blir galen, men helt ärligt var dom itne så jättebra, men alltså jag undrar bara vad som har hänt. Han slutade på en trettonde plats, vilket innebar ganska precis att han kom med till finalen på tisdag. Tur är väll det, men det värsta är att dom tar med sig poängen, så det blir ingen svensk medalj i dressyr, det är ju säkert iaf... Sen drog jag, mami & papi till sjöbodarna och käkade, skitgott!! och nu ska jag bara lägga mig och glo på Grey's och slappa, skönt, skönt!

Andra bra grejer med OS idag var iaf att Mustafa Mohamed kom med till finalen, han gjorde ett bra lopp hela vägen till sista långsträckan, men han fixar det i finalen, jag hejjar på honom! Sen gick även Anna Lindberg till final i simhopp efter att ha kommit nia i dagens kval, skitkul för henne för hon e grym!
XOXO

Sverige suger

Jag har verkligen hela tiden försökt att vara positiv, men sverige är verkligen inte särskilt bra i någon sport.. Alla har varit så negativa mot damfotbollen, men jag har verkligen försökt försvara dom, men nej, det finns lixom inte. Dom spelade en helt okej match mot Tyskland ända fram till sista minutrerna, men de lyckades ju trots allt hålla nollan. I förlägningen bara slutade dom att spela fotboll. Dom gav bort varenda boll till tyskland och då vann såklart tyskarna med 2-0. Men svenskarna var verkligen värda att förlora, för dom var verkligen sämst, aldrig med damfotboll..

Sen var det hoppningen och hur bra gick det ? Jo den bästa var såklart Roffe, men vafan han kom på 30 plats, alltså typ i mitten och det var ju inte direkt jättebra.. Fan hela svenska foolket måste fan rycka upp sig och visa att vi faktiskt också kan!
XOXO

OS i dressyr

Igår och idag har det varit OS i dressyr, det visade att svenskarna inte var så bra på det heller. Men jag hoppas att iaf Jan Brink kom med till kvalgrejsen på lördag. Men Sverige kom väll femma eller sexa i lagtävlingen och för ovanlighetens skull vann Tyskland. Det var dessvärre lite orättvist för Tinne, eftersom domarjäveln trillade av stolen efter hennes första hälsning, så corex var skitspänd hela programmet... Menmen, vi tar igen det i küren nu!

Ska dra upp och ta ut tottisen nu.
XOXO

Blås & tråk

Idag är det fett tråkigt, det blåer typ halv storm och är molnigt. Man kan alltså inte ens sola, man vill inte ens vara ute för man blåser typ bort och hur kul är det egentligen?
Nej, det får bli en dag i sängen med datorn och OC, lite senare blir det OS också. Men nu ska jag nog faktiskt baka någonting, så blir man iaf lite gladare!
XOXO

-

I know god what have we done to each other and tell me dear
Where did we go wrong?
Did we grow apart?
Or did we just not grow together living our dreams

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificed
And I'm not sure it's gonna be
you and me anymore

Vi går olika vägar, tillsammans.
- Det känns tomt, men rätt.

Sol i Sverige

Idag vaknade jag av klockan vid typ nio och såg att det var molnigt, så jag somnade glatt om. När jag sedan vaknade vid tio såg jag att solen hade kommit fram, så jag hoppade lite gladare ur sängen iaf! Det slog mig nämligen också att idag hade vi varit framme i portugal, vi hade väll legat på någon najs strand eller bara slappat hemma i huset. Men eftersom att det inte blev någon resa sitter jag ju här hemma i Svergie, tråkigt. TRÅKIGT, TRÅKIGT, TRÅKIGT! Men om man kan få ha lite tur kanske det kan vara lite fint väder nu, så blir man ju lite gladare iaf. Så nu ska jag ut och fortsätta sola, för det är nog trots allt det jag är bäst på!
XOXO

Stockholmsdag

Idag var det sol när jag vaknade vid åtta av min kära väckarklocka, inte alls roligt och jag bestämde mig snabbt för att gå upp vid nio istället och strnta i att rida idag. Så vid nio gick jag upp och det såg ut att bli en jätteskön dag, otur för mig eftersom att jag skulle inte till stan. Men jag gick upp till min lilla hästis och tog av henne täcket och sen gick jag hem och duschade. Sen satte jag mig och solade i någon timme, det var fett skönt och väldigt behövligt! Men efter ett ta blev det molnigt igen, så jag bestämde mig för att gå in och börja göra mig iordning. Eftersom jag hade så mycket tid målade jag först naglarna och glodde lite på OC, för ovanlightens skull!! Sen sminkade jag mig lite och sådär för jag och matildis skulle inte till stan! Så vid ett åkte vi inte och trodde att vi skulle gå på bio vid typ fyra, men det visade sig att det itne gick någon bra bio förrän vid sju, så det fick bli fyra timmars väntan i stan. Först gick vi och käkade på Taco bar, vilket inte heller är så ovanligt för mig, sen gick vi och handlade godis och sen ick vi mest runt. Sen gick vi och fikade, eftersom vi hade JÄTTEmycket tid på oss. Så vi satte oss på Coffeehouse by George och väntade. Det visade sig vara ett smart drag eftersom den där fjortis grejen Ung-08 hade dragit igång. Så det var jättemycket människor som passerade oss där vi satt. Vi hade alltså en hel del rolia människor att kika på och även en hel del läskiga dessutom! Träffade inte direkt många vi kände, såg nåra som vi visste vilka det var, men inte mer. Det var tråkigt för vi hade behövt träffa några, så vi inte kände oss helt ensamma!
Väl på bion blev vi lite förvånade över filmvalet. När vi köpte biljetter skrattade hon i kassan åt oss  (vi såg på Donkey Punch), vi trodde väll att det skulle vara en helt normal ungdomsfilm där det händer ltie läskiga grejer. Men när vi väll satt där började vi bli lite oroliga över att det var en porrfilm vi hade valt att se. Men sedan visade det sig att alla typ dog och jaa, summan av kardemumman var iaf att filmen var lite skum, men ändå bra! När filmen precis hade slutat kastade vi oss ut ur biosalongen (jag menar det verkligen ordagrant). Vi sprang därifrån kvart i och tåget gick 52. Så det var bara att skynda sig. När vi väl kom fram kändes det som att det var lugnt, men vi sprang ner för trapporna för säkerhetsskull, men precis när jag kommer ut på perrongen stängs dörrarna. Några helt främmande människor håller upp dörrarna längst fram och jag och matilda kastar oss fram för att trycka på "öppnings-knappen", vi var för långt bort för att hinna springa dit där dom höll upp dörrarna... Då säger tågchauffören "släpp dörrarna" och jag och m ropar "snälla, öppna dörrarna! Öppna dörrarna för fan och bla bla bla." Gubbjäveln eller surkärringen kollade på oss, gick in och stängde sin dörr, sen åkte tåget iväg. Jag och Matilda var inte jätteglada direkt! Så vi fick ta tåget som gick en halv timme senare, men det gjorde ingenting för jag hade iaf trevligt sällskap!

Imorgon ska det bli en chilldag. Ska bara ta det lugnt och rida typ. Det ska bli skönt, hoppas det blir sol bara, det skulle verkligen behövas lite mer fint väder nu innan skolan börjar. Annars har man hunnit tröttna ens innan skolan börjar. Men jag har lite tur, för jag börjar så himla sent, jag har lov ändå till den 27, WOHOOOO! Det är ju iaf jävligt najs, så jag tror jag valde rätt skola trots allt!
XOXO

OC

Sitter och glor på OC, som vanligt. Jag är så trött på det här jävla bajs vädret.. Jag orkar inte göra någonting, känner bara för att sova! Jag är i stort behov av att göra någonting roligt, men jag vet inte vad. I morgon bär det av till Söderköping med Bettan igen, det känns bra att få veta hur det ser ut och om hon kommer att kunna få en riktig lagning i slutet på året! Och idag lär det inte h'nda så mycket mer än vad det har gjort.. Får kolla klart på fjärde säsongen och sen börja kolla på grey's eller nått..

Allting blir också så deprimerande när alla kusiner åker hem till stan igen, jag och Hanna blir ensamma kvar här ute och det finns ingenting att göra. Jag vill jobba, men det är dött på restaurangen nu, så det blir inte mycket med det, kanske lite helgen i september sa dom. Hoppas det blir lite så, jag behöver alla pengar ag kan få! ^^

Det känns inte direkt som att jag har någonting roligt att skriva om, så jag ska inte tråka ut någon. Barafortsätta ligga här i sängen och glo.. Kanske göra pankakor? Det vore iaf fett gott.
XOXO

Rubrik?

Jag är trött, helst vill jag bara sova, men jag kan inte somna, jag vet inte riktigt varför. Igår kom jennifer hit, det var mest mys och vi kollade på massor med film och tjockade oss, precis som väntat. Men det var iaf hur mysigt som helst! Vi slaggade ute i lillahuset och sen fick j vara hemma hos mig helt sjäv, men hon verkade ju överleva det också, så det var ju tur.

Idag har det inte hänt så mycket annars. Ridit lektion, fixat iordning lite till i morgon, då det är prpgramridning här hemma och sen har jag bara inte gjort någonting. Jag är så himla trött på det här vädret nu. Allting känns så tråkigt. Man blir trött och orkar inte göra någonting. Nu är det även bestämt att det inte blir något portugal, fett tråkigt. Det skulle ändå ha piggat upp en lite grann, men nu får vi hoppas på bättre väder, så man kan ha lite roligt iaf..

Nu ska jag sova eller glo lite på OC för ovanlighetens skull.
XOXO

Regn

Det är så himla tråkigt att det regnar hela tiden. Idag har det bara varit en pyamas dag, har legat i soffan eller sängen oavbrutet hela dagen, skönt. Men man känner sig lite ledsen, man blir lixom nere, så jag känner mig i behov av att få göra någonting roligt! Som tur är kommer J hit idag, det ska bli najs att träffas igen, inte för att jag tror att vi kommer att bli så himla myckt piggare, inget illa menat, men vi trivs med att ligga i sängen, prata och kolla på tv typ! ^^ Men man blir iaf glad, så det är verkligen dagens psoitiva! Det var så jävla länge sen vi träffades, så det ska bli skönt att prata bajs om allt och ingenting igen, jag har verkligen saknat henne.
Jag hade tänkt att rida idag, men det blev inte så, jag har verkligen inte orkar göra någonting.. Tråkigt, för i morgon ska jag rida lektion, visserligen kan bettan behöva vila, men samtidigt känns det som att hon behöver gå minst lika mycket, så jag har lite dåligt samvete..

Ska väll sätta på mig några andra kläder och sen glo klart på OC, sen kommer my little sunshine! <3

Dålig uppdatering.

Hej, jag måste vara sämst på att uppdatera min blogg. Men det enda jag gör hela dagarn är att gå upp, rida och sen jobba hela kvällen. Och när jag äntligen får en ledig stund orkar jag inte ens tänka på datorn.. Men det är sommar och då ska man inte sitta vid datorn, man ska göra massa annat roligt! ^^

Ja, men som jag sa år jag typ upp, rider och sen jobbar jag. Har fått jobba i servisen på kvällarna nu, vilket är skitkul och jävligt bra, för man behöver ju alltid extra pengar! Sen måste man ju hinna rida, så det får jag göra på morgonen, framförallt om det är fint väder, för då vill man ju hinna sola lite.

Det har inte direkt hänt så mycket. Eller vi skulle ju dra till Portugal den tolfte, men det lär inte bli av för att min morfar är sjuk och vi vill inte att han och mormor ska vara själva. Så då ska vi försöka åka ut på sjön lite mer. Och då kommer jag ju ha massor av tid med mina små hästisar! Så jag ska även tävla den tjugotredje på enskede. Det ska bli najs iaf.

Men nu måste jag verkligen städa mitt rum, det har nämligen en tendens att bli ganska stökigt.. Och min mamma blir galen när det ser ut som det gör nu.. Imorgon kommer bästaste jennifer hit, vi ska mysa och jag saknar henne! <3