Jag är koool!

Värdelös dag i skolan idag.
Jag är trött. Världens tröttaste tror jag. Jag gick nämligen upp kvart i fem imorse, jag skulle nämligen hinna duscha och äta frukost. Och ja, jag hann faktiskt med allt innan klockan var kvart över sex och jag skulle ta och gå ut till bussen. Det var skitkallt ute. Och mörkt. Det är så jävla tråkigt, man blir bara trött och less.. Det kom tillochmed rök när jag andades.. Det är faktiskt inte roligt, jag vill inte att det ska vara höst. Det kan bli vinter och jul och sen sommar direkt.
Först hade vi basgrupp, lika tråkigt och onädigt som vanligt. Men man måste typ vara där. Sen svenska med maggan. Ännu mer värdelöst. Jag och j ska försöka byta till samms lektioner istället, vi måste få en bättre lärare. Just nu fattar jag verkligen ingenting av vad det är vi håller på med. Man blir bara sur.
Sen träffade vi vår hemliga kändis och kollade lite ställen där vi kan filma. Så vi ska börja filma på torsdag. Just nu känns allt väldigt rörigt, men det blir säkert bättre när vi kommit igång lite mer.
Hemma var det stallet hela kvällen som gällde. Longerade bettis, det gick bra och sen red jag lilla bäbis zinnidine. Han var väldigt duktig idag och det var roligt!

En väldigt tråkig sak idag är att allting börjar bli som vanligt igen. Ingen behöver ta illa upp, men om någon gör det kanske ni borde tänka på om ni gör någon ledsen.

Nu ska det kollas på tv, fixa naglarna och pluggas matte. Imorgon blir det ingen skola, SKÖNT!

Jag & J är sötigast
XOXO

Jag är den störtsa idioten

Jag ska inte ge honom en enda sekund av mina tankar mer, han är verkligen inte värd det. Jag fattar inte hur man kan vara så förbannat dum i huvudet, som alla killar ioförsig är! Men aa, jag måste vara den största idioten som ens bryr mig. Jag sitter här som ett jävla fån och undrar när han ska höra av sig, men jag vet att han inte kommer det. Vafan, det här är så sjukt så det går inte ens att beskriva! Jag tog fan med mig plattången !! Haha, bara för att jag inte skulle se ut som ett ufo, men var det överhuvudtaget någon som brydde sig ? Nej, för jag var själv. Själv, själv, själv..

Jag måste bara säga att jennifer är nog den bästa vännen man kan ha, alltid kan jag ringa, hon förstår hur jag mår och vi behöver aldrig säga någonting, det räcker med ögonkontakt. Jennifer, du får mig att må bra, glöm aldrig det <33

Idag har mersan kommit hem igen, det känns så skönt. Nu är det bara att alla håller tummarna för att hon verkligen kommer bli bra och att hon inte får fång nu! Men min bäbis är hemma, jag kan krama henne när jag vill och det är det viktigaste av allt!
Kvällen kommer spenderas med tv och plugg, som alla andra av mina kvällar. Men måste plugga, för jag ska försöka träffa gabriel imorgon, så då är det skönt om jag slipper plugga då ! ^^

XOXO

Varför bryr jag mig ens?

Killar är så jävla cp, jag kan inte sluta tycka att dom är dumma i huvudet. Man blir ändå alltid ledsen, det blir alltid så. Jag fattar egentligen inte ens varför jag bryr mig. Jag hatar mig själv bara för att jag bryr mig. Jävla bajs, jag vet att jag borde skita i allt och bara ha roligt, men jag kan inte. Jag vet inte varför, men jag hatar att killar alltid får mig att göra allt de ber om. Jag måste lära mig att vara själv, bli stark. Men jag vill inte vara själv, eller stark. Jag vill bara ha någon här som kan krama mig, men det ska visst vara så förbannat svårt att få killar att hålla sig på en mogen nivå.

DU ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN!
och själv blir man sittande som ett jvla fån..

Surpriseparty

Jepp, igår hade vi överraskningsfest för bästaste sussie. Jag och j kidnappade henne på tacobar, sen tog vi henne på tunnelbanor, rulltrappor, hissar, vanliga trappor och bil! Sen kom vi hem till någon brud i danderyd där de andra tjejerna hade bakat tårta, fem stycken närmare bestämt och ja, alla tog slut ! Men det blev en mysig kväll, men tyvärr med lite tråkigt slut. Men när jag & j väl kom hem till tungelsta blev det mycket "hej-vi-är-lite-finare-och-lite-bättre-snack", typ hela kvällen. Men det är alltid lika mysigt. Juste, vi träffade även en av matildas polare hos sussie och han tyckte själv att han hade VÄLDIGT sexiga händer och j lurade i honom att göra små magiska rörelser med dom. Jag trodde jag skulle de, det bara pirrade i min mage ! Hahaha, neej det gjorde det inte, men han fattade ingenting och det är nog ingen annan som gjorde det heller.

Men J, du är bäst och ja, killar är dumma i huvudet. Men trots allt kan vi inte leva utan dom, så jag tror att det faktiskt är vi som är dumma i huvudet egentligen, men det får vi inte säga till dom !

Nu sitter jag barnvakt, skulle haft sällskap, men ja, som jag nämnde tidigare, killar är cp i huvudet och jaa, nu sitter jag här själv istället. jag vill döda någon, det är tur att jag har småbruttorna att mysa med. Ska väll leka med dockor nu eller något mysigt!
XOXO

Onsdag

Bajsbajsbajs, mersan är inne på strömsholm igen. Hon fick ont i magen igår ju & i morse var hon sämre igen.. Så jävla bajsdåligt! Jag bara vill att allting ska bli bra nu, jag orkar inte ha det såhär!

Idag träffade jag & j våran hemliga kändis, shiiiiit vad bra vår musikvideo kommer att bli. Så det är bara att vänta och det är ju så att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så vecka 43 kommer den att vara klar, tjohoooo !

XOXO

Smart på pappret

Imorgon är det matteprov. Jag känner att jag inte vill. Jag förstår ingenting. Jag känner mig korkad. Jag säger bara bajs. Visst alla säger att jag är skitsmart och ja, jag har bra betyg, vad fan ska jag säga om det? Men jag är inte smart! Jag förstår ingenting av när vissa snackar och skriver saker i skolan, jag känner alltid att jag har gjort sämre. Men ändå så får jag typ jämt MVG...
Matte B kan ta sig någonstans och jag orkar inte! Ska in till skolan snart, bara för att plugga matte i typ en timme med sarah, vi kan ju iaf typ alltid hjälpa varandra ! Hahaha, men sen drar jag till västerhaninge och så ska vi träffa vår hemlige kändis..

Jag är smart på pappret och det är ju trots allt det som räknas,
men annars är jag så korkad man kan bli tror jag!
XOXO

Skolfoto

Igår var vi lediga, iaf jag & jennifer! Jag och mamma åkte och hämtade bästaste mersan, så himla bäst ! Och på eftermiddagen drog jag & j till saltsjöbaden för att leka med ettorna! Vi hade faktiskt väldigt roligt, men mest på vägen hem. Men sen sov jag i tungelsta & vi hade mysigt!

Idag var det en fett meningslös dag, vi typ var lediga på förmiddagen & sen var det skolfoto och sen var det dags att åka hem. Så jävla onödigt, men man måste ju vara med på skolfotot! Haha, jag tror vi ungefär blev lika många som förra året, våran klass är ju verkligen engagerad, ELLER INTE !!!
Väl hemma var det bara dra sig upp till stallet. Gick ut & betade mersis, men när vi kom tillbaka till stallet fick mersan kolikkänningar igen, så jävla bajsdåligt! Jag var själv i stallet & fick ringa till strömsholm, snacka med mersisens engelska veterinär och aa, jag fick panik. Mamma ringde till distriktaren som kom ut en och en halv timme senare. Då hade jag varit ute & gått på stallplan med mersis och hon mådde bättre! Så nu är det bara hålla tummarna att allting går som det ska.

Just nu kollar jag på filip och fredrik & pluggar matte, det är ju inte så kul, men jag har prov på torsdag och kommer typ inte hinna plugga så mycket imorgon. Så nu är det bara till att vara uppe hela natten typ ! ^^

XOXO

Tävling

Yes, jag är uppe såhär tidigt en söndag, bara för att åka iväg och tävla. Egentligen är det här sent för att vara oss, vi brukar behöva åka ifrån stallet vid sjutiden.. Så den här söndagen fick jag sovmorgon ! :D Gårdagen spenderades hemma hos matildis med emil & markus och vi typ bara kollade på tv, men jag var hemma vid typ ett igår, så jag är lite trött nu! Menmen, det här ska bli roligt. Jag hoppas att bettis kan sköta sig riktigt bra nu och att mia (som ska vara domare) tycker om oss, hon borde göra det tycker iaf jag ! ;)

Nu är allting klart med våran hemliga kändis och det kommer bli så jävla roligt att jobba med henne, vi kan ju avslöja att det är en hon, men inte vem det är ! Det är bara dom som är lite finare&lite bättre som vet, såatt ! :D

Nej men önska mig lycka till nu, för nu är det dags för mig att gå upp till stallet !
XOXO

Partyparty

Kom precis hem från bygdegården, jaa det skulle vara fest där. Det var väll lite sisådär med hur roligt det var. Det fanns ju vissa skitnajs folk där som vi hade skitkul med & DANSADE, sen fanns det så jävla många andra som var skitkonstiga & tråkiga.. Sen blev det så jävla några som kom. Jag hade nog trott att det skulle bli värsta draget, men allting dog typ vi tolv. Alla förutom jag, Matilda & Sofie ! Haha, vi hade iaf skitroligt & dansade som tokar, så nu har jag ont i benen. Jag börjar bli hungrig också... Men ska nog sova istället för att äta, så får jag äta en riktigt stor frukost imorgon !

Men nu ska jag ta & sova,
så puss & godnatt!
XOXO

Sexbomber

Weeeei,
här kommer länken, enjoy it! ;)
http://www.youtube.com/user/JenniferAlexzandra

tooooorsdag

Dagen startade med en väldigt lååååååång mattelektion, hela två och en halv timme. Men som tur är så är jag & sarah fett smarta, så då blir det ju lite lättare. Men för en gångs skull han jag klart med alla g-tal, så det var ju skönt! Jag kunde ha dragit hem direkt och hunnit med ettbussen, men jag vill ha pannkakor, som var dagens lunch, så jag fick stanna till trebussen! Haha, fett onödigt, men pannkisar är ju fett gott. Det var det enda jag tänkte på hela dagen igår och hela mattelektionen! Så jag blev fett glad när det äntligen var dags för käk!
Sen drog jag hem & läste jättelångt i min bok i svenskan, vi ska läsa en skitgammal bok, vilket inte alls är så roligt. Jag somnar typ varje gång jag öppnar den... Men sen var det stallet som vanligt. Mamma fick hjälpa mig idag igen, det gick iaf lite bättre än bajs idag, vilket är skönt, det är ju trots allt tävling på söndag!
Sen har jag ägnat hela kvällen åt min käre mattebok, inte ett dugg roligt faktiskt och jag känner inte att den är min bäste vän!

I morgon ska jag & matildis på fest och det ska bli fett roligt ! Sen på lördag händer väll typ ingenting, stallet som vanligt antar jag! Och på söndag blir det ju tävling, så håll tummarna!
Vad ska nu göra i helgen?

Nu ska jag ta & sova, ska hjälpa mamma med utsläppet imorgon.
Godnatt!
XOXO

make me happy

Jag känner mig bara ledsen, det känns som att jag inte orkar med någongting. Har ingen aning om varför, men jag känner mig verkligen helt död. Inte ett dugg roligt ! Kan någon bara göra mig glad !?

segtsegtsegt

Idag har det varit en seg dag i skolan! Hade först svenska & sen WS med PH-samtal, satte upp mina mål, det såg ut ungefär som förra året, alltså VÄLDIGT höga krav på mig själv, men det ska nog gå bra! Sen var det luch och efter det var det dags för mediekunskap, vilket är väldigt segt. Det känns som att vi inte gör någonting av värde där direkt... Sen var det stallet som gällde, hade sett fram emot att rida, men det fick man snabbt ångra, det gick verkligen bajs idag, även om mamma hjälpte mig. Men det är väll bara komma igen imorgon igen!
Nu är det bara plugg,plugg,plugg framför tvn, inte så kul, men aja, måste man så måste man! Ska även städa rummet sen, så jag har verkligen en rolig kväll framför mig..

Jaja, ska väll ta & vara lite duktig nu!
XOXO

Springa

Nu ska jag ut & springa, sitter bara och laddar lite innan, haha! Idag var det minst sagt en väldigt meningslös skoldag, vi hade bara femtio minuters lektion.. Vi var verkligen jätteglada, NOT! Men aja, fick ju träfaa brudsen och det är ju alltid lika trevligt! Fixade med filmerna också, så nu har jag dom på min dator och jennifer har förhoppningsvis det också. Men dom kommer upp på youtube snart! Gick upp till stallet på direkten när jag kom hem, red ut och busade med bettis, hon var pigg och glad! Sen var det bara hem och plugga matte, bajstråkigt, men aa, nu har jag gjort klart alla g-tal för förra veckan iaf, så jag ska se till att göra VG/MVG sen också. Efter jag har sprungit ska jag även ta och göra lite engelska, vilket är ännu tråkigare.. Men aa, det måste ju göras och jag vill ju helst inte ha IG i alla ämnen, jag skulle nog inte bli så glad på mig själv då...
Mersis mår bra idag efter operationen igår, lite hängig, men det är väll mycket förståligt. Jag var inte heller pigg efter jag hade opererats i magen direkt..

Och ja jennifer, jag kommer alltid finnas vid din sida, vad som än händer. Jag kommer alltid försöka få dig att le, bara för att i mina ögon kommer du alltid vara bäst ! <3

XOXO

Easier to breathe.

Japp, idag föll världens största sten ner från mina axlar och världens största knut löste upp sig lite i magen. Mersan opererades idag, hela dagen låg hon inte på operation.. Hon var stark och allting gick bra, än så länge! De fick lov att öppna upp buken lite grann och de tog bort en och en halv meter av hennes tunntarm, så nu är det bara att hoppas på det bästa. Hela dagen har jag gått runt och spänt mig, har mest inte känt någonting idag. Har varken varit glad eller ledsen.. Men jag visste att hon skulle klara sig, så när vi bara fick det beskedet kände jag fortfarande inget speciellt. Men när mamma hade pratat med kirurgen och hon ringde till mig släppte allt. Tårarna var på väg och jag kände mig lättad. Hoppas bara att det kan bli helt bra nu. Jag vågar inte säga för mycket, men det känns lite lättare att andas nu!

BTW, vi gjorde klart test musivideon idag & den kommer upp på youtube snart, så håll utkik ! :D
XOXO

Old school

Har inte gjort så mkt idag.. Tog det lugnt först & pluggade lite matte, sen drog jag upp till stallet & mockade och fixade allt sånt. Sen följde jag med mamma till bauhaus och köpte en diskbänk till vårt nya kök, den var skitful, men jag hade inte direkt mycket att säga till om. När jag kom hem var det bara att dra upp till stallet och rida. Mamma hjälpe mig och det gick faktiskt riktigt bra, jag är fett taggad inför imorgon! Sen skulle jag fixa klart massa grejor inför imorgon och helt plötsligt kommer gabriel in i stallet ! Och OMG vad jag blev förvånad, han flyttade upp till Umeå typ för fem år sen och när han flyttade var han typ den människan som visste mest om mig, men sen har vi inte pratat med varandra. Men det var faktiskt jävligt roligt att få se honom igen ! Så nu kanske vi kan träffas lite mer som på den gamla goda tiden och det vore ju jävligt najs!

Nu ska väll jag ta & muppa mig litegrann, vet inte med vad, men man hittar alltid på något!
XOXO

Natti

Jag börjar bli väldigt trött nu. Har redan borstat tänderna, det är skönt. Det är så himla jobbigt när man är trött! Så jag ska bara tvätta bort sminket & sen är det fritt fram att göra vad jag vill! Aaaah, jag blir lika förvånad varje gång jag går förbi en spegel och ser att mitt hår är brunt & inte blont. Men jaa, jag är väldigt nöjd iaf !

Time to bed

- Jag ska drömma om mersan ! <3
XOXO

It's Friday!

Jepp, idag är det fredag. Jag trodde att denhär dagen skulle bli den värsta dagen i mitt liv. Men den blir framflyttad till efter helgen. Så den här helgen kommer bli bajsjobbig. Kommer inte orka göra någonting. Jag vill bara gråta, gråta och gråta. Jag vet, alla kanske tycker att jag är bajstöntig, but who cares ? Inte jag, jag älskar min ponni och jag vill inte förlora henne. Men så alla som var snälla och häll tummarna idag får ta och slänga en tanke och hålla tummarna för mersis på måndag klockan nio. Det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra!

Ikväll händer väll i stort sett ingenting. Jag ville inte direkt planera någonting... Så det blir väll mest dator & tv som vanligt. Kanske ska ta och vara duktig och plugga lite matte sådär på fredagskvällen, det verkar ju verkligen jättekul, VERKLIGEN! Nej, men det är lika bra att ha det gjort, så slipper jag med det senare i helgen.
Imorgon blir det stallet, stallet och lite mer stallet. Ska fixa iordning allt inför söndagens tävling och så. Det är bra när man får lite annat att tänka på!

BTW, jag måste bara säga en sak. Och det är att jag känner världens bästa Jennifer. För i mina ögon kommer hon alltid att vara bäst, oavsett vad som händer ! <3
XOXO

Brownie !



Och vad hände med mitt hår idag ? :D

Tears and rain

Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs, jag kan inte se någonting positivt just nu.Tårarna rinner konstant sen i eftermiddags och jag vet inte hur jag ska få dom att sluta. Imorgon ska mersan opereras, det är helt bestämt nu. En annan sak som jag måste bestämma mig för är att det kommer gå bra, hon är en fighter och hon ska klara det. Men det är inte alltid så lätt att tänka så, just nu känns det som att allt det roliga är slut, men det får inte vara så!
Jag vill ha någon som kramar om mig, säger att allting kommer att bli bra och som verkligen får mig att inse att hon kommer att fixa det här. Mersan är stark, hon är det och hon MÅSTE klara sig ur det här. Jag saknar henne, och jag måste få ha henne här hos mig snart igen. Det betyder att hon måste klara sig imorgon, hon kommer göra det!

Om alla bara kunde vara lite extra glada mot mig, även om jag verkar tjurig skulle jag nog må lite bättre.
Imorgon klockan nio är det bara för alla att hålla tummarna och tänka på Mersan, för då är det dags!
XOXO

Att dö

Nu dör jag på riktigt, jag gör det. Jag vill inte vara med längre. Det här är inte roligt någonstans, tänkt om du inte kommer fixa dethär. Jag klarar mig verkligen inte utan dig älskling. Du är ju fan mitt allt, jag klarar inte av att ha det såhär...
Ska till strösholm nu & hälsa på bäbis, vi får se om jag kommer hem någon gång.

I WILL ALWAYS REMEMBER YOU AS MY BEST FRIEND! <333333

XOXO

BRUNETT

Hej alla,
nu är jag brunett, haha. Ja, men det känns bra och ja, det blev faktiskt fint! Jag har inga bilder än, men jag lägger upp det lite senare ikväll såklart ! :D

XOXO

Sexbomb

Yeeah, idag känner jag mig verkligen som en sexbomb. Hade ju ingen lektion idag på morgonen, men jag och jennifer kom till skolan iaf för att muppa oss lite, eller mest var det nog för att göra mediekunskapsuppgiften, men vi hade ju roligt ! Sen kom alla andra och jaa, vi var väll som vanligt allmänt coola och hade roligt! Efter mediekunskapen var det dags för att spela in våran test musikvideo. Haha säger jag bara och jag tror nog att de flesta i vår skola tänkte ungefär precis likadant kan jag tänka mig! Men det kommer bli så jävla roligt på fredag när vi gör klart den där HÄRLIGA musikvideon! Jag måste ju bara säga tack till våra små vänner som ställer upp på allt vi ber dom och dom gör det dessutom så jävla bra, ni ät bäst tjejor! <3

Nu sitter jag här i mitt andra hem på Lidingö, hos mina kusiner, men aa, de är som min familj, så himla mysigt att bara åka hit och umgås med alla! Just nu glor jag på Idol, haha, dom är ju riktigt fula iaf. Sen blir det lite matteplugg skulle jag tro. Jag tror jag struntar i att gå till skolan imorgon, ska kolla om det är svårt, annars skiter jag i det, SKÖNT !

Mersan kommer få vara kvar på kliniken, antagligen ända till i helgen.. Hon mår bra ena sekunden, men mår dåligt den andra, så himla jobbigt. Hon kommer verkligen inte kunna åka hem förrän dom vet vad som är felet och det är ingen som vet vad felet är än så länge.. Jag har lust att kräkas på allt dethär, men det är tur att dom inte bara skickar hem henne, hon måste få bli frisk först. Jag verkligen tänker på henne på varje dag, hon är mitt allt !

Nu är det väll dags att kolla igenom Matten.
XOXO

Det slutar alltid med besvikelse

jaa, vad ska man säga.. jag blir bara mest ledsen över att du bara tänker göra samma misstag en gång till. förra gången var jag ju på din sida, men den här gången är jag inte på någons sida. ni båda kan väll bara ta & lämna mitt liv eller något. man får falska förhoppningar och sen blir man ändå typ dissad. nej men man borde lära sig av sina misstag, men tydligen inte du. jag trodde vi var bästa vänner, men nu vet jag hur sanningen är. båda ni är falska och jaa, jag har bara lust att kräkas på er, men ni kan ju skaffa er ett najs liv tillsammans eller nått.

XOXO

Nästan allting verkar bli ljusare

Japp, idag mår Mersan mycket bättre, har bara hört från veterinärerna en gång och det var efter ronden och då sa dom att hon hade mått bra hela natten och eftersom att dom inte har ringt igen mår hon fortfarande bra! Det känns ju verkligen så himla skönt! Så nu känns allting mycket bättre, det ser lixom inte svart ut, utan allting verkar bli ljusare.
Allting utom mitt hår som ska färgas brunt på torsdag. Det skulle jag ju egentligen ha gjort igår, men det kändes ganska mycket viktigare att ta han om min lilla bäbis! Men på torsdag ska det iaf bli av, men jag är lite nervös! ^^

NU SKA JAG UT & SPRINGA !!! :D
XOXO

Tisdag

Idag blev det en väldigt onödig dag i skolan, vi skulle kolla på Troja på svenskan, men eftersom man sett den typ sjuttiomiljarder gånger kunde man ju lika gärna ha varit hemma... Så jag & Jennifer drog när vi egentligen skulle ha slutat, men filmen var ju längre än en timme och tio minuter, så vi har ingen lektion imorgon ! Men jag & J måste ändå till skolan och göra mediekunskapsuppgiften.. Menmen, skönt utan svenska! Jag drog till globen & köpte nya örh'gen, ett halsband, hårspray och mascara ! Sen drog jag hem & härliga sl säger jag bara. När jag kom fem i halv hade inte det tåget som skulle gått 58 åkt än, så det var en halvtimme försenat. Sen åkte det tåget bara till handen, så jag fick hoppa av där och vänta i tjugo minuter på nästa försenade tåg för att komma till västerhaninge. Och där var det bara att vänta i tjugo minuter för att tåget mot nynäshamn skulle gå, men jag kom ändå hem i rätt tid, så jag är glad att jag tog en tidigare tvärbana till årstaberg! Jag förstår inte hur tågen ALLTID kan vara försenade!?
Idag blir  det mest plugg, ska hinna rida och springa också, men det är inga problem, jag har ju gott om tid på mig, iaf nu! Haha, det brukar dessvärre inte finnas så mycket tid kvar i slutet av dagen, men just nu känns det ju bra och det är ju alltid någonting!

Imorgon ska vi spela in våran testmusik video och det kommer bli så jävla grymt! Men ni får se den när vi redigerat klart & lagt ut den på youtube! :)

XOXO

But I can't do it without you

Den här dage blev inte direkt som man tänkt sig. Jag var duktig och gick upp halv sex och duschade. Sen tog jag tidiga bussen för jag trodde vi skulle ha basgruppsmöte, men tydligen inte. Så jag åkte in en timme förtidigt helt i onädan.. Sen ringde mamma och sa att mersan hade kolikkänningar. Just då var jag ganska lugn, men lite nervös. Vetrinären skulle komma och läget var under kontroll. Efter veterinären hade varit där verkade mersis må bra och jag kände mig lugn och kunde koncentrera mig på våran test musik video.
Det kommer bli så jävla grymt, vi ska göra Tome Jones Sex bomb, och det kommer verkligen bli skitbra. Vi hade jävligt roligt den lektionen och många roliga planer blev till!
Sen när vi drog hem ringde mamma. Mersan hade blivit mycket sämre och dom skulle åka in till strömsholm med henne. Jag åkte därför till södertälje, så att hon kunde plocka upp mig, jag tänkte ju inte direkt sitta hemma. Väl inne på kliniken verkade hon må bättre, men så var det ju efter Stefan hade varit ute också, så mersis får bo kvar på kliniken några dagar. Jag känner mig helt tom, har gråtit hela jävla eftermiddagen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet att hon är under uppsyn, men hon är så förbannat långt borta. Allting jag kan se är svart, jag skulle aldrig klara mig utan henne. Det värsta är att om hon blir sämre kanske det blir en operation och det vore ju verkligen inte roligt. Jag vill ha henne här, jag vill kunna pussa henne och gosa med henne. Säga att allting kommer bli bra, jag har ju bara lämnat bort henne, jag undrar vad hon tänker. Ja känner mig iaf väldigt ledsen.



Cause things wont change without you
Forfeit the lies that maimed you
Wanna dance with the lines and change things
But I can't do it without you

Plugg

Pluggpluggpluggpluggplugg & springa, så har och ser min söndagkväll ut. Det känns ju inte så roligt, men jag har iaf kommit igång med engelskan, så imorgon får jag väll göra klar den! Nu har jag bara hela förr förra veckans matte kvar, jag var ju i malmö, så jag hade inget att göra förrän nu! Menmen, det kanske går skitfort, jag får hoppas det! Om en halvtimme ska jag dra ut & springa, det kommer ju bli jävligt onajjs, men skönt efetråt !

Det har varit en skitmysig dag med Matilda, precis som vanligt och jaa, vad har vi gjort. Pratat, pratat, lagat mat, pratat, ätit, pratat, varit på stallmöte, pratat, fixat i stallet och pratat, så vi har fått mycket sagt! Men madiz, du är bäst ! <3
XOXO

God morgon !

Söndag, söndagsångest och tråkväder , inte precis kul.. Jag är redan uppe även om jag är bajstrött efter igår, har ju ett dygns sömn att ta igen! Men matilda kommer hit, så jag måste ju iaf vara vaken när hon är här. Sen är det ju skitsamma hur jag ser ut, jag har en känsla av att hon tycker om mig iaf! Vi ska väll mest mysa lite och aa, sånt som man alltid brukar göra när man träffas sin bäste vän!

Ikväll måste jag plugga och gå och lägga mig ridigt, måste även ut och springa idag! Men det kommer nog lösa sig, men det är verkligen bäst om jag tar tag i skolan nu från början och inte bara skjuter allting framför mig, som vanligt. Annars kommer jag få sitta sista dagen och det är inte alls roligt! Det är så svårt när man har så lite att göra, då tänker jag bara att jag kan göra det imorgon. När man har mycket måste man ändå göra saker hela tiden och man måste göra det för att någonsin bli klar!

Inga hästar idag, mersis är ju fortfarande halt och bettan ska få vila, så det är ju skönt att slippa det! Men klockan två har vi stallmöte, det ska ju verkligen bli jättekul... Nej men och sen kommer hästarna in från betet idag, så sen blir det mockning varje dag.. Tråkigt, men samtidigt skönt!

Nu ska jag dra & klä på mig innan matilda kommer !
XOXO

Stolt som tuppen

Nu har jag kommit hem från tävlingarna på Färingsö!
Jag åkte från tungelsta vid åtta i morse, och tog bussen som går halv nio ifrån nynäs. När vi kom till kyrkan upptäckte vi att typ hälften av alla får hade smitit och stod mitt i vägen. Ingen rolig överraskning efter bara en halv timmes sömn direkt. Men det var bara att hoppa av och försöka jaga bort dom så att bussen kom förbi. Medan jag väntade på mamma fick jag in några får i hagen, eftersom att jag är rätt bra på sånt där med får! HAHAHA, nej men jag fick faktiskt in några och sen var det bara att vänta på mamma som kom med mat till dom. Så tillslut var nästan alla inne igen och vi drog hem. Inte direkt det roligaste sättet att bli pigg på, men det hjälpte ju iaf!
Sen drog jag upp till stallet och fixade iordning Bettan inför tävlingen på eftermiddagen. Vi hade tänkt att åka vid tolv, men vid halv tolv ringde vi seketariatet och dom sa att klassen skulle börja  tre, så då hann jag åka hem & käka lite innan vi skulle dra iväg. Så vid halv ett åkte vi iväg till Färingsö i regnet. Det verkligen bara regnade och regnade och regnade och regnade.. Inte det roligaste tävlingsvädret om man säger så.. Min häst är dessutom skiträdd för vatten, så jag var lite lagom nervös över att det skulle vara vattenpölar på tävlingsbanan, eftersom att det var utomhus. Men när vi kom dit såg allting jättebra ut, jag började rida fram ute och sen började det bara regna mer och mer, så jag gick in i rudhuset och det slutade verkligen inte att regna! Så när jag kom ner till banan badade hela den i vatten, det såg verkligen ut som en pool. Inte så kul tänkte jag. Men Bettan gjorde allt för mig och skötte sig riktigt bra därinne med tanke på omständigheterna! Vi red på 57,57% och det är ju faktiskt väldigt bra för att vara hon på en ridbana fylld med vatten! Jag bestämde mig sedan för att stryka mig i andra klassen. Kändes dumt att utmana ödet baras för att få rida en klass till. Hade ju aldrig förlåtit mig själv om hon hade skadat sig under den ritten eller något sånt! Nej men jag är verkligen så himla stolt över min lilla prinsessa, hon är verkligen den bästaste som finns! <3

XOXO

Jennifer är stooor!

Igår var jag, sarah, sussie & matilda hemma hos J för att fira henne, vi hade det skitmysigt och satt vid middagsbordet i en evighet som vanligt. Vi käkade skitgod potatisgratäng som jennifer själv hade lagat & sen käkade vi tårta, riktigt riktigt gott alltså ! Vi babblade mest på om allt som gick och bara hade riktigt trevligt, ni brudar är verkligen underbara! När alla andra hade dragit hem satte mig jag & j på hennes rum och pratade hemlisar, det var mysigt. Helt plötsligt var klockan halv tre och då kom typ eken hem. Och då kunde vi inte sluta prata, så jaa, vi somnade vid halv sex och sen gick jag upp vid sex igen. Så det blev inte mycket sömn denhär natten om man säger så, men vi hade det hur mysigt som helst!

Sara & Jennifer är bara så jävla ovanligt tuffa ! <33
XOXO

Blondin eller brunett ?

Nej men helt allvarligt, ska jag färga mitt hår brunt ? Jag är så jävla sugen på att göra någonting annorlunda med mig själv, men jag vet inte om jag vågar om det blir skitfult ! så vad tycker ni ? (:
XOXO

Ledig !

Wohoo, idag har vi ingen Engelska, så då blir det ju ingen skola såklart, det är ju alltid lika skönt ! Eftersom att bästaste J fyllde år igår ska vi till tungelsta ikväll och fira henne, så det kommer ju bli jävligt najs ! Sen ska jag slagga där och vi ska väll planera massa hemligheter hela natten, det kommer bli mest mysigt, som vanligt när man är med J !
Nu ska jag väll dra upp till stallet om ett tag, jag måste ju träna lite inför morgondagens tävling! Jag börjar bli lite nervös redan nu, men det kommer säkert gå skitbra! (:

XOXO

Trötter

Idag är jag verkligen bajstrött. Vill helst bara gå och kägga sig igen, men det kan man ju inte göra ! Åkte till skolan vanlig tid idag, hade Matte B hela förmiddagen, lite segt men ändå skönt. Sen skulle vi käka, men det var typ bajsmat, så jag dorg bara in till stan en snabbis & sen åkte jag till ösmö. Där hämtade mamma mig & sen åkte vi till nynäs. Jag hämtade ut ett schabrak från posten, som jag beställde för ett tag sen. Ett vitt, med rosa kantgrej typ & siler brodyr! Kommer passa Bettis perfekt! Sen typ åkte vi & fixade lite grejor och nu är jag hemma igen. Ska väll börja på engelska grejen om jag orkar, men det verkar lite segt ! Men det är lika bra att iaf börja, den ska ju trots allt vara klar om en vecka.. Ska rida lektion lite senare, inte direkt motiverad idag heller, men jag ska tänka positivt har jag lärt mig, så det kommer gå bra!

Nej men nu ska jag väll chilla lite,
XOXO

Onsdag

Onsdag idag, halva veckan har gått och det känns skönt. Vi hade våran värsta dag i skolan idag & det var ju inte direkt särskilt jobbigt! Det är ju tur att det är några som har roligt iaf ! Mitt gang var och hälsade på Sofias gang på sjuan idag. Det var ju jävligt najjs, dom verkar trots allt ha rätt mysigt där! Man trodde ju inte man kunde ha det så mysigt där det är så blått, men det verkar ju vara väldigt trevliga människor också! (:
Efter skolan bytta jag mitt busskort till ett plus, så det känns ju väldigt skönt, så nu kan jag åka var jag vill när jag vill (då bussarna går såklart!) När jag kom hem drog jag upp till stallet direkt och tog en sväng ut på Bettan, mamma har börjat klippa henne, med lite blandade resultat om man säger så, men det kommer bli skitbra när det blir klart! Hon var rätt fin idag faktiskt, trots att vi var ute i skogen! I morgon är det dags för lektion igen, men jag har ingen lust direkt. Allting känns så konstigt just nu. Jag och mamma ska åka iväg till haninge och kolla på två rid instruktörer i veckan och se om dom verkar bra, så ska jag testa lite nytt!
Efter stallet gick jag faktiskt ut och sprang, hör och häpnad, men jag har blivit fett seriös! Men det känns faktiskt bara skönt, så jag ska verkligen fortsätta.

På kvällen var det ju Idol med den nya juryn, dom verkar väldigt speciella, men ändå ganska bra! Det var ju iaf inte direkt så många bra på tvn idag, men det var roligt iaf, så imorgon blir det teven igen vid åtta!
Nu är det dags för mig att slagga, börjar bli lite halvtrött och det är skola imorgon, såatt godnatt!
XOXO

bajs i skolan

nu sitter vi här i skolan och tråkar, som vanligt ! ^^ Nej men alltså jag säger bara bajs på att ha långa luncher och sånt! Menmen, nu ska väll vi tönta oss lite mer och lite sånt :D

XOXO

Bara ett örhänge

Nu när skolan har kommit igång igen märker jag hur förvirrad jag egnetligen är, jag håller på att glömma hälften av alla saker jag ska ha med mig och jaa, är bara allmänt konstig. Som idag t ex, så skulle jag sätta i mina pärlörhängen, när jag satt på bussen hem märkte jag att jag hade tappat ett.. Konstigt tycker jag, för det brukar man ju märka. Men när jag kommer hem ligger det i badrummet, precis som det låg när jag trodde att jag stoppat i det. Så ja, jag gick runt med ett örhänge hela dagen, jag är fett konstig!
Idag var en najs dag i skolan, hade introduktion i Svenska B med maggan, lite jobbigt eftersom hon bara snackar finlandssvenska, men det verkar ändå helt okej. Vi fick sluta tidigare, så jaa, vi hade kanske femtio minuters lektion! Sen satte jag & jennifer oss och kollade på fotona på ettorna och jaa, vad ska man säga. Inte en enda normal verkar ha börjat på våran skola.. Tråkigt tråkigt! Men vi har ju många att skratta åt iaf och det är ju alltid bra! Sen käkade vi & mest bara hade allmänt roligt, som alltid! Efter lunchen drog jag in till stal och köpte nya pennor och block, det kändes nödvändigt. Sen hittade jag även en parfym och lite andra nödvändiga grejjor, så nu är det väll mest bara kläderna som saknas tror jag. Ska beställa hem lite från internett någon dag hade jag tänkt. Ska även köpa lite grejjs till hästen, så jag måste ju vara lite försiktig!
Jag måste bara säga att killar är så jävla disgusting. Dom ska alltid hålla på och springa runt med händerna innanför brallorna, verkligen inte trevligt tycker jag! Så idag när jag var påvär upp för rulltrappan från tunnelbanan mötte jag en kille som hade HELA armen (jag överdriver inte!) innanför brallorna !! Jag bara undrar, om ni grabbar nu tycker att det är så himla najjs att hålla på & pilla där nere, kan man inte bara göra det där inte alla andra ser på. Det är verkligen inte så fräscht på offentlig plats ! Det är precis samma sak med att alla killar ställer sig och pissar överallt. Jag förstår inte, bara för att dom kan göra det, måste man väll inte göra det. Jag blir helt klart äcklad jag!

XOXO

Skolstart

Japp, efter nästan tre månaders sommarlov var jag tillbaka i skolan idag. Det kändes både skönt & oskönt. Fick busskort, vilket ska bytas mot ett pluskort imorgon och så fick jag min loggbok. Det var skönt, för den är verkligen till stor hjälp! Det här året var den riktigt smart också, men linjal, gradskiva & plats för pennan, plus att den var svart, finare än förra året ! Idag hade vi bara rödlig bild. Det var rätt najs, dom har köpt in nya mycket coolare kameror till oss, så vi kommer att bli riktiga proffs. Så idag gick vi igenom kursen lite och kollade hur kamerorna funkade. Jag saknade min lilla J bara, plus att Johannes inte var där! Jag blir ledsen om han har slutat, jag var ju trots allt hans favoritelev ! ^^ Jag träffade Sofia ett par gånger idag i skolan, det var najs, så nu börjar jag kanske få lite fler kompisar !? Wohooooo för det iaf!
Sen var det ju inte min turdag. Tåget blev försenat nästan en halvtimme och jag trodde verkligen att bussen skulle ha åkt utan mig, men för en gångs skull väntade den iaf! Så det var ju skönt iaf och då blev man ju på lite bättre humör igen!
När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag & sen gick jag upp till stallet. Där möttes man av inte så roliga överraskningar, först ser jag att mersan har lite småsår i ansiktet, sedan upptäcker jag att det ser precis ut som ringorm. Och jag blir så jävla förbannad, för det finns bara några som kan ha tagit hit det till vårt stall och det är ju verkligen inte roligt om min lilla ponni har fått det. Men jag var ändå lite glad att jag fortfasrande kunde rida. Det kändes lite ömfotat i skritten, men eftersom att hon är nyskodd och ofta blir så direkt efter tänkte jag inte mycket på det.. Sen i traven haltade hon jättemycket. Så nu är det vila för mersis som gäller, inte så värst roligt, precis när man börjat sätta igång henne!
Men nu ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen ! Sen ska jag väll bara chilla lite tror jag, ska sova tidigt idag.
XOXO