Puss pårej



Fybubbaln vad jag älskar dig, helt osannolikt att du är min <3

Hej höst

Sista september idag, nu är det lixom verkligen höst på riktigt. Men egentligen har man inte tänkt på det ens, för det har ju varit svinfint väder och ändå ganska varmt. Men nu de senaste dagarna har det verkligen blivit lite småkyligt och så. Men det är ju skönare med frisk luft och sol än massa regn faktiskt.
Har inte gjort mycket alls idag faktiskt. Har typ kollat på film, sen gick jag upp till stallet. Meningen var att jag skulle rida både kråkan och bettan, men det fick bli bara bettan för att min mage hade total jävla damp och jag ville bara kräkas medan jag red. Men trots det så var bettan faktiskt riktigt fin, åtminstone så var hon jätte avslappnad i traven, det kändes riktigt bra!

Nu blire lite matte innan idol börjar!
XOXO

Ingen skola idag, weei!

Sitter hemma hos andreas, har ätit lite annanas och banan, mycket mumsigt faktiskt. Ska nog ta och börja röra mig hemmåt snart. Det blir lite matteplugg och sen ska både bettan och kråkan ridas, roligt! Nej men fan vad skönt det skulle vara att inte gå i skolan alls, men nu är det ju faktiskt bara ett år kvar, till och med mindre, så så farligt är det ju inte! Ska även kolla på tredje avsnittet av oth, mysigtmysigt!
XOXO

Fy bubblan vad tröttis jag är.

Kom nyss in till nynäs, andreas är och handlar. Det tog typ en halvtimme för oss att bestämma vad vi skulle äta, haha sämst. Men tillslut bestämde andreas tacos, så det blir spansk middag idag också eftersom vi inte ens har börjat med maten än. Menmen, gott kommer det ju att bli iaf!
Idag gav jag fina blommor till min mamma, jag tror att hon blev lite glad faktiskt. Men jag tycker synd om henne, så ont som hon har.

Har ridit kråkan och bettan också. Och ibland blir man ju bra sugen på att byta häst med min mamma. Prutt att inte bettan är som hon, men bettan är ju bra på sitt speciella sett lixom. Men det var som mamma sa när jag berättade att jag ridit kråkan "Det var väll skönt att rida på en RIKTIG häst igen!?". Ja men bettan är en glashäst som inte kan vara ens lite mjuk i sidan och blabla. Men kråkan var inte heller så himla bra för några år sen, så det så! Imorgon ska jag nog försöka rida båda igen, det är nog bra för mig att få lite variation ibland, så att jag inte fastnar i mina och bettans gamla problem lixom.
Nej men bara så ingen missförstår mig så älskar jag min häst!
XOXO

En dag att spendera åt sina studier

Andreas försov sig som vanligt idag, haha. Att han alltid vaknar halv sju är också ganska komiskt. Jag sov glatt vidare och gick väll upp vid kvart i nio eller nått. Satte mig framför tvn, käkade lite annanas till frulle och sen plockade jag fram matteböckerna. Har nu suttit med det ett tag och vad ska man säga då. Det suger med matte c, eller alltså det är typ lätt när man gör det, så ska man börja på något annat och när man då går tillbaka till det man gjorde innan har man ju typ glömt hur det var. Men aa, nu är jag snart klar med veckans planering, så det känns ju faktiskt väldigt skönt.
Ska åka hem nu, sen ska jag rida bettan och kanske kråkan också. Mamma har lyckats få ryggskott. Så det skulle vara lite dumt av mig att inte rida kråkan lixom. Nej men så, så får det helt enkelt bli!
XOXO

Måndag

Medis idag, där skulle vi helt enkelt testa gltgatans bästa cafeér och det gick väll ganska bra. Blev till och med bjudna på fika lixom. Men är man snygga så är man, vad mer finns att säga? Sen blev det skolan, vi skrev klart vår artikel om skollunchen, käkade lite och sen hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra, som det alltid brukar göra. Det är verkligen tråkigt på mina utvecklingssamtal.
Åkte hem, red ut en sväng med mamma. Satte på gramanen för att hon inte skulle bli för spänd. Det gick väll sådär, eller alltså hon var ju ganska fin och hyfsat avslappnad, men jag tog det inte så seriöst. Hon skulle ju faktiskt få ta det lite lugnt idag.

Imorgon är det studiedag. När man var lite innebar studiedag ledigt. Nu betyder studiedag PLUGGA IHJÄL DIG! Nej men matte för hela slanten kommer det att bli iaf.

Sen vill jag bara säga att min mamma är bäst, jag älskar henne <3
XOXO

Min mamma är bäst

Ville bara att alla skulle veta det. Mamma är min bästa vän, hon är verkligen den som vet allt om mig. Jag älskar att hon är min mamma, som alltid ställer upp, som alltid gör sitt bästa och lite till och som alltid finns där när man behöver henne som mest.

Mamma, jag älskar dig!
XOXO

Weeeeeiii

Fan vilken najs helg, eller alltså den har verkligen bjudit på blandade känslor. Filmningen i lördags gick ju kanske inte så jättebra. Vår grupp sammarbetade inte så bra, eller det var snarare så att en del av gruppen inte arbetade alls. Det tog hur lång tid som helst, alla var lite småsura och det slutade med att vi inte hann med sista scenen. Prutt säger jag bara. Halv åtta på kvällen bestämde vi oss för att ge upp, kul att vi hade hållt på från 11. Ett jättetack till matilda, hanna, fabian, andreas, eken, mollie och sofie för att ni hjälpte till och gjorde hela filmen så att säga.
Nej men jag hade ju gärna ridit på kvällen där, eftersom det var dagen innan tävling och så, men fick ju då skita i det eftersom att det blev så sent. Man hade ju inte lust med att hon skulle vara trött på tävlingen lixom. Så det blev en vända in till nynäs med älskling för att släppa av hanna & fabian och för att inhandla massa godis och sånt. Sen blev det bus & mys framför miffo. Men rolig som jag är så somnade jag typ direkt, så himla trött var jag!

Imorse försov jag mig lite, inte för att det direkt gjorde någonting, men iaf. Väl på tävlingsplatsen insåg vi att vi hade kunnat åka minst en timme senare för domaren var ju den segaste domaren i världen. Till och med seketeriatet var förvånade lixom. Så det blev en lite för lång framridning, men hon var mycket fin inne på banan. Eller såklart att det kan bli mycket bättre, men för att helt ha stått i tre månader, så var det högt över förväntan. Fick visserligen bara 58 procent, men den som vann hade 62, så det var inte så dåligt. Kom typ precis utanför. Nej men jag kände mig nöjd.
I andra klassen var hon väldigt trött. Hon var jättefin på framridningen, men det var tungt för henne, det blev en väldigt lång dag! Så för första gången så skrev domaren att hon var lite för seg och jag tycker det är positivt, för allting blir egentligen så mycket bättre då än när hon bara springer. Sen skrev hon dessutom att vi hade bra takt i galoppen och har det hänt någon gång tidigare? Nej inte direkt lixom! Fan vad jag blev glad och fick ändå 60 procent och hamnar väll i mitten kanske. Jättenöjd med min lilla bäbis som är den finaste hästisen jag vet.
Är så himla taggad till nästa helg nu!

Jag är dessvärre inte lika taggad på matteboken som bara ligger och väntar. Men det är väll bara att ta tag i det helt enkelt..
XOXO

Gomorron!

Ååh vad jag är tröttis, gick upp vid halv åtta, sen blev det att fixa all packning och så till imorgon och mocka lite bajs. Så nu är det bara ridningen kvar, skönt. Om en timme ungefär ska jag vara nere på sjöbodarna, för då kommer hela vårt filmteam ner och vi ska helt enkelt spela in BÄCK. Det kommer bli roligt och bullarna är faktiskt goda! Det enda som är sämst är att jag har bajsont i magen, verkligen bajsont. Sådär som förut lixom. Menmen, jag får tänka på annat helt enkelt.

Nej nu ska jag städa mitt rum om jag och andreas ens ska kunna hitta sängen här ikväll.
XOXO

Hey, i'm in the band

Lektionen gick så himla bra, alltså shit vad mikn hästis är fin! Nej men galoppen är ju svår och hon är ju lite dum mot mig, men jag kämpar på och den är ju faktiskt tusen gånger bättre än förut om man säger så. Åsa är nog lite stolt över mig trots allt. Nej men i traven var hon så himla fin idag, det vi måste jobba på är att hon ska kunna gå i en lite lägre form på träning, för hon går alltid i tävlingsformen som är högre, vilket gör att när hon spänner till så blir hon för hög istället. Menmen, små finesser bara. Jag är så stolt över min lilla häst, och det är så många som kommer och säger att hon är så vacker och fin. Det känns riktigt bra nu och jag är taggad till tusen till söndag, även om det kan gå hur som helst så ska det bli roligt!

Justee, innan vi åkte till sorunda skulle jag rycka manen på bettis och hon hatar det, hon får alltid damp och det brukar sluta med att jag får hämta en skottkärra med hö, men inte ens då står hon helt still. Men idag blev jag lite arg på henne och sen stod hon näst intill blixtstilla hela tiden. Men hon är så söt, för när hon egentligen skulle fått damp så tog hon bak huvudet och la det på min axel. Är hon söt eller? Ååh, jag tror jag är kär!

Nu har jag bakat bullar, lagat mat och kollat på idol. Bullarna vet jag inte riktigt hur dom har blivit, men det är inte så lätt att baka på mitt glutenfria mjöl direkt. Maten blev god och jag gjorde tillräckligt så att jag och andreas får lunch imorgon också! Och Idol var ju asbra, jag menar alla som har gått vidare är ju sjuukt duktiga. Det enda dåliga var att Durna inte gick vidare tycker jag, men sånt är livet. Jag och J ska på finalen iaf, eller det har åtminstone jag bestämt!

Nu blire kanske de två nya avsnitten av OTH, mysigtmysigt!
XOXO

Hej, är det flodi?

Kom precis hem från lyckås, har införskaffat mig nya benskydd, lindor, täcke och schabrak. Inte så stor utförsäljning som jag trodde, men lite grejjor hittar man ju alltid lixom. Ska snart upp till stallet, vi ska ju åka till sorunda och träna, wohooo! Ska bli så himla roligt för jag är verkligen taggad till tusen.

Ikväll ska det bakas bullar och sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Mamma och pappa ska ner till sjöbodarna med massa gamla vänner och andreas har match. Skulle ju gärna kolla, men har inte direkt någon som helst lust att åka in till zinken helt själv lixom. Nej det får bli en annan gång helt enkelt!
Kanske hämtar honom i nynäs ikväll, så kan vi sova här, för imorgon är det ju filmdags och jag måste ju lixom typ upp och rida innan.

Och jag har visst hört att jag ser ut som en flodhäst!?
XOXO

Älska att det är fredag imorgon!

Idag blev det att ta CHIKEN till skolan, det gick faktiskt bra, även om jag var FETT nervös. Haha nej, men chiken är ju en riktigt fin vän, så varför ska man vara orolig? Vi hämtade alla grejjor till filminspelningen som äger rum på lördag på herrhamra gård. Kan ni är det bara att komma, desto fler desto roligare är det!
Sen blev det rättskunskap och det var inte så jättekul kanske, menmen. Slutade lite tidigare och betalade en hel timme för mycket för parkeringen. Hmm, men tur att skolan får betala det!
Red ut bettan en sväng, hon verkade inte må så bra imorse så vi tog det lungt. Men nu verkar hon frisk som en nötkärna iaf! Sen red jag mersis. Haha ååh gud vad underbart det var. Min lydoga, fina, snälla, underbara, duktiga ponny! Så stor skillnad från bettis! Det var exakt 87 dagar sen jag red mersan, förstår ni. Nästan hundra jävla dagar. Sämst. Men även om det var så länge sen, så kändes det som att vi inte gjort annat för hon var rpecis så fin som jag minns henne. Lite tjockare och inte riktigt lika tränad, så galoppen var väll inte jättebra, men annars. Ååh, jag är helt såld på min ponny, jag bara älskar henne så himla mycket!

Nu ska jag mysa med min pojkvän som kollar på kändisdjungeln, världens sämsta program. Imorgon blire lyckås.
XOXO

Tisdag.

Som alla vet så brukar jag alltid bli väckt på de mest spännande sättt när jag sover hemma hos andreas. Men imorse var nog det värsta jag varit med om. Egentligen skulle det ha kommit några elsnubbar igår, men vi lämnade aldrig någon nyckel och jag trodde kanske att andreas skulle ringa dom eller något. Men nej, dom ringde till Tobbe imorse, som ringde andreas som sa att jag var hemma och skulle vara där till typ tio. JÄTTEKUL.. Nej för jag blev väckt av att det ringde på dörren. Det var bara att slänga på sig kläderna som inte alls ville sitta som dom ska och sen öppna i värsta sovfrillan lixom. Resten av morgonen spenderades i köket dessutom, för det fanns ju inte så många andra ställen att gömma sig på. Pinsamt!

Mattelektion i skolan. Hatar matte och hatar att det är så svårt. Hej saras första G lixom. Inte okej säger jag bara.
Kom hem lite senare för jag sprang bort till globen för att köpa strumpbyxor och hittade dessutom ett par skor. När jag kom hem gick jag över till mormor för att låna ett par glajjor till skolfotot imorgon. Riktigt snygga faktiskt! Sen blev det raggisar till middag, stallet och idol. En ganska trevlig kväll faktiskt!

Imorgon kommer bli en LÅNG dag, har sista skolfotot 15.50. Men är man cool så är man!
XOXO

Tio saker som får mig att tänka på mersan



- Alla låtar som handlar om kärlek, mest Phil Collins - I'll be in your heart
- Sommaren. En sommar utan Mersan är ingen sommar.
- Tävling, tävling, tävling!
- Vår käre maskot Maggie (från simpsons)
- Summer Dressage Cup i Vikbolandet
- LA:P1 programmet (66 procent!!)
- Ronnie, världens bästa tränare!
- Långa manar, haha!
- Strömsholms djursjukhus
- Egentligen är listan onödig. Allt får mig att tänka på mersan.

Fy tusan, bajskorvar vad jag hatar dethär. Jag vill bara spola tillbaka tiden,
jag saknar min ponny mer än man kan ana.
Jag får ont i hjärtat när jag tänker på henne (vilket sker varje minut).
Fasen vad min ponny är den bästa ponnyn i världen, det finns ingen som kan slå henne!
XOXO

Nej men, tja fan

Måndagar, jag hatar måndagar. Nej nu ska vi inte vara sånna. Men dagen har kännts SÅÅÅ lång. Som sagt så var ju skolan väldigt seg och sen fick jag vänta typ en halvtimme extra för att få in pengar från två stycken. Men nu har vi iaf depositionsavgiften klar, så det känns mycket skönt. Jag ska parvla mig iväg till banken imorgon till och med. Duktiga sara!
Vad ska man säga, Gud har gjort så att alla apotek i hela världen hatar mig. Alltid så är det strul för mig. Fixade nya p-piller idag och när jag skulle hämta ut dom fanns det inget recept inlagt på det nya apoteket, där dom förövrigt måste vara helt efterblivna. Sen gick jag upp till kära apoteket måsen och nej, inget recept hade kommit in på mig. Så det var bara att efter en stunds väntan knata ner till ungdomsmottagningen igen och sen knata upp igen. Och då äntligen fungerade det!
Red bettan på banan idag igen och det går faktiskt bara bättre. Vi kunde ju lixom till och med galoppera fint på tygeln i åtminstone höger galopp. Men alltså även om hon är så himla fin och allt, så saknar jag det där lilla extra lydiga som vi inte riktigt har kommit till än. Hon hamnar lixom i sin egna lilla värld när hon tycker det blir jobbigt. Jag saknar verkligen att känna det jag känner när jag rider mersan. Så nu bestämde jag mig helt enkelt för att rida mersan varje torsdag, för dom dagarna kunde inte madde. Plus att jag tror att mersan saknar mig lite. GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL PÅ TORSDAG! Alltså det var i juni jag red mersan sist, kul lixom. Fan vad jag hatar att jag inte får tävla henne mer.
XOXO

Härliga måndagsmorgon!

Gick upp tidigt som fasen bara för att komma på basgruppen, till vilken nytta då? När jag sitter på bussen ringer Maria mig och säger att hon är sjuk och undrar om vi klarar oss utan lärare. Självklart säger jag och åker glatt vidare. Får ett sms av jennifer som inte kan komma, vilket är förståligt, men tråkigt! Fyra personer blev vi allt som allt på basgruppen, kul. Så vi bestämde att alla ska vara töntar på vårt spexfoto, får hoppas bara att alla är med på det nu.

Har text nu, tråkigt utan J. Skulle ju ha gjort klart vår artikel men har fått göra "dagens elev" istället, inte så jätteroligt. Mitt utvecklingssamtal är inställt och jag måste åka förbi ungdomsmottagnnigen på vägen hem. Måste ju dessutom vara där efter två, så jag får väll se vad jag hittar på så länge. Inte så kul att vara ensam i skolan..

Nej men jag längtar efter att få komma hem och rida, jag är verkligen taggad!
XOXO

Hah, mersan är så himla söt!

Alltså det är helt sjukt vad fort helgerna går. Eller veckorna över huvud taget. Den här helgen har varit mysig. Gårdagen spenderades med min söta älskling, vi red en sväng i skogen och sen på ranchen. Andreas ville prova att galoppera lite och han var lite väl hård mot mersan (tyckte åtminstone hon!) så hon började med att sparka bakut och sen ta några språng med en kille som skrek som en tjej på ryggen. Haha, nej men han var söt och Mersan var söt. Så hur kan det bli något annat än en succé?
På kvällen var det lite kalas hos hans kusin med mat och tårta och allt. Sen blev det män som hatar kvinnor med massor av godis hemma hos mig och vi hade verkligen supermysigt!

Imorse drog jag, mamma, sofie och mersan iväg till sorunda för att hopptävla lite. Våra förväntningar var inte särskilt höga, vi tyckte mest bara att det skulle bli roligt. Vi vet ju hur mersans hoppkarriär hittils ser ut lixom. Haha! Nej men dom vägrade en gång på första, sen en gång på andra och sista gången på tredje. Så typiskt mersan att vara så dum och töntig. Men jag kan ändå inte rå för att jag blir stolt så fort jag ser på henne och vet att hon är min lilla bäbis lixom. Jag tycker att sofie var astuff som vågade ge sig ut med mersan och dessutom göra det bättre än mig!
Det enda som verkligen var jobbigt var att se min vackra ponny rida omkring och så var det inte jag. Det var så himla jobbigt. Det gör verkligen ont i mitt hjärta när jag tänker på henne. Men det blev en trevlig förmiddag iaf och jag är så stolta över dom båda!
Väl hemma var det bara att ta in hästar som skulle skos/verkas och sen hem och käka, sen stallet igen för att rida och för en gångs skull gick det ganska bra igen! Dessutom var jag helt själv och det var skönt. På fredag ska vi till sorunda och träna för åsa, det ska bli riktigt roligt och jag är så himla taggad nu!

Sitter i andreas lägenhet, kokar spaghetti och ska steka kötbullar. Andreas har träning och kommer hem vid nio.
XOXO

Puss på min bäste vän!

Matilda drog precis hem. Vi har myst sen halv sex och vi har haft jättemysigt. Åt tacos med hela familjen (för en gångs skull!) och sen så har vi kollat på idol och bara pratat om allt som vi missat och ätit chips och druckit fanta. En helt värd kväll måste jag säga. Helt underbart.
Måste ju bara säga att Matilda Larsson är världens grymmaste. Så lång tid av vänskap och egentligen inte alls mycket bråk och tjaffs. Det enda som har varit är att vi inte alltid setts särskilt mycket, det blev ju så med olika skolor och allt. Men det absolut bästa med oss är att vi faktiskt alltid vet att vi har varandra. Jag kan ringa när precis jag vill och jag vet att allt alltid är som vanligt. Fasiken vad jag älskar min bästis helt enkelt!
XOXO

Fredag i mitt hjärta!

Igår blev det en liten myskväll med syrran, eller snarare typ en timme och en kvart eller något. Men mysigt hade vi. Kollade på Idol och käkade thai och pratade bajs. Vid typ elva eller nått kom älsklingen hem från matchen och var söt. Vi myste lite och sen var det dags för att sova och duktig som han är lyckas han försova sig imorse. Skulle ta bussen som gick klockan sex, men vi vaknade kvart över istället. Haha, så då fick han lite bråttom till nästa buss..
Nu sitter jag i skolan och väntar på att min älskade matte ska börja. Markus ville helst att vi skulle börja med nästa veckas planering innan dethär passet, men jag har inte orkat och kanske jobbar några tal innan nu bara.
Ikväll blir det fredagsmys med världens bästa madiz! Har ingen aning om vad vi hittar på, men det ryktas att vi ska sjunga hela kvällen. Förhoppningsvis (för allas bästa) så händer det inte. Nej men det ska bli roligt att ses igen efter typ HUNDRA år av allt möjligt skit. Nej men det har kommit så mycket emellan, så vi har inte hunnit ses. Men ikväll smäller det!

XOXO

When the stars go blue



Alltså vad ska man säga. Jag är så kär att jag tror att jag spricker. Allting är bara så himla bra och det är så bra att det är vi. Jag bara älskar oss helt enkelt! <3

Tvåhundrafemtio dagar kvar

Fan vad dåligt jag har varit på att blogga här på senaste tiden. Tiden har bara susat förbi och jag har inte haft tid för någonting. Menmen, idag i skolan blev det mycket snack om studenten. Först så hade vi basgrupp och pratade massa om skivan, sen bar det av till karlavägen för att skriva kontrakt med jesper på studentmäklarna. Så nu är lokalen bokad lixom. Och sen skolan igen och tillslut studentkommitte möte. Haha, är man otaggad nu eller? Och ja, det är exakt 250 dagar kvar tills vi ska ha vår skiva och alla kan ju vara beredda på att köpa biljetter av mig då!
Annars har vi haft rörlig bild och vi raggade mest skådespelare, vilket gick åt helvete. Men vi är så jävla bra så vi kommer att lösa det iaf och jag kommer att bjuda alla söta som kommer på bullar, jag lovar! Så är det så att du inte har någonting för dig lördagen den 26 september, hör av er till mig för vi behöver all hjälp vi kan få!

Nu måste jag göra klart min tråkiga rättskunskapuppgift och sen räkna ett mattetal. Så jävla nöjd med mig själv för jag har bara ett tal kvar på veckans planering, wohoo!
XOXO

Prutt på söndagar.

Igår blev en väldigt lyckad kväll måste jag ju säga. J och eken var hemma hos mig och andreas, vi åt asgodmat, väldigt mycket mindre god chokladpudding och godis. Det blev spel, lite dåliga förlorar miner och riktigt glada miner från mig och jennifer. Nej men det var verkligen roligt och vi kan kryssa många kryss på listan helt enkelt.
Jag och andreas roade oss efter att eken och jennifer dragit och kom i säng närmare fyra. Så när vi vaknade vid elva imorse var vi ganska döda faktiskt. Men det var bara att gå upp och diska. Inte den roligaste disken kanske och det slutade med att jag fick diska och andreas torka. Menmen, fint blev det sen.
Drog ut till Torö och träffade familjen Köhler en stund, käkade lunch och bara chillade. Mysigtmysigt. Kom precis hem och ska nog plugga lite rättskunskap eller något liknande nu.. Andreas har match och det hade ju varit lite roligt att kolla kanske, men den är i segeltorp och det blir väll ganska sent och jag måste fixa massa grejer här hemma. Så, så fick det bli denhär gången.
Åker nog in till nynäs sen och sover hemma hos älsklingen iaf.

Juste, igår när vi var och handlade så träffade jag på min käre gamla vän Linn. Och fasen vad länge sen det kändes som att det var. Måste verkligen ta och hitta på någonting igen snart!
XOXO

Ta er i rumpan

Juste, glömde också bara säga att det gör lite ont i hjärtat av att veta att vi aldrig ens blir tillfrågade längre. Tänker ni ens på oss lixom? Nej det verkar inte direkt som det och är det på det viset ni vill ha det kan ju jag bara meddela att jag skiter i er också. Ni kan ta er i rumpan med den stilen som ni kör med. Man orkar ju inte ens bry sig längre.
Tack för mig.
XOXO

Den va fin!

Har precis kollat på Roast på Berns för tredje gången. Haha, jag kan inte sluta skratta, så himla roligt alltså. Sen är jag nog lite smygkär i björn lixom. Tihi, nej men fan. "Sånna här har varenda jävel i Nangiala!"
Kvällen skulle ha bestått av filmmys med mig själv och "män som hatar kvinnor". Men tack vare min kära syster fick jag ett damputbrott och sov till "Ghost" istället. Tråkigt.
Nej nu är jag verkligen trött och det ska bli så skönt att sova. Jag ska sova tills jag vaknar imorgon och det ska verkligen bli skönt. Sen blire lek med märta&vera. Sen kanske jag och andreas vågar oss ut på en ridtur och sen är det middag med j & eken. Ser ut att bli en väldigt mysig lördag helt enkelt.
XOXO

FREDAGSMYS!

Matteprovet idag gick helt käpprätt åt helvete. Hmm, undrar hur jag kan vara så jävla dålig!? Så ja, min skolgång är just nu helt förstörd och det känns som att jag är sämst i världen. Förhoppningsvis blir det andra bullar till nästa prov.
Ikväll skulle jag först ha träffat malin, sen sket sig det och sen skulle jag träffa matilda och nu kände hon sig sjuk så då blev det inget med det. Så jag blir helt enkelt ensam ikväll eftersom att andreas ska vara fri. Haha, observbera att det är hans uttryck och inte mitt. Nej men jag har faktiskt köpt film och har om typ ett kapitel läst ut "män som hatar kvinnor" och filmen ligger bara och väntar på mig. Så jag är inte alltför missnöjd. Ska även fixa lite med Jennifers present. Det är ju meningen att vi ska ha parmiddag imorgon och då tänkte jag passa på att ge henne min bästa artonårs present.

Har även ridit idag, det gick ganska mycket bättre än sist, men fy tusan vad hon är stel och lat. Prutt. Men det kändes lite roligare idag iaf. Och förhoppningsvis kommer det bara bli bättre framöver också! Jag borstade och fixade lite med milano och sen fick jag ett ryck och slängde på honom tränset för första gången och han brydde sig inte. Kollade bara på mig och såg söt ut lixom. Han är bara för underbar! Nu är jag verkligen sugen på att få börja rida in honom!
XOXO

Mitt liv består tydligen mest av x och y.

Ska dra in till nynäs alldelles snart. Det blir väll idolmys med älsklingen min och sen ännu lite mer matteplugg. Har sedan jag kom hem roat mig med min roliga mattebok och jag har prov imorgon. Och det kommer inte gå bra alls som det känns just nu. Prutt, vad det är sämst just nu. Kul att dessutom ha matte med naturarna lixom, bara för att man ska framställas som ännu lite sämre lixom.
Blev iaf lite uppmuntrad för mamma köpte thaimat till oss, så vi hade en mysig snabb middag i växthuset med pappa. Nej nu är det bäst att jag packar iordning mina grejor om jag ska hinna in till idol.
XOXO

Sånna här har varenda jävel i nangiala!

God kvällers, eller god natt kanske man ska säga. Det är ju verkligen dags att sova vid dethär laget. Men med tanke på att jag börjar halv ett kan det väll vara okej att vara vaken till nu. Jag måste ju faktiskt inte åka förrän klockan tio. Men innan det ska jag vara duktig och gå upp och plugga lite matte!
Idag har det varit en dag med rörlig bild, vilket inte gick så framgångsrikt till en början. Men sen jäklar vad vi tog igen det mot slutet. Nu är halva manuset för vår nya Bäck film skriven och det kommer bli najs. Pratade massa om studenten idag, på basgruppen och sen hade vi studentkommitte möte. Shit vad jag är taggad nu! Nej men det kommer helt klart att bli ett riktigt roligt år.

Red en sväng ut och sen en liten stund på banan med bettan. Gick åt helvete, men alltså det är ju för att hon har varit sjuk och sen blev jag sjuk och blablabla. Nej men jag var rätt arg när jag gick hem från stallet. Hatar att vara det för egentligen är det ju roligt. Men det har hänt så mycket bajs med hästisarna på sista tiden och det känns som att så fort jag kommer någonstans så måste jag börja om igen. Precis som nu. Jag saknar mersan!
Juste, Sofie ska tävla mersan på klubbhoppningen i Sorunda den 20:e. Det är med lite blandade känslor som jag och mamma kommer att köra dom dit. För det första är Sofie hur duktig med mersan som helst och dom passar verkligen ihop och för det andra så ÄLSKAR mersan att tävla, vilket på sätt och vis gör det till ett måste att hon får det (hon ska ju ha det bästa lixom). Men å andra sidan har allt gått så fort och jag är inte riktigt beredd på att lämna över allt mitt till någon ny. Jag har ju fortfarande inte riktigt fattat att jag kan rida mersan max en dag i veckan. ÅÅH VAD JAG SAKNAR MIN PONNY!

Nu börjar det bli tråkigt för er och mina ögonlock är lite för tunga nu.
Så, godnatt!
XOXO

Det kan inte vara på riktigt!



Nu var det klart. Sara önskar sig helt enkelt en Totilas av jultomten i jul. Det är långt kvar, men aa. Fan vad jag är sugen på mina hästar nu. Men jag har lovat mig att går jag till skolan imorgon får jag börja träna igen. Tre veckor till nästa tävling och jag måste ju helt klart bli lite bättre om tomten ska ge mig den här underbara sagohästen.
Jag vill ha. Jag vill ha. Jag vill ha. Jag vill ha!
XOXO

Var det svinan eller?

Äntligen, första kvällen då jag känner mig riktigt pigg. Hmm, det var verkligen länge sen. Äntligen får jag gå till skolan imorgon för att ha min kära matte som jag kommer att både gift mig och skaffat barn med innan denna termin är slut.. Nej men fasen vad skönt att slippa missa mer i skolan nu. Nu är det dags att ta tag i skolan och visa vem som är den coola pluggisen i skolan!
Nej men matten är sämst och jag har kommit fram till att jag i stort sett måste räkna matte varje dag för att hinna med det jag ska och då menar jag inte lite matte varje dag. Hmpf. Tråkigt. Men tänk vad skönt nästa termin, när det är studenttider hit och studenttider dit och jag kommer att vara på kalas hela tiden och jag inte behöver bry mig om att plugga matte. Jag längtar!

Nej lite mer plugg nu och sen blire väll tv och sen sängen. Älskling har träning halva natten, så jag blev själv ikväll.
XOXO

Fyfan vad jag älskar dethär..

Prutt på att jag varit sjuk i en vecka, har inte orkat göra någonting alls förutom att ligga i min säng och kolla oth eller film. Verkligen jätteroligt att missa en hel vecka i skolan och till råga på allt dessutom missa min bäste väns 18-års dag. Jätteroligt. Nej, förlåt så himla mycket jennifer, jag hade dödat för att fått vara hos dig i fredags, gärna bytt med någon som inte uppskattade det lika mycket som jag hade gjort. Men istället blev det en lugn kväll i andreas lägenhet med en film och sen somnade jag som en stock. Jag vill iaf önska dig allt grattis i världen som man kan få och vi ska ta igen dethär snart, jag lovar!
Men fan. Är sugen på att rida nu, vill bara komma igång, men såfort jag rör på mig blir jag helt illamående och yr. Så himla roligt att vara sjuk. Har iaf fått mysa lite med älsklingen i helgen, det var ju på tiden om man säger så. Nej men fan vad sämst det här är. Just nu verkligen hatar jag mitt liv!
Nej, nu får det vara nog med negativa tankar. Ska nog försöka sova lite.
XOXO