Mina små bästisar och jag!

Vilken utgång det blev igår alltså! Vi började på pilot, men beslöt oss ganska snabbt för att ge oss av till the bridge istället, där det faktiskt var lite folk. Vi dansade hela natten och kvällens höjdpunkt var såklart ont det gör ont! Haha, nej men riktigt roligt blev det faktiskt och vi får hålla tummarna för att nästa helg blir mist lika lyckad!
Nej nu blir det träning för min och mammas del.
XOXO

Pruttväder.

Nu sitter jag här på jobbet och kikar ut över hötorget. Ser inte så mysigt ut ute direkt. Självklart är det skönt att det är varmt, men fy vad blött det blir då. Och äckligt på vägarna. Det är verkligen nackdelen.. Men hoppas bara att det håller sig varmt och inte fryser på igen, för det känns ju allt annat än roligt..
Ikväll är det utgång som gäller och ja, jag är taggad. Det kommer ju bli asroligt med tanke på att jag har mina bästa vänner med mig och det slår ju såklart allt! Så först blir det mys hemma hos j och sen Pilot för vår del!

Nej nu ska jag ta och göra lite nytta här tror jag!
XOXO

Torsdag

Idag blev det bara lite pyssel med Bettan, det blev så sent så jag orkade inte gå bort till rishuset. Jag känner mig verkligen så dum mot henne.. Men nu är det bara två veckor kvar på praktiken, vilket innebär att det helt enkelt bara är att hålla ut med sena kvällar. Dessutom är det tävling snart, vilket innebär att jag MÅSTE hålla ut.
Men som sagt, det blev lite borst oh mys iaf och det gillade hon verkligen. Jag ryktade som bara den, men hennes päls blir inte ren. Den är så äcklig och instängd av täcket. Jag verkligen längtar till sommaren, då hon kan gå utan. Nej men om jag försöker vara lite flitig med att rykta så kanske det blir bättre. Men jag lovar, det spelar ingen roll hur länge jag ryktar, för så fort hon rört lite på sig är det likadant igen.

Nu ska jag käka lite med världens bästa kille!
XOXO

Wohooo!

Pratade precis med min vän jennifer i telefonen. Imorgon väntar en sjuk utgång med mina två bästisar och redan förra veckan kunde man ju räkna ut att det skulle bli grymt. Men nu fick vi just reda på att kvällen kommer att bli om möjligt lite bättre. Det är nämligen så att en viss person som börjar på l kommer att vara där. Och jävlar vad det kommer bli kul!
XOXO

Världens segaste onsdag.

Igår var det ju den efterlångtade vårpeppen på jobbet och alla var hur taggade som helst! Nej men det blev lyckat och vi hade väldigt roligt måste jag säga! Ola Joyce var där och spelade och det var hur grymt som helst och nu fick han trettio nya jävligt najs fans. Nej men riktigt bra, jag blev en aning kär i hans röst faktiskt.
Sen blev det party hela natten lång. Nej men till tio iaf, då bestämde jag mig för att åka hem eftersom tågen brukar vara lite cp. Och ja, tåget var försenat och bajs. Jag orkar inte ens beskriva. Det slutade att jag, mange och någon annan tjej fick ta en taxi från västerhaninge och var hemma halv två. JÄTTEKUL ATT DET SKA TA TRE OCH EN HALV JÄVLA TIMME ATT ÅKA HEM! Förlåt sl, men någonting måste i göra åt dethär. Att ni inte ens kan informera om vad som händer är ju fasen skandal.

Så jag var verkligen inte pigg imorse, men det var bara att ge sig iväg till jobbet som vanligt. Dessutom blev det en väldigt seg dag på jobbet med i stort sett ingenting att göra.. Men det slutade med att jag fick åka med mamma hem och det var väldigt skönt. Nu ska jag lägga mig och kolla på Greys, hoppas på att huvudvärken går över och sen sova. Det ska bli en SKÖN natt i natt har jag bestämt. Jag verkligen längtar efter att få sova.
XOXO

I am Purjo!

Nu har jag precis duschat, jag och mamma har nämligen varit och tränat. Det var faktiskt roligt och skönt. Jag känner mig väldigt duktig med andra ord. Min käre man håller på med maten idag, korvstroganof blir det. Mumsfilibaba! Nu verkar det typ börja snöa igen, det känns mindre roligt. Får se hur det går att ta sig till jobbet imorgon. Men det är vårpepp och det kommer säkert bli väldigt roligt tror jag, så jag hoppas verkligen att jag lyckas komma in. Men nu ska jag sätta på mig några trasor och borsta håret innan maten blir klar.
XOXO

Bäbis



Idag har vi varit ute på promenad med träns, sadel och benskydd. Det gick såklart superbra och han var jätteglad. Han är så himla mysig att ha att göra med och det är verkligen roligt. Jag bara älskar min lilla bäbis!
XOXO

Breaking News!

Som sagt jag blev hemma idag. Sitter och kollar på Greys under mitt sköna duntäcke just nu. När mamma kommer blir det att hjälpa henne med stallet lite, Anna är nämligen sjuk, så då tänkte jag vara lite snäll.
Vissa har säkert redan hört dethär, men mina planer för tiden efter studenten är spikade nu. Helt oväntat fick jag ett mejl från skövde där de behövde min hjälp. Så jag kommer att flytta ner helgen efter vi tagit studenten. Där kommer jag bo hos familjen Karlsson, alltså jenny, jerry och hilma. Jag kommer att jobba som både barn och hästflicka. Hilma kommer vara ett och ett halvt år när jag flyttar och jag hopne!att hon kommer att gilla mig en aning åtminstone! Jenny har ett tillridnings- och försäljningsstall där jag dessutom kommer att hjälpa till en del. Så jag tar med mig Bettan ner direkt när jag flyttar och vi kommer att storsatsa på vår utveckling såklart.
Jag kommer att vara där på obestämd tid, men känner jag att jag trivs och jenny är nöjd med mitt jobb kommer jag förhoppningsvis stanna längre än bara över sommaren. Då kommer även lilla Milano att flytta ner till mig.

Alltså såklart är detta hur kul som helst och verkligen en riktigt stor chans för mig att komma in i branchen, vilket jag såklart vill! Men samtidigt, usch så jobbigt det känns att flytta. Det tar ca fyra och en halv timme med bil, vilket komer innebära att jag är långt ifrån nära och kära. Såklart kommer jag att komma hem under helger och ledigheter och så, men ja man är ju lixom långt bort.

Fast det är klart, jag har ju med mig tottisarna och för dom är det bara bra med tanke på att jag kommer att kunna spendera hela min fritid på dem. Nej men det kommer nog bli asbra och jag längtar faktiskt lite efter att få komma ner och känna hur det känns. Jag har en provvecka redan direkt efter praktiken, det ska bli kul ! :)
XOXO

Vilken morgon.

Tjugotvå grader kallt. bajsmycket snö. andreas har kört av vägen. min vante är borta. och nämde jag att det är svinkallt ute? Fan vilken jävla morgon, idag blir man ju hemma kan man ju säga..
XOXO

Och jag är vaken?

Det är lördag, kallt och snöstorm ute. Och jag sitter här alldeles klarvaken. Kanske är det för att jag har haft fodringen, men iaf. Ska upp till affären och vara med när Laila öppnar typ klockan tio, så att jag vet hur man gör det. Vilket kan vara bra med tanke på att jag ska spendera resten av mina tisdagar där efter praktiken. Nej fy, vad det inte är roligt att vara vaken.
Men det blir nog en god frukost med greys nu, det låter ju inte helt fel det heller minsann.
XOXO

Idag smäller det!

Just nu springen Erik och Mackan runt här och säger att det luktar kiss och bajs på hela redaktionen. Haha, lite roliga är dom ju måste man ju säga. Idag ska jag och mamma träna, det känns ju bra. Eller alltså ja, det gör det. Det ska bli roligt att komma igång faktiskt. Problemet tycker bara jag är att nu har man så lite tid till allting, men det löser sig nog. Nu är det ju bara tre och en halv vecka kvar på praktiken, så det blir nog bra! (:
XOXO

Lidingö

Nu är jag hos mina favoritbrudar på Lidingö. Det har precis käkat och nu ska vi busa gärnet! Jag har fått alla hjärtans dag present och så har vi myst lite framför film. Nej men det blir som alltid en mysig kväll här med min andra familj. Imorgon blir det en dag på kontoret, då jag ska spendera lite mer tid där än innan nu när jag är inne på slutspurten av min praktik. Det känns på sätt och vis ganska skönt det också. Man slipper ju frysa iaf!
Nej nu ska jag gå och krama brudarna.
XOXO

Alla hjärtans dag!

Idag har varit en väldigt mysiog dag. Vi somnade astidigt igår så klockan åtta vaknade vi båda två och var pigga. Det blev pussar och presentöppning, mysigt värre! Sen blev det stallet för min del, jag red lektion för Mia och det gick väll sådär måste jag säga. Men så känns det alltid när man inte ridit lektion på länge, men hoppas på bättre resultat i framtiden, jag vet ju att det hon säger är väldigt bra saker lixom!
Lite senare bar vi oss av mot nynäshamn, där vi införskaffade oss mat och annat inför kvällen. Vi firade denna underbara dag med egengjorda glutenfria semlor, vilket smakade fantastiskt gott! Det blev även svingod mat och hyrfilm. Med världens bästa kille, kan det bli bättre eller? Nej fy bubblan var jag älskar mitt liv just nu!
XOXO

Myskväll

Idag blir det en myskväll med världens bästa kille. Vi har kollat melodifestivalen och andreas johnsson gick vidare och det var helt klart det viktigaste. Det blir lixom inte bättre än vad han gör det. Men lilla erik, eller hette han så? Han var fan jävligt duktig också tycker jag.
Nu blir det house, godis och cola. Jag klagar definitivt inte. Imorgon är det alla hjärtans dag dessutom och det kommer bli toppen!
XOXO

FREDAG!

Lite seg dag idag, jag är trött och har huvudvärk dessutom. Sen finns det inte så mycket att göra och det är mindre roligt. Om en timme drar jag iväg och tankar och hämtar ett ljudkitt och sen blir det Kickoff. Halv nio ska jag och syrran mysa en bio och det är efterlängtat. Jag gillar verkligen att mysa med min syster helt enkelt.
Nej annars flyter väll allt på och ja, jag har breaking news att dela med mig av, men det kommer. Jag lovar!
XOXO

En snabbis

Gud så dagarna går. Igår kom jag till nynäs klockan tio och så kommer det antagligen bli idag också. Ja, det är inte alltid så lätt att hinna med allt när man har hästar att ta hand om. Tur att dom är söta iaf! Igår gick det väll sissodär att rida, men mamma sa att det såg fint ut och det brukar vara ett gott tecken, för hon säger det bara när hon menar det! Hoppas på att få henne ännu mer igenom i kroppen idag, så jag rider med martingalet idag också. Hoppas på att det blir lite lättare att rida i slutet av veckan.

Annars så går det bra på jobbet, alla är glada och det känns ju väldigt skönt. På Fredag är det Kick Off och det kommer nog bli roligt, men ändå lite läskigt måste jag ju säga. Nej men allting funkar jättenbra och egentligen har jag värsta grejen att berätta om, men det får ju helt enkelt bli en annan gång med tanke på att jag är en busy tjej just nu.
XOXO

Söndagsångest

Det har varit en mysig kväll hittils, det blev hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och gucca. Hur gott som helst. Dessutom har jag tryckt i mig ett paket vindruvor, så nu är jag mer än mätt och belåten. Vi kollade på blåsningen och egentligen, vilket värdelöst program det är. Men väldigt underhållande och jag höll fan på att garva ihjäl mig när Shirley blev blåst. Nu är det Wallander och mys som står på listan och sen sängen. Jag börjar verkligen bli trött som en liten gris. Och imorgon är det en ny dag på jobbet. Och ja, det är jätteroligt, men jag börjar tröttna på att vakna varje morgon.. Menmen det är bara bita ihop och det är ju fett roligt när man väl kommer dit lixom!
XOXO

En hästig dag

Det blev en lång dag i stallet idag, eller det kändes som att det var en lång dag, men den var inte värre än vanligt. Började med att mocka och fixa iordning allt. Sen blev det lilla pluttens tur. Igår var jag och han ute och gick en liten promenad med träns och sadel bara för att göra någonting. Idag blev det ridhuset och longering som stod på listan. Det gick faktiskt över förväntan och jag blir bara mer och mer kär i honom för varje dag som går. Han förstår nästan precis vad han ska göra, själklart blir det lite missförstånd men med tanke på att det är tredje gången han blir longerad kan man inte begära mycket mer. Han fattar kommandona mycket bättre nu, det enda man kan önska är att han skulle vara lite mer uppmärksam, men det är som det är och med tanke på att det finns VÄLDIGT mycket annat att titta på i ridhuset förstår jag honom! Nej men idag kunde han trava flera varv och var jättesnäll. Känns superskönt att han är så lättlärd!
Sen red jag Bettan, skönt att inte behöva börja om idag. Lite lat är hon och vill inte riktigt använda sina små bakben, även om hon springer på ganska fort. Så jag fick ta körpisken så att jag skulle kunna komma åt henne ordentligt och dutta henne på rumpan med jämna mellanrum. Då blev det mycket bättre och hon blev riktigt maffig i slutet. Galoppen är också bättre. Det är synd bara att hon inte kan bli bra i den direkt, men det kommer väll snart. Försöker göra mycket tempoväxlingar så att hon stärker sig och hela tiden arbetar med bakbenen, men det är väldigt klurigt att rida henne i galoppen. Mamma får helt enkelt ta och hjälpa mig imorgon eller någonting. Allt blir så himla mycket bättre när det är någon som står på backen och säger vad man ska göra!
XOXO

Han är min LILLA broor.

Oj vilken mysig kväll man fick, jag bara älskar min bästis helt enkelt. Det blev god mat, mys framför tvn och ett behövligt snack, som alltid med andra ord. Nej men melodifestivalen fick helt klart godkännt måste jag säga. Jag tycker det var hur bra som helst att lilla Salem gick direkt vidare först av alla. Han är ju så cool och dessutom tycker jag att låten var bra också och det är ju helt klart ett plus! Sen var ju Ola nästan självklart vidare redan innan man ens sett och jag tycker att låten var rätt bra också. Dåligt att Linda inte kom vidare, det där konstiga bandet som man inte ens kommer ihåg vad dom heter var ju bara hur skumma som helst. Dom var ett band, men bara en person gjorde någonting på scenen, nej jag förstod inte riktigt deras grej faktiskt.

Nej men en hur mysig kväll som helst blev det tillsammans med min bästis, som för övrigt fick en väldigt fin födelsedagspresent av mig, jag är faktiskt riktigt nöjd med den! Nu blir det nog lite Greys och cola för min del.
XOXO

Fredagsmys idag

Idag blev jag hemma eftersom att jag inte mådde så värst bra imorse, nu mår jag mycket bättre och det är skönt. Det har helt enkelt blivit en mysdag med Greys och House i stort sett hela dagen. Snart kommer pappa och Andreas hit och då blir det thai och sen mys framför tvn. Jag längtar!
Det blev ingen ridning idag med tanke på min mage, men det hade inte gått så bra iaf, då vi har stängt av ridhuset från igår, med tanke på att taket faktiskt kan trilla in. Nu är det i alla fall fixat, så imorgon blir det ridning plus mys med milano. Lunch med farmor och farfar står också på schemat. Dessutom blir det myslördag med min bästa vän, vi ska kolla på melodifestivalen, hon ska vara nyttig och jag onyttig och ha så mysigt som bara vi kan!
XOXO

Hejdå mitt gamla liv?

Japp, nu har en väldigt stor och rolig överraskning precis inträffat. Ett mejl, som kanske förändrar mitt liv en aning. Frågan är bara om man ska ta chansen eller inte. Vågar man?  Ja ni, snart får ni veta vad som kommer att hända med lilla mig!
XOXO

Sämst.

Jaha och så är man typ sjuk. Eller någonting är det iaf, kom hem med VÄRLDENS huvudvärk och det resulterade i att jag var tvungen att kräkas.. Tryckte i mig två treo och nu har huvudvärken släppt en aning. Har inte ätit något, men min käre kille är på Willys och införskaffar sig kräm, blåbärssoppa och bananer. Jag har satt på te vatten och hoppas att jag mår bättre imorgon. Har inte alls någon lust att vara sjuk. Blää på dethär...
XOXO

Hästsugen

Fy bubblan vad jag saknar mina hästar nu. Jag vill rida! Jag känner mig verkligen dålig just nu, man vill ju bara komma igång ordentligt med både Bettan och Milano nu. Det känns som att tävlingar och toppform ligger mil bort med Bettan och att Milano helst ska gå att sitta på några veckor känns inte heller så troligt med den tiden jag har.. Fy så tråkigt det är. Jag längtar verkligen tills skolan börjar igen då jag kan satsa ordentligen igen. Så för att trösta mig lite kollar jag på lite nya saker som gör en lite peppad iaf.



Ett ganska fint kandar ändå för inte så jättemycket pengar. Det vore verkligen roligt om jag kunde börja rida bettan lite mer seriöst och vi ska ju lätt debutera en medelsvår detta år så då kan det ju vara bra att ha ett. Eller åtminstone ett som är lite finare än det jag hade till Mersan!


Och något av domhär tränsen till Milano, han har ju bettans gamla bajsträns som dessutom börjar bli lite för litet och ska man ridas ska man ju vara fin. Det tycker iaf vi! Men man får ju se om man har råd, jag badar ju kanske inte direkt i pengar om man säger så.
XOXO

Inte så jättekul väder direkt

Fy vad jag hatar snön, jag vill bara att den ska försvinna och att det ska bli sommar, jag orkar inte med att det snöar och är kallt hela jävla tiden. Idag blev det en rätt lugn dag på jobbet, först möte, sen Auto för att byta bil, sen Sigtuna för att hämta/lämna band som skulle recondas och sen blev det lite sen lunch. Efter lunch hände inte mycket alls faktiskt. Filmteamet drog till Karlstad och det fanns inte så mycket att göra på redaktionen. Tog kvart i fem bussen hem och den tog typ över en timme bara för att det var lite kaos i trafiken inne i stan..

Jag sitter i min och Hannas lägenhet just nu, ska snart parvla mig iväg till andreas. Men eftersom att jag inte kan åka hem eftersom att mina vindrutetorkare är trasiga plus att det är sämst väder så får jag bo i nynäs hela tiden. Inget fel med det, men jag tycker så synd om min häst. Jag vill rida, jag vill träna och allt sånt kul. Men när ska jag kunna det om jag inte ens kommer ut till Torö? Nej fan vad jag vill ha vår nu, kunna gå utan jacka och bara mysa i solen. Det är grejer det tycker jag!
XOXO

I väntan på frukostmötet.

Haha, en liten fin sångtext från vår käre Alonzo.

"Jag heter Lennart och jag brukar tvätta sig!"

Nej men helt ärligt, det är lite roligare när man sjunger det, men iaf, jag ville bara dela med mig av den. Har ni tur kanske ni får höra mig sjunga den en vacker dag. Jag bara älskar alla på dethär jobbet, bara så att ni vet!
XOXO

Det blev exakt som jag sa från dag ett



Precis som jag anat och som jag ville så blev jackie och patrik vinnare av paradise hotel iår. Och det tycker jag verkligen var bra. Jag tycker att de har kört shcystast och smartast spel av alla och det visade sig igår också. Dom förtjänade verkligen att vinna!
XOXO

Kör ba, kör ba!

Idag var det en helt vanlig dag på praktiken. Eller ingen dag är vanlig. Började med en synk på en expert på bostadsärenden i Täby. Det tog hela förmiddagen, sen blev det en snabb lunch på sådär 20 minuter, för att sedan ge sig av mot riddarholmen och spela in en påa. Jag drog till OTW för att lämna bandet med påan på och sen tillbaka till riddarholmen där det blev en promenad med mig själv för att vänta på att gänget skulle bli klara. Och eftersom att jag skulle hitta fick jag först köra när vi skulle till riddarholmen första gången och ja, jag tycker att dom utnyttjar min sitation som praktikant en aning. Haha, dom retas iaf väldigt mycket med mig. Nej men det är bara roligt faktiskt, men jag var LITE nervös när jag var tvungen att köra med dom. Men det gick bra och sen hittade jag alldeles utmärkt sen!
Efter riddarholmen drog vi till Solna, där det hade blivit ett missförstånd med personen vi skulle göra synken med och fick helt enkelt vända och bege oss till redaktionen istället. Men lite skönt var det med tanke på att jag fick sluta lite tidigare.

Nu på kvällen pratade jag med min absolut bästaste vän Jennifer och gud så jag är taggad inför vårt projektarbete! Eller egentligen hela vårterminen som redan är igång. Det kommer att bli den roligaste terminen i alla mina skolår måste jag säga. Nej fy vad jag vill att allt ska hända nu, samtidigt som man helst vill att det alltid ska vara såhär.

Nu har jag också kommit på lite vad jag ska göra med mitt liv. Efter praktiken ska jag bestämma mig om jag vill jobba redaktionellt eller tekniskt, sen kolla upp vilka skolor det finns osv. Det blir jobb på Sjöbodarna hela sommaren och sen kanske ledigt en månad och då får man väll se vad som händer. Sen typ något jobb någonstans förhoppningsvis, för att sedan kunna börja plugga. Det känns faktiskt ganska bra att ha en lite plan på vad jag vill göra eftersom att jag inte haft den blekaste innan. Så jag är glad!
XOXO

Vi gör en flim!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera. Antagligen för att jag har haft en grymt bra helg. I fredags blev det ju utgång med Jennifer och Emma. Det var så himla roligt och det måste vi göra om snart. Det enda jobbiga var väll resan dit och hem. Det slutade med att vi var i tungelsta halv sex, men det var verkligen så värt det!
Lördagen spenderades med Andreas, vi firade vårt eneversery och vi hade jättemysigt. Det blev en svingod trerätters middag och champange. Är man lite finare än alla andra så är man. Vi myste framför Robinson och var bara jättekära!
Söndagen blev en chilldag helt enkelt och det var inte fy skam! Tyvärr fick hästarna vila hela helgen med tankenpå det äckliga vädret. Men den här veckan ska bli seriös iaf.
XOXO