Saknaden är alldeles för stor



Såhär har det sett ut på mitt rum de senaste tre dagarna. Det känns jobbigt, ledsamt och sorgligt. Det är verkligen helt ofattbart. Det finns inte alltför mycket att säga. Men jag tror att Morfar vet att han är världens mest saknade och älskade människa just nu.
XOXO

Nej för fan, låt oss vara!

Globen i stort sett hela dagen idag. Var skönt att spendera tid med min bästa kompis och få tänka på helt andra saker. Man kände sig lixom glad en stund och det behövdes. Förhoppningsvis blev min mamma lite glad för dom fina presenterna jag gav till henne och kråki. Bettan och hon kommer iaf vara trendigast i hagen framöver!

Första advent idag, jo inga direkt adventsljus har tänts hos mig. Men det brinner ljus i stort sett konstant på mitt rum. Tre stycken faktiskt, det känns lixom rätt. Det kommer bli en konstig jul, det känns inge roligt. Nu kom alla känslor tillbaka igen. Fan. Fanfanfan.

Ska nog försöka sova nu, har lovat mamma att hjälpa henne imorgon med stallet. Tack till min bästis som finns där i vått och torrt. Som fick mig att skratta idag, det var så himla mysigt.
XOXO

....

Dags att försöka sova tror jag.
Ljusen har brunnit hela dagen.
Det är tungt, så otroligt tungt.
Det är sorgligt och helt ofattbart.
Men det är dags att försöka sova nu, godnatt
XOXO

Tears in Heaven




BAJS!

Fredagen som började så bra slutade som ett helvete. Ett rent jävla helvete. Jag lyckades hålla tårarna borta ganska länge och vi hade riktigt roligt, men sen gick det inte längre. Allt bara sköljde över mig. Fan, det finns inte så mycket att säga. Tystnaden talar nog för sig själv skulle jag vilja säga.
Jag vill hem. Jag vill krama mamma. Jag vill krama mormor. Jag vill krama pappa. Jag vill krama alla. Fan.

Tack Matilda, du är världens bästa vän, jag älskar dig så sjukt jäkla mycket. Du räddade mig igår, hela tiden. Du var där vareviga sekund, hjälpte mig genom hela kvällen. Det finns ingen bättre människa än dig. Jag är så otroligt glad och tacksam över att du är min bästa vän, bara min. Imorgon blir det globen också, du hjälper mig att se igenom allt det mörka just nu. Tack för att du finns!
XOXO




Take a train to a bus, and then into the air
Take a train to a bus, and then into the air
If I had wings, I'd follow you up there

Fraajdääj

Igår blev det mycket aktivitet för mig. Jag åkte in med tiotåget för att införskaffa mig byxor och skor till jobbet, det gick aldelles utmärkt. Sen blev det skolan och rättskunskap. Efter det drog jag till stan igen och chillade lite. Och vid fyra började mitt första jobb för carotten. Det gick väldigt bra och var roligt, så det känns riktigt bra. Jag kom hem trött och ont i benen vid kvart i tolv till lidingö. Det blev en varm och skön dusch och sen sängen.

Tjejerna kom och väckte mig i morse och vi myste hela morgonen. Verkligen söta. Jag fick fina teckningar och vi busade jättemycket. Sen blev det Matte för min del och jag känner att jag skulle vilja döda min mattelärare. Hmf, gud vad tråkigt det är.

Nu sitter jag hemma iaf, Märta och Vera är här nu och vi kollar på Barbie. Ska nog plugga lite nu, eller det är åtminstone vad jag borde göra. Längtar till ikväll, då blir det utgång med min bäste vän!
XOXO

En trött sara



Nu har jag i stort sett gjort klart sevenskauppgiften om bion jag och jennifer var och såg på. Skönt. Sen har jag gjort lite till på uppdraget i rättskunskap, också väldigt skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa mitt rum. Sen återstår bara att jag ska läsa igenom en uppgift till i rättskunskapen och sen plugga matte. Kanske händer att jag blir hemma idag, det känns lite jobbigt att åka in till nynäs mitt i natten..
XOXO

Pilutta dig, pilutta dig!

Min häst är bäst. Vi hoppade ju idag och hon var hur duktig som helst. Inte alls som föröut, sådär springig och hysterisk lixom. Pigg, men ändå lugn och det var jätteroligt. Hon lyssnade hur bra som helst och ja, gud vad glad jag är helt enkelt!
XOXO


Tråkig dag minsann

Vaknade med flera ryck imorse för jag trodde att jag försovit mig, men idag kom jag och andreas upp precis i tid. Hade rörlig bild och gjorde inte direkt någonting vettigt, planerade lite. Sen skulle jag vänta på danni för att få livet i fagervik boxen, men hon hade inte med sig den, så jag får helt enkelt vänta till imorgon och kanske kika på den över helgen.
Nu ska jag upp till stallet och rida, tänkte hoppa lite. Det kommer Bettan tycka är jätteroligt och jag tänkte passa på att bli klar innan alla andra kommer, för det är så jobbigt när man är tusen personer i ridhuset.
XOXO

sjukt jävla mycket..

Bajs vad det här är sämst, jag tror att jag ska springa och gömma mig någonstans nu. Jag orkar inte med allt jag har i skolan nu. Det är så himla mycket, så att man nästan dör. Känner mig helt sönderstressad och kan inte slappna av, har ont i nacken och skulle behöva en timmes massage för att få slappna av lite grann.
Andreas säger att jag borde sova. Men det känns som att jag borde sitta uppe tjugofyra timmar om dygnet för att hinna bli klar med allt. Dessutom har man ju en häst som man måste och vill (såklart!) ta hand om. Men det är jobbigt när man inte kan släppa skolan. Nej fy bubblan vad jag längtar till jullovet, sen kommer allt att lugna ner sig. Men just nu kan min skola gå och ta sig i arselet.

Ja jag vet, det är verkligen sista rycket nu, så det är väll bara att kämpa på tänker väll ni som läser. Men jag vet inte varför jag ska göra det. Har ingen som helst motivation till det. Men samtidigt har jag så höga krav på mig själv så att det inte finns. Fan jävla bajs korvar, ska väll sova nu..
XOXO

Pluggpluggplugg

Jo, nu har jag nästan gjort klart den där förbannade svenska uppgiften, den är verkligen seg. Så tråkigt, för det är precis som man har gjort i text typ. Eller inte riktigt, men den känns inte så nödvändig kanske. Jag längtar till imorgon när jag får rida igen, en hel dag utan bettis, det går ju lixom inte. Har kollat på filmen ett antal gånger idag också, för man blir så himla glad. För en gångs skull känner jag mig verkligen bra!
Men nu ska jag göra klart uppgiften och kolla på "mamma till en mördare". Sen är det ju "paradise hotel" och sen det där jäkla "silent library". Ändå ganska najs, om mitt jäkla huvud kunde sluta göra ont..
XOXO

Dröm jobbet

Idag gick det upp för mig vad jag ska göra när jag slutat skolan. Bara som en blixt från himlen slog den ner och glad i hågen mejlade jag en liten jenny. Hon behöver nämligen en häst och barnflicka till stt försäljnings- och tillridningsstall. Det absolut sämsta är att hon behöver den här personen i Januari och eftersom att jag går i skolan kan det bli lite knivigt med tanke på att hon bor i skövde. Så jag mailade och sa att om hon behöver någon fram till sommaren så är jag helt tillgänglig för det. Hon svarade nu och sa att hon gärna hade velat att jag kom, men att hon måste ju såklart ha någon nu i januari. Men hon skulle höra av sig om det behövdes en söt liten tjej fram till sommaren, för då drar jag och bettan ner till skövde och börjar våran riktiga utbildning mot högr höjder!
XOXO

Sjukling

Imorse när jag vaknade mådde jag bajs. Precis som jag har gjort i stort sett hela förra veckan. Har ont i huvudet, mår illa, känner mig hängig och sånt. Så jag stannade hemma idag. Har faktiskt varit duktig och pluggat en del och mer kommer det helt klart att bli. Har dessutom mejlat massa praktikplatser, så nu är det bara hålla tummarna för att man får svar också. Har också bestämt några dagar jag ska jobba på carotten på, det kommer nog bli ganska roligt tror jag!
Nu sitter jag och kollar på Rain Man, men ska antingen fortsätta med mitt uppdrag i rättskunskapen eller svenskauppgiften. Har inte riktigt bestämt mig.. Båda är så himla tråkiga..
XOXO

S&J



Alltså ja, vad ska man säga. Min bästis, det är hon på bilden det. Jag är verkligen sugen på att ha så kul som vi hade den där kvällen och jag kommer döda någon om hon inte får sitt leg till på fredag. För då ska jag och mina två bästisar göra stan riktigt osäker! Nej fy tusan jennifer, du gör mig glad. Du och chiken, inte bilen, utan orginalet lixom. Kollade igenom alla dom här bilderna och fan vad roligt. Man har ioförsig alltid kul med dig. Ville bara att du skulle få veta att jag tänker på dig!
XOXO

Tit Bit

Ja, jag vet. Ett jävla tjat om den där jäkla Tit Bit. Men jag kan inte låta bli. Jag har sett på videon nästan konstant och kan inte sluta. Hon är verkligen så himla fin tycker jag. Jag börjar nästan gråta. Nej men nu ska jag bege mig in till nynäs, men måste bara åka förbi stallet och pussa på min lilla hästis först. Bara för att hon är så förbannat söt!
XOXO


Min bäbis är bäst!

Jag vet att man inte ska skryta, men jag kan inte låta bli. Dessutom brukar jag inte göra det så väldans ofta, så jag tar för mig och säger att min bäbis är bäst i världen. Jag är verkligen stolt över henne, hon är så jäkla bra.




Lycklig värre!

Vilket tråkigt väder det är idag. Men det gör inget när man har världens bästa pojkvän som bara är hur som som helst. Och det blir ju inte sämre när man har världens bästa häst också! Vi var ju på tävling i sorunda idag. Började med att rida LB:1 och det kändes lite spänt, men red ändå på 63,44 % och kom etta, så det är jag väldigt nöjd med! I La:n var det bara jag och en tjej till som tävlade, visserligen red den andra bruden två hästar, så vi blev totalt tre ekipage. Där kom jag i mitten på 61 procent, så det var ju verkligen hur bra som helst. Känne mig jättenöjd med denhär dagen. Och det kommer att komma en liten film på min fina lilla tottis också!
XOXO

Lördag

Kom nyss hem från stallet, red bettan med mamma. Det gick faktiskt jättebra och det ska bli roligt imorgon! Nu ska vi parvla oss iväg och handla i nynäs och sen blir det väll hem igen. Jag antar att andreas ska med. Men ingen romantisk middag för två direkt. Nej, vi får väll se vad som händer. Det är åtminstone robinson med paolo, det ser jag fram emot!
XOXO

Puss på oss

Min bästa vän är faktiskt bäst i världen. Hon lyckas göra mig glad utan att ens prata med mig. Även om klockan är halv fyra, så räcker det med att jag tänker på henne, så får jag allt jag behöver. Tack jennifer!

En liten uppdatering av vår lista också!
- Halloween
- Hemlig klippbok
- Börja trean
- Mössprovning
- Skolfoto
- Gå med i studentkommittén

- Fixa en kille till Hanna (Kanske inte direkt vi som fixade, men hon har ju Peter nu!)
- Fixa ihop k och eken
- Prova räfflade potatisgrejer

- Köpa något kul från buttericks (Våra snygga vikingahjälmar!)

Vissa grejer är väldigt gamla, men det är bara för att jag varit slarvig med att uppdatera listan. Men nu är det gjort och det känns bra!

En än gång, tack J för att du finns. Du gör alla svåra stunder lite lättare.
XOXO

-

Hej, jag är Gud. Vill du bli min ängel?

Sarasarasarasarasarasara



Såhär känner jag mig just nu. Nej men efter en hel idolkväll har väll den lilla klumpen i magen hållt sig liten. Men nu känner jag att den börjar bli lite större. Hmm, vad gör man? Den bästa medicinen måste ju vara ett nytt avsnitt av varje serie jag kollar på helt enkelt. Glee, one tree hill, greys och gossip girl. Ja, så får det nog helt enkelt bli.
XOXO

Kärlek!


Pruttkorvar

Sitter och ska kolla på idol med hanna som precis kom hem från sjukhuset och Peter som så gärna har börjat spendera helgerna med oss. Mysigt. Men ja, det hade varit betydligt mycket trevligare om en viss k skulle vara här. Ja och nu märkte jag ju att det var kärlekstema i idol och kan det vara mer opassande? Faktiskt inte. Gud vad dethär är sämst. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Aja, nu får man väll bita ihop och bara chilla lite. Men aa, hur lätt är det? Fan jag börjar typ gråta. Och ha hanna och peter som sitter här bredvid och pussas.
Nej fy, det hade varit så mycket skönare om dom bara var typ i stockholm, eller ja varfan som helst i Sverige, bara man kan få ett helvetes jävla sms.
Nu ska jag ägna lite tid åt idol och martin apan stenmarck.
XOXO

Höstigt värre ute

Idag känns som en riktigt tråkig dag och helt ärligt, det kommer att bli det också. Är så otaggd på matten, men måste åka in och sitta på ws för att få hjälp och för att jag ska kunna göra nationella provet om tre veckor. Jättekul. Nej, inte ett dugg roligt. Dessutom är det så jäkla tråkigt väder ute och det känns ännu sämre. Man mår ju lixom dåligt när man tittar ut typ.
Sen ska jag lixom vara själv hela kvällen, och det är inte roligt överhuvudtaget. Jag hatar kryssningar, verkligen. Att inte ens kunna få ett sms ikväll det känns sämst. Jag vill verkligen ha ett sms ikväll. Och ja, man får väll roa sig med annat. Men jag måste roa mig med skolan och det är inte ett dugg roligt. Faan. Bajskorvar vad jag inte gillar dethär.
Det enda som faktiskt kommer att bli roligt är att jag ska träna för Åsa idag, det känns roligt. Det är skönt att rida, för man behöver inte tänka på någonting annat just då. Det är det bästa som finns!
XOXO

Livet har sina goda stunder!

Sitter hos min andra familj, eller ja, kanske tredjefamilj egentligen. Nej men gud vad jag älskar min familj på Lidingö. Hämtade tjejorna på skolan och gick hem i mörkret, jag får ju prova på det mesta om man säger så. Men säg mig, hur lätt är det att kissa på lidingö påvägen hem!? Nej kanske inte det lättaste, men vi gjorde det med stil måste jag säga!
Lagade goda köttisar till middag, la pärlplatta, byggde puzzel, gjorde kuvert, kollade tarzan, läste böcker och badade. Ja gud vilken mysig eftermiddag/kväll det blev. Verkligen sveriges sötaste ungar måste jag ju säga. Vilken tur jag har egentligen! Det skönaste med att vara med dom är att allt är så lätt, så ytligt, men ändå så djupt. Dom är så lätta att ha att göra med, men kan ändå ge så mycket kärlek. Att se deras min när jag kommer till skolan är nog fan det bästa som finns. Man känner sig verkligen behövd!
XOXO

Årets julvärd



Så var det klart vem som blir årets julvärd och jag har väll inte direkt några klagomål på Lisbeth Åkerman som fick den stora äran iår. Men jag tycker att det är så tråkigt att det byts varje år. Det är verkligen skillnad nu mot då, förut satt Arne Weise i typ 25 år och efter det har det bytt hela tiden. Arne gjorde det lixom till tradition och han är den enda riktigt uppmärksammade tv-hallåan på julafton. Jag menar, det är inte sådär jättemånga som bryr sig om vem som sitter i TV4 eller på femman på julafton, utan det är något extra speciellt med att sitta i SVT1. Därför tycker jag att svt borde ta och skärpa till sig och se till att traditionen hålls. Man har alltid sina traditioner under julen och det är bland det som gör julen mysig! Eller det är åtminstone vad jag tycker. Men jag tycker att traditioner (framförallt under julen) är till för att hållar. Så låt Lisbeth sitta som Arne gjorde, det skulle bli mycket juligare!
XOXO

Nej, det måste vara en halvklar människa.

Idag har det regnat och regnat och regnat och regnat och regnat och regnat. Ja ni förstår ju vad jag menar. Det har verkligen regnat hela dagen och jag börjar verkligen bli trött på det.. Dagen har iaf spenderats på öppna kanalen där vi har spelat in ett riktigt najs tvprogram faktiskt och ja, just nu gillar jag min rörlig bild grupp väldigt mycket! Nej men det är väldigt seriöst och alla verkar göra det bästa för att vi ska vara bra lixom, riktigt roligt!

Kom hem ganska sent, eller typ fem och det verkligen öste ner. Men jag och Bettan trotsade vädret, hoppade över vattenpölar, gick typ vilse i mörkret och blåste nästan bort i regnet, men vi tog oss bort till ridhuset och red en liten sväng med pessoa bettet & två tyglar. Hon var faktiskt jättefin och det var roligt, är verkligen taggad till på söndag när det är klubbtävling. Även om det bara är klubb, så ska det bli roligt att köra sista för säsongen.

Nu lagar jag och andreas mat, falukorv, stekt potatis och vita bönor, MUMS!
XOXO

Det är blött ute.

Idag blev det thaimat istället för igår. Så idag är jag lite gladare på min pojkvän om man säger så. Vi har inte gjort så mycket, myst, kollat på tv, ätit. Sen har jag pluggat lite och nu har jag precis målat naglarna och andreas kollar på Sporten. Jag är inte så trött, men skulle nog behöva sova så att huvudvärken försvinner och så att jag orkar upp imorgon med tanke på att vi måste vara i tid osv.
Jag känner mig verkligen trött på allt och skulle behöva det efterlängtade lovet precis just nu. Dessutom skulle jag verkligen behöva sätta mig och mejla praktik platser, men jag glömmer det alltid..
Prutt, sen längtar jag inte till på fredag. Jag hatar den här fredagen, för alla vet ju vad som händer på kryssningar...

Nu ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner tror jag.
XOXO

Plugga rumpan av sig

Det är helt enkelt vad jag skulle behöva göra, eller snarare måste göra. Men jag orkar inte, kan inte koncentrera mig och aa, allt är så svårt. Träffade min käre vän Matilda på bussen, hon muntrade upp mig och det kändes jättebra att ses igen, och påtal om det. På senaste tiden har vi verkligen varit duktiga på att träffas, iaf mycket bättre än vad vi var förr i tiden! Nej men det var verkligen behövligt då klant arselet andreas hade med sig min bilnyckel till jobbet och ja, jag skulle ta bilen hem. Så jävla klantigt, så jag var lite smått irriterad när matilda klev på, men nu är det så gott som över. Nu är det bara huvudvärken vi måste göra något åt.. Men alvedon verkar inte riktigt hjälpa..

Nej nu ska jag kanske ta och kolla på lite tv och börja med rättskunskapen eller något!
XOXO

Bajs huvudvärk

Jag hade världens huvudvärk när jag somnade igår och nu när jag vaknade hade jag precis lika ont. Så det blir ingen skola för mig idag, men det känns inte direkt som en lättnad. Skulle verkligen behövt gå på matten, men det känns inte så kul när man inte kan tänka. Men dessutom är det asmycket grejer jag måste göra till skolan nu, men det är ingenting jag kommer igång med, det är så tråkigt utan inspirationen. Men jag ska nog chilla lite här i nynäs och sen beger jag mig hemmåt. Ska åka förbi min och hannas lägenhet och hämta lite grejjer till hanna och sen kanske åka förbi vianor eller vad det nu heter och se om dom kan fixa chiken lite grann!

Måste bara säga att jag tycker väldigt synd om min lillasyster. Hon ligger inne på sjukhuset med njurbeckeninflammation (?) och har inte ätit något sen i söndags. Stackars henne! :(
XOXO

-

Jaha. Så sitter man här själv i stället. Fan vad jag inte orkar. Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte. Kanske lika bra att gå och lägga sig direkt istället för att göra något annat. Men fan, mitt liv kan ta sig i rumpan just nu. ÅÅÅÅÅH JAG BARA HATAR DETHÄR!

En stjärna lyser så klart

Jag antar att det börjar bli dax att sova. Men jag är inte ens trött. Men om jag ska orka att vara snabb i stallet och hoppa lite i lugn och ro så måste jag iaf försöka. Så jag ska gå och borsta gaddisarna nu iaf. Men min bäbis är helt klart den starkaste stjärnan!
XOXO

LÖRDAG!

Idag tog jag min första och riktigt välförtjänta sovmorgonen den här terminen. Sov ända till halv tolv, då andreas ringde och väckte mig. Det var faktiskt riktigt skönt och med tanke på vädret så gjorde det absolut ingenting. Så jag chillade järnet fram till typ ett och då blev det stallet. Mockade och fixade massor och sen red jag Mersis och sen Bettis. Mersan var asfin och det var jätteroligt. En lite mindre rolig sak är att Mersan tydligen är rasist. Visst vet jag att hon kan vara lite sur på andra hästar och framförallt skäckar och skimmlar, men inte visste jag att hon gick runt och var småsur när stackars jezzy bara var i samma ridhus som henne. Haha, så när jag skulle mocka där inne så gick mersan runt och var jättearg för att jezzy och natta red runt och dom var lixom inte ens i närheten av oss.. Så ja, rasismen finns visst hos djur också. Jag försökte lära mersan att det var fel, men det gick nog inte in!?
Bettan hade inte alls någon lust att vara ute i regnet och när jag hoppade upp gick hon in i stallet igen, haha! Men vi tvingade oss iväg till ridhuset och sen var hon ganska spänd och jobbig, men jag orkade å andra sidan inte vara alltför seriös heller.

Nu har matilda åkt hem för en stund sen och vi har haft jättemysigt. Vi åt asgod mat med mammsen och pappsen, sen blev det chill som alltid. Gud vad jag älskar min bästis. Så är det bara. Hon är verkligen den underbaraste människan på jorden. Att hon alltid funnits vid min sida, ända sen vi var pluttisar gör mig verkligen glad!
XOXO

Nattinatti


Jag somnar med världen finaste låt på hjärnan, eller åtminstone efter ett avsnitt till av Glee. Nej men den här låten är världens finaste och jag bara älskar den!
XOXO

Min bäbis och jag!



Idag gick det hur bra som helst att rida och det kändes verkligen jätteroligt. Hon var jättefin i handen idag och galoppfattningarna var underbara! Wohooo, min bäbis är den bästa som finns, så är det bara. Sen kan lixom resten av världen säga precis vad som helst. Men jag vet det och Gud vet det, min häst är bäst! <3
XOXO

When you say nothing at all



Det blev lite mys med älsklingen efter skolan eftersom att han åker till Gotland lite senare. Jag skulle egentligen bara åka förbi och säga hej, men det blev LITE längre än så, tihi! Lite busiga är vi, men gud vad jag älskar oss!

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing


The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me where ever I fall
You say it best when you say nothing at all

XOXO


Snart är det helg!

Nu sitter jag och glor på mammas pojkar, verkligen ett roligt program! Så jävla fult, men underhållande. Verkligen underhållande! Det blev en lång kväll i stallet då jag red både mersan och bettis och det gick bra. Dom var lite pigga bara, eftersom att det är så kallt.
Skolan var ju inte direkt så jävla rolig kanske. Helt ensam, inte ens ett hej, inte ens en titt, inte ens en fråga, inte ens en inbjudan att vara med i diskussionen. Nej jag satt helt enkelt helt ensam vid ett bord med tre andra personer. Men de ignorerade mig totalt och det känns som så jävla dålig stil. Det är verkligen dagisnivå och aa, nästa gång sitter jag hellre själv faktiskt.

Snart blir det duschen och sen min käre pojkvän.
XOXO

WOHOOOO!

Godmorgon, idag var jag supertrött eftersom att vi somnade ganska så sent igår. Jag tyckte verkligen synd om andreas när han gick imorse måste jag säga.. Men snart är det helg, det bli skönt. Fast egentligen så kommer den här helgen att bli lite sämst. För ingen dag kommer jag att sova med andreas, för han och hans lag ska till Gotland och spela hockey. Inte så kul för mig. Menmen, lördagen kommer ju bli kul iaf!

Men det är inte därför jag ville skriva nu, det är faktiskt för att jag fick MVG på matteprövningen och om jag bara kämpar på kan jag ju få mvg som slutbetyg också. Det värsta är att jag kommer att förvänta mig det, men jag får se hur allting känns nu resten av kursen innan jag bedömer mitt betyg lixom. Men kan man bli gladare en torsdagsmorgon? Nej typ inte faktiskt. Nu blire chill och kanske lite matteplugg.
XOXO

Supersnälla silver Sara!

Nu har jag gjort en tårta, för jag trodde att andreas skulle komma hem snart, men han åkte lixom från globen nu, ofta vi kommer att äta tårta.. Aja, tanken var ju fin iaf! Men sen tänkte jag vara snäll att diska, men det slutade jag med när jag upptäckte att det låg SNUS i diskhon. Vad är det för fel på killar? Kan man inte bara slänga dom i soporna, eller? Det är så förbannat äckligt med små äckelpåsar överallt, jag spyr nästan.

Så tack Petra Mede, för du är på min sida!


XOXO

-

En dum känsla i magen som bara gör att man inte orkar någonting. Gud vad jag hatar det, något man inte riktigt kan sätta fingret på, men som bara är där och typ förstör. Det är inte roligt. Inte roligt alls..

En påse julskum!

Har precis ätit lite julskum, hur gott är inte det på en skala egentligen? Idag har det varit en ganska chill dag, men ändå med mycket att göra lixom. Vi träffades nio på öppna kanalen och sen började vi producera tv. Eller ja, det var ju bara på skoj, men alltså för att träna lixom. Det var mycket roligare än jag trodde och dessutom så känns det som att min rörlig bild grupp steg lite i aktning och det känns roligt. Så nu längtar jag lite till nästa onsdag helt enkelt!

Annars så är det så att min lilla älskling fyller år idag och inget firande hinner det direkt bli eftersom att han har match och imorse var jag en sån dum flickvän att jag inte ens sjöng. Men det hade ändå inte varit fint, så ett grattis fick helt enkelt räcka. Dessutom så får man skylla sig lite själv när man åker klockan sex på morgonen..
Han fick iaf min present igår och det var varsin biljett till Christmas Comedy på Wallmans Intiman, där vi helt enkelt ska fira jul med Özz Nûjen, David Batra, Peter Wahlbeck, Thomas Järvheden och Hasse Brontén. Det kommer nog bli väldigt roligt och mysigt tror jag.

Nu ska jag ägna lite tid till matteboken och sen blire tacos och inte thaimat, som man skulle kunna tro. Haha, nej nu var jag elak mot en viss person som börjar på p...
XOXO

Det bästa som finns <3






Satt i bilen och lyssnade på gamla låtar, hörde den här och började störtböla på en gång, antagligen för att mamma och jag kollade igenom massa bilder förut och gud vad jag saknar allt med min bäbis.

Det känns som att en sten tynger mitt hjärta.
Jag hatar att inte få se dig varje dag,
jag hatar att inte få röra dig jämt,
jag hatar att inte få busa med dig när jag vill,
jag hatar att inte få ha dig hos mig varje gång jag vill,
men mest av allt hatar jag att veta,
att det aldrig kommer att
bli som vanligt igen.

Visst e jag ung, men du e min kung!



För fjärde årete i rad. Ja, det är någonting speciellt med honom. Han är snygg, jäkligt sexig och en grym fotbollslirare. Helt enkelt min drömman. Förlåt Andreas, men jag kan inte rå för det! Men alltså jaa, vad ska man säga efter fyra guldbollar, dom tar lixom orden i munnen på en. Och så finns det dom som säger att han inte är så bra. Nej, det beror väll på vad man tänker på. Men man kan inte säga någonting annat än att han är en av världens bästa fotbollsspelare och jag avgudar honom. Min kung helt enkelt!
XOXO

Blond vs brunett


Hmm, ja det är frågan. Är lite sugen på att göra något med mitt hår. Men ska jag färga det mörkt igen?
ÅÅh, jag blir galen, känner att mitt hår är jättetråkigt just nu..
GUD HJÄLP MIG!
XOXO

Bäck - Morden på Herrhamra II


Här kommer Morden på Herrhamra II och vi är väldigt nöjda med den faktiskt. Tack alla som hjälpte till att göra den så bra! <3
XOXO

Princess

Idag var jag och jennifer på bio med skolan. Eller alltså det var bara vi, men det var för skolarbete om man säger så. Det är nämligen Anti rasistiska filmdagarna är den här veckan och vi fick gå och se filmen Prinsessa. Dessvärre var den riktad till högskoleelever och därav förstörde publiken ganska mycket av filmen. Annars tycker jag att den var jättebra och jag tycker att det var jättemodigt av huvudpersonen att ställa upp faktiskt, dessutom var hon hur duktig som helst.
Det tråkiga var att hela publiken satt och garvade åt att hon var tjock istället för att se det bra i filmen. Jag tror att det var lite fel av dom att be högskoleelever att komma, för de är nog för små för att förstå det viktiga i filmen. För den var verkligen skitbra och jag är jätteglad att vi valde att se på den faktiskt!

Nu har jag bakat en kaka, ska chilla lite och sen blir det stallet för min del!
XOXO

Jag vill utomlands!



Fy bubblan vad Sverige är tråkigt just nu. Är så sugen på att få vara såhär brun och snygg! Får väll helt enkelt tjata tillräckligt mycket på min pojkvän så att det händer någonting på den fronten om man säger så. För jag vill verkligen åka utomlands precis just nu!
XOXO

Stand up for the champions



Nyss hemkommen från Sorunda och deras Regionala LA:1. Jättenöjd är jag, men framförallt med framridningen, där var hon nog finast av alla gånger jag någonsin ridit! Sen blev hon lite spänd inne i ridhuset och hon blev lite klämmig. Men 60 % är jag nöjd med och kom ju typ i mitten som sämst. Dessutom var domaren jättepetig eftersom att det är regionalt, så det var verkligen smågrejer som drog ner. Men en sjua på högra förvända galoppen är ju inte fy skam direkt!
Min bäbis är den bästa som finns, punkt slut!<3
XOXO

Lördagsmys



Imorgon är det tävling, känner mig rätt så taggad, men ändå inte. Eller jo, för det ska bli roligt. Men samtidigt är det lite tråkigt när det bara är en klass och det är många som kanske borde tävla lite svårare klasser. Menmen. Jag kanske är den enda som kan se en Regional tävling som träning. Och det är ju inte alla som kan! Nej men det kommer nog gå bra, åtminstone jämfört med hur det brukar lixom. Jag tävlar ju bara mot mig själv, framförallt i LA klasserna.
Det gick bra att rida idag och hon blev riktigt fin i slutet. Tur också att jag kan få lite hjälp av Åsa när jag rider fram imorgon, det är nog jättebra för oss skulle jag säga.

Sitter hemma och chillar just nu, det blev en ganska lång eftermiddag/kväll i stallet med tanke på att dopet på jobbet drog ut lite på tiden. Men jag fick ju en riktigt fin flaska vin och det var ju ändå fett snällt, så jag är glad! Skulle ha träffat madiz också, men hon verkade bli lite dålig, så vi struntade i det, för man vill ju inte bli sjuk igen.

Nu väntar duschen tror jag och sen ska jag in till nynäs och hämta andreas och hälsa på Hanna och Peter, mysigt!
XOXO

Lördaglördaglördag

Det känns redan jobbigt att helgen snart är slut och den har inte ens börjat än.. Kul. Nej, men imorse blev det mys med världens bästa pojkvän och han åkte hem för typ en timme sen för han har match. Själv hade jag tänkt att bara chilla, fixa i stallet och sen träffa madiz. Men nu ringde Ola och frågade om jag kunde jobba en stund. Så jag åker ner om typ en halvtimme och jobbar till senast tre, sen blir det stallet för hela slanten, då ska det trimmas lite inför imorgon och sen ska man ju packa och fixa iordning allting också. Nej men det blir nog en rätt najs dag iaf, men nu måste jag verkligen göra iordning mig litegrann, för man kan inte se ut som jag gör just nu om man ska jobba!

XOXO

Inlåst

Vilket program det är alltså, kunde ju inte ens hålla tårarna inne nu i sista programmet. Visserligen är jag ganska töntig, men det finns ingen som inte kan säga att dom här killarna är hur modiga och coola som helst. Det var så modigt av dom att ställa upp och jag önskar dom verkligen all lycka i världen.
Jag blir så himla berörd av sånna program och jag blir så arg på dem som säger att Inlåst var ett skitprogram och förstör ungdomarnas liv. Jag tror inte ett skvatt på det, jag tror att detta är mycket bättre än att bli straffad och nu har dom förhoppningsvis lärt sig någont om livet och om sig själva på vägen.
Det är riktigt modigt att våga lämna ut sig så i tv, en stor eloge till dem och till gamlingarna som gjorde programmet riktigt värt att se. Kul med program som berör tycker jag!

Nu blire att vänta på min lilla man som antagligen är påväg hem nu, kan verkligen inte berga mig för att visa bäck filmen nu. Jag slänger ut den här imorgon!
XOXO

Världens längsta vecka

Jag är så trött, huvudet värker och jag orkar inte göra någonting just nu. Känner mig helt slut efter denhär veckan som har varit hur jobbig som helst. Slutade sent i mådags, onsdags och idag. Idag gjorde jag ju mvg-prövningen i matte, det gick väll ganska bra. Får se om det räcker till ett mvg, annars är jag väldigt nöjd med vg i matte c faktsitk. Lite konstigt nog, så är det sant. Nu känns det att jag gör så gott jag kan åtminstone.

Imorgon är det fredag, jag är så sugen på att stanna hemma, ta en liten sovmorgon, chilla, skriva på min krönika och sen åka till sorunda och rida. Men nej, då missar man ju denhär roliga matten som man verkligen hatar ibland. Är verkligen sugen på helg nu.

Nu blir det lite pytt i pannan med min käre mor, sen bär det av mot nynäshamn igen.
XOXO

Nu är jag verkligen trött.



Fy bubblan vad jag är trött på att skriva nu, har i stort sett gjort klart personporträttet. Ska bara sätta några mellanrubriker nu, det känns ju skönt. Men fy så mycket klockan blev, hur ska jag hinna göra krönikan till imorgon då? Nej vi får se hur vi gör med det, annars kan det inte göra så mycket om jag skickar in det på fredag heller, men det får kanske bli en sen kväll imorgon också..
Ska iaf unna mig lite oth och gossip girl innan jag går och lägger mig idag.
XOXO

Paus i pluggandet

Egentligen borde jag inte, för egentligen borde jag spendera varenda sekund jag har till mitt personporträtt. Men nej, det orkar jag inte. Varför har jag ingen inspiration till att skriva? Det är så svårt att hålla sig inom vissa ramar och allt. Men aa, har man valt text själv så får man dessutom skylla sig själv. Hmm. Men gud, dessutom ska jag hinna göra en krönika, men lite historia inbakat. Hur gör man det då?

Idag blev en lång dag i skolan. Kom halv nio, till ingen nytta alls då Isaac inte hade lagt in vår hårddsik i rummet. Menmen, fixade klart bortklippta scener och så. Dessvärre har jag inte filmen med mig hem, för datorn hade lite extra damp just vid det tillfället. Men inom denna vecka lovar jag att den kommer! Vi fick iaf väldigt mycket beröm på redovisningen och det kändes ju jätteroligt. För att vår film är faktiskt riktigt riktigt bra!

På eftermiddagen blev det "öppna kanalen" för vår del, där vi ska spela in lite tv program, det blir nog väldigt roligt tror jag! Och själv råkade man ju bli den lilla producenten, helt enkelt överhuvudet och den som bestämmer. NAJS!

Och sen snöade det lixom idag. DET ÄR INTE OKEJ! Gud vad jag är osugen på vinter, jag är osugen på allt som kommer att hända nu känns det som. Det är så mörkt och tråkigt. Prutt.
XOXO

En helt vanlig tisdag

Lite sovmorgon fick det bli idag, men inte längre än till åtta. För då blev det rörlig bild plugg och det var verkligen inte roligt, men någonting som behövdes göra helt enkelt. Tog elva tåget och fick lite damp innan, då vägarbetarna gjorde att jag inte kom ut med bilen när jag skulle till tåget. Så då fick jag helt enkelt gå hela vägen till nynäsgård. Eller hela och hela, det är ju inte direkt så jättelångt, men iaf. Väl framme i årstaberg får man ju damp på bussen. För den kan aldrig gå riktigt i tid och då kommer man med största sannolikhet fem minuter för sent. Dessutom så var det tusen miljarder människor som skulle åka bussen. Så lite stressad kom jag fram precis i tid till närvarotagandet.
Matten, aa vad ska man säga. Jag har alltid tyckt att markus har varit bra, men nu skönt han ganska mycket i aktning måste jag ju säga. Två tal som i stort sett är identiska med varandra, jaa bara det att jag skrivit a istället för x kan tydligen bedömmas som både vg och mvg. Jättekul. Nej för nu ska jag göra någon jävla bajsprövning på torsdag. Usch vad arg jag blir. Fick lixom svinbra poäng och aa, fan. Nej det känns inte så kul att fortsätta med matten just nu.
Red Bettis när jag kom hem och det gick bra, hon var lite spänd och pigg, men fin. Får se vad som händer på sorunda på söndag, det kan verkligen bli intressant iaf!

Nu sitter jag hemma hos älsklingen min. Har pluggat lite rörlig bild och skrivit ganska mycket på mitt personporträtt, det känns skönt att nästan vara klar.
Imorgon kommer nog rörlig bild filmen upp också, så håll utkik!
XOXO

Min mamma!

Bara för att jag inte hade någon bild på min fina mamma på andreas dator så får väll hon ett helt eget inlägg.
Jag älskar dig mamma, du är bäst ! <3
XOXO

Det är er jag lever för!




Potatismos och köttisar.

Gud vad jag är trött. Har lagat min favoriträtt och ätit jättemycket. Men lite besviken är jag, för jag har läst någonstans att det är bäst att göra potatismos av mjölig potatis. I min rumpa säger jag bara. Fast potatis ska det vara, annars blir det inte så bra. Eller jag är ju ganska bra på att göra potatismos, så det blev inte jätteäckligt direkt. Men inte så jättegott heller å andra sidan.
Nu har jag varit jätteduktig och pluggat massa rörlig bild inför onsdagens prov. Jag gillar verkligen inte dom proven, dom är så gammeldagsa på något sätt? Kommer aldrig komma ihåg alla jävla filter och allting med kameran direkt. Menmen, så viktigt är det ju inte, men iaf.
Ska byta lakan i sängen nu, för det har jag lovat min söta pojkvän som är på träning just nu, eller han borde typ vara påväg hem nu, men inte vet jag. Jag längtar iaf. Och imorgon har jag sovmorgon, puss på det!
XOXO

Ett lite angry inlägg från min sida

Det var inte så roligt att gå upp i morse direkt. Men jag bestämde mig att faktiskt inte slösa bort mitt liv och gå upp för att åka till hötorget för att gå runt lite i stan och hitta inspiration till krönikan som vi ska skriva. Efter en latte, lite prat och lite vandring begav jag mig tillbaka till skolan, pluggade rörlig bild och sen kom jennifer.
Käkade lunch, som faktiskt var riktigt god och det gjorde en ju verkligen glad! Sen blev det att redigera vår film och den är i stort sett klar nu, bara lite "bortklipta scener" kvar. Ska fixa det på onsdag innan redovisningen, det blir najs!
Svenska C sen, det var ju ioförsig inte så jobbigt och känns som att det kan bli en rolig kurs. Dessutom så gick verkligen maggan in för att vara en bra lärare idag och det kändes roligt!

Men aa, mitt humör ska man inte prata om. Jag är arg, eller mest ledsen och besviken tror jag. Efter att inte ha pratat med varandra på två veckor, inte ett ord. Nej, det kändes inte direkt roligt. Och ja, jag vet att ni tycker att det är dåligt att skriva på sin blogg. Men jag skriver vad jag vill och eftersom att ni inte pratar med mig så bryr jag mig inte. Nej men alltså, ja ni gjorde mig rätt ledsen sist. Och ja, jag kanske sa dumma saker, men jag stod för det. Men om ni vill hålla den låga nivån genom att bråka på sms så är det väll okej för mig. Eller nej, jag orkar inte det. Men efter att ni såg oss, höjde ögonbrynen och gick, så känns det som att det inte finns så mycket att bry sig om. Är det så ni behandlar era såkallade vänner så är inte jag en av dom längre.
Konstigt bara ett en väldigt fin och rolig tid inte betyder mer för er. Det är konstigt på riktigt.

Nu har jag iaf skrivit av mig lite och det känns alltid lite bättre. Men aa, man kan ju inte låta bli att bli lite ledsen. Hmm. Men nu ska jag kila över vägen till willys och köpa potatis och lite så, för ikväll ska jag unna mig riktigt mycket av min favoritmat!
Justee, min nya digitalkamera ligger på elon och väntar på mig. Men jag kan inte hämta den förrän på onsdag, för avin ligger hemma och jag visste inte var man skulle skriva in sitt telefonnummer för att få det på sms. Prutt på det.
XOXO

Söndagsångesten är ett faktum.

Åååh vad jag inte vill börja skolan igen. Gud vad jag är sugen på ett helt år av bara chill och så. Men det är ju inte så jävla intiligent att göra det nu precis. Men jag är verkligen så osugen på att komma tillbaka nu. Text A suger, Matte C suger, Svenska C suger och ja, det var hälften av alla kurser jag läser. Kanske ska skita i att gå upp imorgon. Nej det är taskigt mot jennifer, hon behöver mig. Men fan, nej jag orkar inte.
Nu sitter jag och skriver på mitt personporträtt. Jag verkligen tackar sandra för att jag fick ta henne, det blev så mycket bättre då. Har just nu skrivit en sida. men jag har ingen inspiration alls. Pruttkorvar.

Nää, kanske ska gå till stallet istället, känns som att jag gör mer nytta där, men vem vet..
XOXO

Världens bästa halloween!




En kväll med två coola vikingar, en katt och en finklädd. Kan det bli bättre? Svaret är faktiskt nej på den frågan. Tack för en asnajs kväll och en riktigt bra avslutning på lovet.
Jag tackar gudarna för att jag har dom finaste vännerna i världen!
XOXO