Prutt

Gud så roligt dethär är. I lördags jobbade jag från halv tio på morgonen till klockan tre på natten, visserligen var det roligt på bröllopet och så, men man var ju ganska död när man kom hem lixom. Men det värsta var att när jag vaknade klockan åtta av en panikdröm så märkte jag att jag hade feber, 39.9 grader. Ganska mycet ändå. Sov hela dagen i stort sett, knaprade alvedon och kollade lite oth när jag inte kunde sova. På kvällen kände jag mig bättre men i natt vaknade jag vid två och hade då 40.9 graders feber istället. Verkligen roligt. Kunde ju inte direkt somna om, så jag kollade lite oth, tog alvedon och frammåt fem somnade jag igen. Vaknade vid nio igen och då hade febern stigit igen, så den var samma som sist jag vaknade.
Mamma ringde till sjukvårdsupplysningen och han tyckte att det lät som att jag hade fått svininfluensan. Han sa att jag antagligen bara kommer att bli sämre i 5-7 dagar och sen kommer det vända, Känns ju verkligen kul. En annan sak som känns kul är att en bekant hade samma sak för ett tag sen, tre veckor tog det innan hon blev frisk. Gud vad jag älskar dethär. Fan. Nej nu blir det väll ett till avsnitt av oth, man orkar ju inte direkt göra något annat. Men nu mår jag ändå bättre, men antagligen är det alvedonen och iprenens hjälp. Fast man skulle ju kunna hoppas på att jag bara fått något tillfälligt lixom.
XOXO

Ikväll var inte en rockar fett kväll direkt.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Hade som hela två gäster på hela kvällen, ganska värdelöst faktiskt, eller inte bara ganska. Välidgt tråkigt och värdelöst. Men aa, det var ju iaf trevligt att simon jobbade om man säger så. Och sen Ola såklart, även om han tvingade mig att skala massa morötter och bajs.
Skolan var sämst idag. Jag hatar NV-klassen och jag hatar att jag inte har läst matte på ett halvår. Och det gör att matten blir lite värre än vad den egentligen är. Hmm, det kommer verkligen gå i en rasande fart och man kommer att få slita arselet av sig, men vafan, förhoppningsvis är det väll värt det i slutändan.
Imorgon är det jobb, jobb, jobb som står på planeringen. Börjar halv tio på sjöbodarna, drar därifrån halv tre. Hem och käka, sen bygdegården och så blire att jobba på ett bröllop. Det ska ändå bli roligt, men dagen på sjöbodarna är inget jag ser fram emot faktiskt. Känns inte som att det kommer att komma så mycket folk och man har ju verkligen blivit lat nu på senaste tiden. Men aja, man ska ju inte klaga direkt, man får ju en liten kosing.

Justee idag påväg in till nynäs så stötte jag och chiken på min gamla trogne vän Sandra. Så hon fick åka med i min sportiga raggarbil och det var vekrligen trevligt med en liten pratstund. Jag fattar verkligen inte varför man aldrig ses egentligen. Det blir lixom aldrig av, fast egentligen skulle man ju bara kunna ta tag i det och ses. Det verkar alltid rinna ut i sanden, tråkigt med alla gamla goa vänner lixom.

Nu väntar en söt liten grabb på mig. Vi ska äta chokladpudding, dricka cola, pussas och kolla på Godd Luck Chuck.
XOXO

En dag som smultron med lite citron.

Vaknade vid åtta, eller egentligen var jag vaken tidigare eftersom att älsklingen min drog iväg tidigt till jobbet som vanligt. Hmm. Men jag somnade glatt om, eller jag vet inte riktigt ens om jag var helt vaken någon gång imorse. Men som sagt gick jag upp vi åtta och började plugga matte. En stor eloge till mig faktiskt. Men det är ju inte bra att komma efter från början lixom. Vid nio värmde jag matresterna från igår, min favoritmat (köttbullar med potatismos!) och käkade en väldigt tidig lunch! Mattepluggandet fortsatte efter det (eftersom att markus får en beroende av matte lixom.) Sen blev det lite barnprogram och så, ja man kan ju verkligen säga att jag tog vara på morgonen. Vid kvart i elva drog jag och chiken till stationen, prakade och sen tog jag tåget mot skolan. Jag verkligen älskar att börja sent nu! I skolan blev det min första rättskunskapslektion och det verkar väldigt roligt och väldigt chill. Inget prov kommer vi ha, utan bara inlämningsuppgifter och det gillar jag.
Lite chill med jfer till klockan bled typ tio i tre och sen en latte och bussen hem till nynäs. Drog till coop och handlade lite eftersom att jag och mamma ska ha lite mysigt ikväll. Eller det är iaf tanken!
Så nu är det dags för mig att göra lite matte igen, jag kommer att behöva plugga ihjäl mig..

Och juste, det finns en sak som gör mig lite ledsen. Egentligen spelar det ju ingen roll, eller jo. Men det hade iaf känts hundra tusen gånger bättre i magen om du bara kunde berätta det för mig istället för att jag ska få reda på det på andra sätt..
XOXO

Skoolan

Sitter helt ensammen i skolan nu, tråkigttråkigt. Ska väll snart ha PH-samtal, tänkte iaf börja starkt det här året och kanske samla på mig lite fler tider än förra året! Nej men sen är det matte C som gäller och jag tror inte att det är någon mer jag känner som kommer att ha det, verkligen kul. Helt ensam lixom. Bajs på det, men aja, denhär terminen går väll ganska fort antar jag. Men gud vad jag längtar till v 44 nu och höstlov. Är det snyggt eller?
Nej men gudvad jag saknar min prins också, han är ju verkligen den bästa jag vet. Plus att jag är helt tokkär i honom. Hmm, det går nog inte att vara så lycklig som jag är! Och ikväll ska han bjuda ming på en jättegod middag!
Nej, nu ska jag väll ta och förbereda mig lite mentalt inför matten.
XOXO

Vi

Vad heter ni? Sara & Andreas
Hur träffades ni? Haha, på en väldigt omtalad kräftskiva ;)
Hur länge har ni varit tillsammans? Sju underbara månader
Är ni förlovade? Nää
Bor ni ihop? Oftast ja.
Har ni barn? Hah
Har båda körkort? Japp
Kommer du ihåg er första kyss? Självklart!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Andreas
Vem är äldst? Hjärtat mitt
Vem fyller först på året? jag!
Vem är längst? Killen såklart
Vem sjunger bäst? Hah, andreas tror iaf att det är han!
Håller ni i handen på stan? när vi har lust
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nää, inte direkt vaa
Vad har ni gemensamt? Allt typ
Blev du kär vid första ögonkastet? Jahaa du, det kan man lugnt påstå!
Har ni någon speciell låt? When the stars go blue och Lovestory
Har ni stora framtidsplaner? jaadå
Har ni gråtit i varandras armar? Eller jag har iaf grinat
Har ni varit utomlands tillsammans? inte än
Vilket är ert bästa minne? Alla minnen är dom bästa
Vem lagar bäst mat? Jaa du, det blir nog bäst tillsammans
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på tv, äter thai och myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Självklart!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? bor man på torö så gör man.
Blir du lätt svartsjuk? Haha, jag har ju blivit lite mer chill, såatt!
Ringer eller SMS:ar ni mest? Andreas tycker att det är så jobbigt att skriva sms, så vi ringer typ all the time istället!
Brukar nån av er prata i sömnen? Nää inte direkt iaf.

You make me fearless



And I don't know how it gets better than this
You take my hand and drag me head first
Fearless
And I don't know why when with you I dance
In a storm in my best dress
Fearless

Jag älskar dig Andreas <3

Nu var man tillbaka till det gamla vanliga..

Så var första skoldagen avklarad, inte för att den var särskilt jobbig, men iaf. Det kändes inte roligt att gå till skolan, men sen när jag väl var där blev jag typ jätteinspirerad och kände att det skulle bli najs att komma tillbaka. Men nu när jag sitter här, så har jag inte alls någon lust att åka in imorgon och ha matte C lixom. Har verkligen ingen lust alls. Men skönt är det ju iaf att vi har najs schema. Börjar 9 och slutar 11.30 måndagar. Tisdagar och torsdagar börjar jag halv ett och slutar tre. Onsdagar börjar jag nio och slutar tre. Fredagar börjar 10.25 och slutar 11.40. Men jag har matte två gånger i veckan, maggan i svenska och text. Inte direkt dom roligaste ämnena känns det som..
Aja, ska inte var negativ direkt, är ju betydligt mycket friare eftersom att jag har bilen och sen kommer dethär året att gå fort.

Nej, kanske lite marängtårta och en avsnitt oth.
Jag längtar efter min älskling.
XOXO

Kyss och godnatt

SItter hemma hos älskling, nyduschad och fin. Jag fick ju ett gulligt samtal där han klargkorde att han inte skulle kunna sova ensam och att han redan saknade mig. Så det fanns inte något annat att göra än att ta lilla chiken och bege sig av mot nynäshamn. Men mysigt är det ju alltid!
Ska gå upp och kolla lite på min andra pojkvän också. För zlatan spelar match just nu på tvn och det är ju najs. Jag har tur jag som får båda två på en och samma kväll.
Fast jag ska berätta en hemlis. Det är andreas som jag är mest kär i!
XOXO

RFL 522 alias CHIKEN!

Och så var man med bil också. En gul en, så nu har jag en helt riktig chiken att busa med också. MYSIGT! Nej men det är helt enkelt en liten seat ibiza och fin och sådär. Vad ska man säga lixom, det är en bil? Men så det känns mer än skönt att jag kan glida omkring i den (plus att andreas tycker att jag är ganska cool också och det är ett STORT plus!). Så nu när alla ser den gula faran Chiken ute på vägarna är det bäst att se glada ut och vinka, för vi kommer att vinka tillbaka, jag lovar!
Helgen har varit hur mysig som helst. Fredagen spenderades mycket i bilen eftersom att jag och mamma åkte väldigt långt för att kolla på chiken, sen blev det ju en lång bilfärd hem igen. Hem till nynäs och andreas alltså. Där var brollorna och stina hemma, så vi myste lite framför friidrotten och käkade potatiskroketter med bea.
Lördagen spenderades inne i stan med min älskling, riktigt mysigt blev det. Vi kollade även på sommaren med göran som var väldigt rolig. På kvällen tog vi + chiken oss ut till torö för att fira min farfar som fyllde 70 och det var väll som väntat, inte det roligaste på hela året om man säger så. Men kul att träffa christer, marie, rickard och patrik iaf. Sen blev det filmmys och biogodis i min säng och resten är hemligt!
Hela den här dagen har jag har den där äckliga söndagskänslan i magen. Den ville lixom inte försvinna. Sista dagen på mitt riktiga sommarlov, det känns inte okej. Det gör bara inte det, skoltrött redan innan skolan börjar och har sara någongång i sitt liv varit skoltrött? Jag och andreas har iaf fixat en massa med chiken, hjälp pappa att flytta båten till varvet, myst, ätit lunch/middag på sjöbodarna och bara haft det skönt i det härliga vädret. Nu sitter jag med en bit marängtårta och ska bränna en skiva till bilen. Har precis skjutsat in hanna och andreas till nynäs. Tihi, det är ju lixom sånt man får göra när man har körkort.

Men fan vad segt med skola imorgon, kanske blir att jag ligger och dör i sängen idag.
XOXO

Fredag och fan vad fort veckan har gått.

Kom hem från lidingö för ett tag sen, är verkligen jättetrött, men mest är jag hungrig. Magen bara skriker efter mat, men mamma skulle bara skriva ett mail (vilket kan ta tusen år!) och sen drar vi till affären och inhandlar käk. Klockan två ska vi dra och kika på en bil till mig, wohooo! Fan vad kul det skulle vara om den bara är bra, för då har lixom jag snart en bil. Det kallar jag najs!
Nej, redan helg igen och på måndag börjar skolan, fett otaggad. Men jag och andreas ska iaf ha det hur mysigt som helst och jag längtar tills han slutar jobbet. Men nu verkar det som att mamma springer runt där nere, så det är nog dags att åka!
XOXO

Jag älskar dig!



Nej, vad ska man säga mer än att jag önskar att du var här nu, kunde krama mig. Då skulle allt vara perfekt. Men istället får jag drömma om dig. Ska försöka sova nu och så ses vi i drömmarna, jag längtar, men inte lika mycket som jag längtar till imorgon. Puss på dig, jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig! <3

Sara, du är min bästis!

Sitter i det najsiga huset på lidingö som tillhör min kära fjärdefmilj. Joo, idag blev en mysig dag i stan med elin. Verkligen roligt att träffas igen, för det blev inte så mycket tid för oss i somras. Så vi gick och fikade/lunchade och sen shoppade vi lite grejjor! Helt klart mysigt lixom. Juste, se sprang jag på en liten sarah på stan, trevligt att träffas efter en HEL sommar och ja, vi var lika sämst den här sommaren på att ses..
Begav mig sedan av mot lidingö och mina bästisar, dom stod och väntade på mig i fönstret och hela huset fylldes av lycka när jag kom, så att tillochmed en tavla trillade ner. Haha, ja det är ju tur att någon gillar mig. Kvällen har spenderats med att leka, mysa, leka ännu mer, dansa, äta asgodmat, mysa lite till, läsa saga, mys framför tvn. Jag helt enkelt bara älskar att vara här!
Nej men huvudet börjar säga ifrån nu och jag är väldigt trött, så det är nog dags att bege sig upp till calles rum för att sova, man lär ju bli väckt ganska tidigt imorgon. Kanske läser lite, för jag ska ju bli ännu lite smartare än vad jag redan är!
XOXO

Hjärta mitt liv

Igår var ju lixom dagen då jag, sara madeleine elisabeth hernvall tog körkort. WEEEI! Så på kvällskvisten tog jag vår coola bil och mig själv och körde hela långa vägen till videgatan och min käre pojkvän och jag kom fram levande! Jag tillochmed kunde stanna hos thaigubben och köpa thaimat, det var strongt gjort utav mig tycker jag. Nej men det blev att vi käkade thai och kollade på tv, ganska mycket som alla våra dagar ser ut, men är man lycklig så är man!
Morgonen var kanske inte riktigt lika fridfull, man vaknar av att andreas ligger och svär, skriker, slår i väggar och ja allt vad man nu kan göra för att slippa jobba, eller han ville verkligen hellre dö än att jobba imorse. Hmm. Jag somnade själv om när han drog och sov i en timme innan min klocka ringde, så det var bara att knata upp och ta bilen hem mot torö. men efter typ halva vägen, ja vad märker sara då. JO JAG GLÖMDE MIN MOBIL! Och det kanske inte hade varit så faligt om allt skulle vara som vanligt idag, men jag skulle in till stan, så det var bara för mig att vända och hämta den helt enkelt, jätteroligt..
Väl hemma får mamma ett damputbrott i telefonen på hanna och jag går upp och gömmer mig en stund för att hon ska lugna ner sig och som tur är så gör hon det! Så vi tar sällskap till stallet där jag hämtar massa med hö till min söta hästis och sen gav jag dom lite också, då blev dom glada!
Nu ska jag städa klart mitt rum, vilket jag började med igår, sen fixa iordning mig och packa iordning lite grejjor. Min natt spenderas nämligen på lidingö med världens bästa kussisar!
XOXO

Jag är kool!

Kom hem från Tant j för ett tag sen, det var najsigt att smida lite planer inför vårt sista år i skolan som faktiskt börjar på måndag. Vi myste, pratade och åt hamburgare med potatismos, GOTT! Och sen är det ju faktikst så att vi kan kryssa av en grej från listan idag.
x Sara tar körkort
För idag, lyckades jag att bemästra bilen och få mitt efterlängtade körkort, grattis till mig!
XOXO

You're the closest to heaven that I'll ever be



Sitter hemma hos älsklingen, var lite arg på honom förut, men det har verkligen gått över nu. Han är inte alltid den gentlemannen man hoppas på, men det är ju tur att han är så söt! Han sa att han skulle komma och möta mig och när jag nästan var framme ringde han och sa att han kom på att han var TVUNGEN att prova sina hockeygrejjor just den sekunden och att han inte kunde komma därför. Men som sagt, dtur att han är söt. Nej nu saknar jag honom alldeles tokmycket, han har kollat på tv och jag har hängt lite med louise och hennes kompis. Vi är ju tokiga i hästar som andreas säger (men jag vet att han är lite småkär i en söt häst som heter mersan). Nej nu ska jag springa upp och pussa honom.
Min kille, han är den bästa som finns helt enkelt.
Jag är lycklig
XOXO

Nu är det min tur att ha en ledig vecka

Wohooo, första dagen på min enda långa ledighet här hemma. Japp, för denna vecka är jag ledig heela veckan. Det är nästan ofattbart! Nej men helgen har varit mer än najs, i lördags jobbade jag och drog efter det in till nynäs där en svingod middag och en väldigt saknad linn väntade. Vi var hemma i lägenheten, åt, chillade och gjorde oss redo för kvällen. Sen drog vi till telen och bortsett från en väldigt sliskig wake-kille hade vi riktigt roligt! Drog hem till lägenheten med min käre pojkvän sen och där somnade vi som små grisar.
Söndagen spenderades med andreas, vi drog till wake-sm och kikade lite där, köpte mat för tjugo kronor och sen gick vi till videgatan. Kollade lite på tv och umgicks med hans käre mamma. Kollade sen på hockey i ishallen och efter det bar det iväg mot linn och en god middag bestående av tacos. Vi hade en mysig kväll och förlåt om jag verkade lite tjurig, var bara HUR trött som helst. Senare på kvällen åt jag och andreas godis och kollade lite friidrott, mysigt!

Nej, nu ska jag ta och fixa iordning lite, ska in till nynäs och klippa mig snart!
XOXO

Andrew is back in town!

Kom hem från jobbet för en timme sen, har hunnit slänga ihop en kaka och lite mat i magen. Så nu sitter jag här och väntar på att kakan ska bli klar. Det var så himla långtråkigt på jobbet idag, typ sådär 10 matgäster totalt, helt jäkla värdelöst.. Nej så det blev mycket fixa och dona idag för både mig och ola, men han var lite bättre på att han sönder saker än mig. Och sen helt plötsligt dök Andrew upp igen. Det var ju typ aslänge sen jag träffade honom, så det var ju ändå roligt!
Ikväll blire kräftor med mammse, pappsen och älsklingen. Vi ska nog bara chilla och mysa.
Och imorgon då får ni hålla i er, för då är det dags för sara och linn att ta igen måånga dagar och det kommer bli så himla roligt. Jag verkligen saknar henne!

Nej, nu ska jag kolla lite mer oth och sen blire väll stallet när kakan är redo.
XOXO

Only the Brave

Jag saknar andreas, visserligen sågs vi imorse, men det var länge sen nu känns det som. Lite för länge faktiskt. Jag längtar efter att få skratta tillsammans med honom igen, jag är så lycklig man kan bli just då! Fy bubblan, jag spricker snart av lycka och kärlek. Det är så himla mysigt!
Nej nu ska jag ta och sova, så man får träffa min hjälte i drömmarna. För en hjälte, det är han alltid!
XOXO

Att det finns så mycket kärlek


En helt vanlig dag.

Vaknade hemma hos andreas, som tydligen var sjuk. Haha, man blir ju väckt på ett lika fint och stillsamt sätt varje morgon: Jag ligger och sover åt ett håll och andreas slår på mig och skriker åt mig att rulla! Haha, han vill mest att jag ska krama honom, men ibland går det lite våldsamt till. Så det blev en mysig morgon. Sen drog mamma och jag in till stan för att lämna in min sadel som har börjat gå sönder lite, så nu ska den lagas och stoppas om.
Åkte hem från värsta solskenet i tron om att vi skulle gå ner och chilla på stranden, men icke sa nicke, det var hur molnigt som helst så vi gick upp och red. Och vet ni vad som hände påvägen hem från stallet? Jo, vi går förbi mersans hage och hon kommer gående mot oss. Jag var bara tvungen att gå in och säga hej och fan, då svällde alla känslor över än en gång och jag började grina som alltid. Fan alltså, att det kan finnas så mycket kärlek. Det gör verkligen ont i mitt hjärta och det menar jag verklige. Jaa, så vad fan ska jag ta mig till? Jättekul att när jag är typ 30 och mersan har varit min i typ tusen år så kommer jag att grina varje gång jag ser henne eller tänker på henne. Det är inte ens roligt fan. Och ja, jag vet att hon är min, att hon står hos mig och att hon alltid kommer göra det. Men vad fan spelar det för roll när den bästa känslan jag upplevt var vår sista ritt på gripen..

Slut på tråkigheter, vi ska ju vara glada nu när det är sommarlov och allt! Jag och mamma drog ner till sjöbodarna för att muntra upp oss själva en aning (för innerst inne vet jag att hon också har lite ont i hjärtat för dethär!). Det blev en fika med hela min tredje familj och det var mysigt.
Har beställt lite grejjor till min prinsessa bettan nu också, så nu ska hon få nytt träns och lite koola saker att flasha runt i. Men hör och häpna, nu ska vi ner till sjöbodarna igen. Men denna gång för att ta oss en REJÄL måltid, för jag är hungrig som en varg!
XOXO

Let's pretend that life is a song

Sitter hos min älskling och pluggar lite körkortsteori, fett duktig känner jag mig iaf! Hmm, någongång ska man väll ta det där jädrans körkortet också känns det som, så nu ligger jag i! Igår var en riktigt mysig dag. Vi åt thaimat och det är ju lixom lite av vår nationalrätt, så det är alltid lika mysigt. Jag kommer alltid tänka på andreas när jag äter thai, tihi. Nej så vi mös framför tvn och åt MASSOR! Fast vi somnade mätta och belåtna väldigt tidigt, typ klockan tio. Men ändå fett skönt, fast trots det var det tugnt att gå upp imorse och parvla sig iväg till jobbet. Men nu är det inte så många dagar kvar, SKÖNT! Det är dessutom så himla tråkigt när det inte är så mycket folk, eller rätt ut sagt inget folk alls, för det var nästan så det var idag på lunchen. Sämst.
Ja, ikväll blir det mys. Ska plugga lite mer och sen ska jag nog ta en varm dusch, behövligt säger jag bara.

Och juste, inte för att jag höll på att glömma det, men iaf. Igår träffade jag min bästa vän från tungelsta. Vi ba mös och hade det najs. Och jag var så lycklig, det var verkligen behövligt att prata av sig lite (eller väldigt mycket faktiskt). Och du, jfer, jag har kommit på en ide till din present, det blir NAJS!
XOXO

Jag är bara så himla lycklig!

Igår vare jobb som gällde som vanligt, inte för att det var så mycket att göra direkt, men lite mer än vad iaf jag hade trott. Nu har jag bara sex dagar kvar som är helt bestämda, sen blire antagligen mer jobb i september/oktober, men inget bestämt än. Övningskörde till nynäs och världens bästa andreas, det går faktiskt riktigt bra att köra nu för tiden. Jag och andreas hade myskväll, han lagade mat, fläskfile och potatiskroketter och bea sås. MUMS! Vi hade det jättemysigt och var bara hur kära som helst helt enkelt. Tihi! Somnade helt enkelt som en liten prinsessa!
Idag bär det av till körskolan och sen till tungelsta. Det var ju typ miljarder år sen man träffade på bönan därifån lixom. Så idag blir det massa ta-allt-vi-missat-prat, vilket är en helt del. Gud vad jag längtar, vill bara att klockan ska bli typ halv ett så att jag åker.
Men nu måste jag kila till bussen
XOXO

En grej som jag är bombis på



Idag red jag lilla bettis igen. Och gud vad jag har längtat! Nu är det verkligen dags att tagga till lite, eller det har jag redan gjort så det är bara hoppas på att min lilla bäbis också gör det. Efter två månaders vila kan vägen bli ganska lång. Men vi får helt enkelt hålla tummarna för att den blir lite kortare än väntat. Jag var så lycklig idag. Har drömt om den här hästen flera nätter nu på senaste tiden. Vi kommer bli någonting bra tillslut, det är jag bombsäker på. Nu är det dags att ta nya tag och visa alla vad vi går för!
XOXO

Just nu är jag ensamast i världen.



En kväll med Fall Out Boy. Ja alltså ändå ganska najs, men fan. Det är sämst att sova själv. Men vad ska man göra lixom, man får helt enkelt njuta av lite najs music istället för att mysa. Det är kanske inte helt fel det heller.
Hoppa direkt till 0.45 så kommer ni till en av världens bästa låtar!

I'm still a fucking rockstar!

Sommarlov i all ära, men man hinner ju verkligen inte med att sitta vid datorn. Tur är väll kanske det för det är ju i stort sett det enda man håller på med när man är i skolan lixom. Jaa, det är ju bara två veckor kvar av sommarlovet, det känns ju lite sådär om man ska uttrycka sig på andreas vis. Men vafan, sen jag kom hem från portugal har jag levt livet iaf! Jobbat ons, tors och fre och myst med andreas. I fredags var vi på kräftskiva hos familjen larsson, alltså min bästa vän matilda lixom. Och ja, det var ju trevlans, mycket trevlans tillochmed. Med lite för mycket av det goda knatade vi hem i mörkret bland alla vildsvin och somnade som små grisar i mitt stökiga rosa rum.
Under lördagen levde vi sommarliv, vaknade upp med en förbannad huvudvärk och för ovanlighetens skull var det jag som blev pigg fortast, tihi! Vi drog från ett ställe på torö till det andra där resten av dagen och kvällen spenderades med familjen köhler plus en lixom (som dom alltid säger). Det blev lite wake, lite grästennis, lite grill, lite mys, och en väldans massa prat med KOOLINGEN bajenfans tränare bostedt om hockey, livet och allt där imellan. Hmm, kanske lite för mycket hockey på slutet för min smak, men det var mysigt. Jag bara älskar allihopa!
Söndagen spenderades ute på sjön med tobbe & sabina. Sen kom linn och markus förbi och det var ju verkligen asnajs eftersom att jag och linn inte har setts på lite för länge. Hmm, varför egentligen? Men iaf, vi simmade, skrattade, solade, fikade och hade det bara mysigt helt enkelt. Helt klart den bästa helgen på hela sommarlovet kanske? Eller ja, lätt eftersom att jag inte varit ledig en enda helg förutom när vi varit i portugal..
Men nu är det sju arbetsdagar kvar och ja, det känns så himla skönt. Hela nästa vecka, eller alltså vecka 23 är jag så ledig man bara kan vara och ska bara sova, chilla och ha det mysigt innan skolan börjar. Sista året nu lixom, fy fan vad najs det ska bli! Nej nu börjar jag snart prata massa gojja, så det är bäst att sluta nu.
XOXO

Borta bra men hemma bäst.

Sweden. Suecia. Eller helt enkelt bara fucking jävla Sverige. Ja gud vad man kan hata detta tråkiga, kalla och grpa land. Men fy satan vad det är skönt att vara hemma igen, kunna andas i luften, sova i sin egen säng, mysa med tottisarna och bara vara sig själv. Härliga dagar i portugal har vi haft iaf, det har varit svinvarmt och asskönt. Har mest bara chillat och så, men väldigt skönt att bara slappna av. Nej men lite brunare har man ju faktiskt blivit. Ja, vad ska jag berätta, vi har ju inte gjort så mycket mer än att varit på stranden, hemma i huset med egen pool och varit ute och käkat typ. Haha, det är ju lite roligt iaf att man inte kan gå en meter utan att ALLA portugiser glor på en och börjar vinka och ropa på en. Haha en kväll när jag pratade med andreas i telefonen så stog jag själv en bit utanför en restaurang och då gick det förbi två snubbar som började prata och sen typ gick och sen vände sig om och började ropa på mig. Nej, annars då. Träffade Clara på planet hem, trevligttrevligt. Man kan ju inte annat än att börja tänka tillbaka och sakna tiden när vi var små lixom.

Men nu är jag hemma. Ska ner och jobba nu och sen drar jag in till min grabb i nynäs, det har jag verkligen längtat efter. Min grabb. Han som alltid får en att garva lixom. Nu pirrar det i magen, vill bara att klockan ska vara nio nu. Nej men nu är det bäst att jag beger mig ner mot ankarudden och hela gänget där nere, antagligen har dom saknat mig en aning!
XOXO