Bajs på Sverige

Sverige är ur EM, hur dåliga kan man vara? Jag fattar inte, det såg ut som att de aldrig hade sett en fotboll förut.. Bajsbajsbajs, jag hatar när det är såhär, jag fattar inte hur de kan ha sån inställning, för dom var verligen sämst. Visserligen var Ryssland bra, men Sveriga hade kunnat stå upp HUNDRA gånger bättre mot dom.. Vafan, inte ens Zlatan var bra, men alla verkade typ ha en otursdag igår. Det var inte någon som var bra, men Anders Svensson kanske var lite sämre än alla andra. Han verkligen bara sparkade iväg bollen, eller gav bort den till ryssarna... Dom får fan pengar för att spela fotboll, kan man inte prestera lite bättre då ?

Onsdag

Idag är det onsdag och äntligen match igen, tjohooo!
Den här veckan har gått snabbt, jag och madde har kommit halvägs i vårat lilla ridläger. Det har varit superkul hittils och idag ska vi träna igenom programmet som hon ska visa upp imorgon. Hon är verkligen så himla duktig och mersan bara älskar henne!
 
Idag har jag själv ridit lektion nu på morgonen på Mersis, tränat lite skolor inför tävlingarna nästa helg! Det gick verkligen superbra, ska lägga ut en film snart så att alla kan få se hur fin min lilla ponni är!
Madde kommer om typ tio minuter, sen käkar vi och tränar lite program och sen rider vi. Sen får vi se hur mycket vi hinner med idag, igår gick tiden superfort. Men då var vi även nere på stranden och badade. Tro det eller ej, men det var skönt i vattnet, och när jag säger att det är det så är det på riktigt, för jag badar inte lätt. Sen ska jag försöka rida lilla Bettis idag också, LÄNGTAR, det var bara två dar sen, men det ska bli kul. Sen är det bara hem och glo på matchen och på världens bästa zlatan, jag får damp om han inte spelar hela matchen den här gången, han är bara så bäst!

Dålig uppdatering

Jag har varit sämst på att skriva nu, men aa, här kommer en liten kort uppdatering!

Fredag: Träffade Matildis, det var mest mysigt och det var väldigt länge sen. Så blir det alltid, men jag förstår itne hur man alltid lyckas med det. Vi bor ju lixom typ jättenära, men vi hinner inte riktigt ses särskilt ofta, det är typ för att vi har massa annat på sidan av, men det är iaf bajs. Vi snackade ioförsig mest bajs hela tiden, men aa, det var underbart att träffa henne igen! Matildis är bäst ! <3

Lördag: Tog det lugnt fram till lunch och gick sen upp och red med mami. Efter det kom det en familj med sin 8-åriga gamla dotter Elsa, som ska ha ett litet ridläger här med mig under en vecka i sommar. Hon verkade iaf jättesöt och det ska bli roligt! Sen gick vi hem till Axel och dom och käkade tårta eftersom att han fyllde år på fredagen. Det var mysigt att träffa släkten, synd bara att varken Hanna eller Elin var där.. Myste lite med Märtan och Veran också, vi gick till stallet och kollade på Morris och Mersan. Dom är verkligen dom sötigaste ungarna som finns! På kvällen var det fotboll, och bajsbajsbajs vad jag är sur. Sverige var ju skitbra under första halvlek, då Zlatan var med! Då låg vi ju iaf lika och det kändes skönt, man vart typ inte så orolig när spanjorerna kom och anföll. Men sen i andra vad verkligen Sverige sämst, dom slutade helt plötsligt att spela fotboll. Jag vart så jävla förbannad när matchen var slut, jag hade typ velat döda någon!

Söndag: Tävling på Bettis i Mälarhöjde, LB:0 och LB:1. Det var egentligen meningen att jag bara skulle tävla den första klassen eftersom jag blev bortlottad från den andra.. Men som tur var var det någon som strök sig, så jag fick vara med i den också, tjohooo! Det blev lite knasigt i första klassen, för vi körde fel och kom lite sent. Så jag hann rida fram i en kvart, sen var det min tur att gå in på banan, haha! Men det gick väll bra trots allt. Hon var såklart lite spänd, men jag är jättenöjd med första klassen, det var trots allt bara vår tredje tävling! Sen i andra tyckte jag att hon kändes finare, men hon var fortfarande spänd, och när hon är det knäcker hon av formen och jag har inte direkt mycket att säga till som då! Men sen var jag lite klantig också, för jag misslyckades i mellantraven och det är det Bettis verkligen är bäst på. Menmen, jag är supernöjd med min lilla pålle! <3

Idag ska jag först rida med Madde, vi ska ha ett litet ridläger till på torsdag! Det ska bli superkul och det verkar madde tycka också! Sen ska jag dra in till stan, mysa en bio och sova hos Elin, det kommer att bli NAJS!
XOXO

Heja Zlatan! <3

Jag somnade typ direkt efter matchen igår, men jag måste bara säga att Zlatan är coolast och bäst i världen! Det var tur att han fick lägga in bollen i mål idag, för dert behövdes. Fattar inte varför alla alltid snackar om att han har varit dålig eftersom han inte gjort några mål i landslaget på typ två år, men vafan, det är inte målen som räknas, man kan vara skitbra iaf. Mål handlar om tillfälligheter och tur och zlatan har inte haft den turen eller tillfälligheterna än! Sen lyckades ju Hansson få in ett mål, haha, det var ju ett lite speciellt mål, men det räknas lika mycket iallafall!

Jag måste bara säga att jag älskar Zlatan <3

Fotboll

Hör sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja! Det är najs att sverige ska spela och jag håller tummarna för att zlatan ska spela, för han är verkligen oslagbar. Menmen, hoppas det går bra för dom, men kan inte matchen börja snart!? har väntat i en timme nu, menmen. Får väll hitta påå någonting annat under tiden.
XOXO

Måndag

Idag var det tänkt att jag skulle ta världens längsta sovmorgon, men det gick åt helvete eftersom att jag kom på att ja måste in till stan och hämta tjejerna senare. Så det var bara för mig att gå upp till stallet och rida bettan, vilket faktiskt gick förvånandsvärt bra! Jag ser verkligen fram emot tävlingen på söndag nu! Sen kom jag hem, chillade lite med mamma och pappa, käkade lite potatis och nu sitter jag här och skruttar.. Jag måste hoppa in i duschen snart, så jag hinner med bussen, men jag är för lat för att orka göra någonting just nu..
Jag hade verkligen behövt den där sovmorgonen! Jag har typ varit uppe tidigt alla dagar, så bajs på det. Och i morgon ska vi tillbaka till söderköping med bettis, så då måste jag gå upp vid nio iaf.. Bajsbajsbajsbajs jag vill sova!

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen, så jag blir klar och kan åka någon gång!
XOXO

Lördag

Jag har inte direkt mycket att göra, alla barn har gått och lagt sig här och fredrik är och fotar.. Så jag sitter bara här och är trött som bajs. Glömde berätta att vi hoppade idag med Mia, Mersan var bäst som vanligt och aa, jag bara älskar den där ponnyn! Det är egentligen ganska sjukt, men hon är verkligen det bästa jag har, jag kan typ börja grina när jag ser en bild på henne för att jag tänker på hur det skulle bli utan henne.. Jag är vekrligen en sån jävla barnrumpa, men jag kan lixom inte göra någonting åt det! Det ska bli så jävla najs att åka iväg och tävla med henne den sista helgen den här månaden, det ska bli så roligt att jag typ dör. Men aa, som ni alla märker så skriver jag bara skit, jag är så himla trött eftersom att jag har sovit skitlite alla dagar. Egentligen skulle jag kunna sova till typ nio idag, men det var bara gå upp tjugo över sju, för det var några hästar som hade rymt och sprang på landsvägen. Men det visade sig att det inte ens var våra hästar, men jag och mami var redan vakna, så vi letade lite efter dom, men kunde inte hitta dom.. Sen när vi kom hem igen var det för sent för att gå och lägga sig igen, så det var bara att hålla sig vaken och gå upp till stallet. Så nu kommer jag slockna vilken sekund som helst!
XOXO

Sommarlov

I torsdags hade vi skolavslutning, det var väll inte direkt något speciellt. Jag brjade såklart dagen med att komma försent, så jag missade när de ropade upp mitt namn, eftersom att jag och suss hade de bästa betygen av tjerna i MP1. Så Jennifer fick helt enkelt säga att jag skulle komma om typ fem minuter när hon ropad upp mitt namn. Hon bara suckade och typ tänkte jaha, det är som vanligt då! Menmen, när jag kom gick vi en tipspromenad och sen typ lekte vi lite, vi lekte sakletare. Egentligen vann vår klass, men en annan klass fuskade! Men aja... På kvällen drog alla ut till kungshatt, hem till Arvid. Det var riktigt mys och alla som inte kom får skylla sig själva! Men jag tyckte synd om Saris som låg hemma och var magsjuk, hon kunde inte göra så mycket.. Vi grillade (även marsmalows övervärmeljus, vilket inte gick så bra), pratade och bara mös. Det var verkligen supernajs!

I fredags åkte jag och Fredrik hem till mig tidigt eftersom att han skulle jobba, men väl hemma låg jag mest och solade, sen typ spenderade jag ganska mycket tid i stallet, vilket alltid är roligt!

Och idag är det lördafg igen och jag är barnvakt som vanligt. Tjejerna har precis ätit lite lördagsgodis och sitter och leker med lego, dom ska bygga ett stall! Själv måste jag försöka slänga ihop lite mat till mig och grabbarna och det är lite körigt eftersom att jag är själv, F är och fotar på festen Line och Martin är på, men han kommer väll hem så småningom. Men nu måste jag laga lite mat, för jag håller på att dö av hunger, killarna också antar jag. Ikväll blir det mest mys med godis och film med kusifinerna och det kommer bli KOOLT!
XOXO

Helguppdatering, bättre sent än aldrig!

I lördags åkte jag hem typ mitt på dagen och det var verkligen supervarmt inne i stan, men det var bara jätteskönt! När jag kom hem hade mamma, fredrik och några till släppt utt lilla bettan på sommarbete, hon tyckte tydligen det var hur mysigt som helst och var helt galen! Men jag drog upp till stallet och red på mersan, första gången på typ VÄLDIGT länge, eftersom hon har varit halt.. Men iaf, det gick hur bra som helst och det var roligt! Sen red vi ner till hennes sommarhage bredvid mig och hon fick för första gången träffa fåren, hon tyckte dom var lite konstiga, men dom tyckte nog att det var hon som var läskigast! Mersan ska få gå själv hela sommaren, jag måste kunna flytta runt henne som jag vill eftersom att hon blir hur tjock som helst på ett grässtrå typ, så om ett tag får hon gå in i bantningshagen igen! ^^ Sen fick jag även reda på att jag skulle tävla Kråkan istället för mamma på söndagen, så det var bara att rida henne åtminstone den här dagen. Hon var brunstig och bajs, men det gick bättre än förväntat iaf! Sen fick hon bada och jag flätade manen. Det slutade med mys framför tvn hemma och jag gick typ och la mig vid elva!

I söndags gick jag upp vid sju och gick upp till stallet direkt. Fixade iordning kråkis, hon fick faktiskt fina knoppar den här gången ! Sen åkte vi till Sorunda för att tävla deras regionala! Kråkan var verkligen hur spänd som helst på framridningen och det gick inte allts lika bra som sist vi var iväg. Men när vi väl kom in på banan skötte hon sig superbra, några småmissar här och där, men jag hade ju trots allt bara ridit henne en dag innan! Vi kom iaf delad 8, men det var utanför placering, men iaf. Jag är hur nöjd som helst och det var jätteroligt! Vi hade bara ett problem, oc det var att kråkan inte ville gå in i transporten när vi skulle hem, det tog typ en timme! Det slutade med att mamma fick sätta sin tröja runt kråkans huvud och då gick hon in, men innan det hade hon försökt sparka ner alla som ville försöka få in henne i transporten, inte så kul. Men tillslut gick det hur bra som helst !
XOXO