Absolut inte okej

Det är mycket som känns tråkigt nu. Det är världens tråkigaste väder, så man är trött som jag vet inte vad. Mitt huvud gör ont och man fryser.. Så himla värdelöst.
Imorgon är det halloween och ja, vad ska vi göra? Men det måste lösa sig, det gör det alltid. Och jag & J ska få vara utklädda, det är ju bara halloween en gång om året, såatt. Visserligen har vi börjat planera nästa år redan, men sånna är vi alltid.
Allting känns tråkigt, jag vill typ inte vara hemma, jag vill göra någonting. Men det får väll bli mys framför tvn & sen sängen (SOM VANLIGT!). Tråkigt, tråkigt, tråkigt.
Hoppas J ringer snart, vi måste prata lite om L tror jag. Haha, jag dör verkligen över dethär. Men han är så snygg och precis när jag släppt taget (haha) så ger J mig nytt hopp! Bajs på dig J (och till alla andra som inte vet vem jag pratar om, så har jag inte ens snackat med honom).

Nej men nu måste jag nog läsa lite innan idol.
XOXO

Snyggkväll

Linn kom vid halv tolv. Vi gick upp till stallet och sen kom regnet. Det regnade och regnade och regnade.. Vi blev väldigt blöta, men det var mysigt iaf. Sen drog vi hem och bara chillade lite och jag gjorde mig iordning för snyggkväll. Jag, Hanna & Matilda tog fem bussen in (Linn var faktiskt också med på bussen!), sen kom Erica & mötte oss på tåget, så drog vi hem till J i tungelsta. Där lagade vi tacos och åt en mysig middag. Vid åtta drog vi in till stan och bowlinghallen. Alla var hur duktiga som helst och vi hade asroligt. Helt klart så blev det en lyckad kväll!
XOXO

Godmorgon Godmorgon!

Vaknade klockan fem och var helt klarvaken. Inte direkt roligt, men jag roade mig med att kolla klart på Greys, så nu är jag ikapp, eller tillochmed förbi tvn i Sverige, haha! Har bara legat i sängen typ. Kollade på Step up också, och den var ju asbra. Nu börjar jag känna mig lite trött, skulle gärna gå och lägga mig, men Linn kommer snart. Vi ska upp till stallet och fixa. Inte så jävla roligt när det är hur kallt som helst ute. Men det ska ändå bli kul.
Har inte direkt något roligt att säga, så jag ska nog hålla käften istället.
XOXO

Det ska inte vara vinter än.

Nu har halva lovet gått. Det känns inte så kul. Eller på sätt och vis känns det som att man kan behöva göra saker. Just nu kollar jag bara på tv och äter. Men vafan man måste få ha det så ibland också. Idag tog jag sovmorgon. Vaknade vid åtta och var påväg upp ända tills jag kom på att jag hade ställt klockan på elva. Så jag somnade om, men vaknade konstant. Jag hatar egentligen att sova länge. Det är skönare när man är två.
Sen har jag typ kollat på Greys hela dagen och lite pluggande har jag hunnit med. Har även ridit lektion och det gick faktiskt riktigt bra idag! Bettan börjar bli så himla fin nu och jag är så himla glad. Men antagligen så blir det ingen tävling på lördag. Det har ju verkligen blivit vinter nu, men vafan det är ju inte ens november än! Man fryser arslet av sig så fort man går ut och det är mörkt. På fredag ska det tydligen komma snö och storm. Är det så blir det definitivt ingen tävling.. Bajs, jag ville ändå se om vi faktiskt har blivit bättre, eller om det bara är som jag tror.
Imorgon kommer Linn hit & ska rida med mig, fett mysigt tycker iaf jag! Sen är det snyggkväll som gäller och vi kommer ha riktigt roligt, och man hoppas ju nästan att den blonda killen kommer vara där, hahah !

Nu ska jag kolla lite mer på Greys tror jag & kanske på step up, sen ska jag sova. Skönt!
XOXO

-


Då, nu & jämt, punkt slut.
Sara&Linn
Linn&Sara

<3<3

Back in the days

Lovet har börjat perfekt. I måndags åkte jag ju in till nynäs, mötte linn & handlade MASSOR av gott. Drog ut till torö, tankade ner lite filmer och sen var det mysa järnet hela kvällen. Det var så jävla roligt att träffa min lilla Linns igen, det var typ hur länge sen som helst. Men ändå är allt som vanligt igen. Så mycket vi har gått igenom, vi har klarat av ungefär allt. Det var så skönt att bara ta igen lite tid. Och från & med nu kommer det bli så himla mycket mer av det. Linn, jag måste bara säga att du är tamejfan den grymmaste personen jag vet!
Idag åkte jag & Matilda in till stan. Det var lika mysigt som det alltid är och vi började med att käka på tacobar, våran favvo ställe tror jag. Vi frågade inte ens var vi skulle äta, vi bara gick, haha! Sen gick vi runt & handlade lite och bara pratade. Och vid halv sju var det dags för bio, Patrik 1,5 och jävlar i min låda vad bra den var. Jag trodde nästan att jag skulle dö av skratt. Haha, det var verkligen lite mer lyckat än sist vi var på bio. Efter bion gick vi till donken för att chilla lite typ. Medan M gick på toa stod jag & väntade och typ några killar kom in. En var verkligen skitsnygg, verkligen skitsnygg och alltså man såg typ att dom tittade på mig. Sen när M kom tillbaka & vi ställde oss i kön så kände man typ att vi fick lite connection sådär. Men vi gick & satte oss och sen drog killarna och gick förbi fönstret där vi satt. Och ja, då kollade the hole fucking gang på oss och jaa, vi kollade såklart tillbaka. Men dom bara gick.. Och dumma M som snackade med sin far i telefonen då, för annars hade vi typ gått ut & sagt hej (eller det är iaf vad vi vill tro att vi hade gjort). Men aa, blonda killen var så sjukt snygg, så jaa bajs på att vi inte sa hej... Menmen, vi kanske får fler chanser, men får väll iaf hoppas det!

Nu ska jag nog chilla lite framför sista avsnitten av Greys & imorgon ska jag verkligen ta sovmorgon, det ska bli så jävla skönt faktiskt. Det är ju trots allt lov!
XOXO

Måndag

Har varit ute & sprungit, fixat i stallet, ridit & kollat lite på greys redan. Och det är första dagen på lovet, det är ju fett skönt. Ska snart åka in till nynäs för att sen ta tre bussen ut igen. Jag ska träffa Linn på kvantum och sen ska vi hit hem & mysa. Det ska bli förjävla roligt, det var typ minst tusen år sen vi träffades sist, så det kommer bli GREAT!

Ska ta & gå nu, så jag inte missar bussen!
XOXO

Vi är nog bra på allt utom att baka..

Igår hade jag en jättemysig dag med världens bästa j. Vi träffades i handen, gick och käkade & sen handlade vi massor. Kom hem till tungelsta vid kanske halv sju och då var det dags astt börja baka. Vi började stenhårt, jag gjorde en cheesecake och jennifer drog igång med kladdkakemuffins med seg chokladkräm (hur gått låter inte det?). Vi blev på sätt och vis lite besvikna på våra muffins, för vi trodde dom skulle se godare ut, men vi var ändå nöjda. Sen skulle j göra daimmuffins men vitchokladglasyr. Dom blev fett fina & glasyren var oslagbar, haha! MEN, jennifer glömde att smöra in hennes muffinsplåt, så det gick inte att få ut dom ur formen, och det var otur för mig, för dom var mina favoriter! Och själv gjorde jag vaniljmuffins, som skulle heta rosa oktober, dom skulle ha skitfin glasyr på sig. Men ja, eftersom att vi tydligen inte är så bra på att baka blev dom lite misslyckade. Men dom var goda, det kan jag lova! Sen kom det värsta, jag skulle göra maränger med florsockret man skulle ha i förstörde allt och smeten blev helt rinnig. Men från och med nu heter det marängkakor och det kan ju aldrig bli äckligt!
Bilder kommer sen på våra smarriga muffins.

Nej men även om vi blev väldigt besvikna på våra bakverk så tvingade vi i oss lite iaf, men det blev hur mycket som helst kvar. Och jag är typ fortfarande mätt..
Idag kommer det bli en ta det lugnt dag med greys typ, fett skönt!
XOXO

Pancakes

Har precis ätit pannkisar med vitchoklad, sylt & äppelmos och saft. Börjat kolla fjärde säsongen på grey's nu också. Jag har inte orkar kolla på tvn, för då måste man alltid se och missar man en gång blir det cp. Så jag ligger lite efter, haha! Nej men ska väll upp till stallet nu tror jag, bäst så, för jag ska rida både B & Z idag, lite jobbigt faktiskt, men det är ju kul också !
Ska hem & fortsätta kolla på grey's och läsa lite, ikväll blir det bara att ta det lugnt och kolla på idol. Det är behövligt efter den här veckan i skolan.

Ska ta & kila upp till hästarna nu, så man blir klar någon gång.
XOXO

Godmorgon

Hade gärna velat skriva sunshine, men det finns inget sunshine här just nu. Bajs tråkigt väder, tänkte att jag kanske skulle gå ut & fota lite idag, men så kommer det med all säkerhet inte att bli. Jag gick väll upp för en halv timme sen och jag är fortfarande bajstrött.. Hade på tvn inatt bara för att jag skulle få se markus nu på morgonen och jaa, jag fick se honom, i typ en sekund och sen somnade jag igen, men jag såg honom!
Nu ska jag typ läsa lite ut min engelska bok, det kan verkligen behövas, sen kanske jag ska kolla lite på oc eller kanske lite på grey's jag vet inte riktigt, det märker vi..
Imorgon ska jag & j baka en massa, det kommer bli så förbannat gott så alla kommer vara jätteavundsjuka på oss. Men jag menar, vem är inte det jämt?
Aja, tjaarååå då!
XOXO

Höst & lov

Imorse var det matte prov, det gick väll inte så jättebra direkt. Eller jag klarade det ju säkert, men mvg lär jag inte få! Menmen, jag får väll ta igen det senare eller något.. Sen så redovisade jag & j engelska, vi var väll bra som vanligt, men vi är nog faktiskt lite bättre på att snacka på svenska än engelska, haha! Sen gjorde vi läxförhör, det gick bra. Sen drog vi till rörlig bild och kollade igenom filmen som vi ska lägga ljud till. Det var ett meningslöst, men nu var det gjort iaf.
Åkte hem med trebussen från gullmars, kom hem vid tjugo i fem. Då gick jag upp till stallet direkt, red en stund i ridhuset, mockade och sen gick jag & fritte hem. Lagade nachos och åt det och sen har jag typ glott på tv och gjort klart mitt författarporträtt. Skönt att vi inte har så jättemycket kvar nu, det är bara lite som måste göras under lovet.
Och nu har jag lov. Det blir ingen skola för mig imorgon, det är ju väldigt skönt, så jag har lov. Höstlov, hörstlov, höstlov! Wohoooooo säger man då. Hela mitt lov är typ planerat, men det kommer säkert bli ändringar, men det kommer bli ett mysigt lov, det vet jag!
Imorgon ska jag inleda med att sova hur långe som helst, sen käka pannkisar och bara mysa framför tvn. Det kommer bli så jävla skönt. Men nu ska jag sova. Jag sov inte så mycket inatt, så jag är grymt jävla bajstrött..



Sov gott & dröm sött
XOXO

pluggar rumpan av mig

Så sant som det är sagt. Lång skoldag idag, kom hem tjugo i fem. Gick upp till stallet, tog in hästarna och mockade. Gick hem och sen har jag hunnit plugga matte, svenska och engelska sen klockan sex. Någon gång i mitten käkade jag också. Jag skulle ha fått kebabtallrik, men eftersom att dom på pizzerian är dumma i huvet fick jag en kebabrulle. Och det är ju verkligen jätteroligt när man är glutenallergisk och inte får äta brödet, så mamma fick pilla ut kebaben och steka lite potatisgrejs till. Det blev faktiskt gott med bea-sås ! Sen var det ännu mer plugg & plugg & plugg. Imorgon är det matteprov, inte så roligt flr jag kommer knappt klara det känns det som.. Och sen har jag engelska redovisning också. Det kommer väll iaf gå lite bättre hoppas jag. Sen på fredag ska vi lämna in ett författarporträtt och nu är jag typ klar med det. Fett skönt.
Och snart är det lov, jag tror jag dör! Det kommer bli så himla skönt!

När jag kom hem från stallet fick jag en rolig överraskning, Markus skiva hade kommit! Wohoooooo, säger jag bara. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Han är bara så bra och jaa, snygg som attans också!
Men nu ska jag läsa lite i min engelska bok och måla naglarna.
Ska träffa Sarah i skolan vid halv nio imorgon, så vi kan plugga lite matte innan provet, hoppas jag kommer upp bara..
God natt
XOXO

J is alive

Jag vill bara meddela till alla att Jennifer lever,
jag trodde att det hade hänt någonting imorse och jag var så himla nervös, töntig som man är. Men jag vara bara så himla rädd. Jag typ tänkte på hur fin begravningen skulle vara och allting. Hon skrämde verkligen livet ur mig, bara för att hon försvov sig till halv elva. J det var elakt, men jag är glad att du bara sov.

Puss på världens bästa vän <33

Skoltrött

Riktigt riktigt värdelös skoldag idag. Kom till skolan kvart i nio, började tio över nio och slutade tio i tio. Egentligen ska vi sluta tjugo över tio, men eftersom att bajsmaggan alltid låter oss gå tidigare slutar vi alltid då. Det är faktiskt inte ens roligt, för man är inte så taggad på att gå till skolan på tisdagar.. Menmen, jag åkte hem, min snälla mamma kom och hämtade mig i nynäs, så det var ju fett skönt! Kom hem, käkade, red och sen har jag suttit där jag sitter med mina kära skolböcker. Det är inte ett dugg roligt och jag börjar känna att jag vill kräkas på skolan just nu. Men snart är det höstlov så det kommer ju bli väldigt skönt, jag verkligen längtar. Men nu har jag tagit en tillräckligt lång paus, så nu måste jag fortsätta.
XOXO

Måndag.

Det var lite segt att gå upp i morse, men upp kom jag iaf. Det var ju redovisning på rörlig bild idag, så man ville ju inte direkt missa det. Det är ändå skönt att börja veckan med den roligaste lektionen, lite mysstart sådär. Vi kollade igenom allas musikvideor och jaa, våran var den enda Isaac inte kunde säga någonting dåligt om. Haha, jaa, det är nog bara för att jag och J är lite finare & lite bättre!
Efter skolan drog jag till frissan, får ett sms av J där det står att vi fick mvg på våran tidning i mediekunskapen, wohoooo! Riktiga affärskvinnor kommer vi nog att bli, men vi kommer inte kunna snacka engelska, haha. Aja, men med massor av färg i håret fick jag sitta en timmo hos frissan, så nu är mitt hår lite mörkare än det var innan, men ändå samma färg. Det är faktiskt riktigt fint. Mamma hämtade mig och sen var det upp till stallet men jag orkade inte rida idag, så jag hjälpe mamma & fredrik att lastträna lite och sen ta in hästarna och så. Sen var det bara hem och plugga och hör och häpnad jag gick ut och sprang i mörkret ! Wohoo vad jag är duktig! Så nu är jag påväg att få tillbaka det där igen, jag ska verkligen lyckas nu.
Sen blev det mer pluss & tv, matakuten och i ditt ansikte. Sen har det väll inte hänt så mycket mer direkt.
Nu ska jag verkligen läsa ut svenska boken, så jag kan börja med engelskaboken imorgon.
Godnatt
XOXO

Juste, här är musikvideon ni alla längtat efter !
http://www.youtube.com/watch?v=YVOxemf361A

Halloweenparty?

Ja nu är det ju såhär att det snart är lov och halloween. Och jag & Jennifer är lite partysugna, eller vi vill iaf göra någonting roligt. Men mest av allt vill vi nog klä ut oss, haha. Men vi har ett problem, vi har ingen aning om vad vi ska göra. Men det kanske är någon annan som vet?
Hur som helst, vad ska alla andra göra?
XOXO

Nyduschad & fräsch

Söndagkväll, inte roligt alls. Den här helgen har gått så himla fort och ändå har jag ju inte gjort så mycket. Men det är som det brukar vara och jag längtar redan till nästa helg! Men nu kom jag på en sak, då får vi ju lov också, woheeej! Då är det ju också haloween och jag & j har ingen aning om vad vi ska hitta på. Vi är lite desperata efter någonting vi kan göra, så vi försöker bli vän med måånga nu, men ljudkillen verkar ju inte direkt nappa.. Menmen, är det någon som vill ha med oss någonstans är det ju bara att säga till!
Idag har det blivit en tråkdag, som alla söndagar brukar vara. Jag gick upp, kollade lite OC, käkade frulle och pluggade. Sen typ vid ett stack jag & mammsen ut och övningskörde. Det kändes ju iaf lite bättre än igår, haha! Efter det drog vi upp till stallet, vi red ut en sväng. Det är fett mysigt att rida ut på hösten har jag kommit fram till, jag tror faktiskt att Bettis tycker det också. Vi red inte så långt, Kråkan var helt slut efter gårdagens lektion, så hon orkade inte så mycket. Bettan däremot hon blir nog aldrig trött tror jag. Hon var faktiskt fin idag, lite för pigg emellanåt bara, menmen. Sen kändes det som att det var dags att mysa lite med världens bästa Mersis, så det gjorde jag. Jag borstade henne och kramade henne massor. Sen gjorde jag även henne lite fin, jag känner mig fett patetiskt. Men jag vill verkligen tro att allt kommer att bli bra igen, det känns som att om jag klipper hovskägget och fixar man&svans och allting sånt så kommer hon verkligen att bli bra. Men sanningen är väll så att det inte spelar någon roll vad jag gör. Men jag vil, jag vill, jag vill att det ska bli bra. Jag och mamma kom fram till att det var för ungefär ett år sen jag & mersan inledde vår fina "hoppkarriär", den som typ varade i tre veckor och som var en katastrof. Jag kom då också fram till att vi antagligen inte kommer att få testa på det igen, även om jag sa att vi skulle det efter lite mer träning. Och ja, jag vill testa det lite igen! Jag blir så himla ledsen av att tänka på att allting kanske bara kommer tas ifrån mig, hur kommer mitt liv se ut om inte jag & mersan kommer att finnas kvar? En positiv sak i det här är att jag aldrig kommer att kunna sälja henne, det kommer inte finnas någon som vill köpa henne. Men ändå, tänk om det här året som skulle bli det bästa bara tas ifrån oss, vad gör jag då? Bajs på det här, jag vill inte längre.
Men det kändes iaf bra att få pyssla om henne lite och ge henne massor av pussar, jag älskar mersan, punkt slut!

Kvällen har mest spenderats åt pluggandet och oc. Kollade även på parlamentet och pluggade massor igen. Gud vad jag är trött på att vi har engelska b på en termin, men skönt att den snart är över, wohooooo!
Nu har jag iaf duschat, noppat ögonbrynen och rakat benen, så nu är jag redo för nästa vecka. Imorgon blir det hår och ögonbrynsfärgning och ännu mer plugg.
Men nu ska jag ta & läsa ut min svenska bok & sen sova.
XOXO

Fel att gifta sig med flera?



Finns det något att säga? Nej, jag dör så fort jag ser honom. Gaaaah,
han är så inihelvete jävla skitsnygg, jag vill bara ta av mig kläderna!
Sitter & glor på stjärnor på is, eller nu är det nyheterna, men jag måste
ju titta bara för att markus är med. Jag har kommit fram till att jag ska gifta
mig med både zlatan & markus. Alla tycker jag är konstig, men nej.
Det är helt normalt, det är verkligen det. Dom är så jävla bajssnygga!
Snygga, snygga, snygga, snygga & skitsnygga. Det finns inte mer
att säga. Jag ska gifta mig med båda. I andra länder är det männen
som ska gifta sig med fler, men i min värld är det jag som kan ha
fler män, så det så! Jag tycker inte att det är konstigt.
Jag skulle iaf leva som en prinsessa och vara lyckligast i världen! <3

take me home

Sjuttiofyra dagar kvar.
Jag vill ha det som vanligt,
jag vill kunna tävla igen.
Jag vill kunna busa igen.
Jag vill träna igen,
jag vill bara ha allting som vanligt:



Sjuttifoyra dagar. Det är ganska lång tid kvar,
det är inte ens säkert att det kommer bli helt bra.
Fan. Fanfanfan, jag vill att det ska bli som vanligt.
Jag vill, jag vill, jag vill!
Den här ponnin är det bästa jag vet, jag kan verkligen
inte leva en sekund utan henne, hon är bäst!

För världen är du någon, men för mig är du världen <3

Höstigt.

Gick upp vid halv tio idag, käkade lite frulle & gick upp till stallet. Vi hade markarbeteslektion idag, lite blandade resultat, men min häst var iaf piggast av alla! Men jag tycker iaf att bettan är söt och jag längtar till nästa tävling och det är JÄÄÄTTElångt kvar, men det är ju lite skönt också faktiskt. Sen åkte jag & mamma ut & övningskörde lite. Första gången jag var utanför gården, haha. Det gick väll faktiskt ganska bra, men aa, det är ju ganska långt kvar om man säger så! Nej men det blir väll inga problem när man är som mig, alltså bäst.
Nu har vi iaf bestämt oss för att vi ska ha en snyggkväll på lovet. Det kommer blir grymt roligt, så det ser jag fram emot. Idag kommer det väll bara bli en myskväll som vanligt, ska typ kolla på stjäror på is. Kanske umgås lite med Hanna och Elin, det kommer bli myyyys!
Men nu ska jag typ dra till nynäs och handla, då händer det ju iaf någonting annat här i höstmörkret. Det är verkligen höst nu, tråkigt men samtidigt mysigt. Man blir så himla trött, men ändå är det mysigt att vara inne med massor av tända ljus, en film och grillade marsmallows, men det vore lite mysigare att dela det med någon !

Men nu ska jag dra
XOXO

Fredagsmys

Var i skolan bara för att redigera idag. Det var väll roligt, eller iaf är jag & J var ensamma, haha. Men nu är iaf musikvideon klar, ni kommer få se den i början på nästa vecka iaf, ni kommer inte ångra att ni kollar på den iaf. Vi skulle ha blivit klara vid tolv, men vi drog från skolan halv två, haha. Skulle egentligen ha engelska, men när vi redan hade missat så mycket orkade vi inte gå dit, så vi åkte hem istället. När jag kom hem var det bara upp till stallet som gällde, så red & fixade jag klart allting till typ tjugo i sex. Då kom J upp till stallet lika söt som alltid!
Vi drog hem, mös framför Idol & Fredag hela veckan, med en påse ostbågar och coca-cola. Det var värsta mys, det kom in massa bajsprat mellan allt ätande & tv-tittande, som alltid! Nej men angående idol, så saknar jag curly & chris. Det här året finns det inget direkt hatobjekt, men inte heller något älskarobjekt, som förra året hade vi ju sam att hata & dom två som jag precis nämnde att älska. Alla är lixom duktiga, men egentligen är alla ganska tråkiga. Eller inte alla, men det är bara tråkigt. Jag vill ha en christoffer med! Robin E är iaf typ en blandning av Markus & Curly, det är ju alltid bra. Han måste nog faktiskt vara min favvo, haha. Iallafall efter Jennifer.
Nu ska jag väll typ inte göra någonting alls, glo på tv eller nått.. Har växtvärk och det är det värsta jag vet. Bajs på det. Men annars mår jag mycket bättre idag, det är ju alltid skönt.

Bara så att alla vet kommer vårat repotage som vi ska börja med snart på rörlig bild bli bäst. Jag nämner inte vad det ska handla om, men det kommer bli en hel vetenskap att få en bra förklaring på vår fråga som vi ska ta reda på. Haha, men det kommer iaf bli det bästa repotaget ni någonsin kommer att se.

Nu ska jag väll ta & chilla lite, kanske glo lite på oc eller kanske bara sova, får se.
XOXO

Blä på att vara sjuk

Jag vaknade med samma huvudvärk och illamående som jag somnade med igår. Så jävla bajsjobbigt. Men jag åkte iväg till skolan, hade helt fel kläder. För det regnade skitmycket när jag kom fram och jag frös. Men sen hade vi iaf matte, jobbigt, framförallt med världens värsta huvudvärk. Sen redigerade vi nästan klart vår musikvideo, jag måste ju säga att den kommer bli riktigt, riktigt bra!
Jag kom hem kvart i fem, satte mig framför tvn och sen somnade jag ett tag. Sen blev det mat, ganska gott eftersom att jag inte ätit på hela dagen, men nu mår jag illa igen. Bajs. Bajsbajsbajs.
Neej men jag ska väll ta och tjilla lite framför tvn, kanske ska ta och sova, vi får se!
XOXO

-


Haha jag vet ljudkillens namn, wohooo! XD

Fula byxor

Det är en kille i skolan, vi kallar honom rutbyxan, sarah är jättekär i honom, men jag tycker att han är ful. Det värsta är bara att så fort han kommer nära oss börjar jag typ skratta och typ snubblar och grejjer. Fett pinsamt bara, för han tror säkert att det är jag som gillar honom. HAHAHA, men alltså han har fula kläder och han är ful överhuvudtaget, så han kan ju bara glömma mig. Men han kan få vara ledsen ett litet tag.
Sen har vi gulbyxan, hon är ful. Nu har hon även färgat håret lila, så nu ser hon faktiskt ut som en häxa på riktigt!

Men sen har vi ju ljudkillen och jag bara undrar vem i helvete du är,
på något sätt måste vi ta reda på det & det måste ske snart !

XOXO

Skola

Sitter i skolan och gör typ ingenting, har typ precis haft PH, hände inte så mkt. Nej men jag borde egentligen göra massor av engelska, men jag orkar inte. Orkar inte, orkar inte, orkar inte! Men det är väll bara att börja, så kanske det blir lite lättare. Jag slutar ju sent idag, så det vore skönt att bli klar med vissa grejjor, man måste ju upp till stallet också, såatt.
Jag är suger på godis. Godis, godis,godis! Men nej, jag ska inte äta godis. Vi ska snart typ käka mat, eller om 40 minuter och jag är jättehungrig. Det kommer typ vara skitäcklig mat också, så det spelar väll ingen roll. Men det gör mig bara ännu mer sugen på godis. Men jag ska inte bli tjock, ska inte, ska inte! Så är det bara.

Aja, ska väll typ försöka göra lite grammatik nu eller nått i engelskan.
XOXO

plugg,plugg,plugg & lite barn!

Skolan idag var rätt chill. Kom dit, hade svenska i en halv timme, (FETT ONÖDIGT!), sen var det bara ner til dan & snacka lite, vi är nog bästisar med honom nu (a), sen upp till rörlig bild. BajsJohannes, som förut var lite av våran favorit förut. Vi fick inte redigera först, han snodde våran tid till att göra jaa, vem vet vad!? Så himla arg jag blev, så vi gick ner och käkade bajsmaten och sen upp & redigerade i vaddå, en timme!? Så jävla dåligt, för vi skulle kunnat redigera skitmycket, men sen körde Johannes ut oss igen.. Så han har verkligen hamnat på min minussida efter idag.
Drog in till stan, köpte en engelska bok, lite bröd & pasta till mig, en ny mössa och käkade en snabbis på tacobar, var så himla hungrig! Jävla fjortisbrudar som satt vid bordet brevid mig då:
" Smaka på den här loka äpple, den smakar precis som sprit!"
"Åååh jag måste smaka!"
"Ja, den smakar verkligen som öl !"
Ehm, det var typ därför dom drack den, men sprit & öl smakar ju itne direkt likadant, hahahaha, så jävla fula så jag höll på att dö!

Drog till Lidingö centrum satte mig på ett fik med en caffe latte och läste lite ur min svenska bok, måste typ läsa ut den den här veckan, så jag kan börja med engelska boken. Men det kommer nog bli bra. Drog till småbrudarnas dagis och calle kom, sen gick vi till parken och hade picknick, så himla mysigt. Ibland vill jag också ha barn, men bara när dom är söta! Sen har jag fått leka bäbis och massa mys. Även kollat en del på madicken som vanligt.

Nu är det dags att plugga som en galning igen och sen är det bara sova & sen skolan. Det känns verkligen inte som att jag har något liv alls. Menmen, jag klagar inte!
XOXO

goodbye my hopeless dream

Jag ska ta & rycka upp mig nu. Ska ta och tänka bara på mig själv ett tag. Det känns som at det är väldig behövligt om man säger så. Jag ska ta & strunta i kärlek, för kärlek är bajs. Så är det bara. Det är bättre att bara ta hand om sig själv & sina vänner, så det tänker jag göra. Sen ska jag ta och gå ner typ hundra kilo i vikt nu. Det är fanimej dags för det nu. Inget mer godis på vardagarna, äta mindre och äta frukt iställer för småsaker. Punkt slut, det här är sista gången jag säger det här till mig själv. Nu ska jag gå ner i vikt. Jag börjar inte tycka om mig själv längre, det är inte positivt direkt. Så imorgon får alla säga hej till mitt nyare, nyttigare & sundare liv.

Idag har vi redigerat hela dagen, det gick väll bra. Iaf när det bara var jag & j. Inte för att Linda inte är snäll och så, men det är svårt att säga vad man tycker och tänker, det känns som att hon ser ner lite på en då. Men imorgon blir det mer redigering, det kommer bli kul för då är de bara jag & jennifer! Jag kom hem med fyra bussen, då var det bara att dra upp till stallet och rida. Sen hem, käka, plugga och hinna se lite på TV. Jag är lite stolt över mig själv. Jag har gjort allting jag skrivit upp i min loggbok att jag skulle göra idag, så det känns ju skönt!

Men nu ska jag ta och slagga, måste upp astidigt imorgon, eftersom vi har våran icke nödvändiga basgruppssamling, som har en mycket viktig närvaro. Så man måste typ gå. Menmen, det är väll skönt när man är där, eller nej det är det inte. Men man kan ju alltid låtsas. Skit samma, jag babblar och är trött.
Nattinatti
XOXO

- I wish that you were ugly, then it wouldn't be so hard.

söndaaaag

Skitseg dag idag. Städade klart mitt rum när jag vaknade. Sen har jag typ glott på tv & bara gjort verkligen ingenting. Man blir så himla seg av att inte göra någonting, helt jävla bajs seg. Lagade tacos vid halv tre och käkade hur mycket som helst. Sen drog jag & mamma upp tillstallet för att fixa iordning allting. När det var klart var det bara hem och plugga. Inte så roligt.. Men det kändes lite bättre att göra någonting iaf. Efter middagen satte sig jag & hanna och kollade film, a mighty heart tror jag den hette. Den var hur sorglig som helst, men den var bra! En och annan tår iaf. Jag skulle också vilja uppleva den kärleken som alltid finns i filmer, frågan är bara om den överhuvudtaget finns på riktigt.. VI käkade iaf god glass & turkisk peppar. Sen gjorde jag klart matten och nu sitter jag här framför OC, ska väll kanske plugga lite engelska innan jag går och lägger mig, det käns lämpligt.
Men nu har jag ont i huvudet och ska bara lägga mig ner en liten stund.
God natt
XOXO

-



Det behövs inga ord. Det räcker med ditt leende.
Det gör mig varm, när jag är som mest kall.
Hade jag varit kille hade jag hittat min andra hälft.
Men du får klara dig med att vara min bästa vän.
Du får mig alltid att skratta,
hur svårt det än är ! <33

hösthösthöst

Det är höst. Man ska storstäda och jag har valt att storstäda rummet, iaf lite grann. Håller på med det nu, men behöver typ en paus var femte minut, så då sitter jag mest på min säng och glor på tv eller nått. Det är riktigt mörk på mornarna nu. Idag när jag gick upp till stallet vid halv sex var man tvungen att ha ficklampa, det blev ju inte ljust förrän vid sju.. Man blir lite trött av att ha det så. Annars är det mysigt med höst. Det är mysigt att sitta inne, kanske grilla lite marsmallows och kolla film. Men det hade varit lite mysigare om man inte var tvungen att göra det själv jämt. Menmen, det behövs väll det med antar jag.

Var ju på Botkyrka idag och tävlade, i LB:3an var hon jättespänd & trött. Har nog aldrig ridit på en sån dålig framridning och det märktes på bettis. Sen var hon sur, on sparkade och surade mot skänkeln massor i galoppen, men annars var det väll bättre än vanligt. Har ingen aning om var jag kom, i slutet vet jag, men iaf inte sist, hade typ minst fyra stycken bakom mig, wohooo! I LA:4an gick det förvånandsvärt bra. Hon var lite spänd i galoppen, men lätt det bästa jag ridit, även om poängen inte blev så bra är jag nöjd. Hade två riktiga missar, en i galoppfattningen då hon sparkade bakut & en i uppridningen, hon fattade fel galopp från ryggningen. Men hon skötte sig super! Nu börjar vi nog trots allt komma in på rätt spår, det känns skönt.

Nu är det väll dags att fortsätta med städningen. Imorgon blir det mest att ta det lugnt. Lite plugg och massor med TV. Ska väll bara upp & mocka och sånt i stallet tror jag, så det är ju skönt.
XOXO

Ensam.

Det blir väll en kväll framför tvn igen. Jag ska sluta att hoppas på saker, man blir ändå alltid besviken i slutändan !
Får väll ägna lite tid åt mig själv. Det är ju trots allt både markus & zlatan på tv, såatt jag klarar mig nog. Men bajs, jag är ledsen. Jag vill ha jennifer här nu. Hon gör mig glad ! <3

Fredag hela veckan!

Fredag idag, skööönt. Åkte till skolan tidigt, vi skulle redovisa lite engelska grejor och det gick ju bra! På bussen från Lidingö träfade jag Jim, det var trevligt. Det var verkligen såååå länge sen nu. Vi skulle behöva lite tid för varandra, men när kommer vi hinna det? Bajs på att vi bor så långt ifrån varandra, bajs för att vi inte har några gemensamma kompisar och bajs för att vi inte tar oss tid för varandra. Jag skulle behöva lite tid med min bästaste kusin för tillfället!
Efter engelskan satte jag & jennifer oss i femman och redigerade, vi hade det mysigt. Som alltid. Man har alltid mysigt i femman och man har alltid mysigt med Jennifer. Så det var en bra fredagförmiddag. Mitt i allting käkade vi lunch. Det var tacos. Och ojojoj vad god den var jämfört med förut. Haha, vi har nog trots allt ganska bra skolmat!
Vid halv ett var det bara att bege sig ner till plan fem och ha engelska. Det är så himla mycket som ska bli gjort nu, det kommer nog bli rätt stressigt hela den här terminen. Men sen blir det ingen mer engelska för min del. Skönt.
Jag slutade vid tre och drog direkt till bussen, men efter typ tio minuter stannade bussen på motorvägen, tjohoooo. Nej men det var något fel med motorn, så vi kunde inte köra vidare, så det var bara vänta på nästa buss som kom tjugo minuter senare. Som tur var va min mamma i nynäs, så hon väntade på mig. Men hade hon inte gjort det hade jag missat bussen, inte så jätteroligt direkt. Men nu gjorde jag ju inte det, så då ska man vara glad!
Kvällen spenderades i stallet. Trimmade lite inför imorgon, det gick väll lite både och. Men det är så det ska vara före tävling. Sen var det bara att fläta manen, bada hästisen och packa iordning allting. Var hemma till åtta, käkade middag framför idol och sen satt där hela kvällen fram tills nu. Jag måste ju bara säga att fredag hela veckan är mycket bättre än vad det var förra året, det är faktiskt asroligt, ganska mycket SJ humor faktiskt.

Nu ska jag ta och sova, så jag orkar upp imorgon bitti. Ska vara i stallet absolut senast halv sex, så det blir att gå up kvart i fem, wohooooo! Eller inte. Nej men önska mig lycka till.
XOXO

Kunskapsgymnasiets broschyr

Har glömt bort att säga att broschyren som jag var nere i malmö och blev fotad för äntligen har blivit klar. Jag fick iaf vara med på en bild, vilket gjorde hela broschyren lite finare måste jag nog säga!



Och till alla er som missat:
Min (EGNA!) kärleksballad till Sara Hernvall

Det kanske bara är en dröm men
Jag smög mig på knä till sjön
För att få se dig bada naken
Oh vilken härlig dag

För det börjar här, livet det börjar här
Livet det börjar här för dig och mig

Du vet hur man tänker, man undrar
Kommer allt att bli bra
Det finns människor som sviker,
Ja det finns människor som drar,
Men hur skulle dom förstå
Dom vet ingenting om oss

Du vet att jag ser ner
på alla som ser ner på dig
Låt dom se det själva
Låt dom ångra sig

Har du en önskan så är det min lag
hos mig har du hjärtat, hos mig kan du stanna kvar,
Kom så springer vi längs vägen mot det blå,
För det finns ingenting nu som kan hindra oss två

Åh Sara, kom ut ikväll
jag väntar i hörnet vid 7-eleven
Sara, du är mer än jag förstår
Men vad som än händer, så kommer jag till dig
Jag stannar fast timmen är sen

Hos Dig är jag stark...
Hos Dig är jag underbar...

Jennifer, du är bäst ! <3

nej men jag är ju rätt så pigg

Just nu sitter jag i "mitt rum" på lidingö, som snart inte kommer att få vara mitt längre.. Så himla tråkigt, menmen, man kan ju inte få allt här i världen, haha! Har typ pluggat som en idiot hela veckan, måste verkligen försöka hänga med på engelskan och just nu känns det rätt bra faktiskt! Men aa, sen i tisdags då vi gick upp bajstidigt har jag bara blivit tröttare och och tröttare. Har lixom inte hunnit ta igen dom där timmarna.. Och inte idag hinner jag det heller, har väll pluggat i stort sett hela kvällen ända fram till nu. Jag känner verkligen inte att jag har något annat liv, men vad gör man inte för att få bra betyg ? (a) Nej men idag har jag varit barnvakt, orkade inte gå till skolan, har ont i halsen. Så jag tog sovmorgon och sen drog jag till Lidingö för att hämta småbruttorna på dagis och sen har jag busat med dom fram till halv åtta då dom gick och la sig. Dom måste ju vara världens mysigaste ungar trots allt!

Annars har det inte hänt så mycket, det känns som att allting börjar bli som vanligt igen. På både gott och ont. Men någon gång kanske det som är lite mindre bra löser sig också, eller? Men egentligen spelar det ingen roll, för jag har J och vi är bäst, men bara i smyg!

Juste, sen har min häst fått värsta spelet och bara sparkar bakut i galoppen, det känns ju inte direkt jättekul med tanke på att det är tävling imorgon och jag hade hoppats på att det skulle gå riktigt bra! Men det kanske går skitbra att rida imorgon, vad vet jag?

Ja, killar är konstiga, jag förstår ingenting av vad som händer runt omkring mig just nu. Men jag ska lära mig att skit i det, så det så!

Nu ska jag ta och sova, så jag & J kan ge allt imorgon på redigeringen, haha, jaa vi är bara lite nördiga!
Godnatt
XOXO

blä på sl.

Bläbläblääää på sl. När jag & J (som stannade i skolan bara för att äta mat) skulle åka hem var det förseningar i tågtrafiken. Först stannade vi en gång innan farsta strand och typ väntade där i tjugo minuter, minst. Sen fick vi åka och stannade efter tp en sekund igen och fick så still ett tag till. När vi äntligen kom fram till handen och vi trodde att jag skulle hinna med min buss visade det sig att det bara var att hoppa av eftersom att tåget skulle vända och åka tillbaka till stan där. Grattis för oss. Det tåget som vi kunde åka med lämnade precis älvsjö då vi kom fram. Så vi tog bussen till västerhaninge, där jag precis hann med bussen till nynäs. Sen fick mammis komma och hämta mig, då drog vi till expert med morfar och hämtade hans "lilla" tv. Den fick typ precis plats i vårat baksäte i bilen.. Haha, men är man rik så är man ! Men det blev ju inte direkt en rolig hemresa, fan vad arg jag var. Men som tur var så var J där, som man kunde vara arg med ! ;)

Sen var det stallet som gällde och nu är det käk!
XOXO

Maggan är söt.

Vi har svenska nu, det är inte så roligt..
Igår busade jag & j hemma hos henne, det var roligt! VI typ tjockade oss som vanligt och planerade typ hela vårt liv tillsammans, det kommer bli ett så jävla najs år, eller ja, ända fram till studenten har vi bestämt vad vi ska göra. Men det är nog mest bara för att vi är så bra. Vi skulle egentligen ha filmat igår, men det skulle tydligen inte bli så bra, så vi sket i det och bara hade allmänt mysigt i jennifers godluktande rum!  - "Ojojoj, det kom visst i ditt ansikte!" Haha, alla tycker vi är konstiga när vi tänker på någonting perverst när någon säger i ditt ansikte, men tydligen är det bara vi som tycker det..?
Idag gick vi upp kvart i fem, klockan ringde halv men vi snoozade i femton minuter. Vi var inte direkt pigga, men vi var tvugna att vara inne i stan klockan sex eftersom att vi skulle filma soluppgången med Linda. Men vi blev pigga efter ett tag och vi var klara med filmandet strax efter sju! Vi drog till pressbyrån och handlade yoghurt (eller hur det nu stavas!) och nyponsoppa. Vi satte oss i caffeterian tio i åtta, värmde nyponsoppan, drack den med sugrör och käkade yoghurten! Vi satt där och tjillade lite och typ hade roligt. Halv nio hade vi basgrupp & nyhetskryss. Det gick bra för mig & J, kanske för att vi aldrig läser tidningen? Nej men vi fick iaf åtta rätt, wohooo!
Nu sitter vi här i arenan och lyssnar på en väldigt hääärlig finlandssvenska och ser på världens gulligaste maggan, som vi dessutom fick ett hatmail av oss igår. Hon måste vara den sänsta läraren genom tiderna tror jag. Hejdå MVG i svenska och hej IG!

Dags att sova lite tror jag, orkar inte lyssna på tantaluringen som tror att vi tycker att shekespear är gullig.
XOXO

Oc, god mat, kladdkaka och ben&jerry's

Min kväll är fullbordad. För att vara söndag är den perfekt. Sitter här och käkar glass och glor oc, så förbannat gott. Perfekt söndag. Har egentligen ingen lust att gå till skolan imorgon. Men det kommer ändå bli najs, vi kommer inte ha så mycket att göra. Ska typ göra klart tidningen och kanske snacka med maggan? Jag vill verkligen byta svenska, men det verkar inte som det lättaste.. Men sen ska vi filma hemma hos våran hemliga kändis och sen är det faktiskt så att jag ska sova hos J. Så det kommer ju trots allt bli en najs dag. Men nu ska jag vara ännu lite mer nördig med tvn, haha!
XOXO

little miss sunshine!


Den här bruden, hon är bäst.
Alltså bara om någon undrar, eller skitsamma,
för att alla borde få veta att hon är det.
Hon är en sån vän alla borde få ha.
Men hon är min, bara min, så det så!
Hon vet vad jag behöver, hon gör mig glad.
Det är hon som gör min dag! <3
(Det låter som att jag är kär, sanningen är att jag är det. Men schhh det är en hemlis!)

Good morning everyone !

Det blåser ute. På sätt och vis är det ganska mysigt. Men inte när man måste upp till stallet. Det värsta är också att jag snart ska gå upp snart och sen en gång lite senare, för då ska jag rida lektion och ta in hästisarna. Inte så kul eftersom att det även regnar. En perfekt dag hade varit framför tvn med massa tjockiiiiismat och sånt. Men nopp..

Har typ inget att säga, ska väll käka lite coco pops och glo på OC ett tag till,
sen är det bara dra upp till stallet..
XOXO

Det här är ett skämt.

Det finns inte så mkt att säga.
Man börjar ju fundera på om det är fel på mig.
Och isåfall vad.
Jag hatar dethär. Jag är ledsen.
Just nu är det dags att gömma sig någonstans
och komma fram när allting börjar kännas bra igen.


Jag måste bara få säga att jennifer gör allting lite lättare,
she's the fucking sunshine in my life! <33

XOXO

mjukisbyxor.

Har bara varit hema hela dagen, har haft helgfodringarna ju. Så jaa, ful har jag varit och bara muppat mig i stallet mest. Jag och mamma var inne i nynäs och handlade lite och sen har jag suttit framför tvn och så..
Nej men idag började "stjärnor på is", för det första så är carolina gynning och carina berg programledare och det betyder ju att det inte kan bli annat än roligt. Och sen visade det sig att Markus var med, och då blev sara jätteglad. Jag är verkligen helt såld på honom, jag hade visst glömt det lite, men nu vet jag att jag är det. Kul också att han släpper ett nytt album nu i oktober, 15e för att vara exakt. Nej men han är ju bara för snygg, jag smälter varje gång jag ser honom! Så min kväll blev lyckad trots att jag inte hade någonting att göra! (:
XOXO



Jag bjuder på den, bara för att han är så jävla bajs snygg så att man dör ! <3

Lördag.

God morgon, jag vaknade precis. Jag har nog inte sovit såhär länge på typ hundra år. Jag gör alltid någonting som gör att jag inte kan sova. Så jävla skönt att inte göra någonting. Lite jobbigt är att jag har helgfodringarna, men som tur är så tar Linnea utsläpp och lunch, vilket gör att jag slipper gå upp tidigt! Men jag måste vara hemma eftersom att hästarna ska in klockan fem och sen ha nattmat vid tio-elva, så det blir ännu en hemma kväll.. Lite tråkigt tycker jag..
Nej men nu ska jag väll tjilla lite framför tvn typ och kanske käka lite frulle!
XOXO

Glutenintolerant är bajs!

Det är så himla tråkigt att vara glutenintolerant, det finns ingenting utan gluten som blir lika gott som det hade varit med vanligt mjöl.. Jag får alltid äta äckligare saker och då är det inte konstigt att jag tjyväter av sådana saker jag får äta, även om jag vet att det inte är bra.. Alla säger typ att jag får skylla mig själv, men det är ju inte mitt fel att jag är allergisk och det är inte mitt fel att allting som jag får äta smakar äckelpäckel..

Idag är jag sjuk, vet inte om det är för att jag lyckats pilla i mig någonting olämpligt eller om det är någonting annat, men illa mår jag. Inte ett dugg roligt, så jag har mest glott på OC och sen tagit hand lite om min lilla bäbishästis !

Ikväll blir det väll bara mys med familjen antar jag, men det kan vara skönt det med!
XOXO

Idol är lika med bajs

Alltså vad är dethär? Jag trodde att det var meningen att dom bästa skulle vara kvar i idol, men så var det tydligen inte. Igår åkte Linda ut och hon var ju lätt topp tre av brudarna, hon var verkligen grym! Och idag åkte Elias ut och han var lätt topp tre av alla ! Jag förstår inte hur svenska folket röstar och jag förstår inte varför juryn inte har något att säga till om, dom borde ha 50% av rösterna och svenska folken 50. Men nej, absolt inte. Jag tror jag dör på dethär, men det var tur att inte Robin åkte ut, för han är min favorit ! ;)

Jag är typ sjuk, mår illa som en gorilla. Det känns som att jag ska svimma så fort jag rör på mig. Det är dags att sova. Det ska bli så jävla skönt och jag har lite sovmorgon imorgon iaf!
Godnatt,
XOXO

Sveriges Taylor Townsend

Jag tror verkligen att jag är Sverigen svar på Taylor Townsend från OC. Jag känner verkligen igen mig i hennes sätt att vara. Jag måste ha samma känslomässiga problem som hon har, bara det att min mamma är lite snällare än vad hennes mamma är. Men jag verkligen blir på något sätt som besatt av att någon säger hej till mig. Det är väll inte normalt? Nej, det kan verkligen inte vara det. Och om man tänker efter, är någon av oss två normala, så får man svaret nej. På ett sätt trivs jag med att jag är så, men ändå, hur jobbigt är det inte!? Mina vänner skulle ta en liten sup och hitta någon annan, ibland tror jag att jag skulle behöva vara mer som dom, men jag kan verkligen inte, jag blir besatt...